- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
MİCHİ!TAM DA BİLDİRİM ÖNCESİ PİZZA YEMİŞŞSİN BARİ BUGÜN YESEYDİNYok ya bende dün pizza yedim dün de 60,7 çıktım bugünde yani haftada bir olmalı bence ama erken saatlerde ya da spor öncesinde sonra hiç yemeyince bir an çıldırabiliyor insan
Bizde de yarın oturma var tatlılar börekler çörekler dayanacam artık
Herkese bol bol koyayım da bitsin bana kalmasın
GÖRÜCEZZ BAKALIM KUŞUMselam kızlarbende bugün kaçamak yaptım zaten kilo alıyorum deidm bugün azıcık yedim vucudum şaşırmamışsa bile bugün şoka girdi kendimce bir liste ayarladım yarın onu takip edicem hadi bakalım ben o yağlardan daha inatçıyım kafayı yiycek metabolizmam
YA ASLINDA MENÜDE DE BİŞEY YOK SADECE ÇOK HAMURLU PERŞEMBE GÜNÜNE YAKIŞMAMIŞDünkü menüm
Sabah: 11,00
1 tane simit ( doktora gittiğim için kızlar kan verdim bir de )
Öğle : 13,00
1 kase çorba
Akşam : 18,00
bimdeki pizzaları bilirsiniz küçükler hani böyle diğerlerine göre minik ya hani off anca böyle avuturum kendimi
işte ondan 1 tane ama kızlar açtım ya bir de dışarı çıktım kar savaşı yaptık felan
1 bardak ayran
Ara:21,00
1 tane elma
Su:2,5 lt
Spor: 1,5 saat yürüyüş
HE CANIM HEEE ÇOK YE BİRDE BAKALIM NASIL OLUYOR...bAK SAKIN HAA KİLO FALAN ALIRSIN SONRA BURDA AĞLARSINevet bence az yediğim için oldu birden azalttım ya aslında bende bu hafta öyle planladım bakalım gzüel bir hafta olur umarım
CANIM ELLERİNE SAĞLIK,İNŞALLAH BİDAHA BAŞIMIZA GELMEZ O CEZA...CANIIM BUGÜNKÜ SONUÇTAN SONRA SENDROMA GİRMEMEK İMKANSIZben sonuç listesini hazırladım spor topiğni kontrol ettim ama burda tık yokcuma sendromu yaşıyoruz yarında hafatsonu sendromu olur o kimseler gelmezse hepinize ceza veririm ona göre
YAPIN YAPIN BOL BOL KAÇAMAK YAPINDün bende kaçamak yaptıım ödül niyetine
sorma yaaa sanki şımarmayı hakettik de kaçamaklara bakolsun bakalım pridee da michide yaptı bende yaptım bugün yok mu arttırankendimizi şımartma faslını geçtiğimize göre bomba gibi bir haftaya başlayabilriz artık erkenden yaptığımız iyi oldu önümüzde tam kocaman 1 hafta var hadi bakalım haftya kadar çok çalışalım haftaya listedesin unutma bildirimleri yap kaçamak yapma dostum çok çalışman lazım
olmuşmu 3 hafta yok çok sıkı çalışıyorum dün istisna yaptımolsun bakalım pridee da michide yaptı bende yaptım bugün yok mu arttırankendimizi şımartma faslını geçtiğimize göre bomba gibi bir haftaya başlayabilriz artık erkenden yaptığımız iyi oldu önümüzde tam kocaman 1 hafta var hadi bakalım haftya kadar çok çalışalım haftaya listedesin unutma bildirimleri yap kaçamak yapma dostum çok çalışman lazım
69ları gördüm ya onun şerefine yaptım :) öteki hafta yok kaçamağım :)MİCHİ!TAM DA BİLDİRİM ÖNCESİ PİZZA YEMİŞŞSİN BARİ BUGÜN YESEYDİNNEYSE ŞAKA ŞAKA AMA ŞIMARMAYALIM BEBEM...
GÖRÜCEZZ BAKALIM KUŞUM
YA ASLINDA MENÜDE DE BİŞEY YOK SADECE ÇOK HAMURLU PERŞEMBE GÜNÜNE YAKIŞMAMIŞ
HE CANIM HEEE ÇOK YE BİRDE BAKALIM NASIL OLUYOR...bAK SAKIN HAA KİLO FALAN ALIRSIN SONRA BURDA AĞLARSINSUSTURMAM BENDE AĞLATIRIM SEENİ
CANIM ELLERİNE SAĞLIK,İNŞALLAH BİDAHA BAŞIMIZA GELMEZ O CEZA...CANIIM BUGÜNKÜ SONUÇTAN SONRA SENDROMA GİRMEMEK İMKANSIZ
YAPIN YAPIN BOL BOL KAÇAMAK YAPINNEYİN ÖDÜLÜ BU ?CANIM
o zaman kesin listedesin sıkı çalış devam canımolmuşmu 3 hafta yok çok sıkı çalışıyorum dün istisna yaptım
olmasın canım haftaya ilk üçe girelim takımca süper olur69ları gördüm ya onun şerefine yaptım :) öteki hafta yok kaçamağım :)
süper olur ama hala çok eksiğim var yüzde hesaplama falan sınıfta kalıcam bu gidişle :))o zaman kesin listedesin sıkı çalış devam canım
olmasın canım haftaya ilk üçe girelim takımca süper olur
canım çok basit şöylee ;süper olur ama hala çok eksiğim var yüzde hesaplama falan sınıfta kalıcam bu gidişle :))
canım güzel menün az yemişsin sanki yine iyi dayanıyorsunkızlar hemen menümü paylasıp kacacagım cünkü eve yeni geldim. bişeyler yiyecegim.
dün sabah
1 elma yedim cıktım
9.30 - 13.30 arası tam bugday ekmegine kasarlı tost yedim. biraz biraz bir yedim üç çalıştım modunda
aksam 19.30 da
patesli kıymali bir yemek yedim fırında yapılmıs. 5-6 yemek kasıgı
ara 21.30 da
1/2 kivi ve 1/2 portakal yedim
2 lt su içtim
aa anladım caım çok teşekkürleer :)canım çok basit şöylee ;
KİLO YÜZDE HESABI NASIL YAPILIR?
1) Üye kilo alma/verme yüzdelerinin hesabı:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Üye 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,82
Bu tavuk salatası ? mayonezli yoğurtlu olandan mı canım ?bide içme şu zeroyu lütfenGünaydın kızlaar dün kilo bildirimimi yapmıştım menümü yazayım. 7.00 rafadan yumurta 1 dilim ekmek bir bardakda süt
15.00 tavuk salatası ve 200 ml zero
19.00 bi tabak yoğurtlu tavuk çorbası
2 lt su içtim ama spor yapamadım karnım çok feci ağrıyodu regl günüm yaklaşıyor galiba
Canım sen hele bi gel yoğunluklarını atıp da ,fotolarımıza bakarsın görürsün.Sende yap da görelim yaaa çok merak ediyorum senide kuzum yaaBendr sabitim ama yazamadim listeye. Bu arana april ne albumu yaptiin
Ben cok bunaldim kizlar ya
aaa hiç bilmiyordumcnm bir veya iki gün normal yediğinden fazla ye ama tabi abur cubur değil
vucudu şaşırt normale donuyor
canım daha önce dediğim gibi merak ettiklerini her zaman sorabilirsin.buraya yaz cvp en kısa zamanda gelecektiraa anladım caım çok teşekkürleer :)
MİCHİ!TAM DA BİLDİRİM ÖNCESİ PİZZA YEMİŞŞSİN BARİ BUGÜN YESEYDİNNEYSE ŞAKA ŞAKA AMA ŞIMARMAYALIM BEBEM...
GÖRÜCEZZ BAKALIM KUŞUM
YA ASLINDA MENÜDE DE BİŞEY YOK SADECE ÇOK HAMURLU PERŞEMBE GÜNÜNE YAKIŞMAMIŞ
HE CANIM HEEE ÇOK YE BİRDE BAKALIM NASIL OLUYOR...bAK SAKIN HAA KİLO FALAN ALIRSIN SONRA BURDA AĞLARSINSUSTURMAM BENDE AĞLATIRIM SEENİ
CANIM ELLERİNE SAĞLIK,İNŞALLAH BİDAHA BAŞIMIZA GELMEZ O CEZA...CANIIM BUGÜNKÜ SONUÇTAN SONRA SENDROMA GİRMEMEK İMKANSIZ
YAPIN YAPIN BOL BOL KAÇAMAK YAPINNEYİN ÖDÜLÜ BU ?CANIM
april bu aralar çok yumuşadın galiba bak sen sabit kaldığın gibi takımın geneli sabit çıktı senin iznden geliyorlarsorma yaaa sanki şımarmayı hakettik de kaçamaklara baksanki son günlerde ben burada terör estirmedim yaaa ondan mı oldu acaba bu sonuç
2.5 hafta oldu canım senin 3 olmak üzere haftaya listedesin hadi bakalım bu hafta başka kaçamak yokolmuşmu 3 hafta yok çok sıkı çalışıyorum dün istisna yaptım
yok bu sonduu :)
april bu aralar çok yumuşadın galiba bak sen sabit kaldığın gibi takımın geneli sabit çıktı senin iznden geliyorlarterör estirme vaktin mi gelmiş ne sen kzınca bir kendine geliyor takım
2.5 hafta oldu canım senin 3 olmak üzere haftaya listedesin hadi bakalım bu hafta başka kaçamak yok
kola bağımlılığım var vazgeçemiyorum :) nar ekşili ama içine ketçap falanda ekledimBu tavuk salatası ? mayonezli yoğurtlu olandan mı canım ?bide içme şu zeroyu lütfen
Canım sen hele bi gel yoğunluklarını atıp da ,fotolarımıza bakarsın görürsün.Sende yap da görelim yaaa çok merak ediyorum senide kuzum yaa...canım bunalırsın tabiii hep bizsiz kalmandan oldu bunlar...
aaa hiç bilmiyordumdeneyeceğim lazım olunca
şu falan kısmını açalım mesela başka ne ayrıca ketçap mıkola bağımlılığım var vazgeçemiyorum :) nar ekşili ama içine ketçap falanda ekledim
sigarayıda bırakayım diyorum ama artıları görürseem kötü olur :) ketçap mayonez hardal bütün soslarla bi karışım yaptım özlemişim amaşu falan kısmını açalım mesela başka ne ayrıca ketçap mıöyle zararlı şeyleri ekleme bakayım kolayıda azalt yavaş yavaş sağlığa zararlı hem
sigara mı içiyorsun çok ayıpsigarayıda bırakayım diyorum ama artıları görürseem kötü olur :) ketçap mayonez hardal bütün soslarla bi karışım yaptım özlemişim amaazaltcam zeroyuda madem :)
Evet kendime bile yumuşak davrandım sanki
april bu aralar çok yumuşadın galiba bak sen sabit kaldığın gibi takımın geneli sabit çıktı senin iznden geliyorlarterör estirme vaktin mi gelmiş ne sen kzınca bir kendine geliyor takım
2.5 hafta oldu canım senin 3 olmak üzere haftaya listedesin hadi bakalım bu hafta başka kaçamak yok
vazgeçersin canım sabırla herşey hallolurkola bağımlılığım var vazgeçemiyorum :) nar ekşili ama içine ketçap falanda ekledim
dimi yaa ağzına sağlık kuşumşu falan kısmını açalım mesela başka ne ayrıca ketçap mıöyle zararlı şeyleri ekleme bakayım kolayıda azalt yavaş yavaş sağlığa zararlı hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?