Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

aa daha neler görmemişim ben Rizeliyim İzmirde yaşıyorum
bende aslen Giresun doğma büyüme İstanbul kocamgilden göçmenim
bende yeni fotoraf ekledim bakabilirsiniz boydanda var bir tane bir ara silerim çokta deşifre olmayım
kuzum bakk hemen çekmişte gelmiş , ya sen zayıfsın yaa dicem ama gidipte yemeye başlama tabii ahhh ben öyle olmak için neler veririm

şimdi krizantem 7 şubatta gelmiş winchester 10 şubatta gelmiş daha var yani kızlar azimli olun bakın başkada yok mlyt vardı ama oda hasta bu hafta izinli diğer arkadaşlar uğramadı bakalım
tatlım girebilyorlar listeyebence öyle ama sence değilmi ?

diyet yemekleri tariflerınz varsa paylaşırmısınız
bende öyle özel diyet yemeği tarifi yok canım ...zaten neleri yememiz neleri yememeliyiz biliyoruzsende zamanla arkadaşların paylaştığı menülerden görerek uygulamaya başlarsın....nasıl peki başlıyormuyuz ilk sayfada kurallarımız var bir oku istersen sanada uyarsa iki hafta deneme süresinde olacaksın....sonra takım listesine gireceksin

aaa ne yanı ben lıstede yokmuyum 3 hafta boyuncada lamıcakmıyım motıvem dustu ama benım
canım iki hafta deneme süren var malesef ondan sonra gireceksin ilk hafta takıma uyum sağla arkadaşlarla tanış ikinci hafta da emin adımlarla ilerle ve sonra listedesin

barı menumu paylasyaımbunu cok gormeyın bana

sabah yok
ogle yok
kusluk bır kase nestle nesfıt
aksam 2 kasık pılav 1 kasık yogurt mınık dılım sucuk
su sevgılı aprılın tavsıyesıyle saat basından 3 bardak totalde 4 bardak
spor bugun yok (cocukların pesınden kosturmaca) oysss cok yemısım

hadı yarın lıstede olmasamda obur hafta alın benı lısteye yoluyyyyyyy
elimden gelse tabide canım kurallar gereği öyle oluyor....bu deneme süreleri bütün takımlar tarafından yapılıyortamam zaten iyi gidersen zamanında doluyorsa eğer alırız haftaya cumaya bir deadline'le konuşuruz biz

takım kaptanlıgıda yaptıgım ıcın eger kaptan sakınca grmezse uye takıma uyumluysa vs vs kaptan ılk hfta deıl ama sonrakı hafta alabılır 2.haftayıda doldurmasını bekleyemeyebılır.tamamen kptanın ınsıyatıfınde.uyumlu gormezse 3.haftaya bırakır.
kurallar nettır tabıkıde ma kaptan ınsıyatıf kullanabılır

canım zaten deneme süresinde olsanda menü paylaşacaksınspor yapacaksın hepsi senin içinde geçerli....sadece listede adın yok ama sende 1.takımdasıncanım çok tşk tavsiyeme uymana sevindim devamet böyle çok iyi gitmişsin bakkk

tatlım öncelikle diyet mantığı değilde sağlıklı beslenme düzeni diyelim biz ben porsiyon küçültüyorum annem yemekleri az yağlı ve az tuzlu yapıyor o nedenle sıkıntı olmuyor sende evde yemeklerini kendin yaparsan sıkıntı olmaz 7 8 kaşık yemek yanına yoğurt salata çorba yersin akşam oh mis

aaa ne yanı ben lıstede yokmuyum 3 hafta boyuncada lamıcakmıyım motıvem dustu ama benım
kız niye motiven düşüyor alışma sürecine bakalım demiş aprilim sen takıl biraz olmadı haftaya alırız tam karar vermedik bir konuşuruz aprille ama takımdasın yani artık kaçamazsın yok öyle motivem düştü
kız hiç bişey yememişin bence çok az vucudun dirence girer sen bizden iyi biliyorsun bu durumu düzgün listeler bekliyorum senden

canım kurallar yakın zamanda değişti

ıstedıgı dırence gırsın elbet kırılır o dırencı ole olmasa somalıdekıler dırenırdı dımı bır huyum varsada dıyetteyımd edıgımde 10 gun ac kalsam aklıma aclıgım gelmez.yeterkı o hırsa burunmus olayım ıstesemde yıyemem ıcım almaz.ama yedımmıde tam yerım yanı
ne bılım lıstede adım olmayınca motıvem dustu gıbı oldu ama sole bı sılkeleyınce sıkıntı kalmadı aol cnaım

beraber kurtulcaz inşallah kilocuklardan
aynen cnm sen kaç tın?

diyet yemeğinden ziyade daha az yağ ile çoğu zaman fırınlanmış veya haşlanmış tüketiyorum yemeklerimi
onun dışında beyaz un ve şeker kullanmıyorum
kızartma mecbur kalmadıkça yemiyorum
ekmeği hayatımdan tamamen çıkardım
onu yerine kendim yapıyorum ekmeğimi yulaf kepeğiyle
meyve suyu tatlı asitli içecek yerine su ve bitki çayları içiyorum
bu şekilde cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…