öylemi bilgilendireyim o zaman takıma geliş kilo ve tarihlerini bulsana aprilcim ya zahmet olmazsa birde geçen haftadeadline winchester ve krizantem de listeye girebilir
canımm zaten kg bildirimi yaparlarsa ve listeye girmek isterlerse alırız listeye şimdilik böyle kalsınöylemi bilgilendireyim o zaman takıma geliş kilo ve tarihlerini bulsana aprilcim ya zahmet olmazsa birde geçen haftakrizantem inşallah unutmaz yarın kilo bildirimi olduğunu erken gelir
şimdi bakıyorum canımmm
arkadaslar bnm bu akşamki menümde bir kepce çorba çok az yaglı , yağsız salata , 4 kasık sebze yemegi bir dılım tahıllı ekmek . Sizce çokmu yemişim
sende yükle ok resim görelimkızlar kk ya bakıyorum kızım emziriyorum aynı zamanda su içip duruyorum koca sürahi sıfırlandı.kızım uyusa da spor yapsam. kılımı kıpırdatmadım bugün
çok değil tam olmuş...arkadaslar bnm bu akşamki menümde bir kepce çorba çok az yaglı , yağsız salata , 4 kasık sebze yemegi bir dılım tahıllı ekmek . Sizce çokmu yemişim
canım önerim günde 6 dilimden fazla ekmek yeme tabii daha az da olabilir.3 ana 2 ara öğün yap azzz az ye ama porsiyonlar ufak olsun.günde en az 2 lt su iç ve hergün en az yarımsaat spor yap....akşam yemeğin en az yediğin yemek olsunn ok ?pazartesi başladım diyete kendımce uyguluyorum önerilerde bulunursanız sevinirim
ha haaa =))))) hiç bir fikrim yokkızlar kızlar yetişin tavuk çorbası yaptım ama kesildi ya ilk defa böyle
kurtarabilirmiyiz hastayı sizce
eklememişsin daha beni. tek deadline ı gördüm. şu kızım yok mu sabahtan akşama kucakta bi iş yapamıyorum ki resim çekeyim
eklerim canımeklememişsin daha beni. tek deadline ı gördüm. şu kızım yok mu sabahtan akşama kucakta bi iş yapamıyorum ki resim çekeyim
yicez artık yapçak bişey yok ölürsem tek hayali 70 olmaktı dersinizçok değil tam olmuş...
canım önerim günde 6 dilimden fazla ekmek yeme tabii daha az da olabilir.3 ana 2 ara öğün yap azzz az ye ama porsiyonlar ufak olsun.günde en az 2 lt su iç ve hergün en az yarımsaat spor yap....akşam yemeğin en az yediğin yemek olsunn ok ?
ha haaa =))))) hiç bir fikrim yok
yicez artık yapçak bişey yok ölürsem tek hayali 70 olmaktı dersiniz
töbe töbee :)Allah iyiliğini versin deme kız öyle fit olmayı görmeden gitmeyelim bu dünyadan
yaparsın canım senin kızda iyi yoruyordur zatenkızlar kk ya bakıyorum kızım emziriyorum aynı zamanda su içip duruyorum koca sürahi sıfırlandı.kızım uyusa da spor yapsam. kılımı kıpırdatmadım bugün
tam olmuş canım 1 kaşık daha fazla yiyebilirisn sanırım hattaarkadaslar bnm bu akşamki menümde bir kepce çorba çok az yaglı , yağsız salata , 4 kasık sebze yemegi bir dılım tahıllı ekmek . Sizce çokmu yemişim
aklıma bişey gelmiyor ama gelirse yazarım sana tatlı falan çok severmisin abur cuburla aran nasılpazartesi başladım diyete kendımce uyguluyorum önerilerde bulunursanız sevinirim
bilemedim canım yaşamaz sankikızlar kızlar yetişin tavuk çorbası yaptım ama kesildi ya ilk defa böyle
kurtarabilirmiyiz hastayı sizce
yicez artık yapçak bişey yok ölürsem tek hayali 70 olmaktı dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?