Tebriklertamam canımdüzelttim yeni liste şu şekilde
ben 1.52 buldum bir daha bakayım dur evet 1.52 çıkıyor bu şekilde
***1.TAKIM 401. ETAP***
ApriL_2007 (86.0/86.0/0/%0)kilosu sabit
jasmine53 (74,6/74,6/0/%0) kilosu sabit
ispanyol (75///%) kilosu sabit
dagatesi(62.7///%) kilosu sabit
deadline(63,4/63,7/ -0,3/-%0,47)
michi (60,7/60.7/0/%0) kilosu sabit
gunessel (85,6/84.3/1.3/%1.52)
Pridee(58,9///%) kilosu sabit
delidivaneoldum (72,7/72,0/%0,96)
1. takım ortalaması:% 0,22
Canım sen yinede yazsan çok iyi olur hiç farketmez geç kalkabilirsin.çünkü menüne yorum yapacak arkadaşlar ona göre yorumlasın diye yazıyoruz biz o saatleri...dünkü menüm
sabah kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
2 dilim hindi füme
3 zeytin
1 kb peynir
1 yeşil çay su
ara 2 kayısı bitki çayı
öğle corn flax süt 1 ceviz 2 badem
akşam
şu meşhur tavuk çorbam
ve tavuk ciğer tava
yemekten sonra bir kase yoğurt
gece süt
2 lt su
spor yok
(saat yazamıyorum çünkü bnm saatlerim çok tutarsız sizin öğle yemeğiniz bnm kahvaltım gibi)
tesekkur ederım cnm :)
taamam cnm benım saatlerım çok abes o yüzden yazmak istemedim mesela yazcam 14 te kahvaltı diye biri çıkçak neee 14 mü diye yazmıyordum yazarım bundan sonraCanım sen yinede yazsan çok iyi olur hiç farketmez geç kalkabilirsin.çünkü menüne yorum yapacak arkadaşlar ona göre yorumlasın diye yazıyoruz biz o saatleri...
Hımmm ok ? Yazma o zaman canın isterse yazarsın...sorun degil bebemtesekkur ederım cnm :)
taamam cnm benım saatlerım çok abes o yüzden yazmak istemedim mesela yazcam 14 te kahvaltı diye biri çıkçak neee 14 mü diye yazmıyordum yazarım bundan sonra
he bide kendime spor yapmaya mazeret yarattım
çok güzel bi dizi buldum ilk bölümünden başladım
aldım laptopuda bisikletin üstüne hem izliyorum hem de pedal çeviriyorum :)
tamam cnm erken kalktıgım gunler yazarımHımmm ok ? Yazma o zaman canın isterse yazarsın...sorun degil bebemohhhh keyfe bak bende evde olsaydim aynisini yapardim cok da severim yabanci dizileri bak canım çekti simdi
Anladım canım kendim için dedim ben yabancı dizi hastasıyımtamam cnm erken kalktıgım gunler yazarım
yabancı dizi değil geçen denk geldim foxta bir aşk hikayesi bende netten buldum yenı dızı sandım eskıymıs
sımdı dorduncu bolumu actım güllerin savaşındaki gülru oynuyo ordan takıldım izliyorum
Tamam canım karar senin benden yana okkızlar cuma günleri kaçamak günüm tatlı yediğim tek gün mazur görün yarınki yazacaklarım için :) ama yapcak bişey yok haftada bi gün ödül :)
İnanın nefsime bu kadar eziyet etmek istemiyorum 1 güncük benim olsun :) hem insan motive oluyor daha daTamam canım karar senin benden yana ok
İnanın nefsime bu kadar eziyet etmek istemiyorum 1 güncük benim olsun :) hem insan motive oluyor daha da
selam kızlarbende bugün kaçamak yaptım zaten kilo alıyorum deidm bugün azıcık yedim vucudum şaşırmamışsa bile bugün şoka girdi kendimce bir liste ayarladım yarın onu takip edicem hadi bakalım ben o yağlardan daha inatçıyım kafayı yiycek metabolizmam
evet bence az yediğim için oldu birden azalttım ya aslında bende bu hafta öyle planladım bakalım gzüel bir hafta olur umarımYa aslında sen fazla da yemiyorsun
Ben sana göre daha çok yiyorum bence
3 ana 3 ara ya başla iyi oluyor aralarda özellikle sabah süt akşamüstü de kuru kayısı ye
Verirsin ya bence sen geçen çok verdin nazar deydirdik sana
olsun bakalım pridee da michide yaptı bende yaptım bugün yok mu arttıranDün bende kaçamak yaptıım ödül niyetine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?