evet bitince birdaha almam zatenlütfen sadece bizim takımda ol bebenm.ben senin için diyorum zaten burada yoruluyosun kendine de zaman ayır ki ?sonra burdan soğursun falan hiç istemem ve tabi senin iyiliğin içinde sadece üye ol bidahakine sorumluluk alma birazcık dinlen kuzum
Ins. Ben muzik dinlwmeyi seviyorum super olurçok iyi olur bence ikna edersen karşısına laptop yada tvden falan film izleyerek yürürsen farketmeden keyifli keyifli kilo veririsin öyle yapanlar çokmuş
aynen öyle bebemmevet bitince birdaha almam zatenşikayetçi değilim ama karışıyor ortalık bazen spor topiğine üye olurum blildrim yapar kaçarım birdahkine olursa
Spor topigi nasil neyapiliyor ordaevet bitince birdaha almam zatenşikayetçi değilim ama karışıyor ortalık bazen spor topiğine üye olurum blildrim yapar kaçarım birdahkine olursa
o ilaç çok iyi tokluk hisside sağlıyor bence onuda fazla erteleme hatta burda bir arkadaştada vardı sanırım gelince konuşursun çok iyi kilo veriyor nazar değmesinde o ilaçtan vermiş doktor konuşmuştuk ordan aklıma geldi görür zaten mesajıSuan ilac kullanmiyorum evet seker hastalarina verilen ilac veriyorlar pkoslarada hemde kilo kaybinda yardimcida oluyormus ama kullanmiyorum.
Emzirmeyi birakinca geldedi daha gitmedim ama yapicak bisey yok ara kontroller yada dogumkontrol hapi vericek bende 1ay oldu emzirmeyi birakali daha gitmedim..
kuzum çesminaz diye bir üye vardı ne oldu canım ona bir bilgin var mı?o ilaç çok iyi tokluk hisside sağlıyor bence onuda fazla erteleme hatta burda bir arkadaştada vardı sanırım gelince konuşursun çok iyi kilo veriyor nazar değmesinde o ilaçtan vermiş doktor konuşmuştuk ordan aklıma geldi görür zaten mesajı
Hmm olmazsa dr gittigimde sorararimo ilaç çok iyi tokluk hisside sağlıyor bence onuda fazla erteleme hatta burda bir arkadaştada vardı sanırım gelince konuşursun çok iyi kilo veriyor nazar değmesinde o ilaçtan vermiş doktor konuşmuştuk ordan aklıma geldi görür zaten mesajı
spor gruplarında 1 ay düzenli spor yapıyoruz orda da hergün gidip sadece artı koyuyorsun yapınca ben birisinin başındayımda artıları falan takip ediyorum gruplara ayrıldık amaç spor yapmakSpor topigi nasil neyapiliyor orda
Yok hic duymadim nasil bir sporki internette ne olarak arayayimspor gruplarında 1 ay düzenli spor yapıyoruz orda da hergün gidip sadece artı koyuyorsun yapınca ben birisinin başındayımda artıları falan takip ediyorum gruplara ayrıldık amaç spor yapmakleslie sansone walk at home diye bir program var duydun mu bilmiyorum onu yapıyoruz en az 1 mile olan videosu
canım geçen sayfalarda buraya pek gelemediği ve aktif olamadığı için kendimi suçlu hissediyorum ben katılmak istemiyorum demişti kaçırmışsın sanırım muhabbete gelirim olur mu dedi bende senin kararın dedimkuzum çesminaz diye bir üye vardı ne oldu canım ona bir bilgin var mı?
net olarak belli olmuyor canım bazen buraya gelip 1 hafta sonra kaybolanlar var listeye girince tam kaç kişiyiz belli oluyor listede 9 kişiyiz bu hafta listeye girecek arkadaşlar var bu hafta bakalımHmm olmazsa dr gittigimde sorararim
Gorurse bana donsun o arkadas sevinirim..
Kac kisiyiz burda peki net olarak simdilik
bak canım bu 1 mile olan videosu evde yürüyüş gibi bişey etkili 15 dk sürüyor 1 mile olanı başlangıç için bu iyidir bir bak istersenYok hic duymadim nasil bir sporki internette ne olarak arayayim
hımmm ayrıldı ozaman.yok ozaman görmüştüm ama gelmiyecek sanmamıştım neysecanım geçen sayfalarda buraya pek gelemediği ve aktif olamadığı için kendimi suçlu hissediyorum ben katılmak istemiyorum demişti kaçırmışsın sanırım muhabbete gelirim olur mu dedi bende senin kararın dedimkriazantem bu hafta bildirim yapmadı kaç gündür yok birde frielero ortada yok o da bildirim yapmadı
net olarak belli olmuyor canım bazen buraya gelip 1 hafta sonra kaybolanlar var listeye girince tam kaç kişiyiz belli oluyor listede 9 kişiyiz bu hafta listeye girecek arkadaşlar var bu hafta bakalım
Hmm tesekkurler baktim 3dkka sini yaptim iyiymisbak canım bu 1 mile olan videosu evde yürüyüş gibi bişey etkili 15 dk sürüyor 1 mile olanı başlangıç için bu iyidir bir bak istersen
çok güzel bir spor yarın hemen başla canımHmm tesekkurler baktim 3dkka sini yaptim iyiymis
evet hemde kısa sürüyor ama etkili takımın çoğu yapıyor diyebilirimHmm tesekkurler baktim 3dkka sini yaptim iyiymis
2hafta sonunda ne oluyor pekievet hemde kısa sürüyor ama etkili takımın çoğu yapıyor diyebilirimbiz hergün yapıyoruz pazar tatil öyle yani katılmak istersen grup var link atayım 2 hafta kaldı ama 2 hafta devamlı yapmış olursun hergün yapınca haber vereceksin oraya listede kendine artı koyacaksın düşünürsen
bişey olmuyor grup dağılıyor isteyenler devam eder belki yada farklı şeyler yapabilirler 1 ay diye başlamıştı grup sadece o yüzden 2 hafta kaldı ben sadece yardım ediyorum kalabalık olduğumuz için gruplara ayrıldık ben birinin başında duruyorum kontrol ediyorum falan2hafta sonunda ne oluyor peki
kuzum evet ben çok sevdim takımsız olsamda devam ederim hiç sorun değil...zaten benim dedektifim sensin kızarsın yapmazsambişey olmuyor grup dağılıyor isteyenler devam eder belki yada farklı şeyler yapabilirler 1 ay diye başlamıştı grup sadece o yüzden 2 hafta kaldı ben sadece yardım ediyorum kalabalık olduğumuz için gruplara ayrıldık ben birinin başında duruyorum kontrol ediyorum falanalışkanlık olur 2 haftadan sonrada beğenirsen kendin düzenli yaparsın belki
bende dün yapmadım kendimi izinli yazdımkuzum evet ben çok sevdim takımsız olsamda devam ederim hiç sorun değil...zaten benim dedektifim sensin kızarsın yapmazsamayy zaten dün gece yaptım artıyı koymayı unutmuşum o derece yanii
sen her gün tartılmıyorsun dimi yine ? sakın haabende dün yapmadım kendimi izinli yazdımyarın yapcam ama onun yerine sen tatil yaparken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?