Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canım ya simdi menulere baktım da ben cok bile yemişim bazı arkadaslara göre bu aralar mide problemim yüzünden yiyemedim canım yoksa dikkat ediyorum.

yasak oldugunu bılmıyordum.ama rencıde etmek amacıyla solemedım kesınlıkle ole anlasılmasın.sonucta bende tombulum.benım en kucuk oglumun kocaman gobusu vardır.onada tombul kelebegım derım

deadline motivasyon düşüyor demiş ama söyle bir etkisi da var bu yasagın aslında. bilincaltı öyle birsey ki, cok kolayca kandırılabiliyor. O yüzden ben kilo veremiyorum, yok ben tombulum, şişkodobiskoyum , yiyorum yiyorum doymuyorum gibi cümleler yasak. Güzel düşünüp güzel hissetmek önemli. Cünkü stres ve bu tarz düşünce yapısı kilo vermeyi engelliyor.

benimde işim bitti ehh nihayet,eşimde apartman toplantısına gitti 5te hala gelmedi..sanırsın ki ülkeyi kurtaracaklarcanım sıkıldı benimde

hahah. sanırım tüm erkekler aynı. bizim apartmanda erkekler asansör önü toplantısı yapmıslardı. yaklasık 1.5 saat asansör önünde konustular. değişen ne oldu ? hç bir sey

canım bende tv izlemeyi hiç sevmiyorum sadece takipp ettiğm yabancı diziler var onları da internetten yada dizi kanalından izliyorum ....en iyisini yapıosun burası daha eğlenceli

neler izliyorsunuz ?

yaa kızlar ben sizi anlamıyorum hep şu laff reglim bitsinde...niye napıyor ki regl ?

canım ya mesela ben ilk 3 gün spor yapamıyorum cünkü inanılmaz basım dönüyor. normal rutin hayatıma bile devam edemiyorum. ve cok agrım oluyor. bir de iştahım acılıyor. önce tatlı yemek sonra tuzlu yemek snra eksi yemek fln istiyorum cok dikkat etmeme ragmen bazen gözüm dönebiliyor ama bu tabi ki bir bahane ya da engel değil. o yzden regl olup da normal hayatına devam edebilenlere cok özeniyorum. cünkü ben resmen servis dısıyım. hatta bana bıraksalar kadınlara reglerinin ilk 2 günü resmi izin veririm dogum izni gibi

hiç bişey yememişsin, yogurt vs ye en azından böyle hissettiğinde. cünkü menün felaket olmus!

Kizlar bugun kosu bandini aldirdim esime carsambaya gelicek ve gitsin kilolar ins. :)
80.5 dum busabah beni kaydedin kizlar
Karar veremedim yarina belki patates diyeti yapabilirim sizce yapsammi

hayırlı olsun kosu bandınız. ve patates diyetimi!??? HAYIIR. Kesinlikle hayır. cünkü böyle sok diyetlerle verilen kilolar misliyle geri dönüyor. Normal düzgün bir beslenme düzeni oturtturup ona devam etmek saglıklı az az ama kalıcı kilo vermek önemli olan.

Ay var böyle tipler sevmeyiz tabii!

niye ya ? ben seviyorum. neden mi? cünkü öyle kadınlara kendimi yakın görüyorum. cünkü o kadınlar bakımlarını ihmal etmiyorlar kendilerine özen gösteriyorlar. Bunu neden kötü bir seymiş gibi algılıyoruz bilmiyorum. Ben de su an 36-38 arası giyiyorum. Kesim genişse 36 ya sıgabiliyorum. Genel olarak pantolonlarda 38 ve beden olarak M giyiyorum ama S olan kalıplarda oluyor. Ama hala yediklerime dikkat ediyorum, spor yapmaya calısıyorum. Bunlar kötü değil. Bence bu tipleri sevelim ve böyle olmaya calısalım. Kötü bir sey değil. Bu kadınlar bizim gibi homiligırtlak yemiyor. O yüzden ben seviyorum bu kadınları.

Günaydın canlar bugün ptesi de olabilir tamam,sendrom da olabilir tamam ama hiç bisey kilo vermeye engel değil. Günümüz güzel geçsin

günaydııııın :)

dünki menü 9.00da bir omlet şekerisz kahve
14.00 kanat ızgara ve salata
19.00 yoğurt çorbası ve arnavut ciğeri yanınada soğan bir bardakda ayran

3 lt su spor yokdu dün ama hareket boldu

kanat cok yaglıdır. menülerinde buna dikkat etmeni tavsiye ederim

aksamları hiç yemek yemiyorsun april, bence arada yogurt yesen arada sebze yemegi ya da ızgara et /balık yesen daha saglıklı olacak.

değişik bir menü olmus

ödem atıyorsundur burcu, yine de güzel bir baslangıc Bu arada light biskuvi yerine sana kavrulmamıs badem fındık cevis vs tavsiye ederim. az miktarda tabi. hem tok tutar hem kilo verirken sarkmayı önler. hem de light ürünler cok da masum değil.

mlyt ben buralara ugramayalı sen menüleri epey bozmussun ilk geldiğin zamanlarda menülerin güzeldi diye hatırlıorum. umarım bu h.sonuna özel böyle olmustur.

bu menüde beraber yaptıgımız(daha dogrusu senin yapıp benim 2 günden isyan ettiğm ) menuden esintiler gördüm mutlu etti beni dagatesi bu menuyu begendi

günaydın şekerleeerrrr

günaydın ispanyoool

herkes pideye sarmıs bu haftasonu canımı cektirdiniz !

ben de bugün yeme düzenimi değiştirdim.. değişik bir menü olacak bakalım ne olacak

nasıl bir menüye gectin?

en güzeli bitter! hep bitter!

.
.
.
.
.

bu mesajı yazabilmek için işimi bıraktım okuyun ha!

Benim menüm de söyle

sabah
avuc içi kadar patatesli omlet

ara 15.00
yarım portakal

aksam 20.00
yarım kase corba
2 yk keskek
1 yk nohut
yarım yk pirinc pilavı
1 bardak ev yapımı visne suyu

ara 21.30
2 catal tatlı ve 1 fincan sahlep

(aksam misafirliğe gidecegimiz için özellikle gün içinde yemedim. cünkü cok fazla hayır diyemeyecegim bir yerdi. normalde pirinc pilavı yemem ama ondan bile yemem gerekti. cünkü ev sahibi oldukca hasta olmasına ragmen yemeklerle ugrastıgı için hepsinden az az tadına baktım. gec uyudum yaklasık 2.30 da. )

2 lt su, spor yok temizlik var

okudum hepsini kendi kısmıma yorum yapıyorum evet senin pes ettiğin menüye benzemiş farkettim şimdi ama ondan farkı ekmek var ve yemekler gayet normal yağlı tuzlu herşey normal spor bu aralar böyle jilliandan devam ediyorum ama 1 mil lesliede yapmam gerekiyor birde bacaklarımın çok klaın olduğunu farkettim pilates hareketleri yapyorum bacağa yönelik hiç birinden vazgeçemeyince öyle oluyor bu arada foto çektim taytla tüm gerçekleri gün yüzne çıkardım ilerde hedefe ulaşınca size before after yapcam birde ben ispanyol april michi seni izliyorsak profilimize girip labumlere bakarmısısın

sabahtan akşama kadar aç gezmişsisn nerdeyse akşam yiycem diye tamam görmezden geldim pazar olduğundan ispanyol ve aprilde seni izlerse süper olabilir görürlerse

beni izlemiyorsunuz bakamıyorum :)

bende pilatese dönmek istiyorum ama lesliede bile zorla 1 mil yapabildim bu hafta yogunluktan.

sabahtan akşama kadar aç gezmişsisn nerdeyse akşam yiycem diye tamam görmezden geldim pazar olduğundan ispanyol ve aprilde seni izlerse süper olabilir görürlerse

acıkcası daha kalorili bir sofra bekliyordum aksama. o yüzden kendimi kastım epey. cünkü ne zaman gitsek öyle olurdu bu sefer rahatsız oldugu için kolaya kacmıs kızartma fln olmadıgını görünce gözlerim nasıl acıldı görmeliydin

kızartma falan olmaması iyi olmuş işte bencede fena bir menü olamamış o kadar çok değil yediklerin

hahahaha :)
aslında şaka bi yana o zaman müdahale etseydik şuan bu durumlarda olmazdık
ama tabikide ah vah diyede milletin gözüne sokmadan yapardık bunu

dünkü menüm
kahvaltı öncesi
1 yeşil çay cai 3 kuru kayısı
sabah kahvaltım
haşlanmış yumurta
1 dilim glutensiz ekmek
siyah çay
4 zeytin
peynir
1 hindi füme çeyrek domates
akşam
ızgara tavuk göğsü
domates biber
1,5 lt su
2 minicik yulaf kepekli poğaca
3 kestane
nescafe ve kapanış :)

dünün acıdsını çıkaryaım diye baya kalabalık olmuş bu sefer afiyet olsun

ay kafam iyice karıştı :)
dün deyince kafada gitti
yok kız bakma listenin uzun olduğuna
okadar çok şey yok aslında
tamam karışmasın bir önceki günden bahsetmiştim yok ya o kadar şey yok zaten senin harflerde büyük ya birde mor mor yazıların böyle sayfamın yarısını kapladı bence ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…