Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

MİCHİ!TAM DA BİLDİRİM ÖNCESİ PİZZA YEMİŞŞSİN BARİ BUGÜN YESEYDİNNEYSE ŞAKA ŞAKA AMA ŞIMARMAYALIM BEBEM...

GÖRÜCEZZ BAKALIM KUŞUM

YA ASLINDA MENÜDE DE BİŞEY YOK SADECE ÇOK HAMURLU PERŞEMBE GÜNÜNE YAKIŞMAMIŞ

evet bence az yediğim için oldu birden azalttım ya aslında bende bu hafta öyle planladım bakalım gzüel bir hafta olur umarım
HE CANIM HEEE ÇOK YE BİRDE BAKALIM NASIL OLUYOR...bAK SAKIN HAA KİLO FALAN ALIRSIN SONRA BURDA AĞLARSINSUSTURMAM BENDE AĞLATIRIM SEENİ

ben sonuç listesini hazırladım spor topiğni kontrol ettim ama burda tık yok cuma sendromu yaşıyoruz yarında hafatsonu sendromu olur o kimseler gelmezse hepinize ceza veririm ona göre
CANIM ELLERİNE SAĞLIK,İNŞALLAH BİDAHA BAŞIMIZA GELMEZ O CEZA...CANIIM BUGÜNKÜ SONUÇTAN SONRA SENDROMA GİRMEMEK İMKANSIZ
Dün bende kaçamak yaptıım ödül niyetine
YAPIN YAPIN BOL BOL KAÇAMAK YAPINNEYİN ÖDÜLÜ BU ?CANIM

sorma yaaa sanki şımarmayı hakettik de kaçamaklara baksanki son günlerde ben burada terör estirmedim yaaa ondan mı oldu acaba bu sonuç

olmuşmu 3 hafta yok çok sıkı çalışıyorum dün istisna yaptım

69ları gördüm ya onun şerefine yaptım :) öteki hafta yok kaçamağım :)

Bu hafta diğer takımlarda da biraz düşüş var ama sankineyse kızlar İnşallah haftaya dereceye gireriz.Çok çalışmamız gerekiyor çokkk

. olmuşuz...

kızlar hemen menümü paylasıp kacacagım cünkü eve yeni geldim. bişeyler yiyecegim.

dün sabah

1 elma yedim cıktım

9.30 - 13.30 arası tam bugday ekmegine kasarlı tost yedim. biraz biraz bir yedim üç çalıştım modunda

aksam 19.30 da

patesli kıymali bir yemek yedim fırında yapılmıs. 5-6 yemek kasıgı

ara 21.30 da

1/2 kivi ve 1/2 portakal yedim

2 lt su içtim

süper olur ama hala çok eksiğim var yüzde hesaplama falan sınıfta kalıcam bu gidişle :))
canım çok basit şöylee ;
KİLO YÜZDE HESABI NASIL YAPILIR?
1) Üye kilo alma/verme yüzdelerinin hesabı:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Üye 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,82

canım güzel menün az yemişsin sanki yine iyi dayanıyorsun

aa anladım caım çok teşekkürleer :)

Bu tavuk salatası ? mayonezli yoğurtlu olandan mı canım ?bide içme şu zeroyu lütfen

Bendr sabitim ama yazamadim listeye. Bu arana april ne albumu yaptiin

Ben cok bunaldim kizlar ya
Canım sen hele bi gel yoğunluklarını atıp da ,fotolarımıza bakarsın görürsün.Sende yap da görelim yaaa çok merak ediyorum senide kuzum yaa...canım bunalırsın tabiii hep bizsiz kalmandan oldu bunlar...

cnm bir veya iki gün normal yediğinden fazla ye ama tabi abur cubur değil
vucudu şaşırt normale donuyor
aaa hiç bilmiyordumdeneyeceğim lazım olunca

sorma yaaa sanki şımarmayı hakettik de kaçamaklara baksanki son günlerde ben burada terör estirmedim yaaa ondan mı oldu acaba bu sonuç
april bu aralar çok yumuşadın galiba bak sen sabit kaldığın gibi takımın geneli sabit çıktı senin iznden geliyorlar terör estirme vaktin mi gelmiş ne sen kzınca bir kendine geliyor takım

olmuşmu 3 hafta yok çok sıkı çalışıyorum dün istisna yaptım
2.5 hafta oldu canım senin 3 olmak üzere haftaya listedesin hadi bakalım bu hafta başka kaçamak yok

yok bu sonduu :)

kola bağımlılığım var vazgeçemiyorum :) nar ekşili ama içine ketçap falanda ekledim

şu falan kısmını açalım mesela başka ne ayrıca ketçap mı öyle zararlı şeyleri ekleme bakayım kolayıda azalt yavaş yavaş sağlığa zararlı hem
sigarayıda bırakayım diyorum ama artıları görürseem kötü olur :) ketçap mayonez hardal bütün soslarla bi karışım yaptım özlemişim ama azaltcam zeroyuda madem :)

sigarayıda bırakayım diyorum ama artıları görürseem kötü olur :) ketçap mayonez hardal bütün soslarla bi karışım yaptım özlemişim ama azaltcam zeroyuda madem :)
sigara mı içiyorsun çok ayıp bırakırsan kilo alacağın kesin ama bırakmanda şart neyse önce koladan başlayalım sonra sigarayı da bırakırısn vakti gelince biraz kilo ver moralin yerine gelsin hedefe yaklaşınca sigara bırakma ve verdiklerini geri almama uygulamasına geçeriz istersen bizde herşeye tam destek bu karışımı çok yapma ama çokta sağlıklı değil ayrıca boşa fazla kalori tamam mı

Evet kendime bile yumuşak davrandım sanki karışmıyayım dedim bisüre ama öylede olmadı daha kötü oldu..ben en iyisi eski halime döneyim

kola bağımlılığım var vazgeçemiyorum :) nar ekşili ama içine ketçap falanda ekledim
vazgeçersin canım sabırla herşey hallolur

şu falan kısmını açalım mesela başka ne ayrıca ketçap mı öyle zararlı şeyleri ekleme bakayım kolayıda azalt yavaş yavaş sağlığa zararlı hem
dimi yaa ağzına sağlık kuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…