Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

öylemi bilgilendireyim o zaman takıma geliş kilo ve tarihlerini bulsana aprilcim ya zahmet olmazsa birde geçen hafta krizantem inşallah unutmaz yarın kilo bildirimi olduğunu erken gelir
canımm zaten kg bildirimi yaparlarsa ve listeye girmek isterlerse alırız listeye şimdilik böyle kalsın

kızlar kk ya bakıyorum kızım emziriyorum aynı zamanda su içip duruyorum koca sürahi sıfırlandı. kızım uyusa da spor yapsam. kılımı kıpırdatmadım bugün

arkadaslar bnm bu akşamki menümde bir kepce çorba çok az yaglı , yağsız salata , 4 kasık sebze yemegi bir dılım tahıllı ekmek . Sizce çokmu yemişim

Dünkü menüm
Sabah 07,30
1 kk peynir
6 zeytin
2 dilim çavdar ekmeği
3 parmak seklinde dilim lerden patates kızırtması

Öğle: 13,00
1 kase çorba
5 yemek kaşığı pırasa
2 tane kuru kayısı

Ara 17,00
1 kase yoğurt pul biberli

Akşam 18,00
1 kase pul biberli yoğurt

Su:2,5 lt su
spor: 3 mil leslie

kızlar kızlar yetişin tavuk çorbası yaptım ama kesildi ya ilk defa böyle
kurtarabilirmiyiz hastayı sizce

eklememişsin daha beni. tek deadline ı gördüm. şu kızım yok mu sabahtan akşama kucakta bi iş yapamıyorum ki resim çekeyim

arkadaslar bnm bu akşamki menümde bir kepce çorba çok az yaglı , yağsız salata , 4 kasık sebze yemegi bir dılım tahıllı ekmek . Sizce çokmu yemişim
çok değil tam olmuş...

pazartesi başladım diyete kendımce uyguluyorum önerilerde bulunursanız sevinirim
canım önerim günde 6 dilimden fazla ekmek yeme tabii daha az da olabilir.3 ana 2 ara öğün yap azzz az ye ama porsiyonlar ufak olsun.günde en az 2 lt su iç ve hergün en az yarımsaat spor yap....akşam yemeğin en az yediğin yemek olsunn ok ?

ha haaa =))))) hiç bir fikrim yok

yicez artık yapçak bişey yok ölürsem tek hayali 70 olmaktı dersiniz

kızlar kk ya bakıyorum kızım emziriyorum aynı zamanda su içip duruyorum koca sürahi sıfırlandı. kızım uyusa da spor yapsam. kılımı kıpırdatmadım bugün
yaparsın canım senin kızda iyi yoruyordur zaten su çok iyi

tam olmuş canım 1 kaşık daha fazla yiyebilirisn sanırım hatta

pazartesi başladım diyete kendımce uyguluyorum önerilerde bulunursanız sevinirim
aklıma bişey gelmiyor ama gelirse yazarım sana tatlı falan çok severmisin abur cuburla aran nasıl

bilemedim canım yaşamaz sanki

yicez artık yapçak bişey yok ölürsem tek hayali 70 olmaktı dersiniz
allah korusun ölme ya daha çok gençsin hain tavuk çorbası

pc de yok ki foto harddiskte hepsi. kızım da bana spor yaptırıyor yine. kucağımda yürüyüp duruyoruz. oturunca ağlıyor kız yaa. uygun bi zamanda eklerim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…