Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canım hee dizi mi istedin sen ..spartacus /game of thrones /supernatural/the 100 /once upon a time şimdilik bu kadar canım aklıma gelen yine bulursam yazarımm

meraklı senii ! bilmiyorum hakkattenn

tamam cnm çok teşekkür ederim şimdi karlar ülkesini açıyoruz oğlumla görüşürüz bitince
görüşürüz
canım hee dizi mi istedin sen ..spartacus /game of thrones /supernatural/the 100 /once upon a time şimdilik bu kadar canım aklıma gelen yine bulursam yazarımm
yalnız april oğluyla izlememsi gerekenler listesei yap bence mesela spartacus game of thrones gibi sanki

Selammm
Sporumu yapıp hemen geldim
Dünkü menüm
Sabah 09,00
3-4 çatal biber kızartması
1 dilim çavdar
1 kk peynir

Ara: 2 tane kuru kayısı
1 avuç leblebi

Akşam 18,00
5 yemek kaşığı mantar yemeği
1 kase yoğurt
yarım dilim çavdar ekmeği

Ara:21,00
2 tane muz ama işaret parmağım kadar miniciklerdi
hem incecik

Su:2 lt
Spor: leslie 1 mil

beğendim ben menünü süper bakalım perşembe tartı ne gösterecek

kuzumm çok güzel devam böyleee...sporunu azcık daha çoğalt ok ? bu hafta dereceye girmemiz lazım

ya benn leslieyi yapıyorum bak yine unutuyordum artıyı koymayıgidiyimde artılanıyım

İyi işte cuma günü ygs denemesi olacam ona çalışıyorum tenefüslerde bile
Ya bu türkiye geneli o yüzden önemsiyorum aslında
şimdiden başarılar dilerim canım sana Allah zihin açıklığı versin İnşallah,şans seninle olsun ogünevet en azından neredeyim ben diye bir görmüş olursun

ben spora gidiyorum kızlar görüşürüz gelicem birazdan michi sanada kolay gelisn canım allah zihin açıklığı versin hep güzel sıralama gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…