Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

senin menüler güzel tatlım çok iyi

Peki burda menuyu paylasmaktaki amac ne acaba ?
hem birbirimizi motive etmek kontrol etmek ve buraya yazacağının bilincinde olacaksın ya aman diyip abur cubur yemeyi falan engellemek birde mesela diyelim menün güzel mi emin değilsin arkadaşalrın menüsü sporuna bakıyorsun merak ediyorsun o sporu sende yapmaya başlayabilirisn ya da sorarsın onu neden yedin falan diye yani amaç motive olmak ve takıma devamlılık sağlamak

senin menüler güzel tatlım çok iyi
Bende pkos var oyuzden ilk 3yil evlendigimde hamile kalamamistim dr tavsiyesiyle diyetisyene gittim
Ilk kizima hamile kalmadan once 1ay gittim 5kilo vermistim ve 2.aya baslayamadan hamile kaldigimi ogrendigim icin diyetisyene devam etmemistim biraz diyetisyenin tuyolarini biliyorum uygulamaya calisiyorum tesekkurler

a demi bak ben onun hiç farkında değilim ki bugün bende yazmadım neyse artık yarın yaz takipteyim
canım senle ben bir koşuşturmaca içindeyiz ya bazen buraya okadar çok şey yazıyoruz ki onu es geçiyoruz..he hee =) bide 3lü menü arkadaşlarına bakkhepsi yoğun

elinde bir liste olması çok iyi o zaman bilinçlisin yani bizimde senin menülerinden öğreneceğimiz şeyler olabilir bence bu şekilde hedefe ulaşırsın yakında hep beraber çıtır oluruz hedef kilon kaç not almamız lazımda yazıyoruz çünkü listeye girince kayıt ediliyor ona göre mezun oluyorsun hedefe ulaşınca

canım özel ama pkos var dedin ya o adet düzensizliğimi ?

canım senle ben bir koşuşturmaca içindeyiz ya bazen buraya okadar çok şey yazıyoruz ki onu es geçiyoruz..he hee =) bide 3lü menü arkadaşlarına bakkhepsi yoğun
evet ya ben leslie topiğinide takip edince devreler karıştı iyice orata gelen gelmeyen artılar eksiler derken senin menün hatta kendi menüm bile gözden kaçmış haberim yok

Simdilik hedef kilom 70 ama 65e dusmek istiyorum hangisi yazilir peki

canım evet bende Burcu'nun menülerini çok beğendim =)suya koyduğu karışımlar hele güzel fikirler

70 yazalım istersen 70 e yaklaşınca hedefini aşağı çekebiliyorsun hedef yükseltmek yasak ama aşağı istediğin kadar çekebilirsin zamanı gelince
Tamam 70 olsun enson 10yil once 70 tim super olur ins. Veririm esimi ikna edebilsem yuruyus bandida aldiricam☺

Evet adet duzensizligi yumurtlama probleminden kaynakli duzensizlik bazi hastalarda kilo kaybi olunca duzeliyormus..
evet canım kilo kaybında düzelebilir ilaç kullanıyormusun peki insülün direnci yapıyor pkos bildiğim kadarıyla doktora gidiyormusun tekrar bununla ilgili doğumdan sonra
ben sana dedim bakkyoruldun biraz...
evet sanırım ya yorucuymuş bu işler

Tamam 70 olsun enson 10yil once 70 tim super olur ins. Veririm esimi ikna edebilsem yuruyus bandida aldiricam☺
çok iyi olur bence ikna edersen karşısına laptop yada tvden falan film izleyerek yürürsen farketmeden keyifli keyifli kilo veririsin öyle yapanlar çokmuş

lütfen sadece bizim takımda ol bebenm.ben senin için diyorum zaten burada yoruluyosun kendine de zaman ayır ki ?sonra burdan soğursun falan hiç istemem ve tabi senin iyiliğin içinde sadece üye ol bidahakine sorumluluk alma birazcık dinlen kuzum

Suan ilac kullanmiyorum evet seker hastalarina verilen ilac veriyorlar pkoslarada hemde kilo kaybinda yardimcida oluyormus ama kullanmiyorum.
Emzirmeyi birakinca geldedi daha gitmedim ama yapicak bisey yok ara kontroller yada dogumkontrol hapi vericek bende 1ay oldu emzirmeyi birakali daha gitmedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…