senin menüler güzel tatlımDunki menumdede
Sabah ac karna sogansuyu
Kahvaltidahaslanmis yumurta ara ogun 2dilimkepek ekmegi 1kibrit peynir salata cay
Oglen
mercimek corbasi 1.5dilim kepek ekmegi
Ara ogun
1armut
Yesilcay
Aksam 1kase kisir ve cay
Sonrasinda 9lu caydan ictim yatmadan once sogan suyu
Dunde gun icinde elma tarcinlimonlu su 3lt icmisimdir
Dun temizlige kadin geldiginden 8.30 da yumurtami yedimki onunla kahvalti yapana kadar metobolizmami durdurmayayim dedim 11.30dada kahvaltinin devamini yaptim dunki menumde boyle
hem birbirimizi motive etmek kontrol etmek ve buraya yazacağının bilincinde olacaksın ya aman diyip abur cubur yemeyi falan engellemek birde mesela diyelim menün güzel mi emin değilsin arkadaşalrın menüsü sporuna bakıyorsun merak ediyorsun o sporu sende yapmaya başlayabilirisn ya da sorarsın onu neden yedin falan diye yani amaç motive olmak ve takıma devamlılık sağlamakPeki burda menuyu paylasmaktaki amac ne acaba ?
Bende pkos var oyuzden ilk 3yil evlendigimde hamile kalamamistim dr tavsiyesiyle diyetisyene gittimsenin menüler güzel tatlımçok iyi
a demi bak ben onun hiç farkında değilim ki bugün bende yazmadımyaa kaçgündür ben menümü paylaşmıyorum!bi sormadın nerde menün diye ?
canım senle ben bir koşuşturmaca içindeyiz ya bazen buraya okadar çok şey yazıyoruz ki onu es geçiyoruz..he hee =) bide 3lü menü arkadaşlarına bakka demi bak ben onun hiç farkında değilim ki bugün bende yazmadımneyse artık yarın yaz takipteyim
elinde bir liste olması çok iyi o zaman bilinçlisin yani bizimde senin menülerinden öğreneceğimiz şeyler olabilir bence bu şekilde hedefe ulaşırsın yakında hep beraber çıtır oluruzBende pkos var oyuzden ilk 3yil evlendigimde hamile kalamamistim dr tavsiyesiyle diyetisyene gittim
Ilk kizima hamile kalmadan once 1ay gittim 5kilo vermistim ve 2.aya baslayamadan hamile kaldigimi ogrendigim icin diyetisyene devam etmemistim biraz diyetisyenin tuyolarini biliyorum uygulamaya calisiyorum tesekkurler
canım özel ama pkos var dedin ya o adet düzensizliğimi ?Bende pkos var oyuzden ilk 3yil evlendigimde hamile kalamamistim dr tavsiyesiyle diyetisyene gittim
Ilk kizima hamile kalmadan once 1ay gittim 5kilo vermistim ve 2.aya baslayamadan hamile kaldigimi ogrendigim icin diyetisyene devam etmemistim biraz diyetisyenin tuyolarini biliyorum uygulamaya calisiyorum tesekkurler
evet ya ben leslie topiğinide takip edince devreler karıştı iyice orata gelen gelmeyen artılar eksiler derken senin menün hatta kendi menüm bile gözden kaçmış haberim yokcanım senle ben bir koşuşturmaca içindeyiz ya bazen buraya okadar çok şey yazıyoruz ki onu es geçiyoruz..he hee =) bide 3lü menü arkadaşlarına bakkhepsi yoğun
Simdilik hedef kilom 70 ama 65e dusmek istiyorum hangisi yazilir pekielinde bir liste olması çok iyi o zaman bilinçlisin yani bizimde senin menülerinden öğreneceğimiz şeyler olabilir bence bu şekilde hedefe ulaşırsın yakında hep beraber çıtır oluruzhedef kilon kaç not almamız lazımda yazıyoruz çünkü listeye girince kayıt ediliyor ona göre mezun oluyorsun hedefe ulaşınca
canım evet bende Burcu'nun menülerini çok beğendim =)suya koyduğu karışımlar hele güzel fikirlerelinde bir liste olması çok iyi o zaman bilinçlisin yani bizimde senin menülerinden öğreneceğimiz şeyler olabilir bence bu şekilde hedefe ulaşırsın yakında hep beraber çıtır oluruzhedef kilon kaç not almamız lazımda yazıyoruz çünkü listeye girince kayıt ediliyor ona göre mezun oluyorsun hedefe ulaşınca
70 yazalım istersen 70 e yaklaşınca hedefini aşağı çekebiliyorsun hedef yükseltmek yasak ama aşağı istediğin kadar çekebilirsin zamanı gelinceSimdilik hedef kilom 70 ama 65e dusmek istiyorum hangisi yazilir peki
Evet adet duzensizligi yumurtlama probleminden kaynakli duzensizlik bazi hastalarda kilo kaybi olunca duzeliyormus..canım özel ama pkos var dedin ya o adet düzensizliğimi ?
ben sana dedim bakkevet ya ben leslie topiğinide takip edince devreler karıştı iyice orata gelen gelmeyen artılar eksiler derken senin menün hatta kendi menüm bile gözden kaçmış haberim yok
Tamam 70 olsun enson 10yil once 70 tim super olur ins. Veririm esimi ikna edebilsem yuruyus bandida aldiricam☺70 yazalım istersen 70 e yaklaşınca hedefini aşağı çekebiliyorsun hedef yükseltmek yasak ama aşağı istediğin kadar çekebilirsin zamanı gelince
neyse sonra özel msjdan bu konuyla ilgili sorularım olacak sanada o yüzden sordum tŞkEvet adet duzensizligi yumurtlama probleminden kaynakli duzensizlik bazi hastalarda kilo kaybi olunca duzeliyormus..
evet canım kilo kaybında düzelebilir ilaç kullanıyormusun peki insülün direnci yapıyor pkos bildiğim kadarıyla doktora gidiyormusun tekrar bununla ilgili doğumdan sonraEvet adet duzensizligi yumurtlama probleminden kaynakli duzensizlik bazi hastalarda kilo kaybi olunca duzeliyormus..
evet sanırım ya yorucuymuş bu işlerben sana dedim bakkyoruldun biraz...
neyse sonra özel msjdan bu konuyla ilgili sorularım olacak sanada o yüzden sordum tŞk
çok iyi olur bence ikna edersen karşısına laptop yada tvden falan film izleyerek yürürsen farketmeden keyifli keyifli kilo veririsin öyle yapanlar çokmuşTamam 70 olsun enson 10yil once 70 tim super olur ins. Veririm esimi ikna edebilsem yuruyus bandida aldiricam☺
lütfen sadece bizim takımda ol bebenm.ben senin için diyorum zaten burada yoruluyosun kendine de zaman ayır ki ?sonra burdan soğursun falan hiç istemem ve tabi senin iyiliğin içinde sadece üye ol bidahakine sorumluluk alma birazcık dinlen kuzumevet canım kilo kaybında düzelebilir ilaç kullanıyormusun peki insülün direnci yapıyor pkos bildiğim kadarıyla doktora gidiyormusun tekrar bununla ilgili doğumdan sonra
evet sanırım ya yorucuymuş bu işler
Suan ilac kullanmiyorum evet seker hastalarina verilen ilac veriyorlar pkoslarada hemde kilo kaybinda yardimcida oluyormus ama kullanmiyorum.evet canım kilo kaybında düzelebilir ilaç kullanıyormusun peki insülün direnci yapıyor pkos bildiğim kadarıyla doktora gidiyormusun tekrar bununla ilgili doğumdan sonra
evet sanırım ya yorucuymuş bu işler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?