- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
tamam canım ikiye kadar sen taşı sonrasında ben yada jasmine taşır bende işteyim yaaa yinede bir üçüncü kişimiz olsun ne olur ne olmaz .....yine paslaşırız bitanem paylaşırız merak etme.....sonuç listelerinide yarın akşam bakarız kim müsaitse o yapar kuzumyarın biraz karışık yine biryere gidicem saat 2 ye kadar taşırım ama sonrası sıkıntı olabilir sonuç listesi hazırlayabilirim akşam işim yok ama2 ye kadar bildrimler olursa ben taşıyım olmazsa sen bakar mısın sayfaya ceza yemeyelim
tamamdır ben yarın jasmine de mesaj atarım 2 ye kadar bitmezse kaptı bu işitamam canım ikiye kadar sen taşı sonrasında ben yada jasmine taşır bende işteyim yaaa yinede bir üçüncü kişimiz olsun ne olur ne olmaz .....yine paslaşırız bitanem paylaşırız merak etme.....sonuç listelerinide yarın akşam bakarız kim müsaitse o yapar kuzumşuanlık ama top sende grsrz yineee
bende yazdım şimdi jasmine'e...o da bizim kurtarıcı meleğimiz gerçi geçen hafta kayıplardaydı amatamamdır ben yarın jasmine de mesaj atarım 2 ye kadar bitmezse kaptı bu işigörüşürüz sweetdimpledan gelen cevabı yazarım sana gelince iyi geceler
olsun listeyi taşıması bile bize yetiyorbende yazdım şimdi jasmine'e...o da bizim kurtarıcı meleğimiz gerçi geçen hafta kayıplardaydı ama
ne demek cnm herzamansağol canım ya eline sağlıkbende gideyim bulayım diyordum nerde kaldı ki diye
geçmiş olsun cnmkızlar ya kac gündür cok hastayım ve iş yeri de cok yogun o yüzden giremedim nete hiç. aksamları hep gec döndüm.
Geçmiş olsun canımkızlar ya kac gündür cok hastayım ve iş yeri de cok yogun o yüzden giremedim nete hiç. aksamları hep gec döndüm.
Neden boşuna olsun ki canım bazen vücut kendini koruma altına alır.ben de bu hafta sabit kalmışım son zamanlarda hep verdim duraklama oldu sanırım.Olsunn enazından kg almadık o da iyiii bebem yola devammm ok?geçen hafta:58.9
bugün:58.9
fark yok bu hafta
bi hafta boşuna işkğnce çektim heralde
NASIL YOKMUŞ.. BUGÜN EN AZ 2 ML YAPACAKSIN O ZAMAN.. YANDIN SEEEENNN ELİMDEN ÇEKECEĞİN VAR.. VE NOLURSUN SEN DE BANA YAAAPPPP BÖYLEEEE..(SADOMAZOŞİST İSPANYOL)
HADİ BAKALIM ORTİİİİİİ
Öyle düşünme tatlım.. en azından hiç kilo almamışsıngeçen hafta:58.9
fark yok bu hafta
hoş geldin canımmMerhaba yeni geldim zayıflamak istıyorum 32 yasında 160 boyunda 88 kloyum yardımcı olursanız sevinirim kabul ettiğiniz için teşekkürler
canım tebrikler güzel vermişsin.. bebişin kaç aylıktı.. benimki 5 aylıkkızlar selam.
benim diyet eşlerimin ikisi de uğramamış bugün. yalnız kaldım desenize
neyse ben diyete devam ediyorum
dünkü menüm
7:30 2 h. yumurta, 1domates, kk peynir, 5 zeytin
10:30 1 armut, 1,5 kayısı kadar meyve mix
12:00 1 kase yoğurt, 1 armut
15:30 1 tabak sebzeli bulgur pilavı
18:00 1 kase yoğurt, 2 avuç kabak çekirdeği
20 dk eliptik, 155 squat, yarım saat yürüyüş. 3lt su
dün elektrikler kesikti erken yattık kuzumla. bugün de geç geldi giremedim. kilo bildirimi de yapayım gelmişken
72,7/72,0/%0,96
bu arada resimlerinizi göremiyorum takip etmeniz mi gerekiyor?
çok şekersin tatlımmmPeki tamam :) size evrimimi de göstereyim bari ahahahh
çok geçmiş olsun kuzummm grip mi oldunkiikızlar ya kac gündür cok hastayım ve iş yeri de cok yogun o yüzden giremedim nete hiç. aksamları hep gec döndüm.
ben de aynı şeyi düşünüyorum.. dün tartıldım 1 kilo vermişimdir diye düşünürkn hayal kırıklığına uğradım..bakalım kaç gelicem bugün..geçen hafta:58.9
fark yok bu hafta
oooo süpersin senn.. ben maalesef sadece leslie yapıyorum..sezaryan olduğum için 6 ayım dolunca karın hareketlerine de başlıycamGünaydın canım... şimdiii.. sporlarımızı nasıl yapıyoruz? ben normaşlde hergün spora gidiyorum ve ekstradan da evde leslie yapıyorumsen ne yapıyorsun spor olarak? paylaşalım birbirimizi öyle dürtelim şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?