ben spora gidiyorum kızlar görüşürüz gelicem birazdan michi sanada kolay gelisn canım allah zihin açıklığı versin hep güzel sıralama gelsin
sorma ya çok yaşlıAy aman ne yaşlısı canım hemende öldürdün gençliğini
april ya güldürdün beni bu hafat derceleri kaptırmamış işte kimse ben sonuncuyum beni de eklesene yukarısorma ya çok yaşlı
hadi koştur , koşturrrben spora gidiyorum kızlar görüşürüz gelicem birazdan michi sanada kolay gelisn canım allah zihin açıklığı versin hep güzel sıralama gelsin
sen benim gönlümün birincisisin nasıl alta koyarım..duymamış olayımapril ya güldürdün beni bu hafat derceleri kaptırmamış işte kimse ben sonuncuyum beni de eklesene yukarıyaşlanıyoruz yavaştan napalım
iyi geceler canımmmHerkese iyi geceler
tamam birdahakine yukarda olcam derece yapmam lazım benim çok hırslandım yüzdemi iki yapsam keşke bu hafta olar mı ki deneyeyim ben birsen benim gönlümün birincisisin nasıl alta koyarım..duymamış olayım
İyi geceler baby :)iyi geceler tatlı takım arkadaşlarım görüşürüz
april gitmeden bir resim atacaktım öyle gidiyorum sabah gözlerini onla açsınlar takım arkadaşlarımİyi geceler baby :)
izledik bitti şimdi cnm :)iyi seyirler kuzucunlaa
amanın iyiki karlar ülkesini açmışım :)ayyy evet sakın izleme oğlunla onları sen izle diye yazdım güneşselbiraz erotik heh hee bazıları
Beğendiniz mi? Ben izlediğimde çok beğenmiştimizledik bitti şimdi cnm :)
Yiyecek bakimindan alttaki guzel bayan bakimindan ustteki neden yiyerek kilo veremiyoruz
Günaydın canım bu soğanlı limonlu su nasıl yapılıyor detaylı verebilir misin bu aralar biraz ödem atmam lazım daYagmurlu birgunden herkeze gunaydim
Dunku listem
Sabah soganli limonlu sicaksu
Kahvalti 9.00
1k.kpeynir
1haslamayumurta
2dilim k.ekmek
4zeytin
Cay
Araogun
11.30
Yesilcay 3 light cubuk
Oglen 13.00 1kase corba birdilim k.ekmek
Araogun 16.00 cay 5 lightcubuk
18.00 1tabak bulgurluetli sulu kofte
1dilimk.ekmek 6y.kasigi yogurt
21.00 1elma 9lu cay
Yatmadan once soganli limonlu su
30 dkka pedal cevirdim
Gun icinde 2.5lt limonlu su ictim
Kizlar size tavsiyem soganli limonlu su odem attiriyor cok iseyyariyor
2bardak suyu kaynayinca 1sogani dorde bolup suyun icine atiyosun 5dkkadaha kaynasin soganla sonra 2dka demlendikten sonra bardaga bosaltip yarim limon sık sicaga yakin ilikken ic 11.gunum bugun benim isime yaradi ama 15 gun ne az ne cok sadece 15 gun yapacaksinGünaydın canım bu soğanlı limonlu su nasıl yapılıyor detaylı verebilir misin bu aralar biraz ödem atmam lazım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?