evet kaçak giriyorummisafirler geldimi kuzum
Herhalde yanlış anlaşılma oldu diyeti birakmadim dünkü listemi paylasmistim zaten sadece reglden sonra daha sıkı bir diyet yapıcam dedim yoksa diyet tam gaz devam sporu 1 mil de olsa yapmaya çalışıyorumo da nasıl olduğunu bilmeyen pro
regl döneminde lütfen diyeti bırakmayalım canım buda önemli hemen boşverelim onu demesıkıntın spor yapmana engel oluyorsa ok yapmazsın ama boğazımızı tutmalıyız yoksa o beş günlük dönemlerde verdiğimiz kiloyu hep alırız çabukçaa bifteğin neyine çözüm bulucaz ki bebem tavuk eti balık eti yee onlarda et
sen bitanesin bebemevet kaçak giriyorum
yoo doğru anladım,laf icabı böyle deniliyor hepp ben herkes için söyledim bunu atalım kafamızdan şu regl dönemlerini demek istedimHerhalde yanlış anlaşılma oldu diyeti birakmadim dünkü listemi paylasmistim zaten sadece reglden sonra daha sıkı bir diyet yapıcam dedim yoksa diyet tam gaz devam sporu 1 mil de olsa yapmaya çalışıyorum
canım beni anla işteyken ben neler çekiyorumay telden girme cok kötü hem alıntı zor hemde yazamıyorum birde cok yavaş
herkes burda canım yazmıyolar küseceğimherkes nereye kayboldu ya ben telden yazana kadar kimse kalmamis galiba
ay insan daralıyor ya bayadir telden yazmiyordumda unutmuşumcanım beni anla işteyken ben neler çekiyorumçok zor gerçekten bide şirketimiz bulunduğu yer itibariyle çekim gücü az olan biryerde zarzor çekiyor...tek çizgi düşün okumaya okuyorum ama yazmak zor oluyor o yüzden bazen katılamıyorum..bi de tabi mobilden yazmanın cefası da var
en güzel pc evetay insan daralıyor ya bayadir telden yazmiyordumda unutmuşum
ben yaziyorum kusmeherkes burda canım yazmıyolar küseceğim
geldi canım 21:30 da ne konuştunuz dedim üç cümlelik bişey anlattı.eee dedim bu kadar dediben yaziyorum kusmeesin geldi mi toplantıdan
babamda oyle geçen gitti toplantıya bizimki oglendi aksam 7 de geldi aynı cevabı verdi annemegeldi canım 21:30 da ne konuştunuz dedim üç cümlelik bişey anlattı.eee dedim bu kadar dedisaatlerce bu mu dedim evet dedi şoklardayım yukarda erkekler günü yapmışlar bence
tipik erkekler canım yaa..sorsan onlara biz çok konuşuyoruz laff hepbabamda oyle geçen gitti toplantıya bizimki oglendi aksam 7 de geldi aynı cevabı verdi annemeçay içmişler muhabbet ettik diyor sonradanda
bebişim çok değil ki yediklerin niye öyle bir psikolojiye girdin ki ?gönlünü ferah tut çok güzel devam kuzumDünkü menüm
Sabah: 08,30
1 kk peynir 1 dilim çavdar 2 çay kaşığı kadar ketçap
Ekmeği ikiye katladım arasına peyniri azıcıkta ketçapla yedim :)
Ara: 2 tane kuru kayısı
Öğle:14,30
2 tane kabak tatlısı 2 parça minklerinden
2 tane yaprak sarma
Akşam 18,00
8 tane ince küçük yaprak sarma
3 tane kabak tatlısı
dünüm böyşle geçti maalesef
su 2,5 lt
spor dayanamadım bunları yiyince 100 mekik çektim
tabi midem de kaldıramadı birazını çıkardım
yok az sonra meyve faslına gecceztipik erkekler canım yaa..sorsan onlara biz çok konuşuyoruz laff hepbaban daha da çok kalmış ohh sefaları olsun bakalım...sizin misafirler kalacak mı ?
yok az sonra meyve faslına geccezbu arada cok usluyum hicbirsey yemedim ya bizim binanın altında toplantı salonu var semaver varmış elektrikli bence bildigin muhabbete toplaniyor babamlar
Büyük başarı ben uzun zamandır ikna edemiyorumKizlar bugun kosu bandini aldirdim esime carsambaya gelicek ve gitsin kilolar ins. :)
80.5 dum busabah beni kaydedin kizlar
Karar veremedim yarina belki patates diyeti yapabilirim sizce yapsammi
Bende nezamandir istiyodum ama simdiki kararimi ve yaptigim diyeti gorunce ikna oldu 1haftadir cikolata tatli surmedim agzima ins. 10 kilo verene kadar istikrarim devam eder..Büyük başarı ben uzun zamandır ikna edemiyorumpatates diyeti ni benim komsum denedi 2 sene önce baya kötü olmuştu halsizlik felan oldu bıraktı yine karar senin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?