Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kizlar bugun kosu bandini aldirdim esime carsambaya gelicek ve gitsin kilolar ins. :)
80.5 dum busabah beni kaydedin kizlar
Karar veremedim yarina belki patates diyeti yapabilirim sizce yapsammi
tamamdir canım hayırlı olsun koşu bandın patates diyetini bilmiyorum ama bence simdi yapma ilerde duraklama olacak o zaman yaparsın biraz zaman geçsin ilk başta zaten cok hızlı verirsin ilerde yaparsın motivasyonun artar

Aslinda dogru soyluyorsun olmazsa kilo vermem yavasladiginda oyle yaparim fikrin icin tesekkurler :)
Inşallah canım kosu bandida geliyor tam gaz devam
Eveet carsambaya gelecek ins. Baslayacagim :)

merhabalar..

bende artik Kilo vermek istiyorum ((
eskiden Burda kaptan bile olmustum 1. TAKIM da..

tekrar girebiliyormuyum bilmiyorum
yardimci olurmusunuz bana

merhabalar..

bende artik Kilo vermek istiyorum ((
eskiden Burda kaptan bile olmustum 1. TAKIM da..

tekrar girebiliyormuyum bilmiyorum
yardimci olurmusunuz bana
hoşgeldin canım mezun mu oldun acaba yoksa izne mi ayrıldın ona göre yardımcı olabilirim her halukardada katılabilirsin tabiki sadece ona göre uygulama yapılıyor ya listeye girmek için birde ne zaman bıraktın hatırlıyormusun

Neye gore listeye eklenebilecegiz acaba
canım şimdi deneme süresi var 3 hafta 3 hafat boyunca kilo verme durumun gruba katılımına göre değerlendirme yapıyoruz listeye giriyorsun 3 hafta sonra bu 3 haftada genel kurallarda var yani istesekte önce alamayız en az 2 hafta hatta deneme süresi şimdi şöyle bir durum var birsürü kişi geliyor bir hafta burda sonra birden gelmiyor yada kilo bildirimi yapmıyor sıkıntı oluyor biz diğer takımlarlada yarışıyoruz liste olarak ceza sebebi oluyor bildirim yapmayınca bu arada kilo bildirim günümüz perşembe bildirim yapmayı unutma tamam mı bu hafat winchester listeye girecek mesela yeni üye olarak birde mlyt ama 0 bayadır burda onun 3 haftadan fazla oldu kilo veremediği için listeye alamadık ama listeye girmek için düzenli menü paylaşımı takımla uyumun gibi şeylerde önemli başkada bişey yok

merhaba cnm. valla diskalifiye mi edildim izine mi ayrildim hic bilmiyorum
2012 nin baslarinda sanirim...

merhaba cnm. valla diskalifiye mi edildim izine mi ayrildim hic bilmiyorum
2012 nin baslarinda sanirim...
diakalifiye şartları değişti canım seni bulmam lazım arayım ben listelerde sonra sorarız yeni üyemi yoksa izinli üyemi sayılıyorsun şimdiki kilonu yaşını boyunu birde hedef kilonu alabilirmiyim birde kuralları biliyorsun diye söylemedim ama ilk sayfada kurallar oku yinede istersen

Kızlar artık ben yatıyorum,gözlerimi zor açıyorum. kendinize iyi bakın yarınn grsr bebekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…