Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kuzular bugün karatay diyetine başladım :) menümü yazayım
Sabah:
Ekmek yok
Tereyağı az
10 siyah zeytin
2 saç peynir
2 haşlanmış yumurta

Ara:
Bir avuç fındık
Bir kuru incir

Öğle:
Balık ne kadar yersen serbest
Salata bolca

Ara:
Yarım elma
Yarım portakall

Ve hiçç acıkmadım doyana kadar yedim

şimdi ekmek yokya tamam karatayı biliyorumda o tereyağını nasıl yedin diye bir soru sorsam ayıp olur mu hani tek tereyağı mı yedin

bakalım nasıl sonuçlar elde edeceksin canım?

şimdi ekmek yokya tamam karatayı biliyorumda o tereyağını nasıl yedin diye bir soru sorsam ayıp olur mu hani tek tereyağı mı yedin
dikkatli seniii

Az bişey yedim be 2 cay kaşığı
kız işte onu diyom bende mikatarı değil bildiğin hani peynir falan gibi tereyağını kaşıkla ağzın mı attın diye sormuşstum sanırım öyle karatayda tereyağı serbest zaten onda sıkıntı yok ben tek yiyemezdim de o yüzden sorum yiyebiliyorsan neden olmasın
bakalım nasıl sonuçlar elde edeceksin canım?

dikkatli seniii
benden kaçmaz april

Merhabalar hosbulduk
Antalyada yasiyorum 28 yasinda 10yillik evli 2kiz annesiyim lise yillarinda bile 70 altini gormedim en fazla aldigim kilo hamilelik disinda 81 di taki bu son zamanda tartilana kadar
1hafta once 82.5 gordugumde sok oldum ve ani kararla diyete basladim pazartedi basladigim diyette bugun sabah 80.5 gordum ve sizlerle yola devam etmek istiyorum..

peki daha önce başka bir takımda yarışmşmıydınız kk'da ?

Hayir diyet bolumunede ilkdefa yazdim katilmadim hic nasil oluyor bana kisaca anlatabilirmisiniz bi kural varmi
ilk sayfamızda kurallarımız var...onları oku eğer senin içinde uygusa beraberce zayıflarız.ilk etapda tabi iki haftalık deneme süresinde olacaksın daha sonra takıma kabul edilirsen takım listesine gireceksin...tabi buda senin paylaşımlarına,azmine ve takımın ruhunu yakalayabilmene bağlı canım...

Hayir diyet bolumunede ilkdefa yazdim katilmadim hic nasil oluyor bana kisaca anlatabilirmisiniz bi kural varmi
selam canım ilk sayfada kurallar var hergün menü bildirimi yapman lazım bir önceki günü yani dünün menüsü diye her sabah yada gün içinde menünü saatleriyle ve spor yaptıysan sporunu yapmadıysan spor yok yazacaksın birde ne kadar su içtin tahminen onu yazacaksın birde her perşembe kilo bildirimi yapıyoruz yada cuma öğlene kadar ne zaman uygun olursan ama geç kalmaman lazım

aprilcim burdamıydın nasılsın bugün pek görüşemedik yaben bugün kaçamak yaptım beni yarın dövebilirisin sanırım dikkat edip kilo alıyorum diye oldu böyle beni durdur april tut elimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…