- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Evet :))) yani bizlere göre incecik...dead zayıfmıı
canım 73.8 sanırım izne ayrildigin kilo o baz alınacak önceki kilon olarak bu hafta haftaya kaldigin yerden devam edeceksin 78 den yani
ay telefondan cok zor yaziyorum şu anben tombik tarzı kelimeleri yasaklamistim bir ara cok tombikmisim oyle diyorlar falan konusmalari vardı kızlar arasında motivasyon dusmesin diye yasakladim alinmadim ayrıca olur mu oyle sey ama yasak kelime içeriyor
teşekkür ederim cnm inşallah herşey daha güzel olacak dartısı hepimizin başınagunessel 5 kılo yuzunde bayagı fark etmıs.yanakların vs kuculmus hatların toparlanmıs tebrık edıyorummmmm
ben varım kiiiihu huu kimse yok mu ?
Bende geldimhu huu kimse yok mu ?
sende hoşgeldinn ben gördümki geldiğini :)Bende geldim
Hoş buldum nerden gördün kiiisende hoşgeldinn ben gördümki geldiğini :)
Bu esnada fotoğraf ini gördüm çok güzel mişsin 5 kg'dan sonra daha bi güzel olmuşsun daha fazla verirsen tam bi fıstık olursun vallasende hoşgeldinn ben gördümki geldiğini :)
canım gunessel pro üye altta sayfadakiler görünüyor ona sayfada şu kadar kişi var şunlar var diyeHoş buldum nerden gördün kiii
Kac kilodan dustun 60 a hedefin kac
Hosbuldum :)
Insallah :)
Ay çok güzelmiş bizde mi olsakkicanım gunessel pro üye altta sayfadakiler görünüyor ona sayfada şu kadar kişi var şunlar var diyebize görünmüyor tabi pro değiliz
burda sayılırım kaçamak giriyorum telden
ben varım kiiii
Bende geldim
teşekkür ederim cnm inşallah amacım o zaten :)Bu esnada fotoğraf ini gördüm çok güzel mişsin 5 kg'dan sonra daha bi güzel olmuşsun daha fazla verirsen tam bi fıstık olursun valla
aynen mesela şu an michi mlyt deadline ve ben varım :)canım gunessel pro üye altta sayfadakiler görünüyor ona sayfada şu kadar kişi var şunlar var diyebize görünmüyor tabi pro değiliz
bende varımmm ama niye sen beni görmüyorsun kiteşekkür ederim cnm inşallah amacım o zaten :)
aynen mesela şu an michi mlyt deadline ve ben varım :)
Kızlar sizden bir ricam var özellikle listedeki arkadaşlarım.lütfen bu hafta çok dikkat edelim ilk üçe girelim en azından çünkü geçen hafta bir nota aldık silelim onu. Biraz daha gayretle yapabiliriz inanıyorum. Başarılar hepimize...
selam kızlar bugün sevdiceğimle buluştum biraz geç geldim o yüzdeen.kola içmedim ve 6 tane sigara içtim iyi gidiyomuyum :)
Benimki de tv de bende tel deyim ben televizyon izlemeyi pek sevmiyorum burda takılmak daha zevkli yoksa canım sıkılıyorbenimde işim bitti ehh nihayet,eşimde apartman toplantısına gitti 5te hala gelmedi..sanırsın ki ülkeyi kurtaracaklarcanım sıkıldı benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?