colayı zero iç cnmkola bağımlılığım var vazgeçemiyorum :) nar ekşili ama içine ketçap falanda ekledim
zero içiyorum zaten canım :)colayı zero iç cnm
yok tatlım ben gerçekten istiyorum uzman olduğunu bilmiyodum.panik atağım var zaten içtiğimde çarpıntım oluyo ama hala bırakamadımsigara bırakma konuşulmuş.. kızlar uzmanıyım bu konunun.. sonuçta eğitimini alıyoruz sertifikam bile var.. en en önemlisi ben de sigarayı bırakmış biriyim..
winchesterr ve mlyt kızlar her konuda yardıma hazırım... başlayayım mı..
öncelikle kararlı olmak gerekiyor ve kişinin bunu gönülden istemesi gerekiyor... bi deneyeyim olmazsa devam ederim, annem bırakmamı istiyor vs ile bırakılnmıyor..
ben 7 yıldır içiyorum arada bıraktığım 1 yıllık bi dönemim oldu ama yine başladımm.Bi paket içiyorum günde.Kalkıyorum hemen içiyorum.her zaman içerim iyide kötüde olsam.Kapalı yerlerde falan beynim uyuşuyo sanki biran önce cıkmaya çalışıyorum.Sabahki sigaram vazgeçilmez ve ilk saatler daha fazla..Durumum ne :)mlyt tatlım sen şu an bıraktın mı sigarayı .. ona göre önerilerde bulunucam sana
winchesterr ve mlyt şu sorularımı yanıtlar mısınız bağımlılık düzeyinize bir bakalım
günde kaç tane içiyorsunuz ve kaç yıldır,
ilk sigaranızı sabah kalktıktan ne kadar süre sonra içiyorsunuz
yataktan kalkamayacak kadar hasta olsanız yine de içer misiniz
kapalı ortamlarda veya içilmesi yasak olan yerlerde zorlanıyor musunuz
en çok hangi sigara vazgeçilmezdir sabahki ilk sigara mı sonrakiler mi
günün ilk saatlerinde daha mı fazla içiyorsunuz
geçmiş olsun canım ya kontrol falan mıKizlar merhaba. Bugun calismiyorum ama hastanedeym. Goz icin geldim ve su an harflerin yarisini gormeden yaziyorum. Bu durum 4 5 saat surecekmis. Hala hastanedeyimsize yazip haber edeym istedim.
menulere yorum yapamiyor olmak kotu ya!!
Bu arada ispanyol sgarayi birakmak istemeyen birisine nasil istetebiliriz. Kendisi cok sevdigim biri ama hic birakma niyeti yok
vee menumu de yazip gidiyorum .
Sabah 9-13.30 arasi 1 tam bugday ekmegine kasarli tost yedim yine bir lokma al biraz calis modunda oldu ama beni iyi tok tuttu.
14.30 gbi 1 avuc kuru dut
Aksam 3 izgara kofte ve 1 ayran (kofteler pek kucuk gozuktu gozume itiraf ediyorum hic doymadim bir o kadar daha yiyebilridim)
kibrit kutusu kadar da laz boregi yedim. Ay adi laz boregi miydi. Su borek gibi olup tatli olan. Kendisini cok severim. Cok hafif bir tatli sutlu tatlilardab sonra.
21.00gibi de yarim portakal ve kivi yedim. 1 avuc da kabak cekirdegi yedim. Cekirdegi yemesem iyiydi kabul ediyorum.
25 dk yuruyus 2 lt su
geçmiş olsun canım ya kontrol falan mımenüne gelince akşama doğru ivmelenerek artan bir menü olmuş böyle araba yokuşun tepesinden uçuruma uçarken hızlanıyormuş gibi menünü okurken aklıma bu geldi inan ki fena değil özellkile gündüz az yemişsin bu arada iyimisn mide bulantıların falan geçti mi nasılsın
burdayım canım yaptım dur artımıda atayımselam kızlar şöyle bir geldim kaçıyorum şimdi spor yaptımda bir duşa gideyim gelirimwinchester nerdesin bakayım kalk leslie yap gel
Dışarıdan yeni geldim canım anca gördüm ayin 4 ünde bıraktım kg dışında bi problem olmadı çok şükür ama tavsiyelerine ihtiyacım olucak canımmlyt tatlım sen şu an bıraktın mı sigarayı .. ona göre önerilerde bulunucam sana
winchesterr ve mlyt şu sorularımı yanıtlar mısınız bağımlılık düzeyinize bir bakalım
günde kaç tane içiyorsunuz ve kaç yıldır,
ilk sigaranızı sabah kalktıktan ne kadar süre sonra içiyorsunuz
yataktan kalkamayacak kadar hasta olsanız yine de içer misiniz
kapalı ortamlarda veya içilmesi yasak olan yerlerde zorlanıyor musunuz
en çok hangi sigara vazgeçilmezdir sabahki ilk sigara mı sonrakiler mi
günün ilk saatlerinde daha mı fazla içiyorsunuz
inşallah bişey yoktur canım akşam bende de oluyor o ya ama yememeye çalışıyorum sen birde az yemişsin o nedenle gözün dönmüş benceCanim ya hep aksamlari daha cok yiyorum cunku esimle vakit gecirelim cay icelim derken gidiyorben de severim aksam otururken biseyler yemeyi gunduz cok iyi gidiyorum da. Ah ah 8 den sonra yemek yemesem epey verebilirim. Niyet aldim ama yapamadim bu ay hic. Goz tansiyonu olabilir diye kontrole geldim. Retinaya fln bakacaklsrmis.
Mide bulantilari azaldi ama gecmedi ya. Ama menuden de anlasildigi uzere yerken pek etkilemiyor eskisi gibi.diyetisyene gideyim bir yag olctureyim istedim ama firsat bulamadim.
ve evet brnde yerken oyle hissettim. Ama dun cok acti gozum. engellemeye calistim bu kadar oldudedim ya daha cok kofte yiyebilirdim gozum kaldi resmen
aferin sanaburdayım canım yaptım dur artımıda atayım
dizimi izleyim birazdaa tekrar gelirim kendine iyi bak :)aferin sana
canım delidivaneoldum ve krizantem ama krizantem bayadır yok delidivaneoldum buralardaydı haftaiçi onu bulunca konuş onunla oda benim eşim yok buralarda diye üzülüyorduDeadline canım sen bizi gruplara ayırdin da benim eşler kimdi diye sorsam ayıp etmiş olur muyum
Tamam canım bulursam konuşayım çünkü bende yanlız kaldım sanırımcanım delidivaneoldum ve krizantem ama krizantem bayadır yok delidivaneoldum buralardaydı haftaiçi onu bulunca konuş onunla oda benim eşim yok buralarda diye üzülüyordu
Selam aprilcimSlm minnoşlarbiraz sonra geleceğim yemek yiyeceğiz...grsrz
kız olurmu kimi bulursan konuş onla muhabbete dal pride da çok giremiyor gunessel bizimle takılıyor michiyle winchester karşılaşamayınca kimi bulursalar konuşuyorlar biz ne güne duruyoruzTamam canım bulursam konuşayım çünkü bende yanlız kaldım sanırım
slm canım bende yemeğe kaçıyorum şimdi görüşürüzSlm minnoşlarbiraz sonra geleceğim yemek yiyeceğiz...grsrz
Yok canım ondan değil eşler bakımından dedimkız olurmu kimi bulursan konuş onla muhabbete dal pride da çok giremiyor gunessel bizimle takılıyor michiyle winchester karşılaşamayınca kimi bulursalar konuşuyorlar biz ne güne duruyoruz
slm canım bende yemeğe kaçıyorum şimdi görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?