kalmak için çok çabalıyorum ama psikolojik olarakta etkileniyorum sinirli agresif falan oluyorum regl öncesi markete gidersem abur cubur reyonuna dalasım geliyor ama ordan kaçarak uzaklaşıyorum yada kendimce hafif tatlılar yapıyorum evdeKızlar siz regl oldugunuz zaman aynen diyete sadık kalabiliyor musunuz ben sanki regl olunca dünyam alt üst oluyor sizde nasıl
bende debendede öyle acayip bi tatlı ve atıştırma isteği geliyoo :)
öyle canım biraz kola bağımlılığı var kurtarmaya çalışıyoruzGünaydın canım bence liste şu spor hepsi güzel olmuş sadece kola CIS diye biliyorum ben
ben kalktım ama hafta sonu kahvaltı keyfi yapıyoruz annemle baya muhabbet falan ediyoruz ondan buraya gelmem geç oluyorİnşallah planım zaten canım herkes uyuyo heralde bi biz erkenciyiz :))
tamam canım hafta sonu tabi keyif yapın azıcık bende bi kahve yapayım kendimekalmak için çok çabalıyorum ama psikolojik olarakta etkileniyorum sinirli agresif falan oluyorum regl öncesi markete gidersem abur cubur reyonuna dalasım geliyor ama ordan kaçarak uzaklaşıyorum yada kendimce hafif tatlılar yapıyorum evde
bende deyeni hafif tarifler arştırıyorum bulursam haber veririm
öyle canım biraz kola bağımlılığı var kurtarmaya çalışıyoruz
ben kalktım ama hafta sonu kahvaltı keyfi yapıyoruz annemle baya muhabbet falan ediyoruz ondan buraya gelmem geç oluyor
afiyet olsun bende yeşilçay mı yapsam kahve mi bak canım çektitamam canım hafta sonu tabi keyif yapın azıcık bende bi kahve yapayım kendime
kahve yap güzel olur bugünlüğüne :)afiyet olsun bende yeşilçay mı yapsam kahve mi bak canım çekti
kahve yap güzel olur bugünlüğüne :)
Afiyet bal olsun canım :)evet yapmadım hala şimdi yapcam bol köpüklü gidiyorum yapmaya
selam canım benim taşınıyor musunuz hayırlı olsun yeni evinizselam kızlar nabersiniz bakalım.. biz 6 da uyanıyoruz maalesef.. eşim fırınımız geldi onu yeni evimize monte ettirmeye çıktı.. fırsat buldum damladım
henüz taşınmıyoruz havalar ısınsın biraz nisan gibi düşünüyoruz.. eksiklerimizi tamamlıyoruz işte..selam canım benim taşınıyor musunuz hayırlı olsun yeni evinizbende ara öğün yapıyorum yeni menüler deniyorum sonra spor yapcam misafir gelmezse annem komşuları çağırmış yine kek börek yapıyor içerde dobişko olma yolunda ilerliyoruz ailecek
uzman biri olarak sana havale ediyoruz o zaman onları mlyt sigarayı bir kaç hafta önce bıraktı o zamandan beri kilo veremeyip aldığı için motivasyonu düştü bence ona sigara konusunda tavsiye verebilecek olamn hoşuna gidersigara bırakma konuşulmuş.. kızlar uzmanıyım bu konunun.. sonuçta eğitimini alıyoruz sertifikam bile var.. en en önemlisi ben de sigarayı bırakmış biriyim..
winchesterr ve mlyt kızlar her konuda yardıma hazırım... başlayayım mı..
öncelikle kararlı olmak gerekiyor ve kişinin bunu gönülden istemesi gerekiyor... bi deneyeyim olmazsa devam ederim, annem bırakmamı istiyor vs ile bırakılnmıyor..
evet aynen öyle kızartma daha da zararlı bizehenüz taşınmıyoruz havalar ısınsın biraz nisan gibi düşünüyoruz.. eksiklerimizi tamamlıyoruz işte..
off ya evde olunca da dayanması çok zor.. ben de oğluşum hamur kızartması istedi.. hamur mayaladım.. bakalım niyapcam
benim oğlum hiç yemek yemez yani normal yemek yemez.. makarna, kahvaltı , patates kzıartması, pilav .. bir tek kuru fasulye ve barbunya yiyor yemek olarak.. o yüzden fazla alternatifim yok.. arada isteyince hamur kızartıyorum.. poğaça kek de yemezevet aynen öyle kızartma daha da zararlı bizebizde de annem hamur işlerinde bir numaradır ya küçükken biz istedik o yaptı derken bir baktık ailecek kilo almışız erkek kardeşim benim şu an obeziteye yaklaşıyor annem çok kilolu değildi ama menepoza girince kilo aldı baya gerçekten dobişkoyuz çok yapmamak lazım çocuklara arada oluyor tabide canları çekebilir
öylede kötü oluyor ya benim kuzenlerimde öyle sadece dediğin tazr yiyorlar teyzem sinir oluyor herkese ayrı bişeyt yapıyorum diye çocuklar ayrı eniştem ayrı yemekler seviyor zor oluyor yemek yapan sensen özelliklebenim oğlum hiç yemek yemez yani normal yemek yemez.. makarna, kahvaltı , patates kzıartması, pilav .. bir tek kuru fasulye ve barbunya yiyor yemek olarak.. o yüzden fazla alternatifim yok.. arada isteyince hamur kızartıyorum.. poğaça kek de yemez
görüşürüz görmezlersde mesajı ben uayrırım merak etme
büyüdükçe düzelir diye umut ediyorum canım yaa..bu konu beni mahvediyor.. inan psikoloj,ik tedaviye ihtiyacım oluyor bazen..öylede kötü oluyor ya benim kuzenlerimde öyle sadece dediğin tazr yiyorlar teyzem sinir oluyor herkese ayrı bişeyt yapıyorum diye çocuklar ayrı eniştem ayrı yemekler seviyor zor oluyor yemek yapan sensen özellikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?