Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

tamam canım ikiye kadar sen taşı sonrasında ben yada jasmine taşır bende işteyim yaaa yinede bir üçüncü kişimiz olsun ne olur ne olmaz .....yine paslaşırız bitanem paylaşırız merak etme.....sonuç listelerinide yarın akşam bakarız kim müsaitse o yapar kuzumşuanlık ama top sendegrsrz yineee

tamamdır ben yarın jasmine de mesaj atarım 2 ye kadar bitmezse kaptı bu işi görüşürüz sweetdimpledan gelen cevabı yazarım sana gelince iyi geceler

dikkat !! 1.takım kızları ;
yarın sabah tartılıp kg bildirimi yapıyorsunuz sakın unutmayın! saat 14:00 e kadar süreniz var mümkün olduğunca bu vakti kaçırmayınız lütfen

***1.TAKIM 401. ETAP***

ApriL_2007 (86.0///%)
jasmine53 (74,6///%)
ispanyol (75///%)
dagatesi(62.7///%)
deadline(63,4///%)
michi (60,7///%)
gunessel (85,6/85.1/0.5/%0,58)
Pridee(58,9///%)
delidivaneoldum (72,7/72,0/%0,96)

kızlar ya kac gündür cok hastayım ve iş yeri de cok yogun o yüzden giremedim nete hiç. aksamları hep gec döndüm.
Geçmiş olsun canım sabah kg bildirimi var unutmadın dimi ? Haberin olsun.Canım ne zaman bitecek ki bu yoğunluk

***1.TAKIM 401. ETAP***

ApriL_2007 (86.0/86.0/0/%0)kilosu sabit
jasmine53 (74,6///%)
ispanyol (75///%)
dagatesi(62.7///%)
deadline(63,4///%)
michi (60,7///%)
Pridee(58,9///%)

Günaydınlar yine karlı bir sabah ama yağmıyor:) ve maleseff ki trafikte kaldık...her yer kilit işe gitmeye çalışıyoruz serviste...

geçen hafta:58.9
bugün:58.9
fark yok bu hafta
bi hafta boşuna işkğnce çektim heralde

fark yok bu hafta
Neden boşuna olsun ki canım bazen vücut kendini koruma altına alır.ben de bu hafta sabit kalmışım son zamanlarda hep verdim duraklama oldu sanırım.Olsunn enazından kg almadık o da iyiii bebem yola devammm ok?

NASIL YOKMUŞ.. BUGÜN EN AZ 2 ML YAPACAKSIN O ZAMAN.. YANDIN SEEEENNN ELİMDEN ÇEKECEĞİN VAR.. VE NOLURSUN SEN DE BANA YAAAPPPP BÖYLEEEE..(SADOMAZOŞİST İSPANYOL)

HADİ BAKALIM ORTİİİİİİ

Günaydın canım... şimdiii.. sporlarımızı nasıl yapıyoruz? ben normaşlde hergün spora gidiyorum ve ekstradan da evde leslie yapıyorum sen ne yapıyorsun spor olarak? paylaşalım birbirimizi öyle dürtelim şekerim

fark yok bu hafta
Öyle düşünme tatlım.. en azından hiç kilo almamışsın bu da büyük bir başarı bence.. bende bu hafta veremedim ama sabit kaldım en azından..

***1.TAKIM 401. ETAP***

ApriL_2007 (86.0/86.0/0/%0)kilosu sabit
jasmine53 (74,6/74,6/0/%0) kilosu sabit
ispanyol (75///%)
dagatesi(62.7///%)
deadline(63,4///%)
michi (60,7///%)
Pridee(58,9///%)

Günaydın kızlaar dün kilo bildirimimi yapmıştım menümü yazayım. 7.00 rafadan yumurta 1 dilim ekmek bir bardakda süt

15.00 tavuk salatası ve 200 ml zero

19.00 bi tabak yoğurtlu tavuk çorbası

2 lt su içtim ama spor yapamadım karnım çok feci ağrıyodu regl günüm yaklaşıyor galiba

dün elektrik gitti yinee 22 de geldi.. sabah oğluşumu okula yollar yollamaz hemen albümlere baktım.. çok seviyorum ben siziiiiii

Merhaba yeni geldim zayıflamak istıyorum 32 yasında 160 boyunda 88 kloyum yardımcı olursanız sevinirim kabul ettiğiniz için teşekkürler
hoş geldin canımm
canım tebrikler güzel vermişsin.. bebişin kaç aylıktı.. benimki 5 aylık
Peki tamam :) size evrimimi de göstereyim bari ahahahh
çok şekersin tatlımmm
kızlar ya kac gündür cok hastayım ve iş yeri de cok yogun o yüzden giremedim nete hiç. aksamları hep gec döndüm.
çok geçmiş olsun kuzummm grip mi oldunkii
fark yok bu hafta
ben de aynı şeyi düşünüyorum.. dün tartıldım 1 kilo vermişimdir diye düşünürkn hayal kırıklığına uğradım..bakalım kaç gelicem bugün..
oooo süpersin senn.. ben maalesef sadece leslie yapıyorum..sezaryan olduğum için 6 ayım dolunca karın hareketlerine de başlıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…