hayır hiç tartılmadım en son cuma işte tartılmıyorumsen her gün tartılmıyorsun dimi yine ? sakın haa
sen buralardamısın ? ben çıkacağım birazdan canım geç oldu zatenhayır hiç tartılmadım en son cuma işte tartılmıyorumzaten yarın tartılamam kesin artı çıkar neyse işte tartılmak yok
buralardayım canım arada gelip bakarım dizi izliyorum bir yandansen buralardamısın ? ben çıkacağım birazdan canım geç oldu zaten
hangi dizi?ayyy dizi demişken bende gidip contantine'mi izliyim bariburalardayım canım arada gelip bakarım dizi izliyorum bir yandançıkarım sonra bende görüşürüz o zman
ben haven izliyordum bir ara yarım kalmıştı 2 sezon birikmiş onu izleyim diyorum zaten sezonlarda çok bölüm yok biter 2 günehangi dizi?ayyy dizi demişken bende gidip contantine'mi izliyim bari
birikmiş bölüm daha iyi oluyor biz eşimle yeni bir dizi buluyoruz...oyy bide birikmişse en sevdiğimiz şey merakla diğer haftayı beklemiyoruz 9bölüm üstüste izlemişliğimiz vardır bazennben haven izliyordum bir ara yarım kalmıştı 2 sezon birikmiş onu izleyim diyorum zaten sezonlarda çok bölüm yok biter 2 güne
birikmiş bölüm daha iyi oluyor biz eşimle yeni bir dizi buluyoruz...oyy bide birikmişse en sevdiğimiz şey merakla diğer haftayı beklemiyoruz 9bölüm üstüste izlemişliğimiz vardır bazenniyi seyirler kuzum iyi geceler grsrz yarın İnşallah
Günaydın herkesee.Dünki menüm 7.00 bi tabak omlet biraz yeşillik ve şekersiz kahve
13.00 bi kase yoğurt çorbası,yarım tabak biftek
15.00 200 ml kola
19.00 bi tabak tavuk sote ve ayran
3 lt su ve 3 mile leslie yaptım
ara öğün yapamıyorumki genelde hiç.zor kalkıyorum 7de zaten :)Ya aslında kahvaltıyı daha erken yapabilsen daha iyi olur bence
yani 3 ana 3 ara denesen mesela eğer olmuyorsa devam menünde pek sıkıntı yok zaten
Canim ben 81.5 kg yum malesefYediklerinize bakiyorumda hic ekmek yememissiniz neden michi ve mlyt kac kilosunuz
Sabahi gordumde aksami girmemistim oyuzden bende hayret ettim ekmeksiz 80 li kilolarda nasil yenilmeden durulur diye bende 1haftadir diyete basladim 3ogunlerimdede 2ser dilik kepek yiyorumCanim ben 81.5 kg yum malesefekmek yiyiyorum mesala dünkü listem de sabah 1 dilim ekmek aksamda tost yemişim ayıptır söylemesi ekmek siz doymayanlardanim da
Inşallah işe yarar canım sen kaç kg sunSabahi gordumde aksami girmemistim oyuzden bende hayret ettim ekmeksiz 80 li kilolarda nasil yenilmeden durulur diye bende 1haftadir diyete basladim 3ogunlerimdede 2ser dilik kepek yiyorum
Yarina 3gunluk patates diyetini yapicam bakalim nekadar iseyyarayacak
Pazartesi enson 82.5dum 1haftadir diyet yapiyorum bugun ac karna 80.5 ciktim bakalim ins bi 70 i gorurum hedefim simdilik 70 senin kac hedefinInşallah işe yarar canım sen kaç kg sun
Ay ne güzel şimdiden gitmeye başlamış kilocuklar benim hedef biraz fazla 60 diyorum kocam 60 değil 70 diyor yüzüm çok çöküyor ondan yani vericez inşallah bu kilolarıPazartesi enson 82.5dum 1haftadir diyet yapiyorum bugun ac karna 80.5 ciktim bakalim ins bi 70 i gorurum hedefim simdilik 70 senin kac hedefin
Ins. Beraberce veririz yaza incecik girerizAy ne güzel şimdiden gitmeye başlamış kilocuklar benim hedef biraz fazla 60 diyorum kocam 60 değil 70 diyor yüzüm çok çöküyor ondan yani vericez inşallah bu kiloları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?