Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kac kilodan dustun 60 a hedefin kac

Hosbuldum :)

Insallah :)
canım michi daha liseye gidiyor o yüzden yaşından dolayı inmek istiyor çok fazlası yok ama ideal kilosunu görmek istiyor sanırım haklı olarak
kız bende dün aynıydım aprile söz verdim perşembeye kadar hiç kaçamak yok motivasyonum düştü bir an toparlanmam lazım
akşam hem kaşarlı tost hem mısısr olmamış canım ya tostu öğlen yada kahvaltıda yae bence akşama ağır gelir hemde kilo vermeni engeller 1 avuç patlamış mısırda 1 dilim ekmekle aynı değerde aklında olsun

bnim fde son sezon kaldı havenda.. başlayayım barii

hoş geldin canımmm
evet biraz karıştı ortalık ya iyice ne olacak merak ediyorum bugün akşam misafir var izleyemem sanırım yarın bakarım

salam kızlar kahvaltı keyfi yaptıktan sonra geldim buraya bu akşam misafir var uğrayamam herhalde aklınızda olsun şimdiden

Canım güzel menün bu hafta listeye girmek istiyorsun dimi ? Sıkı calış ok ?

Canim ben 81.5 kg yum malesef ekmek yiyiyorum mesala dünkü listem de sabah 1 dilim ekmek aksamda tost yemişim ayıptır söylemesi ekmek siz doymayanlardanim da
Akşam o tostu yememeliydin ama!daha hafif olsun akşamların daha iyi olur ok ?

canım merhaba bende yeni kahvaltı ettim .birazcık ev temizliği beni bekliyor klasik hepp :))))
ev işleri bizi bekler o zaman bizimde akşama misafir var evde yine bir sabotaj halleri var söz akşam ağzıma sürmiycem hiç birinden yani öğlende sürmem de daha pişmediler ondan akşam dedim bende ev temizliğine yardım ediyorum arada buraya bakıyorum annem doğru dürüst temizle böyle akşama kadar evi temizleyemiycen diyo bana

Dünkü menüm

Sabah 07:30
Bir poğaça
Bir çay

Öğle 12:00
Bir kase süzme mercimek çr
İki kaşık brokoli haşlama
İki kş kısır
İki kş mantı

Akşam 19:00
Bir kase cacık
Bir elma

2.5 ltsu
3 mile leslie
20 dk hafif tempo yürüyüş

deadline bebem bakk elini sürme sakın! Çok canın çekerse kokla! Cek icine kokusunu ama yeme! Git su iç ama yeme sakın ayyy bu anneler yok mu ? Çok slmlar teyzeme burdan sevgiler gönderiyorum

benim dünkü menüm
kahvaltı: 9.30 1.5 dilim tam buğday ekmeği 1 yumurta maydonoz 1 kk peynir 1 tatlı kaşığı bal
ara 12.30 4 yk yoğur 1 çay kaşığı zeytinyağı dereotunu karıştırdım içine karabşber döktüm 1 minik salatalık yarım yeşil yarım kırmızı biber doğrayıp yedim
ara 14.30 1 türk kahvesi 3 ceviz 1 minik kek
akşam: 17.30 1 kepçe tarhana çorbası 2 yk kabak yemeği 2 yk pırasa yemeği salata 2 yk yoğurt
ara 19.30 2 parça kek yine

aslında aç değildim sanırım regl öncesi dönemdeyim gözüm döndü bir anda
su 2 lt spor jillian michaels ripped week 1 + 1 mil leslie 12 dksı + 30 dk karın kalça pilates videosu +10 dk streching

deadline bebem bakk elini sürme sakın! Çok canın çekerse kokla! Cek icine kokusunu ama yeme! Git su iç ama yeme sakın ayyy bu anneler yok mu ? Çok slmlar teyzeme burdan sevgiler gönderiyorum
tamam yemiycem yukarda menümü yazdım bak benimkine de diyet eşim

Canım güzel menü tabii sadece kek hariç ama iyiki spor var kuzum =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…