MİCHİ!TAM DA BİLDİRİM ÖNCESİ PİZZA YEMİŞŞSİN BARİ BUGÜN YESEYDİNNEYSE ŞAKA ŞAKA AMA ŞIMARMAYALIM BEBEM...
GÖRÜCEZZ BAKALIM KUŞUM
YA ASLINDA MENÜDE DE BİŞEY YOK SADECE ÇOK HAMURLU PERŞEMBE GÜNÜNE YAKIŞMAMIŞ
HE CANIM HEEE ÇOK YE BİRDE BAKALIM NASIL OLUYOR...bAK SAKIN HAA KİLO FALAN ALIRSIN SONRA BURDA AĞLARSINSUSTURMAM BENDE AĞLATIRIM SEENİ
CANIM ELLERİNE SAĞLIK,İNŞALLAH BİDAHA BAŞIMIZA GELMEZ O CEZA...CANIIM BUGÜNKÜ SONUÇTAN SONRA SENDROMA GİRMEMEK İMKANSIZ
YAPIN YAPIN BOL BOL KAÇAMAK YAPINNEYİN ÖDÜLÜ BU ?CANIM
Yinee dönüyorum sahalara dikkat hepp pür dikkatBaktık sen kızmıyorsun saldık gitti gibi bir şey oldu ahahah
Ama söz daha çok dikkat edicem
Hoşgeldin dön artık tabi arayı fazla açma ok ?Kızlar ben geldim kimse kalmamış ben yokken neler olmuş öyle harikasiniz valla gruplara ayırmak süper olmuş neyse benim raha5sizliktan dolayi yemek düzeni alt üst oldu yarından itibaren yazayım listeyi herkese iyi geceler
bende aynı ya tamda onu düşünüyordum..Nasıl yapsam da içsem diye offf sevmiyorum ki yeşilçayı kahveylede pek aram yok aklıma bile gelmez kolay kolay,neyse düşüneceğm bir yol iyi geceler canımmm
Yinee dönüyorum sahalara dikkat hepp pür dikkatsalmak yokk haftaya dereceye girelim
Hoş buldum canım 1 hafta izinliydim dayanamadım hasretinize koştum geldim bağımlılık yaptınız resmenHoşgeldin dön artık tabi arayı fazla açma ok ?
Isteeeee kaptan dediğin böyle olurYinee dönüyorum sahalara dikkat hepp pür dikkatsalmak yokk haftaya dereceye girelim
Demek yeşil çay seviosun heBende türk kahvesine aşinayım özellikle sınav haftaları
Ben de tam tersine siyah çayı değil de yeşil çayı severim hiç içmem çayı ancak ayda 1 bardak olur herhalde
Sen nedersen o April
Dereceye giricez o kadar
bendede öyle acayip bi tatlı ve atıştırma isteği geliyoo :)Kızlar siz regl oldugunuz zaman aynen diyete sadık kalabiliyor musunuz ben sanki regl olunca dünyam alt üst oluyor sizde nasıl
Günaydın canım bence liste şu spor hepsi güzel olmuş sadece kola CIS diye biliyorum benGünaydın herkesee.Dünki menüm 7.00 bi tabak omlet biraz yeşillik ve şekersiz kahve
13.00 bi kase yoğurt çorbası,yarım tabak biftek
15.00 200 ml kola
19.00 bi tabak tavuk sote ve ayran
3 lt su ve 3 mile leslie yaptım
Zero içmiştim ama :) dünsöz verdim kızlara bırakıcam kolayı artık :)Günaydın canım bence liste şu spor hepsi güzel olmuş sadece kola CIS diye biliyorum ben
Inşallah canım bende sigarayı bıraktım zor oldu ama alıştım sende alışırsınZero içmiştim ama :) dünsöz verdim kızlara bırakıcam kolayı artık :)
Bende azaltarak bırakıcam sigarayıda bağımlılığım çok nasılsa :)Inşallah canım bende sigarayı bıraktım zor oldu ama alıştım sende alışırsın
Inşallah canım hepimiz biraksak ne güzel olur acele etme yavaş yavaş hepsini bırakırsınBende azaltarak bırakıcam sigarayıda bağımlılığım çok nasılsa :)
İnşallah planım zaten canım herkes uyuyo heralde bi biz erkenciyiz :))Inşallah canım hepimiz biraksak ne güzel olur acele etme yavaş yavaş hepsini bırakırsın
Hafta sonu malum herkes uyuyor bana hafta sonu yok malesef çocuklar ve eşim hergün sabah 6 da ayaktalar bize gün erken başlıyorİnşallah planım zaten canım herkes uyuyo heralde bi biz erkenciyiz :))
Erkencisiz çok . benide uyku tutmadı işim olduğu zaman hayatta kalkamam :)Hafta sonu malum herkes uyuyor bana hafta sonu yok malesef çocuklar ve eşim hergün sabah 6 da ayaktalar bize gün erken başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?