Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Tebrikler darned

Canım sen yinede yazsan çok iyi olur hiç farketmez geç kalkabilirsin.çünkü menüne yorum yapacak arkadaşlar ona göre yorumlasın diye yazıyoruz biz o saatleri...

tesekkur ederım cnm :)

Canım sen yinede yazsan çok iyi olur hiç farketmez geç kalkabilirsin.çünkü menüne yorum yapacak arkadaşlar ona göre yorumlasın diye yazıyoruz biz o saatleri...
taamam cnm benım saatlerım çok abes o yüzden yazmak istemedim mesela yazcam 14 te kahvaltı diye biri çıkçak neee 14 mü diye yazmıyordum yazarım bundan sonra
he bide kendime spor yapmaya mazeret yarattım
çok güzel bi dizi buldum ilk bölümünden başladım
aldım laptopuda bisikletin üstüne hem izliyorum hem de pedal çeviriyorum :)

Ne olmuşuz biz bu hafta böyle? Çokk komiğiz kızlar :) kilo veren arkadaşları tebrik ederim , veremeyenleride ederim.herkesin emeğine sağlık

Hımmm ok ? Yazma o zaman canın isterse yazarsın...sorun degil bebem ohhhh keyfe bak bende evde olsaydim aynisini yapardim cok da severim yabanci dizileri bak canım çekti simdi

Hımmm ok ? Yazma o zaman canın isterse yazarsın...sorun degil bebem ohhhh keyfe bak bende evde olsaydim aynisini yapardim cok da severim yabanci dizileri bak canım çekti simdi
tamam cnm erken kalktıgım gunler yazarım
yabancı dizi değil geçen denk geldim foxta bir aşk hikayesi bende netten buldum yenı dızı sandım eskıymıs
sımdı dorduncu bolumu actım güllerin savaşındaki gülru oynuyo ordan takıldım izliyorum

Anladım canım kendim için dedim ben yabancı dizi hastasıyım iyi seyirler bebem

İnanın nefsime bu kadar eziyet etmek istemiyorum 1 güncük benim olsun :) hem insan motive oluyor daha da

Yok ya bende dün pizza yedim dün de 60,7 çıktım bugünde yani haftada bir olmalı bence ama erken saatlerde ya da spor öncesinde sonra hiç yemeyince bir an çıldırabiliyor insan
Bizde de yarın oturma var tatlılar börekler çörekler dayanacam artık
Herkese bol bol koyayım da bitsin bana kalmasın

selam kızlar bende bugün kaçamak yaptım zaten kilo alıyorum deidm bugün azıcık yedim vucudum şaşırmamışsa bile bugün şoka girdi kendimce bir liste ayarladım yarın onu takip edicem hadi bakalım ben o yağlardan daha inatçıyım kafayı yiycek metabolizmam

Dünkü menüm
Sabah: 11,00
1 tane simit ( doktora gittiğim için kızlar kan verdim bir de )

Öğle : 13,00
1 kase çorba

Akşam : 18,00
bimdeki pizzaları bilirsiniz küçükler hani böyle diğerlerine göre minik ya hani off anca böyle avuturum kendimi
işte ondan 1 tane ama kızlar açtım ya bir de dışarı çıktım kar savaşı yaptık felan
1 bardak ayran

Ara:21,00
1 tane elma

Su:2,5 lt
Spor: 1,5 saat yürüyüş

Ya aslında sen fazla da yemiyorsun
Ben sana göre daha çok yiyorum bence
3 ana 3 ara ya başla iyi oluyor aralarda özellikle sabah süt akşamüstü de kuru kayısı ye
Verirsin ya bence sen geçen çok verdin nazar deydirdik sana

evet bence az yediğim için oldu birden azalttım ya aslında bende bu hafta öyle planladım bakalım gzüel bir hafta olur umarım

kimse yok mu neyse ben gideyim sonuç listeleri hazırlayayım son kez cezamızı paşa paşa çektik bitti daha da gelmemesi dileğiyle

ben sonuç listesini hazırladım spor topiğni kontrol ettim ama burda tık yok cuma sendromu yaşıyoruz yarında hafatsonu sendromu olur o kimseler gelmezse hepinize ceza veririm ona göre

Dün bende kaçamak yaptıım ödül niyetine
olsun bakalım pridee da michide yaptı bende yaptım bugün yok mu arttıran kendimizi şımartma faslını geçtiğimize göre bomba gibi bir haftaya başlayabilriz artık erkenden yaptığımız iyi oldu önümüzde tam kocaman 1 hafta var hadi bakalım haftya kadar çok çalışalım haftaya listedesin unutma bildirimleri yap kaçamak yapma dostum çok çalışman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…