tamam canım görüşürüz hala burda mısın git işini bitirhadı kactım ben oturdum kaldım bk sneın yuzunden
teşekkür ederim cnmselam canım tamam ama çok boşlama buraları menünü yazmaya çalış en azından kilo bildirmini de yapmayı unutma
iyi yapmışsın arada iyi gelir farklılık zaten başka da bişey yememişsin afiyet olsun
bence çok iyi birkere yanaklar küçülmüş daha güzel olmuş elmacık kemikleri açığa çıkmaya başlamışki bence elmacık kemikleri kadınlara ayrı bir çekicilik katıyor benimkiler pek belli değil özeniyorum yakızlar eksi 5 kilo sizce yüze yansıması nasıl ?Eki Görüntüle 1427108
tabikide benim :)bence çok iyi birkere yanaklar küçülmüş daha güzel olmuş elmacık kemikleri açığa çıkmaya başlamışki bence elmacık kemikleri kadınlara ayrı bir çekicilik katıyor benimkiler pek belli değil özeniyorum yasenmisin kız o makyajsızken de güzelsin
tamam bekleriz ama 5 kilo da baya farketmiştabikide benim :)
en şebek halimle çekildim daha şimdi yani :)
teşekkür ederim bende bayılıyorum elmacık kemikleri belli olan hatunlara gerçi makyajla çıkarıyorum ben :)
bi ay sonra makyajlı before after yapcam hemde boydan :)
hedefe ulaşınca büyük ödüllerim var ki sorma koşa koşa ulaşasım geliyotamam bekleriz ama 5 kilo da baya farketmişvar ki makyajla çıkıyor ortaya bende yok o nedenle makyajlada pek belli olmuyor bir ayda yine verebildiğin kadar versen hedefe yaklaşırsın süper olur
zaten şu an tempolu ulaşıyorsunhedefe ulaşınca büyük ödüllerim var ki sorma koşa koşa ulaşasım geliyo
yinede biraz yavaşladı gibi havalar ısınmaya başladı enerji doluyo içime az daha ısınsın her gün sahile yürüyüşe çıkçamzaten şu an tempolu ulaşıyorsunböyle devam edersen bir süre daha kısa sürede varırsın
Seninle gurur duyuyorum ben yaa! Çok iyi gidiyorsun :) o beş kg var yaa çok belli olmuş sende çok güzeldin dahada güzel olmuşsun.ayrıca makyajsız halinede bayıldımyinede biraz yavaşladı gibi havalar ısınmaya başladı enerji doluyo içime az daha ısınsın her gün sahile yürüyüşe çıkçam
canımsın sen ya çok teşekkür ederimSeninle gurur duyuyorum ben yaa! Çok iyi gidiyorsun :) o beş kg var yaa çok belli olmuş sende çok güzeldin dahada güzel olmuşsun.ayrıca makyajsız halinede bayıldım
selam kızlar bugün sevdiceğimle buluştum biraz geç geldim o yüzdeen.kola içmedim ve 6 tane sigara içtim iyi gidiyomuyum :)
bende küçüklüğümden beri bağımlılık derecesinde ama bugün bi arklılık yaptım.yok canım görmedim yazıyı bazen çok oluyo konuşmalar kaçırıyorum o yüzden :)Kola icmemen super. Okumustum ama yogunluktan yazamamistm. Gunde 1 pakete gore 6 tane de cok iyi. Insallah hemen birakirsin her ikisini de. Kolayla ilgili bor yazi paylasmistim ama okuyabildin mi bilmiyorum. O yazidaki sebeplerdn dolayi cok karsiyim kola icilmesine.
evet süper olur sahilde bol bol yürürsün o zamana kadar evde idare etcez mecburyinede biraz yavaşladı gibi havalar ısınmaya başladı enerji doluyo içime az daha ısınsın her gün sahile yürüyüşe çıkçam
bence güzel olmuş o zamanMerhaba kizlar. Bugun cok calismaktan degil yatak keyfi yapmaktan gelemedim. Cok yorulmusum kendimi zor cikardim yataktan. Dunku menum soyle
savah 9
Yaklasik 1 kibrit kutusu kadar kuymak
yarim dilim ekmek
yarim portakal
Aksam 16.00
yarim lahmacun
Ara 19.30
yarim nar
yarim mandalina
1 avuc kavrulmamis kabak cekirdegi
2 lt su. Spor leslie. Ayrica 40 dk fln da yurudum. Sabahla aksam arasinda doktor randevum oldugu icin bisey yiyemedm
evet süpersin bence bu işi başarıcaksınselam kızlar bugün sevdiceğimle buluştum biraz geç geldim o yüzdeen.kola içmedim ve 6 tane sigara içtim iyi gidiyomuyum :)
gerçekten mi çok merak ettim tamam kontrol bizde april ve ben seni durdururuz aprilde beni durdurursa sende aprili durdur işte şeytan üçgeni gibi bişey oldukDeadlineeee o kek ne o keeek !!! Cok ayip :d
april bazen cok az yiyorsun canim ya vucudunu az kaloriye alistirma. Bir kisinin gunluk kalori ihtiyaci kilosu carpi 24 mus. Yeni ogrendim sizle de paylasayim
bu arada ben tartida super bir rakam gordum bugun!! O yuzden bu hafta yakama yapisin kacamak yapmayayim spor biraz daha cok yapayim vee cumaya super bi rakam goreyim.
Su an misafirlige gidiyorum ama yediklerime dikkat etmeye gayret edecegim.
kızlar bizede misafir geliyor yani bu akşam pek aktif olamayacağım yaramazlık yapmayın misafirler gidince bir uğrarım görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?