Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Baktık sen kızmıyorsun saldık gitti gibi bir şey oldu ahahah
Ama söz daha çok dikkat edicem

Hoşgeldin dön artık tabi arayı fazla açma ok ?

bende aynı ya tamda onu düşünüyordum..Nasıl yapsam da içsem diye offf sevmiyorum ki yeşilçayı kahveylede pek aram yok aklıma bile gelmez kolay kolay,neyse düşüneceğm bir yol iyi geceler canımmm

Bende türk kahvesine aşinayım özellikle sınav haftaları
Ben de tam tersine siyah çayı değil de yeşil çayı severim hiç içmem çayı ancak ayda 1 bardak olur herhalde

Yinee dönüyorum sahalara dikkat hepp pür dikkat salmak yokk haftaya dereceye girelim

Sen nedersen o April
Dereceye giricez o kadar

Demek yeşil çay seviosun he ne güzel bişey severek içmek canım şanslısın! Yani o kadar! Yola devam !

Kızlar siz regl oldugunuz zaman aynen diyete sadık kalabiliyor musunuz ben sanki regl olunca dünyam alt üst oluyor sizde nasıl

Günaydın herkesee.Dünki menüm 7.00 bi tabak omlet biraz yeşillik ve şekersiz kahve
13.00 bi kase yoğurt çorbası,yarım tabak biftek
15.00 200 ml kola
19.00 bi tabak tavuk sote ve ayran
3 lt su ve 3 mile leslie yaptım

Günaydın herkesee.Dünki menüm 7.00 bi tabak omlet biraz yeşillik ve şekersiz kahve
13.00 bi kase yoğurt çorbası,yarım tabak biftek
15.00 200 ml kola
19.00 bi tabak tavuk sote ve ayran
3 lt su ve 3 mile leslie yaptım
Günaydın canım bence liste şu spor hepsi güzel olmuş sadece kola CIS diye biliyorum ben

Kızlar herkese Günaydın
Dünkü listem Sabah 8.30 1 dilim ekmek 2 dilim peynir 4 tane zeytin 1 bardak şekersiz çay
Ara 11.oo gibi nescafe 2 si biarada
Öğlen 14.00 misafirlikteydim yarım dilim kek patates salatası 1 bardak şekersiz çay
Akşam yarım porsiyon dürüm
1.5 litre su 15 dk yürüyüs regl den dolayi uzatamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…