Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

yok tatlım ben gerçekten istiyorum uzman olduğunu bilmiyodum.panik atağım var zaten içtiğimde çarpıntım oluyo ama hala bırakamadım

ben 7 yıldır içiyorum arada bıraktığım 1 yıllık bi dönemim oldu ama yine başladımm.Bi paket içiyorum günde.Kalkıyorum hemen içiyorum.her zaman içerim iyide kötüde olsam.Kapalı yerlerde falan beynim uyuşuyo sanki biran önce cıkmaya çalışıyorum.Sabahki sigaram vazgeçilmez ve ilk saatler daha fazla..Durumum ne :)

Kizlar merhaba. Bugun calismiyorum ama hastanedeym. Goz icin geldim ve su an harflerin yarisini gormeden yaziyorum. Bu durum 4 5 saat surecekmis. Hala hastanedeyim size yazip haber edeym istedim.

menulere yorum yapamiyor olmak kotu ya!!

Bu arada ispanyol sgarayi birakmak istemeyen birisine nasil istetebiliriz. Kendisi cok sevdigim biri ama hic birakma niyeti yok

vee menumu de yazip gidiyorum .

Sabah 9-13.30 arasi 1 tam bugday ekmegine kasarli tost yedim yine bir lokma al biraz calis modunda oldu ama beni iyi tok tuttu.

14.30 gbi 1 avuc kuru dut

Aksam 3 izgara kofte ve 1 ayran (kofteler pek kucuk gozuktu gozume itiraf ediyorum hic doymadim bir o kadar daha yiyebilridim)

kibrit kutusu kadar da laz boregi yedim. Ay adi laz boregi miydi. Su borek gibi olup tatli olan. Kendisini cok severim. Cok hafif bir tatli sutlu tatlilardab sonra.

21.00gibi de yarim portakal ve kivi yedim. 1 avuc da kabak cekirdegi yedim. Cekirdegi yemesem iyiydi kabul ediyorum.

25 dk yuruyus 2 lt su

selam kızlar şöyle bir geldim kaçıyorum şimdi spor yaptımda bir duşa gideyim gelirim winchester nerdesin bakayım kalk leslie yap gel

geçmiş olsun canım ya kontrol falan mı menüne gelince akşama doğru ivmelenerek artan bir menü olmuş böyle araba yokuşun tepesinden uçuruma uçarken hızlanıyormuş gibi menünü okurken aklıma bu geldi inan ki fena değil özellkile gündüz az yemişsin bu arada iyimisn mide bulantıların falan geçti mi nasılsın

Canim ya hep aksamlari daha cok yiyorum cunku esimle vakit gecirelim cay icelim derken gidiyor ben de severim aksam otururken biseyler yemeyi gunduz cok iyi gidiyorum da. Ah ah 8 den sonra yemek yemesem epey verebilirim. Niyet aldim ama yapamadim bu ay hic. Goz tansiyonu olabilir diye kontrole geldim. Retinaya fln bakacaklsrmis.

Mide bulantilari azaldi ama gecmedi ya. Ama menuden de anlasildigi uzere yerken pek etkilemiyor eskisi gibi.diyetisyene gideyim bir yag olctureyim istedim ama firsat bulamadim.

ve evet brnde yerken oyle hissettim. Ama dun cok acti gozum. engellemeye calistim bu kadar oldu dedim ya daha cok kofte yiyebilirdim gozum kaldi resmen

Dışarıdan yeni geldim canım anca gördüm ayin 4 ünde bıraktım kg dışında bi problem olmadı çok şükür ama tavsiyelerine ihtiyacım olucak canım

inşallah bişey yoktur canım akşam bende de oluyor o ya ama yememeye çalışıyorum sen birde az yemişsin o nedenle gözün dönmüş bence şu işlerini bitirde döne aramıza tatlım özledik çok

Deadline canım sen bizi gruplara ayırdin da benim eşler kimdi diye sorsam ayıp etmiş olur muyum

Deadline canım sen bizi gruplara ayırdin da benim eşler kimdi diye sorsam ayıp etmiş olur muyum
canım delidivaneoldum ve krizantem ama krizantem bayadır yok delidivaneoldum buralardaydı haftaiçi onu bulunca konuş onunla oda benim eşim yok buralarda diye üzülüyordu

canım delidivaneoldum ve krizantem ama krizantem bayadır yok delidivaneoldum buralardaydı haftaiçi onu bulunca konuş onunla oda benim eşim yok buralarda diye üzülüyordu
Tamam canım bulursam konuşayım çünkü bende yanlız kaldım sanırım

Tamam canım bulursam konuşayım çünkü bende yanlız kaldım sanırım
kız olurmu kimi bulursan konuş onla muhabbete dal pride da çok giremiyor gunessel bizimle takılıyor michiyle winchester karşılaşamayınca kimi bulursalar konuşuyorlar biz ne güne duruyoruz
Slm minnoşlar biraz sonra geleceğim yemek yiyeceğiz...grsrz
slm canım bende yemeğe kaçıyorum şimdi görüşürüz

Yok canım ondan değil eşler bakımından dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…