- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
dene canım bakk hakkatten bende sevmiyorum ama mecburuz zayıflamak için hersaat başı iç en az 10 bardak olsun barii...kolaylıklar dilerim İnşallah başarırsın....ıcmeye calısıcam.ıcmem lazım
14 saat ayakta kalıyorum her saat bası ıcsem 14 bardak eder hadı yatarkende ıcsem 15 sonra uyu uyuybılırsen cıse kalkmaktandene canım bakk hakkatten bende sevmiyorum ama mecburuz zayıflamak için hersaat başı iç en az 10 bardak olsun barii...kolaylıklar dilerim İnşallah başarırsın....
pai paikızlar ben şimdi çıkıyorum markete gitcem gerçi kar falan dikkatli gidip geleyim takılın siz burdagörüşürüz
AYYY GÖRMEMİŞİN KARI OLMUŞŞŞkızlar ben şimdi çıkıyorum markete gitcem gerçi kar falan dikkatli gidip geleyim takılın siz burdagörüşürüz
CANIM DENERSİN SADECE İLK HAFTA WC SORUNU OLACAK AMA GEÇECEK14 saat ayakta kalıyorum her saat bası ıcsem 14 bardak eder hadı yatarkende ıcsem 15 sonra uyu uyuybılırsen cıse kalkmaktanama denıcm bu onerı yarım saat sonra saat bası cocukalrımda bır okadar su ıcer 2 yasında oglum 300 luk bıberonu 5 kere bosaltır.kızımın su ıctıgı bardak sayısını akılda tutmak ıcın muhasebe bılgısıne sahıp olman lazım esımde bende su ıcmeyız
denıcemCANIM DENERSİN SADECE İLK HAFTA WC SORUNU OLACAK AMA GEÇECEK
canım yapacağım zaten de şimdi bi kuföre gideceğim dönüşte yapacağımKIZLAR BİR ALBÜM DAHA YAPTIM.. NE ZEVKLİYMİŞ YAFUU.. APRİL SENDEN DE BEKLİYORUM
aa daha neler görmemişim ben Rizeliyim İzmirde yaşıyorumyaaa nerelisin diye sordum görmezden gelme beni pridee
görüşürüz kızlar yineee....şimdilik biraz işlerimize dönelim yine kaçarız buralara
bir karadenizli daha karadenizli olupr başka şehirlerde yaşayanlardan oluşan bir grup kuralım bizaa daha neler görmemişim ben Rizeliyim İzmirde yaşıyorum
bende yeni fotoraf ekledim bakabilirsiniz boydanda var bir tane bir ara silerim çokta deşifre olmayımcanım yapacağım zaten de şimdi bi kuföre gideceğim dönüşte yapacağımyapayımda çirkin görün
gellip dövdürtme beni güncel fotomu atıyorum albüme bugünden sizin için çektim
bir karadenizli daha karadenizli olupr başka şehirlerde yaşayanlardan oluşan bir grup kuralım bizmemnun olduk canım bende tokatlıyım ankarada yaşıyorum
tokatlılar eli maşalı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?