Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

dünki menü 9.00da bir omlet şekerisz kahve
14.00 kanat ızgara ve salata
19.00 yoğurt çorbası ve arnavut ciğeri yanınada soğan bir bardakda ayran

3 lt su spor yokdu dün ama hareket boldu

Dünkü menüm

Sabah 11:00
Bir kibrit kutusu peynir
Bir yumurta omlet
Beş zeytin
Bir ince dilim kaşar
Üç dilim ekmek (napim pazar )

Ara 17:00
Üç çeri domates
Bir lokma ekmek
Bir çay kş labne

Akşam 20:00
Bir kase pul biberli yoğurt
Çeyrek ekmeğin yarısı ekmek

İki lt su
Temizlik temizlik saatlerce temizlik o yüzden spor yok...

Günaydınlar olsun kızlarrr.. Gnünüz hareketli ve bir o kadar da mutlu geçsin.

Dünkü menüm:
sabah (geç kahvaltı: 12:00)
2 cherry domates, 2 zeytin, 1kk peynir, 2 küçük krep, 1çk reçel, 1 çk pekmez, 1 çk çokokrem
ara (15:00) 1 elma
akşam(17:30) 2 krep, 1çk reçel, 1çk bal.
ara(21:00) 2 dlm elma, 2dlm armut, 1 mandalin.

1.5 lt su, 1 saat temizlik , 2 mil leslie sanırım haftasonları hatunların ortak sporu temizlik

Tamam anladim tesekkurler ins. Ben buralardayim artik :) bide telefondan bu smileler nasil ekliyorsunuz ben telefondan giriyorum genel olarak bilmiyorum

Aynen bencede hatta dun yuruyus bandi bakarken bitane 38 beden kadin ustune cikmis bu guzelmis alalim vs diye konusuyodu soyle yandan yandan baktim o kadina :))

Gunaydin takimdaslarim :))
Dunki kahvaltim
Sabah ackarina 1bardak soganli limonlu su
9da 1 haslama yumurta
10.30da 4 zeytin salata 2kepek ekmegi dilimle kasarlitost cay
Arada Yesilcay
Oglen
13.00 de karnibahar yemegi 1dilim ekmek
Ara ogun
16.00 light biskuvi
19.00 salata 7 y.k. arpapilavi
Balik
1dilim elma
9lu cay
Yatmadan oncede soganlilimonlu su
Gun icinde 2.5lt limonlusu
Sporumda oturuyosun hani pedal ceviren alete ne diyorlar arkadaslar 10dkk alondan yaptim
Temizlik yapmasamda sabah 9 aksam 9 ayaktaydim hic oturmadim :))
Yediklerim bukadar
Kilocuklarimizi verwcegimiz haftamiz olsun ins. Dun sabah 80.5cikmistim bu sabah 79.8 ciktim arkadaslar
Gecen pazartesi diyete baslama kilom 82.5 ken bugun 1hafta oldu ve 79.8 gordum :)) ilk haftam oldugundan bukadar verdim buhafta sanmiyorum bukadar verebilecegimi

Günaydın herkese musmutlu bir hafta diliyorum dünkü menum
Sabah 9.00 1 dilim ekmek 2 dilim peynir 1 bardak şekersiz çay biraz Kaşarlı omlet
Ara 10.30 Nescafe 2si bir arada
Öğlen 14. Oo peynirli soğanlı ekmek yaptırdım fırına 2 dilim kadar yedim
Ara 15.30az şekerli Osmanlı kahvesi
Aksam 18. 00 da peynirli ekmek 1 dilim
Yarım pk çikolata ilk defa cikolatayi yarım bıraktım normalde hepsini yerim

Evde tatlı biseyy bırakmamışsın kuzum...ohh!
Ayyy ne yapalım hiç iş bitmiyor ki

canım smiley telde yok normal iki nokta üstüste tire parantez koyunca gülüyorsun ; bununla parantez koyunca smiley göz kırpıyor bende bu ikisini telde elimle yapıyorum bakıyorum burda smiley görünüyor diğerlerini yapmak zor bilgisayardan yapıyorum kendi adıma

evet bu demekki doğru yoldasın ilk haftalarda hızlı gitmesi normal ödem falan atıyorsun ama bu şekilde devam edersen yinede tempon çok değişmez
nasıl bir paket acaba o yarım falan ben anlamam akşam o çikolata yenmeyecek bundan sonra ne zaman yedin yazmamışsın ya akşam yediğin her tatlı sana yağ olarak döner çikolata yememlisin çikolata bağımlılığınında sigara gibi olduğunu biliyormusun yedikçe daha çok yersin çikolata bağımlılığı diye bişey var kola bağımlılığı gibi bunların ortak özelliği şeker içermeleri şeker uyuşturucu sigara gibi bağımlılık yapabiliyormuş özellikle işlenmiş gıdalardaki şekerler içlerrinde birde katkı maddesi olunca sen düşün artık

Menün çok güzel sadece spor az ama koşu bandı bi gelsin çoşarsın inanıyorum. Ve de sık tartilma ok ? Bildirim yaptığin günlet tartıl sadece daha iyi

dünkü menüm
kahvaltı 10. 00: 2 dilim ekmek 1 tk bal 1 yumurta ve lor peynirli biberli omlet
ara 12.30 1 bardak süt türk kahvesi ve 1 tatlı kaşığı balı blenderda iyice karıştırdım köpük köpük soğuk kahve oldu yalnız kahvesi fazla olmuş galiba çok acıydı
ara 15.30 1 elma 3 ceviz
akşam 18,30 ton balıklı salata 2 yk kabak yemeği 1 kase çorba
ara 22,00 yarım portakal 1 minik kivi 1 bardak rezene çayı

su 2 lt spor jillian ripped 30 1.hafta 1 mile leslie 20 dk pilates 10 dk streching

dünki menü 9.00da bir omlet şekerisz kahve
14.00 kanat ızgara ve salata
19.00 yoğurt çorbası ve arnavut ciğeri yanınada soğan bir bardakda ayran

3 lt su spor yokdu dün ama hareket boldu
Güzell ama miktarlarıda belirtirsen daha iyi olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…