tamam canım sen kızını rahatlat sonra müsait olunca zatenpc de yok ki foto harddiskte hepsi. kızım da bana spor yaptırıyor yine. kucağımda yürüyüp duruyoruz. oturunca ağlıyor kız yaa. uygun bi zamanda eklerim inşallah
tamam canım unutma ilk fırsatta yüklepc de yok ki foto harddiskte hepsi. kızım da bana spor yaptırıyor yine. kucağımda yürüyüp duruyoruz. oturunca ağlıyor kız yaa. uygun bi zamanda eklerim inşallah
bir bilsemm ah bir bilseme kızlar napıyorsunuz bakalım liste nereye kayboldu yine ya getireyim birde april wichester ve kriazntemin geçen haftaki kilolarını bulamadım ben
winchester bu cumartesi 71.9 olduğunu yazmış ayrıca bu sabah kilo bildirimi yapmış biz resimlere dalmışız görmemişiz kzı april 69.9 la uyandım sabah yazmış geçen haftadan tam emin olsam listeye yazcam geçen haftayı tam bulamadımbir bilsemm ah bir bilsemİnşallah sesimizi duyupta cvp verirler kızlar hu huu
canım winchester 71.9 yazdı geçen cumawinchester bu cumartesi 71.9 olduğunu yazmış ayrıca bu sabah kilo bildirimi yapmış biz resimlere dalmışız görmemişiz kzı april 69.9 la uyandım sabah yazmış geçen haftadan tam emin olsam listeye yazcam geçen haftayı tam bulamadımkrizantem 88le gelmiş geçen haftayı yine bulamadım ya neyse arayım biraz daha bu haftayı yazmamış yarın bildirim yapar belki
krizantem 87.2 yazmış geçen cumawinchester bu cumartesi 71.9 olduğunu yazmış ayrıca bu sabah kilo bildirimi yapmış biz resimlere dalmışız görmemişiz kzı april 69.9 la uyandım sabah yazmış geçen haftadan tam emin olsam listeye yazcam geçen haftayı tam bulamadımkrizantem 88le gelmiş geçen haftayı yine bulamadım ya neyse arayım biraz daha bu haftayı yazmamış yarın bildirim yapar belki
canım winchester 71.9 yazdı geçen cuma
bende bulmuştum tam tamam herşey kontrol altında şu şekilde onlar bu haftaya giriyorlar mı listeye 2 hafta oldu mu kikrizantem 87.2 yazmış geçen cuma
canım şöyle olmuyormu ?başlangıç kgları orda ilk kiloları ilk geldikleri gün söylüyorlar sonra ilk cuma bildirim ikinci cumada yarın...aradaki fark yüzdesi işte öyle oluyor. varsa bir hatam söyle canımbende bulmuştum tam tamam herşey kontrol altında şu şekilde onlar bu haftaya giriyorlar mı listeye 2 hafta oldu mu ki
krizantem(87,2///%) yeni üye takıma geliş tarihi 7 şubat başlangıç kilo 88 hedef 60
winchester (71.9///%) yeni üye takıma geliş tarihi 10 şubat başlangıç kilo 72 hedef 60
işte benim orada hep kafam karıştığından sweetdimple kontrol ediyor ya sorun olmasın listede sorayım mı ona bir bu durumu özelden şimdi listeye alırız yarın olmaz derler çıkarın derler yüzde falan herşey değişir sıkıntı olmasın bizedecanım şöyle olmuyormu ?başlangıç kgları orda ilk kiloları ilk geldikleri gün söylüyorlar sonra ilk cuma bildirim ikinci cumada yarın...aradaki fark yüzdesi işte öyle oluyor. varsa bir hatam söyle canım
sor bebem hatta dalini de sorarmısın? benimde kafam ona basmadıişte benim orada hep kafam karıştığından sweetdimple kontrol ediyor ya sorun olmasın listede sorayım mı ona bir bu durumu özelden
tamam paylaşıma mı sorsam özel daha iyi değil misor bebem hatta dalini de sorarmısın? benimde kafam ona basmadıne yapacağız bölünecek mi yoksa 6ay geçen üye sıfırdan mı başlıyor diye
***1.TAKIM 401. ETAP***e kızlar napıyorsunuz bakalım liste nereye kayboldu yine ya getireyim birde april wichester ve kriazntemin geçen haftaki kilolarını bulamadım ben
***1.TAKIM 401. ETAP***
ApriL_2007 (86.0///%)
jasmine53 (74,6///%)
ispanyol (75///%)
dagatesi(62.7///%)
deadline(63,4///%)
michi (60,7///%)
gunessel (85,6/85.1/0.5/%0,58)
Pridee(58,9///%)
delidivaneoldum (72,7/72,0/%0,96)
özelden sor bebemtamam paylaşıma mı sorsam özel daha iyi değil mi
canım kime cvp verdiysen alıntılayıp öyle cevaplarsan daha iyi oluryok canm tatlıyla aram yok aslında pek aslında dıkkat edıyorum ama yinede alıyorum bide ben fazla su içemiyorum
yok canm tatlıyla aram yok aslında pek aslında dıkkat edıyorum ama yinede alıyorum bide ben fazla su içemiyorum
ben sormuştum sanırım banacanım kime cvp verdiysen alıntılayıp öyle cevaplarsan daha iyi olur
yarın biraz karışık yine biryere gidicem saat 2 ye kadar taşırım ama sonrası sıkıntı olabilir sonuç listesi hazırlayabilirim akşam işim yok amadeadline ben çıkıyorum valla burda yoruldum saatlerdirİnşallah oturduğum yerde gramcıklar gitmiştir...bişey sormak istersen yinede sorarsın bebem telden görür yazarım...yarın paylaşım alanına taşıyabilecekmisin listeyi kuzum onu bileyim de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?