- 6 Şubat 2015
- 456
- 229
- 53
- 33
unutmam perşembe yaparım bildirimimi cuma full ders var :) Sevindim listeye gireceğime :)evet süper olur sahilde bol bol yürürsün o zamana kadar evde idare etcez mecbur
bence güzel olmuş o zaman
evet süpersin bence bu işi başarıcaksınbu hafta iyi çalış iyi kilo ver bir daha söylüyorum listeye gireceksin bildirimi unutma perşembe yada cuma sabah
gerçekten mi çok merak ettim tamam kontrol bizde april ve ben seni durdururuz aprilde beni durdurursa sende aprili durdur işte şeytan üçgeni gibi bişey oldukben tartılmıyorum aprile söz verdim tartı günü görcez o keklere gelince gözüm döndü resmen ama söz verdim bu perşembeye kadar ağzıma öyle şeyler girmeyecek bir daha tartıda iyi bişey görmem lazım o kadar spora verdim kendimi beslenmeme dikkate deyim ki çabucak vereyim demi fazlalıklarımı
unutmam perşembe yaparım bildirimimi cuma full ders var :) Sevindim listeye gireceğime :)
İnşallah ya milletin tatlı krizi tutar benimde kolaBulursam o yaziyi yeniden paylasirim. Bence okumalisin koladan tiksineceksin
bilmiyorum kiYoksa biz size mi geliyoruz :d deadline bence de gozun donmus yoksa 1 tane tsdina bakar birakirdin ardi ardina yemezdin. Ben aksam yemelerimi azaltsam olacak gibi sanki.
Kuzum çok az yemişsin metobolizman duracak! Biraz daha ye böyle menü olmasın ok ? Suyun sporun çok iyiMerhaba kizlar. Bugun cok calismaktan degil yatak keyfi yapmaktan gelemedim. Cok yorulmusum kendimi zor cikardim yataktan. Dunku menum soyle
savah 9
Yaklasik 1 kibrit kutusu kadar kuymak
yarim dilim ekmek
yarim portakal
Aksam 16.00
yarim lahmacun
Ara 19.30
yarim nar
yarim mandalina
1 avuc kavrulmamis kabak cekirdegi
2 lt su. Spor leslie. Ayrica 40 dk fln da yurudum. Sabahla aksam arasinda doktor randevum oldugu icin bisey yiyemedm
deadline kendini keke ve spora verdi dagatesi kız tabi yaa! Olmuyor böyle bende dedim hele bir dinlemesin sözümü!bu hafta ona kaçamak yok daha zaten kendisi de söz verdi...Deadlineeee o kek ne o keeek !!! Cok ayip :d
april bazen cok az yiyorsun canim ya vucudunu az kaloriye alistirma. Bir kisinin gunluk kalori ihtiyaci kilosu carpi 24 mus. Yeni ogrendim sizle de paylasayim
bu arada ben tartida super bir rakam gordum bugun!! O yuzden bu hafta yakama yapisin kacamak yapmayayim spor biraz daha cok yapayim vee cumaya super bi rakam goreyim.
Su an misafirlige gidiyorum ama yediklerime dikkat etmeye gayret edecegim.
Dünkü menümü bu ? İlk saatler çok sağlıksız , akşam güzelkızlar menumu paylasıyorum
sabah yok
oğle 1 paket bıskuvı yedım
aksam 4 adet ızgara kofte 2 adet ızgara bıber 2 adet ızgara domates 2 ınce dılım ama cok ınce arkası gorunur ekmek
su 2 surahı
spor temızlık temızlık temızlıkkkk
hayır canım bugunku menumDünkü menümü bu ? İlk saatler çok sağlıksız , akşam güzel
Canım dünkü menü yazılacak ok ? Hergün birgün öncesinin menüsü ok ?hayır canım bugunku menum
Deadline öyle kelimeleri yasakladı canım bilgin olsundeadline bısey sorcam tombul kelebegım.ben sımdı lısteye gırersem nasıl olucak.78 kılo ıdım en son tartıldıgımda bumu baz alınıcak.
hergun bır oncekı gununmuCanım dünkü menü yazılacak ok ? Hergün birgün öncesinin menüsü ok ?
Canım ozaman gün içinde not et biyere her yediğini yaz. Malesefff kural bu :))))hergun bır oncekı gununmuben o sekılde unuturum ama karıstırırım hergun aksam gunun menusu seklınde olsa daha az karısır gıbı geldı bana.vallahı dun ne yedım ınan hatırlamıyorum
Deadline öyle kelimeleri yasakladı canım bilgin olsunkimse öyle hitaplarda bulunmasın şaka tabiki ama takımca yasak ok ? Şöyle olacak; izine çıkarken ki kilon dan bu çıkarılacak. Ayrı kaldığın etap sayısı ne ise ona bölünecek... Bilirsin zaten sende.
Canım ozaman gün içinde not et biyere her yediğini yaz. Malesefff kural bu :))))
Canım zaten sadece ona değil kimse kimseye öyle hitap etmesin demişti. Tabiki biliyorum şaka olduğunu zaten deadlini görsen incecik alınmaz bile de öyle işte yasaklamıştı o tarz kelimeleri :)))) ok ?yasak oldugunu bılmıyordum.ama rencıde etmek amacıyla solemedım kesınlıkle ole anlasılmasın.sonucta bende tombulum.benım en kucuk oglumun kocaman gobusu vardır.onada tombul kelebegım derım
dead zayıfmııCanım zaten sadece ona değil kimse kimseye öyle hitap etmesin demişti. Tabiki biliyorum şaka olduğunu zaten deadlini görsen incecik alınmaz bile de öyle işte yasaklamıştı o tarz kelimeleri :)))) ok ?
canım 73.8 sanırım izne ayrildigin kilo o baz alınacak önceki kilon olarak bu hafta haftaya kaldigin yerden devam edeceksin 78 den yanideadline bısey sorcam tombul kelebegım.ben sımdı lısteye gırersem nasıl olucak.78 kılo ıdım en son tartıldıgımda bumu baz alınıcak.
ay telefondan cok zor yaziyorum şu anyasak oldugunu bılmıyordum.ama rencıde etmek amacıyla solemedım kesınlıkle ole anlasılmasın.sonucta bende tombulum.benım en kucuk oglumun kocaman gobusu vardır.onada tombul kelebegım derım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?