canım gunessel pro üye altta sayfadakiler görünüyor ona sayfada şu kadar kişi var şunlar var diyebize görünmüyor tabi pro değiliz
bilmiyorum cnm görmedimbende varımmm ama niye sen beni görmüyorsun ki
çok sevinirim bu hafta güzel haberler duyarsam hadi bakalım başarılar cicimAyy zaten reglide oldum tartı günü de biter çok umutluyum yani reglinin son günleri tüm şişkinlik gidiyor
Sporla destekleyince de tam gaz ileri canım inşallah gireriz bu hafta listeye
Maşallah azalta azalta bırakacaksın sigarayı
Kola içmemende güzel
ulan istanbulu izliyim dedim rezil kanal diziyi internette paralıya çevirmişkızlar sizler napıonuz bakim ???
canım bende tv izlemeyi hiç sevmiyorum sadece takipp ettiğm yabancı diziler var onları da internetten yada dizi kanalından izliyorum ....en iyisini yapıosun burası daha eğlenceliBenimki de tv de bende tel deyim ben televizyon izlemeyi pek sevmiyorum burda takılmak daha zevkli yoksa canım sıkılıyor
İnşallah :) bildirim haftası bol eksilerimizi görürüz umarım motivem tam bu günlerde :))Ayy zaten reglide oldum tartı günü de biter çok umutluyum yani reglinin son günleri tüm şişkinlik gidiyor
Sporla destekleyince de tam gaz ileri canım inşallah gireriz bu hafta listeye
Maşallah azalta azalta bırakacaksın sigarayı
Kola içmemende güzel
april bence sen nasıl basardiysan kendini gizlemissin gorunmuyorsun alttabende varımmm ama niye sen beni görmüyorsun ki
evet oyleydi ama degistirdiler artık prolar görüyor:-(Eskiden tüm üyelere gözüküyordu yanlış hatırlamıyorsam
he hee benimkisi ayarlı kuzum sanırım cevrimdışı gözükorum...iyiymişapril bence sen nasıl basardiysan kendini gizlemissin gorunmuyorsun altta
evet oyleydi ama degistirdiler artık prolar görüyor:-(
saol bebem bilerek yapmıştım ama prolara gözüküyorum sanmıştımApriL_2007 canım çevrimiçi olan herkesin sol üstte yeşil bir şey varken sende yok mesela çevrimdışı yapmışsın kendeni çıkışa basacağın yerden düzeltiliyor
yaa kızlar ben sizi anlamıyorum hep şu laff reglim bitsinde...niye napıyor ki regl ?Kızlar reglim bitince daha sıkı bir diyet yapıcam ama diyette pirzola var ben onu yiyemiyorum alternatif olarak bana bişey önerebilir misiniz
çok güzell ol tabi bu hafta derecye gireceğiz herkes elinden geleni yapsın çok önemliİnşallah :) bildirim haftası bol eksilerimizi görürüz umarım motivem tam bu günlerde :))
yaa kızlar ben sizi anlamıyorum hep şu laff reglim bitsinde...niye napıyor ki regl
benim reglim biraz sorunlu canım ona değil de biftege cozum bulsak
aman prolar görmesede olur zaten bizde tek pro gunesselsaol bebem bilerek yapmıştım ama prolara gözüküyorum sanmıştımşimdi açtım
Benim reglim biraz sorunlu canım ona değil de biftege cozum bulsakyaa kızlar ben sizi anlamıyorum hep şu laff reglim bitsinde...niye napıyor ki regl ?
o da nasıl olduğunu bilmeyen proaman prolar görmesede olur zaten bizde tek pro gunessel
regl döneminde lütfen diyeti bırakmayalım canım buda önemli hemen boşverelim onu demeBenim reglim biraz sorunlu canım ona değil de biftege cozum bulsak
misafirler geldimi kuzummlyt pirzola yerine ekmeksiz kofte tarzı bişey yapabilirsin kiymayla kendi yağıyla tavada kizartirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?