tamam karışmasın bir önceki günden bahsetmiştimyok ya o kadar şey yok zaten senin harflerde büyük ya birde mor mor yazıların böyle sayfamın yarısını kapladı bence ondan
çok artistik ben denedim geçen lacvert yaptım yazı rengimi ama yine aynı oluyor sen prosun diye mi böyle yoksa hep böylemiydi
dimi aynen
pro diye cnm bi kere kaydediyorsun sürekli kullanmak istediğin yazı stilini bir daha yapmak zorunda kalmıyorsunçok artistik ben denedim geçen lacvert yaptım yazı rengimi ama yine aynı oluyor sen prosun diye mi böyle yoksa hep böylemiydi
benide biri pro yapsın yapro diye cnm bi kere kaydediyorsun sürekli kullanmak istediğin yazı stilini bir daha yapmak zorunda kalmıyorsun
canım ya simdi menulere baktım da ben cok bile yemişim bazı arkadaslara görebu aralar mide problemim yüzünden yiyemedim canım yoksa dikkat ediyorum.
deadline motivasyon düşüyor demiş ama söyle bir etkisi da var bu yasagın aslında. bilincaltı öyle birsey ki, cok kolayca kandırılabiliyor. O yüzden ben kilo veremiyorum, yok ben tombulum, şişkodobiskoyum , yiyorum yiyorum doymuyorum gibi cümleler yasak. Güzel düşünüp güzel hissetmek önemli. Cünkü stres ve bu tarz düşünce yapısı kilo vermeyi engelliyor.
hahah. sanırım tüm erkekler aynı. bizim apartmanda erkekler asansör önü toplantısı yapmıslardı. yaklasık 1.5 saat asansör önünde konustular. değişen ne oldu ? hç bir sey
neler izliyorsunuz ?
canım ya mesela ben ilk 3 gün spor yapamıyorum cünkü inanılmaz basım dönüyor. normal rutin hayatıma bile devam edemiyorum. ve cok agrım oluyor. bir de iştahım acılıyor. önce tatlı yemek sonra tuzlu yemek snra eksi yemek fln istiyorumcok dikkat etmeme ragmen bazen gözüm dönebiliyor ama bu tabi ki bir bahane ya da engel değil. o yzden regl olup da normal hayatına devam edebilenlere cok özeniyorum. cünkü ben resmen servis dısıyım. hatta bana bıraksalar kadınlara reglerinin ilk 2 günü resmi izin veririm dogum izni gibi
hiç bişey yememişsin, yogurt vs ye en azından böyle hissettiğinde. cünkü menün felaket olmus!
hayırlı olsun kosu bandınız. ve patates diyetimi!??? HAYIIR. Kesinlikle hayır. cünkü böyle sok diyetlerle verilen kilolar misliyle geri dönüyor. Normal düzgün bir beslenme düzeni oturtturup ona devam etmek saglıklı az az ama kalıcı kilo vermek önemli olan.
niye ya ? ben seviyorum. neden mi? cünkü öyle kadınlara kendimi yakın görüyorum. cünkü o kadınlar bakımlarını ihmal etmiyorlar kendilerine özen gösteriyorlar. Bunu neden kötü bir seymiş gibi algılıyoruz bilmiyorum. Ben de su an 36-38 arası giyiyorum. Kesim genişse 36 ya sıgabiliyorum. Genel olarak pantolonlarda 38 ve beden olarak M giyiyorum ama S olan kalıplarda oluyor. Ama hala yediklerime dikkat ediyorum, spor yapmaya calısıyorum. Bunlar kötü değil. Bence bu tipleri sevelim ve böyle olmaya calısalım. Kötü bir sey değil. Bu kadınlar bizim gibi homiligırtlak yemiyor. O yüzden ben seviyorum bu kadınları.
günaydııııın :)
kanat cok yaglıdır. menülerinde buna dikkat etmeni tavsiye ederim
aksamları hiç yemek yemiyorsun april, bence arada yogurt yesen arada sebze yemegi ya da ızgara et /balık yesen daha saglıklı olacak.
değişik bir menü olmus
ödem atıyorsundur burcu, yine de güzel bir baslangıcBu arada light biskuvi yerine sana kavrulmamıs badem fındık cevis vs tavsiye ederim. az miktarda tabi. hem tok tutar hem kilo verirken sarkmayı önler. hem de light ürünler cok da masum değil.
mlyt ben buralara ugramayalı sen menüleri epey bozmussunilk geldiğin zamanlarda menülerin güzeldi diye hatırlıorum. umarım bu h.sonuna özel böyle olmustur.
bu menüde beraber yaptıgımız(daha dogrusu senin yapıp benim 2 günden isyan ettiğm) menuden esintiler gördüm mutlu etti beni dagatesi bu menuyu begendi
günaydın ispanyoool
herkes pideye sarmıs bu haftasonucanımı cektirdiniz !
nasıl bir menüye gectin?
en güzeli bitter! hep bitter!
.
.
.
.
.
bu mesajı yazabilmek için işimi bıraktımokuyun ha!
kaptancım gelmiş tam çıkıyordum iyiki çıkmadan gördümSelam kuşlar nabersiniz
Canim benim buralardaydim da bakma firsati olmadi hic. Neler yaptiniz nazil gidiyor super idare ediyorsunuzkaptancım gelmiş tam çıkıyordum iyiki çıkmadan gördümtüm bunlar sana gelsin geçn konuşuyorduk nerdesin acaba diye
evet biz aprilcimle boyut atladık telapatik olarak anlaşıyoruz artık o yüzden idare ediyoruz bayaCanim benim buralardaydim da bakma firsati olmadi hic. Neler yaptiniz nazil gidiyor super idare ediyorsunuz
hahhaaaa üşenmedim hepsini okudum vallaacanım ya simdi menulere baktım da ben cok bile yemişim bazı arkadaslara görebu aralar mide problemim yüzünden yiyemedim canım yoksa dikkat ediyorum.
deadline motivasyon düşüyor demiş ama söyle bir etkisi da var bu yasagın aslında. bilincaltı öyle birsey ki, cok kolayca kandırılabiliyor. O yüzden ben kilo veremiyorum, yok ben tombulum, şişkodobiskoyum , yiyorum yiyorum doymuyorum gibi cümleler yasak. Güzel düşünüp güzel hissetmek önemli. Cünkü stres ve bu tarz düşünce yapısı kilo vermeyi engelliyor.
hahah. sanırım tüm erkekler aynı. bizim apartmanda erkekler asansör önü toplantısı yapmıslardı. yaklasık 1.5 saat asansör önünde konustular. değişen ne oldu ? hç bir sey
neler izliyorsunuz ?
canım ya mesela ben ilk 3 gün spor yapamıyorum cünkü inanılmaz basım dönüyor. normal rutin hayatıma bile devam edemiyorum. ve cok agrım oluyor. bir de iştahım acılıyor. önce tatlı yemek sonra tuzlu yemek snra eksi yemek fln istiyorumcok dikkat etmeme ragmen bazen gözüm dönebiliyor ama bu tabi ki bir bahane ya da engel değil. o yzden regl olup da normal hayatına devam edebilenlere cok özeniyorum. cünkü ben resmen servis dısıyım. hatta bana bıraksalar kadınlara reglerinin ilk 2 günü resmi izin veririm dogum izni gibi
hiç bişey yememişsin, yogurt vs ye en azından böyle hissettiğinde. cünkü menün felaket olmus!
hayırlı olsun kosu bandınız. ve patates diyetimi!??? HAYIIR. Kesinlikle hayır. cünkü böyle sok diyetlerle verilen kilolar misliyle geri dönüyor. Normal düzgün bir beslenme düzeni oturtturup ona devam etmek saglıklı az az ama kalıcı kilo vermek önemli olan.
niye ya ? ben seviyorum. neden mi? cünkü öyle kadınlara kendimi yakın görüyorum. cünkü o kadınlar bakımlarını ihmal etmiyorlar kendilerine özen gösteriyorlar. Bunu neden kötü bir seymiş gibi algılıyoruz bilmiyorum. Ben de su an 36-38 arası giyiyorum. Kesim genişse 36 ya sıgabiliyorum. Genel olarak pantolonlarda 38 ve beden olarak M giyiyorum ama S olan kalıplarda oluyor. Ama hala yediklerime dikkat ediyorum, spor yapmaya calısıyorum. Bunlar kötü değil. Bence bu tipleri sevelim ve böyle olmaya calısalım. Kötü bir sey değil. Bu kadınlar bizim gibi homiligırtlak yemiyor. O yüzden ben seviyorum bu kadınları.
günaydııııın :)
kanat cok yaglıdır. menülerinde buna dikkat etmeni tavsiye ederim
aksamları hiç yemek yemiyorsun april, bence arada yogurt yesen arada sebze yemegi ya da ızgara et /balık yesen daha saglıklı olacak.
değişik bir menü olmus
ödem atıyorsundur burcu, yine de güzel bir baslangıcBu arada light biskuvi yerine sana kavrulmamıs badem fındık cevis vs tavsiye ederim. az miktarda tabi. hem tok tutar hem kilo verirken sarkmayı önler. hem de light ürünler cok da masum değil.
mlyt ben buralara ugramayalı sen menüleri epey bozmussunilk geldiğin zamanlarda menülerin güzeldi diye hatırlıorum. umarım bu h.sonuna özel böyle olmustur.
bu menüde beraber yaptıgımız(daha dogrusu senin yapıp benim 2 günden isyan ettiğm) menuden esintiler gördüm mutlu etti beni dagatesi bu menuyu begendi
günaydın ispanyoool
herkes pideye sarmıs bu haftasonucanımı cektirdiniz !
nasıl bir menüye gectin?
en güzeli bitter! hep bitter!
.
.
.
.
.
bu mesajı yazabilmek için işimi bıraktımokuyun ha!
misafirliğe göre çok iyi bir menü kuşummBenim menüm de söyle
sabah
avuc içi kadar patatesli omlet
ara 15.00
yarım portakal
aksam 20.00
yarım kase corba
2 yk keskek
1 yk nohut
yarım yk pirinc pilavı
1 bardak ev yapımı visne suyu
ara 21.30
2 catal tatlı ve 1 fincan sahlep
(aksam misafirliğe gidecegimiz için özellikle gün içinde yemedim. cünkü cok fazla hayır diyemeyecegim bir yerdi. normalde pirinc pilavı yemem ama ondan bile yemem gerekti. cünkü ev sahibi oldukca hasta olmasına ragmen yemeklerle ugrastıgı için hepsinden az az tadına baktım. gec uyudum yaklasık 2.30 da. )
2 lt su, spor yok temizlik var
ben de 78 kiloda çekmiştim daytlı fotookudum hepsini kendi kısmıma yorum yapıyorum evet senin pes ettiğin menüye benzemiş farkettim şimdi ama ondan farkı ekmek var ve yemekler gayet normal yağlı tuzlu herşey normal spor bu aralar böyle jilliandan devam ediyorum ama 1 mil lesliede yapmam gerekiyor birde bacaklarımın çok klaın olduğunu farkettim pilates hareketleri yapyorum bacağa yönelik hiç birinden vazgeçemeyince öyle oluyor bu arada foto çektim taytla tüm gerçekleri gün yüzne çıkardım ilerde hedefe ulaşınca size before after yapcam birde ben ispanyol april michi seni izliyorsak profilimize girip labumlere bakarmısısın
valla o yoğunlukta 1 mil bile yaptın ya süpersin ortimmbeni izlemiyorsunuzbakamıyorum :)
bende pilatese dönmek istiyorum ama lesliede bile zorla 1 mil yapabildim bu hafta yogunluktan.
canımmm nerelerdesin hoşgeldinnn özledik seniSelam kuşlar nabersiniz
evet geçen hafta hep beraber sabit kalmışız ama emin adımlarla zayıflıyoruzZayifladiniz mi bakiyimmm ????
ee üüü kem küm..Zayifladiniz mi bakiyimmm ????
Supersiniz. Sabah tartildim 59.3 dum 58 olup baslayayim diyorum. Evet yeni arkadaşlar gelmiş ben de en eski oldum o zamanevet biz aprilcimle boyut atladık telapatik olarak anlaşıyoruz artık o yüzden idare ediyoruz bayasen görmeyeli takım baya kalabalıklaştı yalnız eskidik biz takımda sen asılsın napıyorsun birde sen yokken yine kurallarda bişeyler değişti falan cezamızıda çektik bitti birdaha almamak dileğiyle sonuç listelerini de hazırladık onun dışında yuvarlanıp gidiyoruz sen nasılsın ne yapıyorsun ne zaan döneceksin aramıza
ee üüü kem küm..
az kaldı o zaman gelmeneeeeeSupersiniz. Sabah tartildim 59.3 dum 58 olup baslayayim diyorum. Evet yeni arkadaşlar gelmiş ben de en eski oldum o zamansuper idare ediyorsunuz ellerinizi saglik
Evet canim sporlar ise yaramis demekki nazil before arter kendini nasil hissediyorsun?evet geçen hafta hep beraber sabit kalmışız ama emin adımlarla zayıflıyoruzbenim hedefime az kaldı belki aşağı çekerim bir iki kilo gelirsem hedefe
çok iyi kilo alamamışsın öyleSupersiniz. Sabah tartildim 59.3 dum 58 olup baslayayim diyorum. Evet yeni arkadaşlar gelmiş ben de en eski oldum o zamansuper idare ediyorsunuz ellerinizi saglik
ben kendimi pek farketmiyordum ama görenler baya zayıflamışsın falan diyor birde eski resimlerime baktım geçen o zaman farkettim baya fark varEvet canim sporlar ise yaramis demekki nazil before arter kendini nasip hissediyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?