bende tam sana mesaj atmıştım***1.TAKIM 401. ETAP***
ApriL_2007 (86.0/86.0/0/%0)kilosu sabit
jasmine53 (74,6/74,6/0/%0) kilosu sabit
ispanyol (75///%) kilosu sabit
dagatesi(62.7///%) kilosu sabit
deadline(63,4///%)
michi (60,7/60.7/0/%0)
gunessel (85,6/85.1/0.5/%0,58)
Pridee(58,9///%) kilosu sabit
delidivaneoldum (72,7/72,0/%0,96)
1. takım ortalaması:%
oha bu ne tesaduf ama
cnm bir veya iki gün normal yediğinden fazla ye ama tabi abur cubur değilgeçen hafta:58.9
bugün:58.9
fark yok bu hafta
bi hafta boşuna işkğnce çektim heralde
dur cnm taşıma ben 10 dk sonra tekrar bildirim yapıcam eksideyimkızlar erkenden bildirim yaptığınız için teşekkürler hepinize
paylaşım alanına 1 gibi taşırım 0.32 altına düştüğümüz için 1 nota yani ceza puanı gibi bişey yiycez haftaya 0.32 nin üstünde olmamız dileğiyle sonuç listesi hazırlamayalım artık yabende bu hafta yine hazırlamayı haketmişim kilo alarak listeyi yine ben hazırlayım
taşıdım canım ya yap bakayım da düzelteyim tekrar çabuk ol ama sıkıntı olmazdur cnm taşıma ben 10 dk sonra tekrar bildirim yapıcam eksideyim
tamam cnm hemen yazıyorumtaşıdım canım ya yap bakayım da düzelteyim tekrar çabuk ol ama sıkıntı olmaz
cnm şimdi baktım 84300taşıdım canım ya yap bakayım da düzelteyim tekrar çabuk ol ama sıkıntı olmaz
şahsen ben kendi adıma teşekkür ederimkızlar listeyi taşıdım kilo veren arkadaşları tebrik ederim
ben 1.52 buldum bir daha bakayım dur evet 1.52 çıkıyor bu şekildecnm şimdi baktım 84300
%1.11 çıktı doğrumu cnm
bizde teşekkür ederiz canım motive oluyor olman çok hoşuma gidiyor arada yavaşlama duraklamaların olacaktır ama genel olarak çok iyisinşahsen ben kendi adıma teşekkür ederim
ya bide ben dukanla karışık mix bişey yapıyorum cnmbizde teşekkür ederiz canım motive oluyor olman çok hoşuma gidiyor arada yavaşlama duraklamaların olacaktır ama genel olarak çok iyisin
olabilir bak hassas tartılarda öyle oluyor arada bende hergün farklı çıkıyorum zaten o yüzden bugune artı denk geldi çok tartılmamak lazım pil değiştirmeyi dene yine aynı yaparsa yani tartı alırsın ama yeni tartıda da tartı farkı olabiliyor bazen 2 kiloya yakın fazla gösterebiliyor haberin olsun o endenle yeni tartı almaya cesaret edemiyorum bendeya bide ben dukanla karışık mix bişey yapıyorum cnm
protein sebze aniden sebzeye geçince artı gösteriyo ertesi gün tekrar eksiye düşüyo sebze su tuttuğu için
bugün faccede yazdım sabah 7 de tartılayım bakayım dedim ana bi baktım 83400
dur dedim bide üstümdekileri çıkarıp tartılayımozamanda 84300 çıktım ama arada 5 sanıye fılan var
nasıl sınır oldum arkadaşlar dedi ya pilini değiştir yada hassassa ikide bir binme şaşırıyo diye
kalkınca tekrar tartıldım işte 84300 çıktı dedim demkki doğrusu bu
bu gün çıkabilirsem pil bakıcam işe yaramazsa yarın başka bi tartı alcam kendime
tamam cnm söylediğin çok iyi oldu tartı farkınıolabilir bak hassas tartılarda öyle oluyor arada bende hergün farklı çıkıyorum zaten o yüzden bugune artı denk geldi çok tartılmamak lazım pil değiştirmeyi dene yine aynı yaparsa yani tartı alırsın ama yeni tartıda da tartı farkı olabiliyor bazen 2 kiloya yakın fazla gösterebiliyor haberin olsun o endenle yeni tartı almaya cesaret edemiyorum bendesenin yöntemin güzelmiş arada sebze lazım ama fazla çıkıyorum diye yememezlik yapma ben dışarı çıkıyorum canım tamam mı akşama görüşürüz tekrar tebrik ederim
geldim birazdan yapıp koyucam artımı :)selam kızlarjasmine senin artın nerde leslie grubunda ve winchester nerdesiniz bakayım kendi takım arkilerim gelmiyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?