Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Selamm hoşgeldiniz sağlıklı kilo vermeler

Merhaba yeni geldim zayıflamak istıyorum 32 yasında 160 boyunda 88 kloyum yardımcı olursanız sevinirim kabul ettiğiniz için teşekkürler

Hoşgeldiniz Sağlıklı kilo vermeler

yalnız benım kabızlık sorunum var bu klo vermeyı etkılermi ?

Kuru kayısı ye canım ara öğünlerinde
Ya da aç karna nescafe iç ama ılıyınca böyle sıcakken değil de ılıkken ben de işe yarıyor yani

kızlar selam.
benim diyet eşlerimin ikisi de uğramamış bugün. yalnız kaldım desenize
neyse ben diyete devam ediyorum

dünkü menüm
7:30 2 h. yumurta, 1domates, kk peynir, 5 zeytin
10:30 1 armut, 1,5 kayısı kadar meyve mix
12:00 1 kase yoğurt, 1 armut
15:30 1 tabak sebzeli bulgur pilavı
18:00 1 kase yoğurt, 2 avuç kabak çekirdeği

20 dk eliptik, 155 squat, yarım saat yürüyüş. 3lt su

dün elektrikler kesikti erken yattık kuzumla. bugün de geç geldi giremedim. kilo bildirimi de yapayım gelmişken

72,7/72,0/%0,96

bu arada resimlerinizi göremiyorum takip etmeniz mi gerekiyor?

Kızlarrrrrr
Bugün doktora gittimmmm
diyetisyene
ya öncedende demiştim benim tartım doiyetisyeninkine göre fazla tartıyo diye tam 1,5 kilo felan
Kıyafetli 59,7 geldim doktorun tartısındaaa
Çokk mutluyum 5 lileri gördüm
Tabi kendi tartım da olmasa da
Ayy ama bugün aç gittim kan verdim onu bekle felan derken bugünüm berbattı ama sporum da var yani
Kendime siz vermeden ceza veriyorum çünkü pizza yedim az bir şey
Yarın 17,00 dan sonra yemek yok
Ekmek sadece sabah yenicek
Öğlen ve akşam sadece sebze yemeği
ve 3 lt su şart karnımı doldurmak için
2 fincan da yeşil çay
Hatta akşam sadece yoğurt ve salata
Uygun mudur sizce de

ne güzel işte sende kafanı dinlersin onlar yoksa biz varız canımmcanım çok güzel menünn devam böyleeeevet canım bizimde izlememiz gerekiyor sen de koyacakmısın resim? koy sende bizde sana bakalım sende bize

canım sen kendine acımasızca cezaları vermişsin uygundur bence severim bende disipilini

Disiplinli hatun seni

canım lütfen sende takımdasın sil kafandan bunukaptanımız sosyestetik izinde şuan yardımcıları ben ve deadline istediğini sorabilrsin bize ve herkese

selam canım evet ebn resimlerimi ona göre ayarlamıştım kilon güzel canım liteye ekleyelim tebrik ederim yakında fıstık olcaksın sende

ay çok iyi senin tartı yanlış at onu çöpe yenisini al bence fazla tartan tartıya tartı demem benolur canım arada canın çeker pizzada yersin önemli olan dengede tutmak sende iyi bir yöntem bulmuşsun tamamdır

canım senin eşelr kayıplarda seni daline emanet edeyim o zaman o da kabul ederse bereber takılın zaten 3 kişiydiniz 2 daha kontrollü o da dişli birir iyi motive olabilirsiniz @dalin26 uygunmudur canım senin içinde sana eş bulmuş olduk dişlidir bak spor falan busra-88

Eski resimleri mi sakladığım flashı bulamadım ama ondan önce nasıl resim yükleniyooo çok cahilim
kendi adına tıkla yukardan sonra yukarda albümlere tıkla sonra da yeni album oluştur var yukarda yan tarafta ordan oluşturuyorsun ayarlarıda takip ettiklerim diye düzenlersen sadece takip ettiklerin görür

yeni liste

***1.TAKIM 401. ETAP***

ApriL_2007 (86.0///%)
jasmine53 (74,6///%)
ispanyol (75///%)
dagatesi(62.7///%)
deadline(63,4///%)
michi (60,7///%)
gunessel (85,6/85.1/0.5/%0,58)

Pridee(58,9///%)
delidivaneoldum (72,7/72,0/%0,96)

1. Takım Ortalaması: %

ben gidiyorum kızlar şimdilik gideyim annemlerle çay içeyim ben bugün akşam yemeği yemedim neden derseniz 15.00 te yufka yedim peynirle cezalıyım 1 saat spor yaptım üstünede özellikle ApriL_2007 canım sana bildireyim demi kaçamam senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…