Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

çok sevinirim bu hafta güzel haberler duyarsam hadi bakalım başarılar cicim

Benimki de tv de bende tel deyim ben televizyon izlemeyi pek sevmiyorum burda takılmak daha zevkli yoksa canım sıkılıyor
canım bende tv izlemeyi hiç sevmiyorum sadece takipp ettiğm yabancı diziler var onları da internetten yada dizi kanalından izliyorum ....en iyisini yapıosun burası daha eğlenceli

İnşallah :) bildirim haftası bol eksilerimizi görürüz umarım motivem tam bu günlerde :))

Kızlar reglim bitince daha sıkı bir diyet yapıcam ama diyette pirzola var ben onu yiyemiyorum alternatif olarak bana bişey önerebilir misiniz

Kızlar reglim bitince daha sıkı bir diyet yapıcam ama diyette pirzola var ben onu yiyemiyorum alternatif olarak bana bişey önerebilir misiniz
yaa kızlar ben sizi anlamıyorum hep şu laff reglim bitsinde...niye napıyor ki regl ?

mlyt pirzola yerine ekmeksiz kofte tarzı bişey yapabilirsin kiymayla kendi yağıyla tavada kizartirsin

aman prolar görmesede olur zaten bizde tek pro gunessel
o da nasıl olduğunu bilmeyen pro
Benim reglim biraz sorunlu canım ona değil de biftege cozum bulsak
regl döneminde lütfen diyeti bırakmayalım canım buda önemli hemen boşverelim onu demesıkıntın spor yapmana engel oluyorsa ok yapmazsın ama boğazımızı tutmalıyız yoksa o beş günlük dönemlerde verdiğimiz kiloyu hep alırız çabukçaabifteğin neyine çözüm bulucaz ki bebem tavuk eti balık eti yee onlarda et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…