Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

İspanyol un izni bitti mi göreve başladı mi malum benciki aydir yokum? Sen de bi değişiklik var mi tatlim deadline atama durumu?

İspanyol un izni bitti mi göreve başladı mi malum benciki aydir yokum? Sen de bi değişiklik var mi tatlim deadline atama durumu?
ispanyol ücretsiz izne ayrıldı yer değiştirmek istiyor hazirandaki kurayı bekliyor eşinin yanına gelmek için bizimde 2 aydır atama açılmadı hala açıldı açılacak bekliyorum afrodit hamile işte arad geliyor konuşuyoruz herşey yolundaydı en son loyalty bayadır uğramadı onu merak ediyorum dagatesi jasmine ve april aynı onlarda bir havadis yok

ispanyol 100 gr vermişsin bir ara artı çıkmıştın ya sanırım o yüzden
nerde ne zaman nasıl kiminle vermişim
biz takımcak leslie yapıyoruz bence leslieden başla 3 mille hatta alışınca jillian yapabilirsin çok iyi sıkılaştırıyor biraz zor geliyor başta ama şimdi bırakamıyorum
yaa bugün yaptım jillian ama 20 dk yapabildim , yürüyemiyorum şimdi
Yarisma sonuclarina bakdimda bizim takim gerilerden seyrediyor kizlar azmedin hadi bu hafta 1.olalim yani siz olun simdi beni almis olsaydiniz benimde katkim olursu ama ben sayilmayacagim icin size gaz vereyim dedim
harikasın tatlımm.. katkı sağlayacağın günler çok yakın merak etme
Kayağa basladim bennn herkese tavsiye ediyorum çok eglenceliii
nerde kayıyorsun canım.. ben karda buzdan hiç hoşlanmam.. uludağa çıkınca eşim arkadaşlar falan kayar ben oturuum bir yerde çayımı kahvemi içerim
ücretsiz izne ayrıldım bebeeemmm

Herkesle ilgili haberleri vermissin canim bi cirpida , hayirlisi olsun tatlim/citir citir baslarsin göreve sen de

hheeee benden daha açıklayıcı yazmışsın teşekkürler..
harbiden ya loyalty nerde hiç girmiyor

oyyy kuzum saymış saymış bize =)))) ok anlaşıldı simdi işteyim uzun uzuun yazamıcam ama ok bebişş))

Selam kuşlar nabersiniz

kaptan hosgeldiiiinnnn :) bende bugun deadline seni sormustum nerelerde biliyor musun diye :)

uzun sürenin ne kadar oldugu nasıl belirlenecek

Duygusal hayat sorunları iste canim neyse geçti gitti

gecip gittiyse iyiysen döön kaptaaaan :)

the walking dead,constantine,supernatural,bates motel,the 100 şuanda aklıma gelenler bunlar takip ettiklerimiz yani.tabiii bitirdiğimiz çok dizi de var çok iyi yapıyorlar adamlar napalım bizede izlemek kalıyor keyfle
kuzum sen birazcık 36 beden konusunu yanlış anladın.tabiki bakımlılar ama bende bakımlıyım sadece yemekle olmaz ki o bakımlılıksevmeme nedenimiz samimiyetsizlikler...ayy kilo aldım, ayy şuram çıktı, ayy göbeğim var benim, şu göbeğe bak yaa (bide bana soruyoo hakaret mi edio!),ben diyetteyim,ben spora gidiyorum,ben yürüyorum,ben onu yiyememki ayy ölürüm gibi lafları 36beden söyleyince bir garip oluyor benim gibiler tarafından tabiki de sevilmiyorlarher dakika dile getiren bu sevimsiz tipleri evet sevmiyorum ayyy yapıosan yap diyetini , göbüşünü erit banane biliyormusun o laflar hepp yok canım senin ihtiyacın yok zaten sen çok güzelsin laflarını duymak içinkuzum ama seni seviyorum sen hep desen de,oflasanda sana serbestt

diyet arkadaşım misafirlikte olduğun için yorum yok bu günlük,kolay gelsinn
vayy be 7 haftada 5.5 gitmiş sevindim yuppi
2 aydir depresyon , çok olmuş dönme zamanim gelmiş 
dönme zamanın geldi de geçiyor kuzumm,çok özledik gel
Kayağa basladim bennn herkese tavsiye ediyorum çok eglenceliii
oooo ne güzel canım bol şanslar...ayyy ben korkarım gecenlerde kar yağdı karda yürürken titredim yok ben almıyım sen kay bebem

Hu huu =) nedennn kimse yok?
geldim yuıvama april neyse dışardaydım telden baktım ama mesajlarını görmemişm babam kolunu incitmiş 4 ten sonra hastaneye gittik bişeyi yok ama bayadır ağrıyordu zaten kolu sanırım kas zedelenmesi gibi mr çektiler kolundan o saatten beri açlıktan öldüm eve 8 de geldik daha 1 saat önce falan yedim çok mu oldu bilemedim ama yedim valla bir anda da yiyince şiştim tabi patlayacam az sonra spor yapmadım bugün biraz vakit geçsinde 2 mil leslie yapayım en azından dedim geç sat bile olsa jillianım yarına bekleyecek artık bende durumlar bugünlük böyle sen nerdesin dürtmüştüm seni gelmedin kaptancım buralardaydı ama yakalayamadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…