Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

mesela ben sigarayı bırakalı yaklaşık 4sene oldu canım..İnşallah sende bırakırsın ozaman gelince benimde tavsiyelerim olur sana

evet eski haline dönmen lazım ben bile yumuşadım baksana sağlam bir dayağı hakettim 2 haftadır al ben kendimi döveyim de önce

o nasıl oldu ki çaktırmadan yani
şöyle oldu hiç karışmadım ona içmeye devam etti 3 ay...sonrasında evde içmesini istemediğimi söyledim güzell bir dille onada bu durum pek güzel gelmesede zamanla kabullendi.haftada bikaç tane içmeye başladı biaraaaaa bir baktım bigün eve geldi ben daha sigarayı içmeyeceğim dedi 1.5 senedir içmiyor Şükür Allah'ıma...bazen ben bile inanamıyorum o nasıl bıraktı diye

tamam tamam :)) aynen süper bi takım burası bırakcak bağımlılıgım çok nasılsa

4 senemi çok iyi nikotin sakızlarındanmı alsam diye düşünüyorum
bu konuda pek fikrim yok açıkcası

ay ne güzel olmuş ya inşallah daim olsun zaten zararlı gereksiz bişey bence

evet koladan başalrasak ketcap mayonezden girip sigaradan çıkarız birde kilolar var onlardan da kurtulduk mu yeni bir hayata başlamış gibi huzurlu mutlu mis gibi
düşüncesi bile mükemmel geldi açıkçası :) iyiki varsınız arkadaşlaar :)

düşüncesi bile mükemmel geldi açıkçası :) iyiki varsınız arkadaşlaar :)
evet çok harika demi
sen hiç içmedin dimi kuzum ?_
hayır pek oralarda gözüm yok açıkcası ben çok kuralcıyımdır küçüklüğümden beri zararlı diye aklıma girmişse zararlıdır mesela öldürseler yapamam o nedenle içmedim hatta bir dene dediklerinde de içmedim çok pis laf sokmuşluğum vardır bana sormazlardı bile ama içene karışmam sonuçta kendi hayatı bırkamakm istemiyorsa zorlamam yani bu nedenle pasif içici olmuşluğum vardır kafelerde falan mecburen
paket gidiyo rahat bi bırakayım dedim akşama kadar içmedim ağlıycaktım nerdeyse yaa :)
çokmuş ya hakikaten

ayyy senin kendine olan dikteni seveyim.İşte koç burcu yaaen iyisini yapmışsın evet kuzumne güzel hep sağlıklı oldun o açıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…