Yediklerinize bakiyorumda hic ekmek yememissiniz neden michi ve mlyt kac kilosunuz
bnim fde son sezon kaldı havenda.. başlayayım bariiben haven izliyordum bir ara yarım kalmıştı 2 sezon birikmiş onu izleyim diyorum zaten sezonlarda çok bölüm yok biter 2 güne
hoş geldin canımmmYediklerinize bakiyorumda hic ekmek yememissiniz neden michi ve mlyt kac kilosunuz
Inşallah canım hepimiz yaza birer fıstık oluruzIns. Beraberce veririz yaza incecik gireriz
70 sonra 65 i gorursem belki benimde gozum 60 da ozaman olabilir :)
Kac kilodan dustun 60 a hedefin kacBen 60,7 yim kendime ceza vermiştim ondan önceki gün pizza yemiştim de
Hosbuldum :)bnim fde son sezon kaldı havenda.. başlayayım barii
hoş geldin canımmm
Inşallah canım hepimiz yaza birer fıstık oluruz
canım michi daha liseye gidiyor o yüzden yaşından dolayı inmek istiyor çok fazlası yok ama ideal kilosunu görmek istiyor sanırım haklı olarakKac kilodan dustun 60 a hedefin kac
Hosbuldum :)
Insallah :)
kız bende dün aynıydım aprile söz verdim perşembeye kadar hiç kaçamak yok motivasyonum düştü bir an toparlanmam lazımOfff bugün giremedim hiçç
Zaten moralim bozuk misafirler geldi iste annem masallah
Her şeyi bol bol yapmış bitmedi hiç bir şey
artık biraz kabak tatlısı
birazcık yaprak sarma
1 yemek kaşığı da makarna salatası yedim
Ama zaten bu yılda bir defa
Annemdeydi gün sırası oldu geçti bitti bir daha olmayacak söz yarın dengeleyecem
Poğaçadan hiç yemedim
Zaten gün boyu millete tabak hazırlıyorum çay koyuyorum diye oturamadım ee tabi sporda yapamadım
Ya off bu hafta artıda çıkmak istemiyorum
Gidecek o kilolar o kadar !!!
akşam hem kaşarlı tost hem mısısr olmamış canım ya tostu öğlen yada kahvaltıda yae bence akşama ağır gelir hemde kilo vermeni engeller 1 avuç patlamış mısırda 1 dilim ekmekle aynı değerde aklında olsunGünaydın kızlar Dünkü menüm
Sabah 9.00 2 dilim peynir 1 dilim ekmek 2 3 tane zeytin 1 bardak şekersiz çay
Ara 11.oo nescafe 2 si biarada
Öğlen 14.00 gibi 5 kaşık bulgur pilavı 2 parça haşlanmış tavuk parça derken 1 küçük bud
Ara küçük bir çikolata
Akşam 1 tane Kaşarlı tost 1 avuç patlamış mısır
1.5 litre su Spor 1 mil Leslie normalde 3 mil yapıyordum regl den dolayi 2 3 gün 1 mil yaparım herhalde
evet biraz karıştı ortalık ya iyice ne olacak merak ediyorumbnim fde son sezon kaldı havenda.. başlayayım barii
hoş geldin canımmm
Canım güzel menün bu hafta listeye girmek istiyorsun dimi ? Sıkı calış ok ?Günaydın kızlar Dünkü menüm
Sabah 9.00 2 dilim peynir 1 dilim ekmek 2 3 tane zeytin 1 bardak şekersiz çay
Ara 11.oo nescafe 2 si biarada
Öğlen 14.00 gibi 5 kaşık bulgur pilavı 2 parça haşlanmış tavuk parça derken 1 küçük bud
Ara küçük bir çikolata
Akşam 1 tane Kaşarlı tost 1 avuç patlamış mısır
1.5 litre su Spor 1 mil Leslie normalde 3 mil yapıyordum regl den dolayi 2 3 gün 1 mil yaparım herhalde
Akşam o tostu yememeliydin ama!daha hafif olsun akşamların daha iyi olur ok ?Canim ben 81.5 kg yum malesefekmek yiyiyorum mesala dünkü listem de sabah 1 dilim ekmek aksamda tost yemişim ayıptır söylemesi ekmek siz doymayanlardanim da
Istiyorum canım hemde çoookCanım güzel menün bu hafta listeye girmek istiyorsun dimi ? Sıkı calış ok ?
Tamam canım bundan sonra daha az yiyeyim ki vereyim artıkAkşam o tostu yememeliydin ama!daha hafif olsun akşamların daha iyi olur ok ?
Canım sen bugünde bir tartil bakalım kaç kilosun ?Pazartesi enson 82.5dum 1haftadir diyet yapiyorum bugun ac karna 80.5 ciktim bakalim ins bi 70 i gorurum hedefim simdilik 70 senin kac hedefin
canım merhaba bende yeni kahvaltı ettim .birazcık ev temizliği beni bekliyor klasik hepp :))))salam kızlar kahvaltı keyfi yaptıktan sonra geldim burayabu akşam misafir var uğrayamam herhalde aklınızda olsun şimdiden
ev işleri bizi bekler o zaman bizimde akşama misafir var evde yine bir sabotaj halleri var söz akşam ağzıma sürmiycem hiç birinden yani öğlende sürmem de daha pişmediler ondan akşam dedimcanım merhaba bende yeni kahvaltı ettim .birazcık ev temizliği beni bekliyor klasik hepp :))))
Dünkü menüm
Sabah 07:30
Bir poğaça
Bir çay
Öğle 12:00
Bir kase süzme mercimek çr
İki kaşık brokoli haşlama
İki kş kısır
İki kş mantı
Akşam 19:00
Bir kase cacık
Bir elma
2.5 ltsu
3 mile leslie
20 dk hafif tempo yürüyüş
deadline bebem bakk elini sürme sakın! Çok canın çekerse kokla! Cek icine kokusunu ama yeme! Git su iç ama yeme sakınev işleri bizi bekler o zaman bizimde akşama misafir var evde yine bir sabotaj halleri var söz akşam ağzıma sürmiycem hiç birinden yani öğlende sürmem de daha pişmediler ondan akşam dedimbende ev temizliğine yardım ediyorum arada buraya bakıyorum annem doğru dürüst temizle böyle akşama kadar evi temizleyemiycen diyo bana
tamam yemiycemdeadline bebem bakk elini sürme sakın! Çok canın çekerse kokla! Cek icine kokusunu ama yeme! Git su iç ama yeme sakınayyy bu anneler yok mu ? Çok slmlar teyzeme burdan sevgiler gönderiyorum
Canım güzel menübenim dünkü menüm
kahvaltı: 9.30 1.5 dilim tam buğday ekmeği 1 yumurta maydonoz 1 kk peynir 1 tatlı kaşığı bal
ara 12.30 4 yk yoğur 1 çay kaşığı zeytinyağı dereotunu karıştırdım içine karabşber döktüm 1 minik salatalık yarım yeşil yarım kırmızı biber doğrayıp yedim
ara 14.30 1 türk kahvesi 3 ceviz 1 minik kek
akşam: 17.30 1 kepçe tarhana çorbası 2 yk kabak yemeği 2 yk pırasa yemeği salata 2 yk yoğurt
ara 19.302 parça kek yine
aslında aç değildim sanırım regl öncesi dönemdeyim gözüm döndü bir anda
su 2 lt spor jillian michaels ripped week 1 + 1 mil leslie 12 dksı + 30 dk karın kalça pilates videosu +10 dk streching
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?