- 6 Şubat 2015
- 456
- 229
- 53
- 33
şimdik geldim her tarafım buz tutmuş şekildee :)kimse yokmu hu huuu?
istanbuldamısın sende canım ?burda çok soğuk evetşimdik geldim her tarafım buz tutmuş şekildee :)
Ankaradayım bende burdakide aratmaz yani feci bi hava var canımistanbuldamısın sende canım ?burda çok soğuk evet
off bizde yarın işe gideceğiz ,alışmıştım eve üffffAnkaradayım bende burdakide aratmaz yani feci bi hava var canım
benimde full okul tatilde etmiyolarki nedir çektiğimiiz adamdan saymıyolar öğrencilerioff bizde yarın işe gideceğiz ,alışmıştım eve üffff
bende aslen Giresun doğma büyüme İstanbul kocamgilden göçmenimaa daha neler görmemişim ben Rizeliyim İzmirde yaşıyorum
kuzum bakk hemen çekmişte gelmiş , ya sen zayıfsın yaa dicem ama gidipte yemeye başlama tabiibende yeni fotoraf ekledim bakabilirsiniz boydanda var bir tane bir ara silerim çokta deşifre olmayım
tatlım girebilyorlar listeyeşimdi krizantem 7 şubatta gelmiş winchester 10 şubatta gelmiş daha var yani kızlar azimli olun bakınbaşkada yok mlyt vardı ama oda hasta bu hafta izinli diğer arkadaşlar uğramadı bakalım
bende öyle özel diyet yemeği tarifi yok canım ...zaten neleri yememiz neleri yememeliyiz biliyoruzdiyet yemekleri tariflerınz varsa paylaşırmısınız
canım iki hafta deneme süren var malesef ondan sonra gireceksin ilk hafta takıma uyum sağla arkadaşlarla tanışaaa ne yanı ben lıstede yokmuyum 3 hafta boyuncada lamıcakmıyım motıvem dustu ama benım
hadı yarın lıstede olmasamda obur hafta alın benı lısteye yoluyyyyyyycanım iki hafta deneme süren var malesef ondan sonra gireceksin ilk hafta takıma uyum sağla arkadaşlarla tanışikinci hafta da emin adımlarla ilerle ve sonra listedesin
elimden gelse tabide canım kurallar gereği öyle oluyor....bu deneme süreleri bütün takımlar tarafından yapılıyorhadı yarın lıstede olmasamda obur hafta alın benı lısteye yoluyyyyyyy
takım kaptanlıgıda yaptıgım ıcın eger kaptan sakınca grmezse uye takıma uyumluysa vs vs kaptan ılk hfta deıl ama sonrakı hafta alabılır 2.haftayıda doldurmasını bekleyemeyebılır.tamamen kptanın ınsıyatıfınde.uyumlu gormezse 3.haftaya bırakır.elimden gelse tabide canım kurallar gereği öyle oluyor....bu deneme süreleri bütün takımlar tarafından yapılıyortamam zaten iyi gidersen zamanında doluyorsa eğer alırız haftaya cumaya bir deadline'le konuşuruz biz
canım zaten deneme süresinde olsanda menü paylaşacaksınbarı menumu paylasyaımbunu cok gormeyın bana
sabah yok
ogle yok
kusluk bır kase nestle nesfıt
aksam 2 kasık pılav 1 kasık yogurt mınık dılım sucuk
su sevgılı aprılın tavsıyesıyle saat basından 3 bardak totalde 4 bardak
spor bugun yok (cocukların pesınden kosturmaca) oysss cok yemısım
tatlım öncelikle diyet mantığı değilde sağlıklı beslenme düzeni diyelim biz ben porsiyon küçültüyorum annem yemekleri az yağlı ve az tuzlu yapıyor o nedenle sıkıntı olmuyor sende evde yemeklerini kendin yaparsan sıkıntı olmaz 7 8 kaşık yemek yanına yoğurt salata çorba yersin akşam oh misdiyet yemekleri tariflerınz varsa paylaşırmısınız
kız niye motiven düşüyor alışma sürecine bakalım demiş aprilim sen takıl biraz olmadı haftaya alırız tam karar vermedik bir konuşuruz aprille ama takımdasın yani artık kaçamazsın yok öyle motivem düştüaaa ne yanı ben lıstede yokmuyum 3 hafta boyuncada lamıcakmıyım motıvem dustu ama benım
kız hiç bişey yememişin bence çok az vucudun dirence girer sen bizden iyi biliyorsun bu durumu düzgün listeler bekliyorum sendenbarı menumu paylasyaımbunu cok gormeyın bana
sabah yok
ogle yok
kusluk bır kase nestle nesfıt
aksam 2 kasık pılav 1 kasık yogurt mınık dılım sucuk
su sevgılı aprılın tavsıyesıyle saat basından 3 bardak totalde 4 bardak
spor bugun yok (cocukların pesınden kosturmaca) oysss cok yemısım
canım kurallar yakın zamanda değiştitakım kaptanlıgıda yaptıgım ıcın eger kaptan sakınca grmezse uye takıma uyumluysa vs vs kaptan ılk hfta deıl ama sonrakı hafta alabılır 2.haftayıda doldurmasını bekleyemeyebılır.tamamen kptanın ınsıyatıfınde.uyumlu gormezse 3.haftaya bırakır.
kurallar nettır tabıkıde ma kaptan ınsıyatıf kullanabılır
ıstedıgı dırence gırsın elbet kırılır o dırencı ole olmasa somalıdekıler dırenırdı dımıtatlım öncelikle diyet mantığı değilde sağlıklı beslenme düzeni diyelim biz ben porsiyon küçültüyorum annem yemekleri az yağlı ve az tuzlu yapıyor o nedenle sıkıntı olmuyor sende evde yemeklerini kendin yaparsan sıkıntı olmaz 7 8 kaşık yemek yanına yoğurt salata çorba yersin akşam oh mis
kız niye motiven düşüyor alışma sürecine bakalım demiş aprilim sen takıl biraz olmadı haftaya alırız tam karar vermedik bir konuşuruz aprille ama takımdasın yani artık kaçamazsın yok öyle motivem düştü
kız hiç bişey yememişin bence çok az vucudun dirence girer sen bizden iyi biliyorsun bu durumu düzgün listeler bekliyorum senden
aynen cnm sen kaç tın?beraber kurtulcaz inşallah kilocuklardan
diyet yemeğinden ziyade daha az yağ ile çoğu zaman fırınlanmış veya haşlanmış tüketiyorum yemeklerimidiyet yemekleri tariflerınz varsa paylaşırmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?