Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ApriL harikasın canım ben bukadar yesem düşüp bayılırım

Kızlar sizden bir ricam var özellikle listedeki arkadaşlarım.lütfen bu hafta çok dikkat edelim ilk üçe girelim en azından çünkü geçen hafta bir nota aldık silelim onu. Biraz daha gayretle yapabiliriz inanıyorum. Başarılar hepimize...

Son düzenleme:
ApriL harikasın canım ben bukadar yesem düşüp bayılırım
canım yiyerek de zayıflamayacağım için mecburum. He hee eski yediklerime sayalım...

evet ama dikkat etmezsek spor bir işe yaramıyor bence bu durumda sadece kilo almamı engeller sanırım dikkat etsem kısa sürede kilo verebilirm bence
aynen öyle bebem diyet=spor birbirini tamamlayan ekür onlar; )

merhaba dün sadece 2 lahmacun yedim
süt içtim yarım kasede yoğurt yedim

bide süper bi haberim var 70 e düşünce erkek arkadışımdan yurtdışı tatil ve gardrop yenileme sözü aldım

katılıyorum bunun için öncelikle benimde çok çalışmam şart

merhaba dün sadece 2 lahmacun yedim
süt içtim yarım kasede yoğurt yedim
az olmuş ama kesin geç kalktın demi sen ondan iyidir muhtemelen lahmacun açığı kapamış afiyet olsun

bide süper bi haberim var 70 e düşünce erkek arkadışımdan yurtdışı tatil ve gardrop yenileme sözü aldım
tam gaz motivasyon 70 ne kaldı demi kız yaparız tabiki sana pahalıya patlarım bak deseydin eminmiymiş sonra caymasın

slm kızlar.2 gundur gorunmedım bı acıklama yapmaya geldım.ev ayakta temızlık yapıyorum gecelere kadar bugun bıter ıns.daha lıstelerede gırmedım dıye uzerınde durmadım ama burdayım yanı bıraktı gıttı demeyın bugun kalan ıslerımı toparlıyım.hep burdayım ıns.optum herkezi

yok aksine hiç uyumadım bu sefer :)
cnmda koca gün bişey istemedi
mutfağada girmek zor geldi
dedim iki lahmacun söyliyim :)

selam canım tamam ama çok boşlama buraları menünü yazmaya çalış en azından kilo bildirmini de yapmayı unutma

yok aksine hiç uyumadım bu sefer :)
cnmda koca gün bişey istemedi
mutfağada girmek zor geldi
dedim iki lahmacun söyliyim :)
iyi yapmışsın arada iyi gelir farklılık zaten başka da bişey yememişsin afiyet olsun

tamam canım bugun son gunum zaten ıns bıtecek.aksama menu bıldırımıne ytıstıreyım.anlayısınız ıcın miteşekkirim leydim

tamam canım bugun son gunum zaten ıns bıtecek.aksama menu bıldırımıne ytıstıreyım.anlayısınız ıcın miteşekkirim leydim
ne demek canım haber verildikten sonra sıkıntı yok bence herkesin işi oluyor hayayında sıkıntıları falan ama burası ayrı sorumluluk en azından haber verilmesi gerektiğini düşünüyorum sen daha iyi bilirsin bu durumları haber verdin sonuçta işlerini hallet gel teşekkür ederiz bizde

evet kesınlıkle haber verılmesı gerekır.yoks kımse kımsenın ne yatıgını derdını sıkıntısını ısını bılemez.

evet kesınlıkle haber verılmesı gerekır.yoks kımse kımsenın ne yatıgını derdını sıkıntısını ısını bılemez.
evet canım işin olsada peşembe kilo bildirmi yapmayı unutma tamam mı perşembe yapıyoruz sorun olmasın diye kaptanımız kuralı öyle koymuş ama cuma öğlene kadar da yapabilirsin onu unutma yeter listeye girme ihtimalin var çünkü

yuppiiii lısteye gırecegıme sevındım

bu arada kızlar not düşüyorum bu hafat listeye girmeye bir adım yaklaşmış arkadaşlar çok dikkat lütfen menülere mlyt ve W winchester bu hafta listeye gireceksiniz muhtemelen mümkün olduğunca dikkat edin kaçamak yapmayın düzenli bir liste yapın şimdiden söylüyorum aklınızda olsun sonra ben bilmiyordum yok T TopaLsoLucaNn az önce söyledim zaten izinden dönen üye olarak işlem göreceksin 52 etap önce izne ayrıldığın için 52 ye bölücez galiba o konuyu tam anlamadım gerçi ama sabit gibi bişey olacaksın bu hafta her koşulda yani seninde haftayadan sonra daha da dikkatli olman şart aslında birkaç arkadaş daha vardı krizantem mesela cuma kilo bildirimi yapmadı o nedenle bu hafta listede olamayacak gelirse tabi bildirim günlerini unutmuyoruz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…