Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bi tek ben değilmişim sabit klan oh be :) çok sağolun kızlar

***1.TAKIM 401. ETAP***

ApriL_2007 (86.0/86.0/0/%0)kilosu sabit
jasmine53 (74,6/74,6/0/%0) kilosu sabit
ispanyol (75/75/0/%0) kilosu sabit
dagatesi(62.7///%)
deadline(63,4///%)
michi (60,7///%)
gunessel (85,6/85.1/0.5/%0,58)
Pridee(58,9///
delidivaneoldum (72,7/72,0/%0,96)

yaa arkadaşlar şaştım kaldım dün 74.5 tim bu sabah 75 çıktım.. bir günde yarım kilo da olmaz ki ama.. resmen yarı aç gezdim dün ödem yapacak bişey yemedim anlamdım hiç çok moralim bozuldu çoook

küçükmüş daha biz abla olduk o zaman..
yalnız anne sütü mü veriyorsun.. çok az yiyorsun çünkü.. hiç et ürüünü yok menülerinde
evet canım anne sütü sadece. sabahtan akşama emziriyorum bol bol gelsin diye. normalde hep et yerdim de kar kış alış verişe giden olmuyor. dün kıymalı karnabahar yedim ama. biraz da ekmek arasına koydum kavururken

amaaaan boşver. yarım kilo için 3500 ekstra kalori alman gerekir. almadıysan sadece şişliktir sıkma canını

himm.. intiresaann.. benimde dün kilom sabitti.. dedim yarına kadar az da olsa fark eder...
Artılara çıkmadım ama, eksi de olmadım... hem de o kdar spor yaptım bi de...

dün elektrik gitti yinee 22 de geldi.. sabah oğluşumu okula yollar yollamaz hemen albümlere baktım.. çok seviyorum ben siziiiiii
Bende diyorum ki nerde ispanyolcum?albüm yaptım ya sabırsızlandım görmen için demekki elektrik gitmiş...offf çok kötü oluyor elekrtiksizlik dünde bende su yoktu çekilmiyor birinin eksikliği hemen hayat duruyor.
Sende seviliyorsun bebem =)))

Kuzum lütfen canını sıkma olur öyle şeyler duraklama olmuştur.Ayyyy her haftada kilomu vericez napalım haftaya gider inşallah...

oooo süpersin senn.. ben maalesef sadece leslie yapıyorum..sezaryan olduğum için 6 ayım dolunca karın hareketlerine de başlıycam
tatlım sen yeni doğum yaptığın halde bu kadar emek sarf ediyorsun , üstelik ilerlemen de mikemmellll...
hele ki sezeryansın bide.. bebişine ayrı, kendine ayrı bakman lazımken.. süpersin

selam kızlar jasmine senin artın nerde leslie grubunda ve winchester nerdesiniz bakayım kendi takım arkilerim gelmiyor ya

***1.TAKIM 401. ETAP***

ispanyol (75///%) kilosu sabit
dagatesi(62.7///%)
deadline(63,4///%)
michi (60,7///%)
Pridee(58,9///%) kilosu sabit

hep birlikte sabit çıkmaya karar vermişsiniz bende kilosyu sabit çıkaydım keşke de bu günleri görmeseydim yazmak istemiyorum kilomu şimdilik

Bendr sabitim ama yazamadim listeye. Bu arana april ne albumu yaptiin

Ben cok bunaldim kizlar ya
ay canım bir ypğunluğun azalmadı ki april ben ve ispanyol birde michi album yaptık kendi sayfalarımızda yüzümüz falan görünüyor öyle ispanyol resim attı sonra aprille bende attık öyle bişey olduseni izliyorlarsa bakabilirisn albümlere söyle izlesinler seni tamam sabit olmanı ekliyorum bende birde biz yeni bir yygulamaya giriştik diyet eşleri belirledik eşelr birbirinin menü ve sporunu takip edecek biz gözden kaçırıyoruz ya bazen senin diyet eşin kim tahmin et neyse tahmin etme biz 3 kişiyiz sen ben april aramıza döenrsen inşallah çok iyi olacak azalsa işlerinde gelsen

***1.TAKIM 401. ETAP***

ispanyol (75///%) kilosu sabit
dagatesi(62.7///%) kilosu sabit
deadline(63,4///%)
michi (60,7///%)
Pridee(58,9///%) kilosu sabit

1. takım ortalaması:%

sabit kalalım diye sözleşsek bu kadar olmaz yani

winchester ve krizantem bu hafta listeye giremiyormuşsunuz kızlar haftaya listedesizniz ama çok çalışın bakayım bu hafta haftaya iyi yüzdeler bekliyorum dalin26 sanırım haftaya listeye girebilirisin haberin olsun mesajı okursan diğer kaptanlara sordum uzun bir süre geçtiğinden eski kilonu vermeni beklememize gerek yokmuş sanırım şimdi öyle bir kural varda izinden dönen üye kilo alırsa eski kilosuna dönene kadar listeye almıyoruz senin durumu sordum kesinleşmedi henüz ama haftaya girebirsin duruma göre hebr veririz sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…