yukardaki listeden bende bişeyler beğeneyim de izleyimthe walking dead,constantine,supernatural,bates motel,the 100 şuanda aklıma gelenler bunlar takip ettiklerimiz yani.tabiii bitirdiğimiz çok dizi de var çok iyi yapıyorlar adamlar napalım bizede izlemek kalıyor keyfle
kuzum sen birazcık 36 beden konusunu yanlış anladın.tabiki bakımlılar ama bende bakımlıyım sadece yemekle olmaz ki o bakımlılıksevmeme nedenimiz samimiyetsizlikler...ayy kilo aldım, ayy şuram çıktı, ayy göbeğim var benim, şu göbeğe bak yaa (bide bana soruyoo hakaret mi edio!),ben diyetteyim,ben spora gidiyorum,ben yürüyorum,ben onu yiyememki ayy ölürüm gibi lafları 36beden söyleyince bir garip oluyor benim gibiler tarafından tabiki de sevilmiyorlar her dakika dile getiren bu sevimsiz tipleri evet sevmiyorum ayyy yapıosan yap diyetini , göbüşünü erit banane biliyormusun o laflar hepp yok canım senin ihtiyacın yok zaten sen çok güzelsin laflarını duymak için kuzum ama seni seviyorum sen hep desen de,oflasanda sana serbestt
diyet arkadaşım misafirlikte olduğun için yorum yok bu günlük,kolay gelsinn
vayy be 7 haftada 5.5 gitmiş sevindim yuppi
dönme zamanın geldi de geçiyor kuzumm,çok özledik gel
oooo ne güzel canım bol şanslar...ayyy ben korkarım gecenlerde kar yağdı karda yürürken titredimyok ben almıyım sen kay bebem
geçmiş olsun babacına Allah şifa versin İnşallahgeldim yuıvama aprilneyse dışardaydım telden baktım ama mesajlarını görmemişm babam kolunu incitmiş 4 ten sonra hastaneye gittik bişeyi yok ama bayadır ağrıyordu zaten kolu sanırım kas zedelenmesi gibi mr çektiler kolundan o saatten beri açlıktan öldüm eve 8 de geldik daha 1 saat önce falan yedim çok mu oldu bilemedim ama yedim valla bir anda da yiyince şiştim tabi patlayacam az sonra spor yapmadım bugün biraz vakit geçsinde 2 mil leslie yapayım en azından dedim geç sat bile olsa jillianım yarına bekleyecek artık bende durumlar bugünlük böyle sen nerdesin dürtmüştüm seni gelmedin kaptancım buralardaydı ama yakalayamadın
aynen öyle kuzummmyukardaki listeden bende bişeyler beğeneyim de izleyimbu arada katılıyorum 36 beden konusunda bahsettiğin kişileri yani anladım ben dagatesini bahsettiği kesimden farklı olan biraz bencil biraz artist olan senin uğraştığını bilipte gözüne sokmaya çalışan kesimden bahsediyorsun dagatesinin bahsettiği kesim de tamamen gerçekten kilo almıştır seni rencide etmek amaçlı değilde gerçekten kıyafeti dar gelmeye başlamıştır öyle arkadaşlarımda var mesela onlara sevgim sonsuz
bu araad iyi vermişsin tebrikler
amin canımgeçmiş olsun babacına Allah şifa versin İnşallahçok geç yediğinden ve öğünde kaçtı ya ondandır şişkinlik geçer canım...bende yine yoğun bir günün ardından evimdeyim şükür sporumu yaptım yemeğimi yedim birazcık takılayım buralarda dedim sonra yatışş ahhh evet geç gördüm yakalayamadım zaten o dakikalarda da yoğundum bidahakine malesff
aynen öyle kuzummm
evet canım geldim kimseler yok bende kaçtım spor yaptım ohh rahatladım.zaten iştede yoruldum en önemlisi aslında kafa yorgunluğu o oluyor yaa bazen nerelere kaçsam oyy diye bakıyorumamin canımevet gittikçe şişlik azalıyor bir anda yiyince oldu demekki ama leslie yapcam yatmadan bende öyle tahmin ettim neyse dönecekmiş zaten kaptan bol bol görüşürsün senin herşey yolunda oh spor falanda bitmiş mis gibi
daha gelmedi zaten ki kilosunu sordum falan cevap vermedi bende bulmuştum kaydetmiştim bilgisayara bakayımdeadline dün bitane üye geldi ya,aylin90 diye. biraz araştırdım ben evet 1.takımdaymış 262.etapda takımdan ayrılmış izin değil ayrılma yani bilgin olsun diye dedim ben böyle buldum
canım madde şöyle yinede bilgin olsun;daha gelmedi zaten ki kilosunu sordum falan cevap vermedi bende bulmuştum kaydetmiştim bilgisayara bakayımben 243 te geri dönmek üzre iz ayrılmak istiyor yazmış sonra geri dönmüş demek ayrılmış 262 yi görmemişim tamam canım ayrılınca ne oluyor o konu hakkında bilgisizim geri dönemiyor mu diskalifiyemi oluyor
anladım tamamdır yani yeni üye gibi işlem yapcaz listeye alırken tamam tatlımcanım madde şöyle yinede bilgin olsun;
2) Mezun Olarak veya Kendi İsteğiyle Ayrılan Üyenin Dönüşü
Bu üyeler ayrıldıkları tarihten itibaren.6 ay süre yarışamazlar. Süre bitiminde "yeni üye" olarak işlem yapılır.
Ancak bu durum etap listesinde; "Mezun olan üye geri döndü" veya "Ayrılan üye geri döndü" açıklamasıyla belirtilir.
evet canım tabiki 262. etaptan sonrasına bakmadım tekrardan daha sonra geldimi diye ama gelmemiştir sanırım he hee =) zaten burayada gelmedi de daha bidaha böyle bir durum olursa bil diyeanladım tamamdır yani yeni üye gibi işlem yapcaz listeye alırken tamam tatlım
tamam hala bilmediğim şeyler varevet canım tabiki 262. etaptan sonrasına bakmadım tekrardan daha sonra geldimi diye ama gelmemiştir sanırım he hee =) zaten burayada gelmedi de daha bidaha böyle bir durum olursa bil diye
aslında bilmiyorum ama sanırım şöyle oluyor. takımlarda üye sayısı fazlalaşıyor yeniden takım açılıyor tabi bu bir varsayımtamam hala bilmediğim şeyler varbenim aklıma takılan çok önemli bir konu var bu takımı kaptan nasıl açtı ben gidip 1. takımı açayım mı dedi acaba çok merak etmişimdir bu konuyu baktım mesela kapalıymış 1. takım bir süredir önceden yani nasıl oluyor merak ettim hayır gidip bir takımı açacağımdan değil zaten de dün aylini ararken aklıma gelmişti sen biliyorsundur diye sordum
evet bende dün biraz baktım diğer takımlardada var mesela başka takımda yrışıyorken takım kaptanı olup yeni takım kurmuşlar bizim bu konuşmalar hep burda ya çok duygusal hakkatenaslında bilmiyorum ama sanırım şöyle oluyor. takımlarda üye sayısı fazlalaşıyor yeniden takım açılıyor tabi bu bir varsayımbende dün gece gezinti yaparken bir tuhaf oldum ama açıkcası sayfalarca okudum ozamanları kimler gelmiş kimler geçmiş... duygulandım ne alakaysa ben giderim adım kalır gibi olmuşşş
sihirli dağ diye bir film var oğlunla izleyeceksen güzel diye hatırlıyorum ben tabi oğlunla izlemeyeceksen ben severim ama çocuksu gelebilirApriL_2007 cnm mrb tavsiye edebileceğin yabancı ama fantastik şöyle sihirli mihirli bi film varmı
Malefiz var canım aklıma gelen bir de animasyon var Karlar ülkesi...ApriL_2007 cnm mrb tavsiye edebileceğin yabancı ama fantastik şöyle sihirli mihirli bi film varmı
favorilere ekledim şimdi cnm bende çocukumki dahaa hala çizgi film izliyorumsihirli dağ diye bir film var oğlunla izleyeceksen güzel diye hatırlıyorum ben tabi oğlunla izlemeyeceksen ben severim ama çocuksu gelebilir
bne bu tarz filmlere bayılıyorum ya malefizi izleyemedim bir ara izlemem lazımMalefiz var canım aklıma gelen bir de animasyon var Karlar ülkesi...
izledim malefizi bayıldımda çok güzeldiMalefiz var canım aklıma gelen bir de animasyon var Karlar ülkesi...
hmm öyle bilmiyorumda zeyna var onu izlefavorilere ekledim şimdi cnm bende çocukumki dahaa hala çizgi film izliyorum
bu sinema galiba dizi tarzı yokmu böyle sihirli mihirli ya şey bulamadım yunan mitolojisiyle tanrıçalarla ilgili filan film
kitaplarını hep okudum film olarak titanlar dan başka bişey bulamadım
tamam cnm çok teşekkür ederim şimdi karlar ülkesini açıyoruz oğlumla görüşürüz bitincehmm öyle bilmiyorumda zeyna var onu izleya ben once upon a time diye bir dizi var hala devam ediyor onu çok seviyorum masal kahramanları dünyada yaşıyor masal diyarından geldiklerini hatırlamıyorlar falan değişik ama güzel bir dizi bak istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?