Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

çok artistik ben denedim geçen lacvert yaptım yazı rengimi ama yine aynı oluyor sen prosun diye mi böyle yoksa hep böylemiydi
pro diye cnm bi kere kaydediyorsun sürekli kullanmak istediğin yazı stilini bir daha yapmak zorunda kalmıyorsun

teşekkür ederim dışardaydım mecbur onu yemek zorunda kaldım :)

Canim benim buralardaydim da bakma firsati olmadi hic. Neler yaptiniz nazil gidiyor super idare ediyorsunuz
evet biz aprilcimle boyut atladık telapatik olarak anlaşıyoruz artık o yüzden idare ediyoruz baya sen görmeyeli takım baya kalabalıklaştı yalnız eskidik biz takımda sen asılsın napıyorsun birde sen yokken yine kurallarda bişeyler değişti falan cezamızıda çektik bitti birdaha almamak dileğiyle sonuç listelerini de hazırladık onun dışında yuvarlanıp gidiyoruz sen nasılsın ne yapıyorsun ne zaan döneceksin aramıza

hahhaaaa üşenmedim hepsini okudum vallaa
misafirliğe göre çok iyi bir menü kuşumm
ben de 78 kiloda çekmiştim daytlı foto
beni izlemiyorsunuz bakamıyorum :)

bende pilatese dönmek istiyorum ama lesliede bile zorla 1 mil yapabildim bu hafta yogunluktan.
valla o yoğunlukta 1 mil bile yaptın ya süpersin ortimm
Selam kuşlar nabersiniz
canımmm nerelerdesin hoşgeldinnn özledik seni

Supersiniz. Sabah tartildim 59.3 dum 58 olup baslayayim diyorum. Evet yeni arkadaşlar gelmiş ben de en eski oldum o zaman super idare ediyorsunuz ellerinizi saglik

evet geçen hafta hep beraber sabit kalmışız ama emin adımlarla zayıflıyoruz benim hedefime az kaldı belki aşağı çekerim bir iki kilo gelirsem hedefe
Evet canim sporlar ise yaramis demekki nazil before arter kendini nasil hissediyorsun?

Supersiniz. Sabah tartildim 59.3 dum 58 olup baslayayim diyorum. Evet yeni arkadaşlar gelmiş ben de en eski oldum o zaman super idare ediyorsunuz ellerinizi saglik
çok iyi kilo alamamışsın öyle zaten yeni kurallara göre izinden dönen üye eski kilosuna inmeden takıma giremiyor eğer aradan uzun süre geçmemişse ben geçen dalga geçiyordum kaptan kilo almamış olsa bari kaptan kendini listeye alamayacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…