Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

hıc dusmez motıvem valla tombulsam tombulumdur sonucta ınce olmaya ugrasıyoruz ya garı hedefımız bu

benimde işim bitti ehh nihayet,eşimde apartman toplantısına gitti 5te hala gelmedi..sanırsın ki ülkeyi kurtaracaklarcanım sıkıldı benimde

Bu esnada fotoğraf ini gördüm çok güzel mişsin 5 kg'dan sonra daha bi güzel olmuşsun daha fazla verirsen tam bi fıstık olursun valla
teşekkür ederim cnm inşallah amacım o zaten :)

canım gunessel pro üye altta sayfadakiler görünüyor ona sayfada şu kadar kişi var şunlar var diye bize görünmüyor tabi pro değiliz
aynen mesela şu an michi mlyt deadline ve ben varım :)

Ayy zaten reglide oldum tartı günü de biter çok umutluyum yani reglinin son günleri tüm şişkinlik gidiyor
Sporla destekleyince de tam gaz ileri canım inşallah gireriz bu hafta listeye

selam kızlar bugün sevdiceğimle buluştum biraz geç geldim o yüzdeen.kola içmedim ve 6 tane sigara içtim iyi gidiyomuyum :)

Maşallah azalta azalta bırakacaksın sigarayı
Kola içmemende güzel

benimde işim bitti ehh nihayet,eşimde apartman toplantısına gitti 5te hala gelmedi..sanırsın ki ülkeyi kurtaracaklarcanım sıkıldı benimde
Benimki de tv de bende tel deyim ben televizyon izlemeyi pek sevmiyorum burda takılmak daha zevkli yoksa canım sıkılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…