Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

yukardaki listeden bende bişeyler beğeneyim de izleyim bu arada katılıyorum 36 beden konusunda bahsettiğin kişileri yani anladım ben dagatesini bahsettiği kesimden farklı olan biraz bencil biraz artist olan senin uğraştığını bilipte gözüne sokmaya çalışan kesimden bahsediyorsun dagatesinin bahsettiği kesim de tamamen gerçekten kilo almıştır seni rencide etmek amaçlı değilde gerçekten kıyafeti dar gelmeye başlamıştır öyle arkadaşlarımda var mesela onlara sevgim sonsuz
bu araad iyi vermişsin tebrikler

geçmiş olsun babacına Allah şifa versin İnşallahçok geç yediğinden ve öğünde kaçtı ya ondandır şişkinlik geçer canım...bende yine yoğun bir günün ardından evimdeyim şükür sporumu yaptım yemeğimi yedim birazcık takılayım buralarda dedim sonra yatışşahhh evet geç gördüm yakalayamadım zaten o dakikalarda da yoğundum bidahakine malesff
aynen öyle kuzummm

amin canım evet gittikçe şişlik azalıyor bir anda yiyince oldu demekki ama leslie yapcam yatmadan bende öyle tahmin ettim neyse dönecekmiş zaten kaptan bol bol görüşürsün senin herşey yolunda oh spor falanda bitmiş mis gibi

evet canım geldim kimseler yok bende kaçtım spor yaptım ohh rahatladım.zaten iştede yoruldum en önemlisi aslında kafa yorgunluğu o oluyor yaa bazen nerelere kaçsam oyy diye bakıyorum

deadline dün bitane üye geldi ya,aylin90 diye. biraz araştırdım ben evet 1.takımdaymış 262.etapda takımdan ayrılmış izin değil ayrılma yani bilgin olsun diye dedim ben böyle buldum

deadline dün bitane üye geldi ya,aylin90 diye. biraz araştırdım ben evet 1.takımdaymış 262.etapda takımdan ayrılmış izin değil ayrılma yani bilgin olsun diye dedim ben böyle buldum
daha gelmedi zaten ki kilosunu sordum falan cevap vermedi bende bulmuştum kaydetmiştim bilgisayara bakayım ben 243 te geri dönmek üzre iz ayrılmak istiyor yazmış sonra geri dönmüş demek ayrılmış 262 yi görmemişim tamam canım ayrılınca ne oluyor o konu hakkında bilgisizim geri dönemiyor mu diskalifiyemi oluyor

canım madde şöyle yinede bilgin olsun;

2) Mezun Olarak veya Kendi İsteğiyle Ayrılan Üyenin Dönüşü
Bu üyeler ayrıldıkları tarihten itibaren.6 ay süre yarışamazlar. Süre bitiminde "yeni üye" olarak işlem yapılır.
Ancak bu durum etap listesinde; "Mezun olan üye geri döndü" veya "Ayrılan üye geri döndü" açıklamasıyla belirtilir.

anladım tamamdır yani yeni üye gibi işlem yapcaz listeye alırken tamam tatlım

anladım tamamdır yani yeni üye gibi işlem yapcaz listeye alırken tamam tatlım
evet canım tabiki 262. etaptan sonrasına bakmadım tekrardan daha sonra geldimi diye ama gelmemiştir sanırım he hee =) zaten burayada gelmedi de daha bidaha böyle bir durum olursa bil diye

evet canım tabiki 262. etaptan sonrasına bakmadım tekrardan daha sonra geldimi diye ama gelmemiştir sanırım he hee =) zaten burayada gelmedi de daha bidaha böyle bir durum olursa bil diye
tamam hala bilmediğim şeyler var benim aklıma takılan çok önemli bir konu var bu takımı kaptan nasıl açtı ben gidip 1. takımı açayım mı dedi acaba çok merak etmişimdir bu konuyu baktım mesela kapalıymış 1. takım bir süredir önceden yani nasıl oluyor merak ettim hayır gidip bir takımı açacağımdan değil zaten de dün aylini ararken aklıma gelmişti sen biliyorsundur diye sordum

aslında bilmiyorum ama sanırım şöyle oluyor. takımlarda üye sayısı fazlalaşıyor yeniden takım açılıyor tabi bu bir varsayım bende dün gece gezinti yaparken bir tuhaf oldum ama açıkcası sayfalarca okudum ozamanları kimler gelmiş kimler geçmiş...duygulandım ne alakaysa ben giderim adım kalır gibi olmuşşş

evet bende dün biraz baktım diğer takımlardada var mesela başka takımda yrışıyorken takım kaptanı olup yeni takım kurmuşlar bizim bu konuşmalar hep burda ya çok duygusal hakkaten birde farkettim bir bizde var konu sosyestetik tarafından açılmıştır yazısı bide birkaç takımda onu anlamdım çoğu takımı seabahar kurmuş görünüyor bizim özelliğimiz ne ki neyse çokd almayım bu konulara sende çok bişey bilmiyorsundur şimdi kafamız karoşmasın

sihirli dağ diye bir film var oğlunla izleyeceksen güzel diye hatırlıyorum ben tabi oğlunla izlemeyeceksen ben severim ama çocuksu gelebilir
favorilere ekledim şimdi cnm bende çocukumki dahaa hala çizgi film izliyorum
bu sinema galiba dizi tarzı yokmu böyle sihirli mihirli ya şey bulamadım yunan mitolojisiyle tanrıçalarla ilgili filan film
kitaplarını hep okudum film olarak titanlar dan başka bişey bulamadım

hmm öyle bilmiyorumda zeyna var onu izle ya ben once upon a time diye bir dizi var hala devam ediyor onu çok seviyorum masal kahramanları dünyada yaşıyor masal diyarından geldiklerini hatırlamıyorlar falan değişik ama güzel bir dizi bak istersen

tamam cnm çok teşekkür ederim şimdi karlar ülkesini açıyoruz oğlumla görüşürüz bitince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…