Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ben haven izliyordum bir ara yarım kalmıştı 2 sezon birikmiş onu izleyim diyorum zaten sezonlarda çok bölüm yok biter 2 güne
birikmiş bölüm daha iyi oluyor biz eşimle yeni bir dizi buluyoruz...oyy bide birikmişse en sevdiğimiz şey merakla diğer haftayı beklemiyoruz 9bölüm üstüste izlemişliğimiz vardır bazenniyi seyirler kuzumiyi geceler grsrz yarın İnşallah

hadi çık artık susuyorum ben

Günaydın herkesee.Dünki menüm 7.00 bi tabak omlet biraz yeşillik ve şekersiz kahve
13.00 bi kase yoğurt çorbası,yarım tabak biftek
15.00 200 ml kola
19.00 bi tabak tavuk sote ve ayran
3 lt su ve 3 mile leslie yaptım

Ya aslında kahvaltıyı daha erken yapabilsen daha iyi olur bence
yani 3 ana 3 ara denesen mesela eğer olmuyorsa devam menünde pek sıkıntı yok zaten

Offf bugün giremedim hiçç
Zaten moralim bozuk misafirler geldi iste annem masallah
Her şeyi bol bol yapmış bitmedi hiç bir şey
artık biraz kabak tatlısı
birazcık yaprak sarma
1 yemek kaşığı da makarna salatası yedim
Ama zaten bu yılda bir defa
Annemdeydi gün sırası oldu geçti bitti bir daha olmayacak söz yarın dengeleyecem
Poğaçadan hiç yemedim
Zaten gün boyu millete tabak hazırlıyorum çay koyuyorum diye oturamadım ee tabi sporda yapamadım
Ya off bu hafta artıda çıkmak istemiyorum
Gidecek o kilolar o kadar !!!

Günaydın kızlar Dünkü menüm
Sabah 9.00 2 dilim peynir 1 dilim ekmek 2 3 tane zeytin 1 bardak şekersiz çay
Ara 11.oo nescafe 2 si biarada
Öğlen 14.00 gibi 5 kaşık bulgur pilavı 2 parça haşlanmış tavuk parça derken 1 küçük bud
Ara küçük bir çikolata
Akşam 1 tane Kaşarlı tost 1 avuç patlamış mısır
1.5 litre su Spor 1 mil Leslie normalde 3 mil yapıyordum regl den dolayi 2 3 gün 1 mil yaparım herhalde

Ya aslında kahvaltıyı daha erken yapabilsen daha iyi olur bence
yani 3 ana 3 ara denesen mesela eğer olmuyorsa devam menünde pek sıkıntı yok zaten
ara öğün yapamıyorumki genelde hiç.zor kalkıyorum 7de zaten :)

Yediklerinize bakiyorumda hic ekmek yememissiniz neden michi ve mlyt kac kilosunuz
Canim ben 81.5 kg yum malesef ekmek yiyiyorum mesala dünkü listem de sabah 1 dilim ekmek aksamda tost yemişim ayıptır söylemesi ekmek siz doymayanlardanim da

Canim ben 81.5 kg yum malesef ekmek yiyiyorum mesala dünkü listem de sabah 1 dilim ekmek aksamda tost yemişim ayıptır söylemesi ekmek siz doymayanlardanim da
Sabahi gordumde aksami girmemistim oyuzden bende hayret ettim ekmeksiz 80 li kilolarda nasil yenilmeden durulur diye bende 1haftadir diyete basladim 3ogunlerimdede 2ser dilik kepek yiyorum
Yarina 3gunluk patates diyetini yapicam bakalim nekadar iseyyarayacak

Inşallah işe yarar canım sen kaç kg sun

Pazartesi enson 82.5dum 1haftadir diyet yapiyorum bugun ac karna 80.5 ciktim bakalim ins bi 70 i gorurum hedefim simdilik 70 senin kac hedefin
Ay ne güzel şimdiden gitmeye başlamış kilocuklar benim hedef biraz fazla 60 diyorum kocam 60 değil 70 diyor yüzüm çok çöküyor ondan yani vericez inşallah bu kiloları

Ay ne güzel şimdiden gitmeye başlamış kilocuklar benim hedef biraz fazla 60 diyorum kocam 60 değil 70 diyor yüzüm çok çöküyor ondan yani vericez inşallah bu kiloları
Ins. Beraberce veririz yaza incecik gireriz
70 sonra 65 i gorursem belki benimde gozum 60 da ozaman olabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…