- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
mesela ben sigarayı bırakalı yaklaşık 4sene oldu canım..İnşallah sende bırakırsınozaman gelince benimde tavsiyelerim olur sana
çokk teşekkürler hem kendim bıraktım sonra çaktırmadan eşime de bıraktırdım yaa...bunlar sigarayı bıraktığın için
evet eski haline dönmen lazım ben bile yumuşadım baksana sağlam bir dayağı hakettim 2 haftadırEvet kendime bile yumuşak davrandım sankikarışmıyayım dedim bisüre ama öylede olmadı daha kötü oldu..ben en iyisi eski halime döneyim
vazgeçersin canım sabırla herşey hallolur
dimi yaa ağzına sağlık kuşum
o nasıl oldu ki çaktırmadan yaniçokk teşekkürler hem kendim bıraktım sonra çaktırmadan eşime de bıraktırdım yaa...
sağlam adımlarla ilerleyeceğiz İnşallahevet eski haline dönmen lazım ben bile yumuşadım baksana sağlam bir dayağı hakettim 2 haftadıral ben kendimi döveyim de önce
4 senemi çok iyi nikotin sakızlarındanmı alsam diye düşünüyorummesela ben sigarayı bırakalı yaklaşık 4sene oldu canım..İnşallah sende bırakırsınozaman gelince benimde tavsiyelerim olur sana
şöyle oldu hiç karışmadım ona içmeye devam etti 3 ay...sonrasında evde içmesini istemediğimi söyledim güzell bir dille onada bu durum pek güzel gelmesede zamanla kabullendi.haftada bikaç tane içmeye başladı biarao nasıl oldu ki çaktırmadan yani
tamam tamam :)) aynen süper bi takım burası bırakcak bağımlılıgım çok nasılsasigara mı içiyorsun çok ayıpbırakırsan kilo alacağın kesin ama bırakmanda şart neyse önce koladan başlayalım sonra sigarayı da bırakırısn vakti gelince biraz kilo ver moralin yerine gelsin hedefe yaklaşınca sigara bırakma ve verdiklerini geri almama uygulamasına geçeriz istersen bizde herşeye tam destek bu karışımı çok yapma ama çokta sağlıklı değil ayrıca boşa fazla kalori tamam mı
tavsiye etmem canım peki günde kaç tane içiyorsun ?sen?4 senemi çok iyi nikotin sakızlarındanmı alsam diye düşünüyorum
bu konuda pek fikrim yok açıkcası4 senemi çok iyi nikotin sakızlarındanmı alsam diye düşünüyorum
ay ne güzel olmuş ya inşallah daim olsun zaten zararlı gereksiz bişey benceşöyle oldu hiç karışmadım ona içmeye devam etti 3 ay...sonrasında evde içmesini istemediğimi söyledim güzell bir dille onada bu durum pek güzel gelmesede zamanla kabullendi.haftada bikaç tane içmeye başladı biaraaaaa bir baktım bigün eve geldi ben daha sigarayı içmeyeceğim dedi 1.5 senedir içmiyor Şükür Allah'ıma...bazen ben bile inanamıyorum o nasıl bıraktı diye
evet koladan başalrasak ketcap mayonezden girip sigaradan çıkarıztamam tamam :)) aynen süper bi takım burası bırakcak bağımlılıgım çok nasılsa
canım çok sağol İnşallah kendiside öyle diyor ayy sanki artık benden de kararlıbu konuda pek fikrim yok açıkcası
ay ne güzel olmuş ya inşallah daim olsun zaten zararlı gereksiz bişey bence
düşüncesi bile mükemmel geldi açıkçası :) iyiki varsınız arkadaşlaar :)evet koladan başalrasak ketcap mayonezden girip sigaradan çıkarızbirde kilolar var onlardan da kurtulduk mu yeni bir hayata başlamış gibi huzurlu mutlu mis gibi
sen hiç içmedin dimi kuzum ?_evet koladan başalrasak ketcap mayonezden girip sigaradan çıkarızbirde kilolar var onlardan da kurtulduk mu yeni bir hayata başlamış gibi huzurlu mutlu mis gibi
paket gidiyo rahat bi bırakayım dedim akşama kadar içmedim ağlıycaktım nerdeyse yaa :)tavsiye etmem canım peki günde kaç tane içiyorsun ?sen?
biraz çokmuş bak ilk zamanlar o pakette 20 tane var ya 15e düşür biraz dene bakalımpaket gidiyo rahat bi bırakayım dedim akşama kadar içmedim ağlıycaktım nerdeyse yaa :)
azaltarak gitmekde iyi fikir işe yararsa kahramanımsın april :))biraz çokmuş bak ilk zamanlar o pakette 20 tane var ya 15e düşür biraz dene bakalım
evet çok harika demidüşüncesi bile mükemmel geldi açıkçası :) iyiki varsınız arkadaşlaar :)
hayır pek oralarda gözüm yoksen hiç içmedin dimi kuzum ?_
çokmuş ya hakikatenpaket gidiyo rahat bi bırakayım dedim akşama kadar içmedim ağlıycaktım nerdeyse yaa :)
ayyy senin kendine olan dikteni seveyim.İşte koç burcu yaaevet çok harika demi
hayır pek oralarda gözüm yokaçıkcası ben çok kuralcıyımdır küçüklüğümden beri zararlı diye aklıma girmişse zararlıdır mesela öldürseler yapamam o nedenle içmedim hatta bir dene dediklerinde de içmedim çok pis laf sokmuşluğum vardır bana sormazlardı bile ama içene karışmam sonuçta kendi hayatı bırkamakm istemiyorsa zorlamam yani bu nedenle pasif içici olmuşluğum vardır kafelerde falan mecburen
çokmuş ya hakikaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?