İştee bu ! Herkes menü ve spor görsün
Msj yazdığın yerde gülen yüz var üstte oraya tıkla canım altında hepsi çıkıyor...
Tamam oyle olsun simdilik prenses olayim hedefime varinca kralice olurum ozamansende pazar kraliçesisin tamam hatta prensesi ol sen daha yenisin ya zamanla kraliçe tahtına gelirsinevet perşembe canım
evet aynen öyleTamam oyle olsun simdilik prenses olayim hedefime varinca kralice olurum ozaman
deadline kendini keke ve spora verdi dagatesi kız tabi yaa! Olmuyor böyle bende dedim hele bir dinlemesin sözümü!bu hafta ona kaçamak yok daha zaten kendisi de söz verdi...
Aaaaa nasıl az yiyorum ki ben gayet doyuyorum ama sadece akşamları biraz kıvranıyorum. Nee yani ben 2000 cal almam lazım hayatta olmaz oda çok ki bebem yaa! Bide bana diyene bak seninde menülerin çok fakir son zamanlarda hatta bir önceki msjımda da ben sana kızdım ama dikkat edelim gerçekten ikimizde metobolizmamız durmasın hakkatten...
Oooo sevindim canım zaten bu hafta çok önemli, düşüş olması iyi iyi koru lütfen derece yapsın bizim takım
yasak oldugunu bılmıyordum.ama rencıde etmek amacıyla solemedım kesınlıkle ole anlasılmasın.sonucta bende tombulum.benım en kucuk oglumun kocaman gobusu vardır.onada tombul kelebegım derım
benimde işim bitti ehh nihayet,eşimde apartman toplantısına gitti 5te hala gelmedi..sanırsın ki ülkeyi kurtaracaklarcanım sıkıldı benimde
canım bende tv izlemeyi hiç sevmiyorum sadece takipp ettiğm yabancı diziler var onları da internetten yada dizi kanalından izliyorum ....en iyisini yapıosun burası daha eğlenceli
yaa kızlar ben sizi anlamıyorum hep şu laff reglim bitsinde...niye napıyor ki regl ?
Dünkü menüm
Sabah: 08,30
1 kk peynir 1 dilim çavdar 2 çay kaşığı kadar ketçap
Ekmeği ikiye katladım arasına peyniri azıcıkta ketçapla yedim :)
Ara: 2 tane kuru kayısı
Öğle:14,30
2 tane kabak tatlısı 2 parça minklerinden
2 tane yarak sama
Akşam 18,00
8 tane ince küçük yaprak sarma
3 tane kabak tatlısı
dünüm böyşle geçti maalesef
su 2,5 lt
spor dayanamadım bunları yiyince 100 mekik çektim
tabi midem de kaldıramadı birazını çıkardım
Kizlar bugun kosu bandini aldirdim esime carsambaya gelicek ve gitsin kilolar ins. :)
80.5 dum busabah beni kaydedin kizlar
Karar veremedim yarina belki patates diyeti yapabilirim sizce yapsammi
Ay var böyle tipler sevmeyiz tabii!
Günaydın canlarbugün ptesi de olabilir tamam,sendrom da olabilir tamam ama hiç bisey kilo vermeye engel değil. Günümüz güzel geçsin
dünki menü 9.00da bir omlet şekerisz kahve
14.00 kanat ızgara ve salata
19.00 yoğurt çorbası ve arnavut ciğeri yanınada soğan bir bardakda ayran
3 lt su spor yokdu dün ama hareket boldu
Dünkü menüm
Sabah 11:00
Bir kibrit kutusu peynir
Bir yumurta omlet
Beş zeytin
Bir ince dilim kaşar
Üç dilim ekmek (napim pazar )
Ara 17:00
Üç çeri domates
Bir lokma ekmek
Bir çay kş labne
Akşam 20:00
Bir kase pul biberli yoğurt
Çeyrek ekmeğin yarısı ekmek
İki lt su
Temizlik temizlik saatlerce temizlik o yüzden spor yok...
Günaydınlar olsun kızlarrr.. Gnünüz hareketli ve bir o kadar da mutlu geçsin.
Dünkü menüm:
sabah (geç kahvaltı: 12:00)
2 cherry domates, 2 zeytin, 1kk peynir, 2 küçük krep, 1çk reçel, 1 çk pekmez, 1 çk çokokrem
ara (15:00) 1 elma
akşam(17:30) 2 krep, 1çk reçel, 1çk bal.
ara(21:00) 2 dlm elma, 2dlm armut, 1 mandalin.
1.5 lt su, 1 saat temizlik , 2 mil lesliesanırım haftasonları hatunların ortak sporu temizlik
Gunaydin takimdaslarim :))
Dunki kahvaltim
Sabah ackarina 1bardak soganli limonlu su
9da 1 haslama yumurta
10.30da 4 zeytin salata 2kepek ekmegi dilimle kasarlitost cay
Arada Yesilcay
Oglen
13.00 de karnibahar yemegi 1dilim ekmek
Ara ogun
16.00 light biskuvi
19.00 salata 7 y.k. arpapilavi
Balik
1dilim elma
9lu cay
Yatmadan oncede soganlilimonlu su
Gun icinde 2.5lt limonlusu
Sporumda oturuyosun hani pedal ceviren alete ne diyorlar arkadaslar 10dkk alondan yaptim
Temizlik yapmasamda sabah 9 aksam 9 ayaktaydim hic oturmadim :))
Yediklerim bukadar
Kilocuklarimizi verwcegimiz haftamiz olsun ins. Dun sabah 80.5cikmistim bu sabah 79.8 ciktim arkadaslar
Gecen pazartesi diyete baslama kilom 82.5 ken bugun 1hafta oldu ve 79.8 gordum :)) ilk haftam oldugundan bukadar verdim buhafta sanmiyorum bukadar verebilecegimi
Günaydın herkese musmutlu bir hafta diliyorumdünkü menum
Sabah 9.00 1 dilim ekmek 2 dilim peynir 1 bardak şekersiz çay biraz Kaşarlı omlet
Ara 10.30 Nescafe 2si bir arada
Öğlen 14. Oo peynirli soğanlı ekmek yaptırdım fırına 2 dilim kadar yedim
Ara 15.30az şekerli Osmanlı kahvesi
Aksam 18. 00 da peynirli ekmek 1 dilim
Yarım pk çikolata ilk defa cikolatayi yarım bıraktım normalde hepsini yerim
dünkü menüm
kahvaltı 10. 00: 2 dilim ekmek 1 tk bal 1 yumurta ve lor peynirli biberli omlet
ara 12.30 1 bardak süt türk kahvesi ve 1 tatlı kaşığı balı blenderda iyice karıştırdım köpük köpük soğuk kahve oldu yalnız kahvesi fazla olmuş galiba çok acıydı
ara 15.30 1 elma 3 ceviz
akşam 18,30 ton balıklı salata 2 yk kabak yemeği 1 kase çorba
ara 22,00 yarım portakal 1 minik kivi 1 bardak rezene çayı
su 2 lt spor jillian ripped 30 1.hafta 1 mile leslie 20 dk pilates 10 dk streching
günaydın şekerleeerrrr
ben yazsam mı acaba yazmasam mııı
09:00 1 dilim ekmek 2 kk peynir, 2 yumurtalı tereyağlı omlt, 3 ceri domates 5 zeytin,
13:00 nescafe 2si birarda 5 badem,2 ceviz 1 kare bitter çikolata
17:00 1 lahmacun, 3 dilim kuşbaşı kaşarlı pide
19:00 2 kuru kayısı, 3 badem
su 3 lt
spor 1 mil leslie
ben de bugün yeme düzenimi değiştirdim.. değişik bir menü olacak bakalım ne olacak
aferin bence 1 parça bitteri kemire kemire ye böyle tadını ala ala bende çok çikolata yerdim 1 paket tutku yerdim bir anda şimdi tıkanıyorum 2 tane bile yiyemiyorumcanım çok çikolata isterse bitter yiyorum kemirerek zaten ben yiyene kadar tatlı istediğim azalıyor yada bazen sütlü olan çikolatalardan yiyorum ama sadece 1 parça elime alıp olay yerinden uzaklaşıyorum elimdekiyle yetineyim diye
canım ya simdi menulere baktım da ben cok bile yemişim bazı arkadaslara görebu aralar mide problemim yüzünden yiyemedim canım yoksa dikkat ediyorum.
deadline motivasyon düşüyor demiş ama söyle bir etkisi da var bu yasagın aslında. bilincaltı öyle birsey ki, cok kolayca kandırılabiliyor. O yüzden ben kilo veremiyorum, yok ben tombulum, şişkodobiskoyum , yiyorum yiyorum doymuyorum gibi cümleler yasak. Güzel düşünüp güzel hissetmek önemli. Cünkü stres ve bu tarz düşünce yapısı kilo vermeyi engelliyor.
hahah. sanırım tüm erkekler aynı. bizim apartmanda erkekler asansör önü toplantısı yapmıslardı. yaklasık 1.5 saat asansör önünde konustular. değişen ne oldu ? hç bir sey
neler izliyorsunuz ?
canım ya mesela ben ilk 3 gün spor yapamıyorum cünkü inanılmaz basım dönüyor. normal rutin hayatıma bile devam edemiyorum. ve cok agrım oluyor. bir de iştahım acılıyor. önce tatlı yemek sonra tuzlu yemek snra eksi yemek fln istiyorumcok dikkat etmeme ragmen bazen gözüm dönebiliyor ama bu tabi ki bir bahane ya da engel değil. o yzden regl olup da normal hayatına devam edebilenlere cok özeniyorum. cünkü ben resmen servis dısıyım. hatta bana bıraksalar kadınlara reglerinin ilk 2 günü resmi izin veririm dogum izni gibi
hiç bişey yememişsin, yogurt vs ye en azından böyle hissettiğinde. cünkü menün felaket olmus!
hayırlı olsun kosu bandınız. ve patates diyetimi!??? HAYIIR. Kesinlikle hayır. cünkü böyle sok diyetlerle verilen kilolar misliyle geri dönüyor. Normal düzgün bir beslenme düzeni oturtturup ona devam etmek saglıklı az az ama kalıcı kilo vermek önemli olan.
niye ya ? ben seviyorum. neden mi? cünkü öyle kadınlara kendimi yakın görüyorum. cünkü o kadınlar bakımlarını ihmal etmiyorlar kendilerine özen gösteriyorlar. Bunu neden kötü bir seymiş gibi algılıyoruz bilmiyorum. Ben de su an 36-38 arası giyiyorum. Kesim genişse 36 ya sıgabiliyorum. Genel olarak pantolonlarda 38 ve beden olarak M giyiyorum ama S olan kalıplarda oluyor. Ama hala yediklerime dikkat ediyorum, spor yapmaya calısıyorum. Bunlar kötü değil. Bence bu tipleri sevelim ve böyle olmaya calısalım. Kötü bir sey değil. Bu kadınlar bizim gibi homiligırtlak yemiyor. O yüzden ben seviyorum bu kadınları.
günaydııııın :)
kanat cok yaglıdır. menülerinde buna dikkat etmeni tavsiye ederim
aksamları hiç yemek yemiyorsun april, bence arada yogurt yesen arada sebze yemegi ya da ızgara et /balık yesen daha saglıklı olacak.
değişik bir menü olmus
ödem atıyorsundur burcu, yine de güzel bir baslangıcBu arada light biskuvi yerine sana kavrulmamıs badem fındık cevis vs tavsiye ederim. az miktarda tabi. hem tok tutar hem kilo verirken sarkmayı önler. hem de light ürünler cok da masum değil.
mlyt ben buralara ugramayalı sen menüleri epey bozmussunilk geldiğin zamanlarda menülerin güzeldi diye hatırlıorum. umarım bu h.sonuna özel böyle olmustur.
bu menüde beraber yaptıgımız(daha dogrusu senin yapıp benim 2 günden isyan ettiğm) menuden esintiler gördüm mutlu etti beni dagatesi bu menuyu begendi
günaydın ispanyoool
herkes pideye sarmıs bu haftasonucanımı cektirdiniz !
nasıl bir menüye gectin?
en güzeli bitter! hep bitter!
.
.
.
.
.
bu mesajı yazabilmek için işimi bıraktımokuyun ha!
sabahtan akşama kadar aç gezmişsisn nerdeyse akşam yiycem diyeBenim menüm de söyle
sabah
avuc içi kadar patatesli omlet
ara 15.00
yarım portakal
aksam 20.00
yarım kase corba
2 yk keskek
1 yk nohut
yarım yk pirinc pilavı
1 bardak ev yapımı visne suyu
ara 21.30
2 catal tatlı ve 1 fincan sahlep
(aksam misafirliğe gidecegimiz için özellikle gün içinde yemedim. cünkü cok fazla hayır diyemeyecegim bir yerdi. normalde pirinc pilavı yemem ama ondan bile yemem gerekti. cünkü ev sahibi oldukca hasta olmasına ragmen yemeklerle ugrastıgı için hepsinden az az tadına baktım. gec uyudum yaklasık 2.30 da. )
2 lt su, spor yok temizlik var
okudum hepsini kendi kısmıma yorum yapıyorum evet senin pes ettiğin menüye benzemiş farkettim şimdi ama ondan farkı ekmek var ve yemekler gayet normal yağlı tuzlu herşey normal spor bu aralar böyle jilliandan devam ediyorum ama 1 mil lesliede yapmam gerekiyor birde bacaklarımın çok klaın olduğunu farkettim pilates hareketleri yapyorum bacağa yönelik hiç birinden vazgeçemeyince öyle oluyor bu arada foto çektim taytla tüm gerçekleri gün yüzne çıkardım ilerde hedefe ulaşınca size before after yapcam birde ben ispanyol april michi seni izliyorsak profilimize girip labumlere bakarmısısın
izledim ben senibeni izlemiyorsunuzbakamıyorum :)
bende pilatese dönmek istiyorum ama lesliede bile zorla 1 mil yapabildim bu hafta yogunluktan.
sabahtan akşama kadar aç gezmişsisn nerdeyse akşam yiycem diyetamam görmezden geldim pazar olduğundan ispanyol ve aprilde seni izlerse süper olabilir görürlerse
kızartma falan olmaması iyi olmuş işte bencede fena bir menü olamamış o kadar çok değil yediklerinacıkcası daha kalorili bir sofra bekliyordum aksama. o yüzden kendimi kastım epey. cünkü ne zaman gitsek öyle olurdu bu sefer rahatsız oldugu için kolaya kacmıskızartma fln olmadıgını görünce gözlerim nasıl acıldı görmeliydin
hahahaha :)Tamam anladim tesekkurler ins. Ben buralardayim artik :) bide telefondan bu smileler nasil ekliyorsunuz ben telefondan giriyorum genel olarak bilmiyorum
Aynen bencede hatta dun yuruyus bandi bakarken bitane 38 beden kadin ustune cikmis bu guzelmis alalim vs diye konusuyodu soyle yandan yandan baktim o kadina :))
demi çaktırmadan yapardık kimse anlamazdıhahahaha :)
aslında şaka bi yana o zaman müdahale etseydik şuan bu durumlarda olmazdık
ama tabikide ah vah diyede milletin gözüne sokmadan yapardık bunu
heralde yani :)demi çaktırmadan yapardık kimse anlamazdı
neyse böyle daha zevkli fıstık gibi oluşuna şahit olacaklar herkes nasıl yaptın diyecek imrenecekheralde yani :)
dünün acıdsını çıkaryaım diye baya kalabalık olmuş bu seferdünkü menüm
kahvaltı öncesi
1 yeşil çay cai 3 kuru kayısı
sabah kahvaltım
haşlanmış yumurta
1 dilim glutensiz ekmek
siyah çay
4 zeytin
peynir
1 hindi füme çeyrek domates
akşam
ızgara tavuk göğsü
domates biber
1,5 lt su
2 minicik yulaf kepekli poğaca
3 kestane
nescafe ve kapanış :)
ay kafam iyice karıştı :)dünün acıdsını çıkaryaım diye baya kalabalık olmuş bu seferafiyet olsun
tamam karışmasın bir önceki günden bahsetmiştimay kafam iyice karıştı :)
dün deyince kafada gitti
yok kız bakma listenin uzun olduğuna
okadar çok şey yok aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?