- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
canım hee dizi mi istedin sen ..favorilere ekledim şimdi cnm bende çocukumki dahaa hala çizgi film izliyorum
bu sinema galiba dizi tarzı yokmu böyle sihirli mihirli ya şey bulamadım yunan mitolojisiyle tanrıçalarla ilgili filan film
kitaplarını hep okudum film olarak titanlar dan başka bişey bulamadım
meraklı senii ! bilmiyorum hakkattennevet bende dün biraz baktım diğer takımlardada var mesela başka takımda yrışıyorken takım kaptanı olup yeni takım kurmuşlar bizim bu konuşmalar hep burda ya çok duygusal hakkatenbirde farkettim bir bizde var konu sosyestetik tarafından açılmıştır yazısı bide birkaç takımda onu anlamdım çoğu takımı seabahar kurmuş görünüyor bizim özelliğimiz ne ki neyse çokd almayım bu konulara sende çok bişey bilmiyorsundur şimdi kafamız karoşmasın
görüşürüztamam cnm çok teşekkür ederim şimdi karlar ülkesini açıyoruz oğlumla görüşürüz bitince
yalnız april oğluyla izlememsi gerekenler listesei yap bence mesela spartacus game of thrones gibi sankicanım hee dizi mi istedin sen ..spartacus /game of thrones /supernatural/the 100 /once upon a time şimdilik bu kadar canım aklıma gelen yine bulursam yazarımm
iyi seyirler kuzucunlaatamam cnm çok teşekkür ederim şimdi karlar ülkesini açıyoruz oğlumla görüşürüz bitince
ayyy evet sakın izleme oğlunla onları sen izle diye yazdım güneşselgörüşürüz
yalnız april oğluyla izlememsi gerekenler listesei yap bence mesela spartacus game of thrones gibi sanki
beğendim ben menünü süper bakalım perşembe tartı ne gösterecekSelammm
Sporumu yapıp hemen geldim
Dünkü menüm
Sabah 09,00
3-4 çatal biber kızartması
1 dilim çavdar
1 kk peynir
Ara: 2 tane kuru kayısı
1 avuç leblebi
Akşam 18,00
5 yemek kaşığı mantar yemeği
1 kase yoğurt
yarım dilim çavdar ekmeği
Ara:21,00
2 tane muz ama işaret parmağım kadar miniciklerdi
hem incecik
Su:2 lt
Spor: leslie 1 mil
kuzumm çok güzel devam böyleee...sporunu azcık daha çoğalt ok ? bu hafta dereceye girmemiz lazımSelammm
Sporumu yapıp hemen geldim
Dünkü menüm
Sabah 09,00
3-4 çatal biber kızartması
1 dilim çavdar
1 kk peynir
Ara: 2 tane kuru kayısı
1 avuç leblebi
Akşam 18,00
5 yemek kaşığı mantar yemeği
1 kase yoğurt
yarım dilim çavdar ekmeği
Ara:21,00
2 tane muz ama işaret parmağım kadar miniciklerdi
hem incecik
Su:2 lt
Spor: leslie 1 mil
beğendim ben menünü süper bakalım perşembe tartı ne gösterecek
kuzumm çok güzel devam böyleee...sporunu azcık daha çoğalt ok ? bu hafta dereceye girmemiz lazım
süpersin daima bebemAy hadi inşallah
Tabiki dün halim yoktu ama bugün 3 mil yaptım
süpersin daima bebemdersler nasıl gidiyor
çalış çalış çalışkan böceğimizsin sen bizim ben yaşlandım galiba ya sen ygs diyince hey gidi günlerİyi işte cuma günü ygs denemesi olacam ona çalışıyorum tenefüslerde bile
Ya bu türkiye geneli o yüzden önemsiyorum aslında
şimdiden başarılar dilerim canım sana Allah zihin açıklığı versin İnşallah,şans seninle olsun ogünİyi işte cuma günü ygs denemesi olacam ona çalışıyorum tenefüslerde bile
Ya bu türkiye geneli o yüzden önemsiyorum aslında
çalış çalış çalışkan böceğimizsin sen bizim ben yaşlandım galiba ya sen ygs diyince hey gidi günler
şimdiden başarılar dilerim canım sana Allah zihin açıklığı versin İnşallah,şans seninle olsun ogünevet en azından neredeyim ben diye bir görmüş olursun
daha ölmemiş demi kendimi bazen yaşlı hissediyorum artık ama neyseki küçük gösteriyorum hissettirmiyorlarAy aman ne yaşlısı canım hemende öldürdün gençliğini
daha ölmemiş demi kendimi bazen yaşlı hissediyorum artık ama neyseki küçük gösteriyorum hissettirmiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?