Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Herhalde yanlış anlaşılma oldu diyeti birakmadim dünkü listemi paylasmistim zaten sadece reglden sonra daha sıkı bir diyet yapıcam dedim yoksa diyet tam gaz devam sporu 1 mil de olsa yapmaya çalışıyorum

evet kaçak giriyorum
sen bitanesin bebem

Herhalde yanlış anlaşılma oldu diyeti birakmadim dünkü listemi paylasmistim zaten sadece reglden sonra daha sıkı bir diyet yapıcam dedim yoksa diyet tam gaz devam sporu 1 mil de olsa yapmaya çalışıyorum
yoo doğru anladım,laf icabı böyle deniliyor hepp ben herkes için söyledim bunu atalım kafamızdan şu regl dönemlerini demek istedim

ay telden girme cok kötü hem alıntı zor hemde yazamıyorum birde cok yavaş
canım beni anla işteyken ben neler çekiyorumçok zor gerçekten bide şirketimiz bulunduğu yer itibariyle çekim gücü az olan biryerde zarzor çekiyor...tek çizgi düşün okumaya okuyorum ama yazmak zor oluyor o yüzden bazen katılamıyorum..bi de tabi mobilden yazmanın cefası da var

ay insan daralıyor ya bayadir telden yazmiyordumda unutmuşum

geldi canım 21:30 da ne konuştunuz dedim üç cümlelik bişey anlattı.eee dedim bu kadar dedisaatlerce bu mu dedim evet dedi şoklardayımyukarda erkekler günü yapmışlar bence
babamda oyle geçen gitti toplantıya bizimki oglendi aksam 7 de geldi aynı cevabı verdi anneme çay içmişler muhabbet ettik diyor sonradanda

babamda oyle geçen gitti toplantıya bizimki oglendi aksam 7 de geldi aynı cevabı verdi anneme çay içmişler muhabbet ettik diyor sonradanda
tipik erkekler canım yaa..sorsan onlara biz çok konuşuyoruz laff hepbaban daha da çok kalmışohh sefaları olsun bakalım...sizin misafirler kalacak mı ?

Dünkü menüm
Sabah: 08,30
1 kk peynir 1 dilim çavdar 2 çay kaşığı kadar ketçap
Ekmeği ikiye katladım arasına peyniri azıcıkta ketçapla yedim :)

Ara: 2 tane kuru kayısı

Öğle:14,30
2 tane kabak tatlısı 2 parça minklerinden
2 tane yaprak sarma

Akşam 18,00
8 tane ince küçük yaprak sarma
3 tane kabak tatlısı

dünüm böyşle geçti maalesef

su 2,5 lt
spor dayanamadım bunları yiyince 100 mekik çektim
tabi midem de kaldıramadı birazını çıkardım

Son düzenleyen: Moderatör:
bebişim çok değil ki yediklerin niye öyle bir psikolojiye girdin ki ?gönlünü ferah tut çok güzel devam kuzum

Son düzenleyen: Moderatör:
tipik erkekler canım yaa..sorsan onlara biz çok konuşuyoruz laff hepbaban daha da çok kalmışohh sefaları olsun bakalım...sizin misafirler kalacak mı ?
yok az sonra meyve faslına geccez bu arada cok usluyum hicbirsey yemedim ya bizim binanın altında toplantı salonu var semaver varmış elektrikli bence bildigin muhabbete toplaniyor babamlar

Kizlar bugun kosu bandini aldirdim esime carsambaya gelicek ve gitsin kilolar ins. :)
80.5 dum busabah beni kaydedin kizlar
Karar veremedim yarina belki patates diyeti yapabilirim sizce yapsammi

Kizlar bugun kosu bandini aldirdim esime carsambaya gelicek ve gitsin kilolar ins. :)
80.5 dum busabah beni kaydedin kizlar
Karar veremedim yarina belki patates diyeti yapabilirim sizce yapsammi
Büyük başarı ben uzun zamandır ikna edemiyorum patates diyeti ni benim komsum denedi 2 sene önce baya kötü olmuştu halsizlik felan oldu bıraktı yine karar senin canım

Büyük başarı ben uzun zamandır ikna edemiyorum patates diyeti ni benim komsum denedi 2 sene önce baya kötü olmuştu halsizlik felan oldu bıraktı yine karar senin canım
Bende nezamandir istiyodum ama simdiki kararimi ve yaptigim diyeti gorunce ikna oldu 1haftadir cikolata tatli surmedim agzima ins. 10 kilo verene kadar istikrarim devam eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…