aynen öyle bide göbeğim çıktı demiyolarmı ben cinnetAy var böyle tipler sevmeyiz tabii!
Ha haaaa =)))) kendisiyle dalga geçmeyi bilen tip.hayalleri ve o alkışşş
Günaydıın canımGünaydın canlarbugün ptesi de olabilir tamam,sendrom da olabilir tamam ama hiç bisey kilo vermeye engel değil. Günümüz güzel geçsin
Tamam anladim tesekkurler ins. Ben buralardayim artik :) bide telefondan bu smileler nasil ekliyorsunuz ben telefondan giriyorum genel olarak bilmiyorumhoşgeldin canım mezun mu oldun acaba yoksa izne mi ayrıldın ona göre yardımcı olabilirimher halukardada katılabilirsin tabiki sadece ona göre uygulama yapılıyor ya listeye girmek için birde ne zaman bıraktın hatırlıyormusun
canım şimdi deneme süresi var 3 hafta 3 hafat boyunca kilo verme durumun gruba katılımına göre değerlendirme yapıyoruz listeye giriyorsun 3 hafta sonra bu 3 haftada genel kurallarda var yani istesekte önce alamayız en az 2 hafta hatta deneme süresişimdi şöyle bir durum var birsürü kişi geliyor bir hafta burda sonra birden gelmiyor yada kilo bildirimi yapmıyor sıkıntı oluyor biz diğer takımlarlada yarışıyoruz liste olarak ceza sebebi oluyor bildirim yapmayınca bu arada kilo bildirim günümüz perşembe bildirim yapmayı unutma tamam mı bu hafat winchester listeye girecek mesela yeni üye olarak birde mlyt ama 0 bayadır burda onun 3 haftadan fazla oldu kilo veremediği için listeye alamadık ama listeye girmek için düzenli menü paylaşımı takımla uyumun gibi şeylerde önemli başkada bişey yok
Aynen bencede hatta dun yuruyus bandi bakarken bitane 38 beden kadin ustune cikmis bu guzelmis alalim vs diye konusuyodu soyle yandan yandan baktim o kadina :))
Evde tatlı biseyy bırakmamışsın kuzum...ohh!Günaydınlar olsun kızlarrr.. Gnünüz hareketli ve bir o kadar da mutlu geçsin.
Dünkü menüm:
sabah (geç kahvaltı: 12:00)
2 cherry domates, 2 zeytin, 1kk peynir, 2 küçük krep, 1çk reçel, 1 çk pekmez, 1 çk çokokrem
ara (15:00) 1 elma
akşam(17:30) 2 krep, 1çk reçel, 1çk bal.
ara(21:00) 2 dlm elma, 2dlm armut, 1 mandalin.
1.5 lt su, 1 saat temizlik , 2 mil lesliesanırım haftasonları hatunların ortak sporu temizlik
canım smiley telde yok normal iki nokta üstüste tire parantez koyunca gülüyorsun ; bununla parantez koyunca smiley göz kırpıyor bende bu ikisini telde elimle yapıyorum bakıyorum burda smiley görünüyor diğerlerini yapmak zor bilgisayardan yapıyorum kendi adımaTamam anladim tesekkurler ins. Ben buralardayim artik :) bide telefondan bu smileler nasil ekliyorsunuz ben telefondan giriyorum genel olarak bilmiyorum
Aynen bencede hatta dun yuruyus bandi bakarken bitane 38 beden kadin ustune cikmis bu guzelmis alalim vs diye konusuyodu soyle yandan yandan baktim o kadina :))
Gunaydin takimdaslarim :))
Dunki kahvaltim
Sabah ackarina 1bardak soganli limonlu su
9da 1 haslama yumurta
10.30da 4 zeytin salata 2kepek ekmegi dilimle kasarlitost cay
Arada Yesilcay
Oglen
13.00 de karnibahar yemegi 1dilim ekmek
Ara ogun
16.00 light biskuvi
19.00 salata 7 y.k. arpapilavi
Balik
1dilim elma
9lu cay
Yatmadan oncede soganlilimonlu su
Gun icinde 2.5lt limonlusu
Sporumda oturuyosun hani pedal ceviren alete ne diyorlar arkadaslar 10dkk alondan yaptim
Temizlik yapmasamda sabah 9 aksam 9 ayaktaydim hic oturmadim :))
Yediklerim bukadar
Kilocuklarimizi verwcegimiz haftamiz olsun ins. Dun sabah 80.5cikmistim bu sabah 79.8 ciktim arkadaslar
Gecen pazartesi diyete baslama kilom 82.5 ken bugun 1hafta oldu ve 79.8 gordum :)) ilk haftam oldugundan bukadar verdim buhafta sanmiyorum bukadar verebilecegimi
nasıl bir paket acaba o yarım falan ben anlamam akşam o çikolata yenmeyecek bundan sonra ne zaman yedin yazmamışsın ya akşam yediğin her tatlı sana yağ olarak dönerGünaydın herkese musmutlu bir hafta diliyorumdünkü menum
Sabah 9.00 1 dilim ekmek 2 dilim peynir 1 bardak şekersiz çay biraz Kaşarlı omlet
Ara 10.30 Nescafe 2si bir arada
Öğlen 14. Oo peynirli soğanlı ekmek yaptırdım fırına 2 dilim kadar yedim
Ara 15.30az şekerli Osmanlı kahvesi
Aksam 18. 00 da peynirli ekmek 1 dilim
Yarım pk çikolata ilk defa cikolatayi yarım bıraktım normalde hepsini yerim
Menün çok güzelGunaydin takimdaslarim :))
Dunki kahvaltim
Sabah ackarina 1bardak soganli limonlu su
9da 1 haslama yumurta
10.30da 4 zeytin salata 2kepek ekmegi dilimle kasarlitost cay
Arada Yesilcay
Oglen
13.00 de karnibahar yemegi 1dilim ekmek
Ara ogun
16.00 light biskuvi
19.00 salata 7 y.k. arpapilavi
Balik
1dilim elma
9lu cay
Yatmadan oncede soganlilimonlu su
Gun icinde 2.5lt limonlusu
Sporumda oturuyosun hani pedal ceviren alete ne diyorlar arkadaslar 10dkk alondan yaptim
Temizlik yapmasamda sabah 9 aksam 9 ayaktaydim hic oturmadim :))
Yediklerim bukadar
Kilocuklarimizi verwcegimiz haftamiz olsun ins. Dun sabah 80.5cikmistim bu sabah 79.8 ciktim arkadaslar
Gecen pazartesi diyete baslama kilom 82.5 ken bugun 1hafta oldu ve 79.8 gordum :)) ilk haftam oldugundan bukadar verdim buhafta sanmiyorum bukadar verebilecegimi
aprilim menün nerde kaldı az önce alıntıladım seni gelmedi kaybolduEvde tatlı biseyy bırakmamışsın kuzum...ohh!
Ayyy ne yapalım hiç iş bitmiyor ki
Güzell ama miktarlarıda belirtirsen daha iyi olcakdünki menü 9.00da bir omlet şekerisz kahve
14.00 kanat ızgara ve salata
19.00 yoğurt çorbası ve arnavut ciğeri yanınada soğan bir bardakda ayran
3 lt su spor yokdu dün ama hareket boldu
Canım menüm orada duruyoraprilim menün nerde kaldı az önce alıntıladım seni gelmedi kaybolduneyse bakmıştım ben menü çok iyi zaten söyleyecek sözüm yok
menün orda duruyor da benim alıntıda durmamışCanım menüm orada duruyortşkrler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?