Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

unutmam perşembe yaparım bildirimimi cuma full ders var :) Sevindim listeye gireceğime :)

Yoksa biz size mi geliyoruz :d deadline bence de gozun donmus yoksa 1 tane tsdina bakar birakirdin ardi ardina yemezdin. Ben aksam yemelerimi azaltsam olacak gibi sanki.
bilmiyorum ki evet ya gözüm döndü böyle farketmeden hüpletmiştim kendime geldim ben mi yedim bunları dedim içime canavar kaçmış gibiydi daha yapmam son derece dikkat ediyorum artık yediklerime farketnmeden bile yiyemem

Kuzum çok az yemişsin metobolizman duracak! Biraz daha ye böyle menü olmasın ok ? Suyun sporun çok iyi

kızlar menumu paylasıyorum
sabah yok
oğle 1 paket bıskuvı yedım
aksam 4 adet ızgara kofte 2 adet ızgara bıber 2 adet ızgara domates 2 ınce dılım ama cok ınce arkası gorunur ekmek
su 2 surahı
spor temızlık temızlık temızlıkkkk

deadline kendini keke ve spora verdi dagatesi kız tabi yaa! Olmuyor böyle bende dedim hele bir dinlemesin sözümü!bu hafta ona kaçamak yok daha zaten kendisi de söz verdi...
Aaaaa nasıl az yiyorum ki ben gayet doyuyorum ama sadece akşamları biraz kıvranıyorum. Nee yani ben 2000 cal almam lazım hayatta olmaz oda çok ki bebem yaa! Bide bana diyene bak seninde menülerin çok fakir son zamanlarda hatta bir önceki msjımda da ben sana kızdım ama dikkat edelim gerçekten ikimizde metobolizmamız durmasın hakkatten...
Oooo sevindim canım zaten bu hafta çok önemli, düşüş olması iyi iyi koru lütfen derece yapsın bizim takım

deadline bısey sorcam tombul kelebegım.ben sımdı lısteye gırersem nasıl olucak.78 kılo ıdım en son tartıldıgımda bumu baz alınıcak.

Dünkü menümü bu ? İlk saatler çok sağlıksız , akşam güzel

deadline bısey sorcam tombul kelebegım.ben sımdı lısteye gırersem nasıl olucak.78 kılo ıdım en son tartıldıgımda bumu baz alınıcak.
Deadline öyle kelimeleri yasakladı canım bilgin olsun kimse öyle hitaplarda bulunmasın şaka tabiki ama takımca yasak ok ? Şöyle olacak; izine çıkarken ki kilon dan bu çıkarılacak. Ayrı kaldığın etap sayısı ne ise ona bölünecek... Bilirsin zaten sende.

hergun bır oncekı gununmu ben o sekılde unuturum ama karıstırırım hergun aksam gunun menusu seklınde olsa daha az karısır gıbı geldı bana.vallahı dun ne yedım ınan hatırlamıyorum
Canım ozaman gün içinde not et biyere her yediğini yaz. Malesefff kural bu :))))

yasak oldugunu bılmıyordum.ama rencıde etmek amacıyla solemedım kesınlıkle ole anlasılmasın.sonucta bende tombulum.benım en kucuk oglumun kocaman gobusu vardır.onada tombul kelebegım derım

yasak oldugunu bılmıyordum.ama rencıde etmek amacıyla solemedım kesınlıkle ole anlasılmasın.sonucta bende tombulum.benım en kucuk oglumun kocaman gobusu vardır.onada tombul kelebegım derım
Canım zaten sadece ona değil kimse kimseye öyle hitap etmesin demişti. Tabiki biliyorum şaka olduğunu zaten deadlini görsen incecik alınmaz bile de öyle işte yasaklamıştı o tarz kelimeleri :)))) ok ?

canım 73.8 sanırım izne ayrildigin kilo o baz alınacak önceki kilon olarak bu hafta haftaya kaldigin yerden devam edeceksin 78 den yani

ay telefondan cok zor yaziyorum şu an ben tombik tarzı kelimeleri yasaklamistim bir ara cok tombikmisim oyle diyorlar falan konusmalari vardı kızlar arasında motivasyon dusmesin diye yasakladim alinmadim ayrıca olur mu oyle sey ama yasak kelime içeriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…