2,5 aylık canımcanım tebrikler güzel vermişsin.. bebişin kaç aylıktı.. benimki 5 aylık
bi tek ben değilmişim sabit klan oh be :) çok sağolun kızlar***1.TAKIM 401. ETAP***
ApriL_2007 (86.0/86.0/0/%0)kilosu sabit
jasmine53 (74,6/74,6/0/%0) kilosu sabit
ispanyol (75///%)
dagatesi(62.7///%)
deadline(63,4///%)
michi (60,7///%)
gunessel (85,6/85.1/0.5/%0,58)
Pridee(58,9///%)
delidivaneoldum (72,7/72,0/%0,96)
küçükmüş daha biz abla olduk o zaman..2,5 aylık canım
evet canım anne sütü sadece. sabahtan akşama emziriyorum bol bol gelsin diye. normalde hep et yerdim de kar kış alış verişe giden olmuyor. dün kıymalı karnabahar yedim ama. biraz da ekmek arasına koydum kavururkenküçükmüş daha biz abla olduk o zaman..
yalnız anne sütü mü veriyorsun.. çok az yiyorsun çünkü.. hiç et ürüünü yok menülerinde
amaaaan boşver. yarım kilo için 3500 ekstra kalori alman gerekir. almadıysan sadece şişliktir sıkma canınıyaa arkadaşlar şaştım kaldım dün 74.5 tim bu sabah 75 çıktım.. bir günde yarım kilo da olmaz ki ama.. resmen yarı aç gezdim dün ödem yapacak bişey yemedim anlamdım hiç çok moralim bozuldu çoook
himm.. intiresaann.. benimde dün kilom sabitti.. dedim yarına kadar az da olsa fark eder...yaa arkadaşlar şaştım kaldım dün 74.5 tim bu sabah 75 çıktım.. bir günde yarım kilo da olmaz ki ama.. resmen yarı aç gezdim dün ödem yapacak bişey yemedim anlamdım hiç çok moralim bozuldu çoook
Bende diyorum ki nerde ispanyolcum?albüm yaptım ya sabırsızlandım görmen için demekki elektrik gitmiş...offf çok kötü oluyor elekrtiksizlik dünde bende su yoktu çekilmiyor birinin eksikliği hemen hayat duruyor.dün elektrik gitti yinee 22 de geldi.. sabah oğluşumu okula yollar yollamaz hemen albümlere baktım.. çok seviyorum ben siziiiiii
Kuzum lütfen canını sıkma olur öyle şeyleryaa arkadaşlar şaştım kaldım dün 74.5 tim bu sabah 75 çıktım.. bir günde yarım kilo da olmaz ki ama.. resmen yarı aç gezdim dün ödem yapacak bişey yemedim anlamdım hiç çok moralim bozuldu çoook
tatlım sen yeni doğum yaptığın halde bu kadar emek sarf ediyorsun , üstelik ilerlemen de mikemmellll...oooo süpersin senn.. ben maalesef sadece leslie yapıyorum..sezaryan olduğum için 6 ayım dolunca karın hareketlerine de başlıycam
Bendr sabitim ama yazamadim listeye. Bu arana april ne albumu yaptiinhep birlikya karar vermişsiniz bende kilosyu sabit çıkaydım keşke de bu günleri görmeseydim yazmak istemiyorum kilomu şimdilik
ay canım bir ypğunluğun azalmadı kiBendr sabitim ama yazamadim listeye. Bu arana april ne albumu yaptiin
Ben cok bunaldim kizlar ya
hemmeeennn geliyor canımselam kızlarjasmine senin artın nerde leslie grubunda ve winchester nerdesiniz bakayım kendi takım arkilerim gelmiyor ya
sabit kalalım diye sözleşsek bu kadar olmaz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?