tamamdir canım hayırlı olsun koşu bandınKizlar bugun kosu bandini aldirdim esime carsambaya gelicek ve gitsin kilolar ins. :)
80.5 dum busabah beni kaydedin kizlar
Karar veremedim yarina belki patates diyeti yapabilirim sizce yapsammi
Inşallah canım kosu bandida geliyor tam gaz devamBende nezamandir istiyodum ama simdiki kararimi ve yaptigim diyeti gorunce ikna oldu 1haftadir cikolata tatli surmedim agzima ins. 10 kilo verene kadar istikrarim devam eder..
Aslinda dogru soyluyorsun olmazsa kilo vermem yavasladiginda oyle yaparim fikrin icin tesekkurler :)tamamdir canım hayırlı olsun koşu bandınpatates diyetini bilmiyorum ama bence simdi yapma ilerde duraklama olacak o zaman yaparsın biraz zaman geçsin ilk başta zaten cok hızlı verirsin ilerde yaparsın motivasyonun artar
Inşallah canım kosu bandida geliyor tam gaz devam
hoşgeldin canım mezun mu oldun acaba yoksa izne mi ayrıldın ona göre yardımcı olabilirimmerhabalar..
bende artik Kilo vermek istiyorum((
eskiden Burda kaptan bile olmustum 1. TAKIM da..
tekrar girebiliyormuyum bilmiyorum
yardimci olurmusunuz bana
canım şimdi deneme süresi var 3 hafta 3 hafat boyunca kilo verme durumun gruba katılımına göre değerlendirme yapıyoruz listeye giriyorsun 3 hafta sonra bu 3 haftada genel kurallarda var yani istesekte önce alamayız en az 2 hafta hatta deneme süresiNeye gore listeye eklenebilecegiz acaba
hoşgeldin canım mezun mu oldun acaba yoksa izne mi ayrıldın ona göre yardımcı olabilirimher halukardada katılabilirsin tabiki sadece ona göre uygulama yapılıyor ya listeye girmek için birde ne zaman bıraktın hatırlıyormusun
canım şimdi deneme süresi var 3 hafta 3 hafat boyunca kilo verme durumun gruba katılımına göre değerlendirme yapıyoruz listeye giriyorsun 3 hafta sonra bu 3 haftada genel kurallarda var yani istesekte önce alamayız en az 2 hafta hatta deneme süresişimdi şöyle bir durum var birsürü kişi geliyor bir hafta burda sonra birden gelmiyor yada kilo bildirimi yapmıyor sıkıntı oluyor biz diğer takımlarlada yarışıyoruz liste olarak ceza sebebi oluyor bildirim yapmayınca bu arada kilo bildirim günümüz perşembe bildirim yapmayı unutma tamam mı bu hafat winchester listeye girecek mesela yeni üye olarak birde mlyt ama 0 bayadır burda onun 3 haftadan fazla oldu kilo veremediği için listeye alamadık ama listeye girmek için düzenli menü paylaşımı takımla uyumun gibi şeylerde önemli başkada bişey yok
diakalifiye şartları değişti canım seni bulmam lazım arayım ben listelerde sonra sorarız yeni üyemi yoksa izinli üyemi sayılıyorsunmerhaba cnm. valla diskalifiye mi edildim izine mi ayrildim hic bilmiyorum
2012 nin baslarinda sanirim...
buldum canım seni 2012 şubatta de izne ayrılmış görünüyorsun canım birdaha yarışmadın değil mi ondan sonra izinden dönmedin yanimerhaba cnm. valla diskalifiye mi edildim izine mi ayrildim hic bilmiyorum
2012 nin baslarinda sanirim...
İyi geceler kuzummiyi geceler takım arkadaşlarım yarın görüşürüz
iyi geceler cnm ( herkese iyi geceler)iyi geceler takım arkadaşlarım yarın görüşürüz
Iyi geceler canımiyi geceler takım arkadaşlarım yarın görüşürüz
İyi geceleriyi geceler cnm ( herkese iyi geceler)
Ekmek arası gibi götürüyor canım yaa!pasta yemeden önce iki kez düşünün bence
Aman Yarabbi buhale pasta yiyerek gelmiş bide elinde hala pastapasta yemeden önce iki kez düşünün bence
Ay var böyle tipler sevmeyiz tabii!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?