Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

O kurali gördüm tatlim April atti saniyorum  bi ara 57 falan oldum da yine durmadi bogazim  keder diyeti zayiflatti beni

ben kendimi pek farketmiyordum ama görenler baya zayıflamışsın falan diyor birde eski resimlerime baktım geçen o zaman farkettim baya fark var
Super canim çok sevindim kac oldun simdi? Hangi spordan verim aldin paylasir misin tatlim

hahhaaaa
O kurali gördüm tatlim April atti saniyorum  bi ara 57 falan oldum da yine durmadi bogazim  keder diyeti zayiflatti beni
canımmmniye kederlendinkii

ay kaptancım neyse dur demişsin sonra iyimisin şimdilerde sorunlar çözüldü mü birde bak izne ayrıldığında 58.4 müşsün
***1.TAKIM 394.ETAP*** DOKUZUNCU
sosyestetik(58.4////%0) izne ayrılmak istiyor
ApriL_2007(
91.5/91.5/0/%0) kilosu sabit
jasmine53(75.8/0/0//%0) kilosu sabit
ispanyol(75.1/75.4/-0,3/%-0.39)
dagatesi(63.2/63.1/0.1/%0.15)
loyalty88(55.4/55.4/0//%0) kilosu sabit
afrodit26 (62.8/62.7/0.1/%0.15)
deadline(65.8/65.6/0.2/%0.30)

Hatirliyorum canim düşerim yine ben azmettim  özledim sizi yaaa

Super canim çok sevindim kac oldun simdi? Hangi spordan verim aldin paylasir misin tatlim
bak ben sen gidince 65.8 mişim şimdi 63.7 ydim geçen hafta oda kilo almışım anlamadım 63.1 e düşmüştüm aslında bir süredir duraksamadayım april baya verdi ben jillian yaptım 1 ay ondan baya verim aldım şimdide jillian ripped ve yanında 1 mile leslie yapıyorum spora adadım kendimi

super valla ben de bi yerden baslayayim diyorum hangisini yapsam bilemiyorum.

gel burda düşersin ya zaten çok değil verirsin onu sen bizde özledik seni çok
. Ben der iozledimmm bendeeee

Yarisma sonuclarina bakdimda bizim takim gerilerden seyrediyor kizlar azmedin hadi bu hafta 1.olalim yani siz olun simdi beni almis olsaydiniz benimde katkim olursu ama ben sayilmayacagim icin size gaz vereyim dedim

Yarisma sonuclarina bakdimda bizim takim gerilerden seyrediyor kizlar azmedin hadi bu hafta 1.olalim yani siz olun simdi beni almis olsaydiniz benimde katkim olursu ama ben sayilmayacagim icin size gaz vereyim dedim
evet bir süre katkın olamayacak deneme sürecindesin katkın olacağı zaman elinden geleni yapmalısın sende o zaman bakıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…