Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

dünki menü 9.00da bir omlet şekerisz kahve
14.00 kanat ızgara ve salata
19.00 yoğurt çorbası ve arnavut ciğeri yanınada soğan bir bardakda ayran

3 lt su spor yokdu dün ama hareket boldu
afiyet olsun canım çok güzel olmuş .
bence pazara göre güzel bir menü de 17 de ara öğün müüünerdeyse 7 saat geçmiş
bal reçel iyi durmuşsun 1 çay kaşığıyla ben dayanamıyotrum pek..
harikasın tatlım süper gidiyorsunnn
menü çok iyi de çikolata akşam yemesen daha iyi olurmuş canım yaa
seni pazar kraliçesi ilan ettim çok iyi menün

aprile söz verdim perşembeye kaadr uslu bir menü olacak diye teşekkür ederim

ben yazsam mı acaba yazmasam mııı
09:00 1 dilim ekmek 2 kk peynir, 2 yumurtalı tereyağlı omlt, 3 ceri domates 5 zeytin,
13:00 nescafe 2si birarda 5 badem,2 ceviz 1 kare bitter çikolata
17:00 1 lahmacun, 3 dilim kuşbaşı kaşarlı pide
19:00 2 kuru kayısı, 3 badem
su 3 lt
spor 1 mil leslie

ben de bugün yeme düzenimi değiştirdim.. değişik bir menü olacak bakalım ne olacak

niye yazmıyon kız görünüşte çok olamamış ama incelemeye alırsak 3 dilim nasıl bir 3 dilim büyüklükleri ne kadar onun dışında pek bir sıkıntı göremedim

deadline
dün eşimle yeni evimize götüreceğimiz bir dolap var ölçüsünü aldık koyacağımız yere tam geliyor ,eşim götürdü dolabı ama sığmadı.. orda bir daha ölçüyğr fazla çıkıyor (başka mezurayla)
sonra 10 dk evdeki mezurayı inceledik bizdekinde 20 den sonra 25 yerine 30 vaarrrr
hani senle ölçülerimiz aynıydı yaaa aslında benimkilere 5 cm eklemeliymişim..

niye yazmıyon kız görünüşte çok olamamış ama incelemeye alırsak 3 dilim nasıl bir 3 dilim büyüklükleri ne kadar onun dışında pek bir sıkıntı göremedim
pideyi dilimliyorlar ya .. yani toplam yediğim pidenin 3te biri vardır
nasıl bir düzen yaptın ki işe yararsa bende denerim benim düzen artık işe yaramıyor
şöyle bu sabah normal kahvaltımı yapmadım onun yerine yoğurt içine muz doğrayıp yulaf ezmesi katıp tarçın -ekledim yedimm

Msj yazdığın yerde gülen yüz var üstte oraya tıkla canım altında hepsi çıkıyor...

a nasıl bir mezuraymış öyle cmden çalmışlar bildiğin çok saçma ben bizim mezuroya hiç baklmadım onda da varmısdır acaba böyle bişey bir ara bakayım
pideyi dilimliyorlar ya .. yani toplam yediğim pidenin 3te biri vardır

şöyle bu sabah normal kahvaltımı yapmadım onun yerine yoğurt içine muz doğrayıp yulaf ezmesi katıp tarçın -ekledim yedimm
tamamdır o zaman anladım doyurucu bir kahvaltı ama o şekilde de

Msj yazdığın yerde gülen yüz var üstte oraya tıkla canım altında hepsi çıkıyor...
bende o gülen yüz yok april niye yok ki telde smiley hiç çıkmıyor aradım üstte öyle bir alan da yok telefonum eski galiba o nedenle beni dışamışlar

menün güzel,su ve spor ?

Düşündüm canım bunları okuyunca gidip balkondan atlayasim geldi ben ne yapmışım oyle

Ins. Sizlerle beraber ritmim dusmeden d3vam ederim :)

Menün çok güzel sadece spor az ama koşu bandı bi gelsin çoşarsın inanıyorum. Ve de sık tartilma ok ? Bildirim yaptığin günlet tartıl sadece daha iyi
Tamam oyle yaparim persembe sabahti dimi tartilip soyleyecegim gun..

Kim pazar kralicesi :)

Düşündüm canım bunları okuyunca gidip balkondan atlayasim geldi ben ne yapmışım oyle
aferin bence 1 parça bitteri kemire kemire ye böyle tadını ala ala bende çok çikolata yerdim 1 paket tutku yerdim bir anda şimdi tıkanıyorum 2 tane bile yiyemiyorum canım çok çikolata isterse bitter yiyorum kemirerek zaten ben yiyene kadar tatlı istediğim azalıyor yada bazen sütlü olan çikolatalardan yiyorum ama sadece 1 parça elime alıp olay yerinden uzaklaşıyorum elimdekiyle yetineyim diye

İştee bu ! Herkes menü ve spor görsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…