Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Peki gurupta kac kisi var tamam anladim
canım listede 9 kişiyiz bu hafta listeye girmeye hak kazanan arkadaşlar var ama ekstra deneme süremiz varya bu hafat listeye girebilecekler onlarla beraber 12 falan herhalde kalabalığız baya haftasonu olduğundan daha az kişi var şu an neden sordun

aprilcim burdamıydın nasılsın bugün pek görüşemedik yaben bugün kaçamak yaptım beni yarın dövebilirisin sanırım dikkat edip kilo alıyorum diye oldu böyle beni durdur april tut elimden
burdayım bugün çalıştım işteydim malumm oyüzden gelemedim pekiyiyim canım ne olsun keyflerdeyim oturuyoruz eşim maç sonrası yorumlarda bende burda tabisi kızana kadarsen nasılsın napıyorsun ?

burdayım bugün çalıştım işteydim malumm oyüzden gelemedim pekiyiyim canım ne olsun keyflerdeyim oturuyoruz eşim maç sonrası yorumlarda bende burda tabisi kızana kadarsen nasılsın napıyorsun ?
bende annemlerle çay içtim sonra geldim buraya dizi izliycektim baktım burda birileri var bakayım dedim benimde aynı burdaydım hep spor yaptığım zaman hariç

ya onu unutmuşum ben demi tamam söylüyorum o zaman 3 tane kek yedim havuçlu ev yapımı tane derken kalıplar varya küçük silikon onlardan bu cezadan indirim sağlar mı
niye silikon olduğu için mi ?ya şimdi sana ceza vermek istemiyorum çünkü sen zaten hatanın farkındasın sadece bu hafta bidaha olmasın bana yeter canım

Bugun sabah ac karna sogansuyu ictim
Kahvaltida
Kepekekmegiyle tost 2zeytin salata
Ara ogun yesil cay light biskuvi
Oglen karnibahar yemegi 2dilim kepek ekmek
Aksam yemegi
3kofte ve kozlenmis patlican
Azonce 1elma 1dilim portakal
Birazdan dokuzlu cayimi icicem yatmadan oncede sogansuyumu icip yatarim
Gun icinde 3litreye yakin limonlu su ictim
(Limonlu su toksinleri atip kilo vermeye yardimci oluyormus surahinin icinne limon dilimledim ictikce uzerine su aldim) sogan suyunuda 10gun boyunca icicegim bugun 6.gunum

niye silikon olduğu için mi ?ya şimdi sana ceza vermek istemiyorum çünkü sen zaten hatanın farkındasın sadece bu hafta bidaha olmasın bana yeter canım
tamam söz birdaha yok zaten spor yaptım bir sürü karşılamaz belki ama cezamı verdim sayılır kaçamak yapmasam gidecek aslında bu hafta bence o zaman söz veriyorum bu haftaki menülerimde başka kaçamak görmeyeceksin hep sağlıklı olacak

canımm bugünün menüsü degil dünün menüsünü yazacaksın neyse bugünlük böyle olsun.Ama çok güzel menün çok iyi

menü güzel olmuş canım ama mesela bu menüyü yarın yazıyorsun tamam mı dünkü menüm diye birde soğan suyunu neden içiyorsun özel bir nedeni yoksa

görücezzz bakalım....deadline bişeyin farkındamısın benle ilgili ?

Dunki menumdede
Sabah ac karna sogansuyu
Kahvaltidahaslanmis yumurta ara ogun 2dilimkepek ekmegi 1kibrit peynir salata cay
Oglen
mercimek corbasi 1.5dilim kepek ekmegi
Ara ogun
1armut
Yesilcay
Aksam 1kase kisir ve cay
Sonrasinda 9lu caydan ictim yatmadan once sogan suyu
Dunde gun icinde elma tarcinlimonlu su 3lt icmisimdir

Dun temizlige kadin geldiginden 8.30 da yumurtami yedimki onunla kahvalti yapana kadar metobolizmami durdurmayayim dedim 11.30dada kahvaltinin devamini yaptim dunki menumde boyle

çok güzel menün güzel adımlarla ilerliyorsun gibi geldi banapeki spor yok mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…