Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Teşekkürler canım benim deniycem bunu ödemi halletmem lazim

Günaydın kızlaar Dünki menüm 7.00de bi rafadan yumurta 5 zeytin bir domates bir dilim ekmek
11.00 bir bardak yeşil çay
14.00 bir kase domates çorbası,iki tane tavuk but ve salata
17.00 160 gr light ton balığı üstünede bir fincan şekersiz türk kahvesi

ApriL_2007 cnm mrb tavsiye edebileceğin yabancı ama fantastik şöyle sihirli mihirli bi film varmı
dizi istersen once upon a time izle çok beğeneceksin

canım hee dizi mi istedin sen ..spartacus /game of thrones /supernatural/the 100 /once upon a time şimdilik bu kadar canım aklıma gelen yine bulursam yazarımm
kızlar yaaa seviyorum sizi dizilerimiz bile aynı yaaa
çok güzel olmuş menün tatlım
çok iyi olmuş tatlım
menün güzel canım.. ödem attıran şeyler sütümü azaltıyor benim, emzirmem bitince deneyebilirim
kuzum çok az yemişsin , aralarda da ye birşeyler, sen gençsin daha çok kaloriye ihtiyacın var senin

günaydın kuzucuklar..
dünkü menüm
10:00: 1 kase yoğurt içine 1 muz , 2 kaşık yulaf ezmesi, 2 çk tarçın
14:00: nescafe 2si birarada, 2 ceviz, 3 kuru kayısı, 5 badem
18 yarım haşlanmış patates ve 1 yumurtadan yapılmış patates salatası (sıfır yağ), 1 kk peynir
su 3 lt
spor 1 mil leslie, jillian 22 dk ancak yapabildim.. bacaklarım çok acıyooooo

Günaydınn
Aklımızda bulunsun tsk, lazım olunca deneyeceğim.tadı nasıl ??

menü güselll su spor hani ??

Bebegin kac aylik benimde 18 aylikkizim var 1 ay once emzirmeden ayirdim diyete oyle basladim sen iyi emzirirken baslayabilmissin diyete gerci ben hamilelikte 6kilo alip dogumdan sonra 12 kilo vermistim ama geri almaya baslayinca emzirmeyi birakip diyete basladim daha cok almiyayim diye

Kızlar bugün günümüz var bana şans dileyin ama kararliyim yemiycem o günlere daha zayıf olarak gidicem yani umarım öyle olur umut ediyorum Ayy bende devreler yandı sanirim

5.5 aylık canım.. ben 2.5 aylıkken başladım sözde ama doğrudürüst veremedim ki..hala emziriyorum..sen ne güzel almamışsın kilo.. ben 22 kilo aldım 2 aylık olana kadar sadece 7 kilosu gitti.. 5 kilo da çabayla verdim işte .. hamile kaldığım kiloya 9-10 kilo var, ama ben en az 15 kilo vermek istiyorum..
Kızlar bugün günümüz var bana şans dileyin ama kararliyim yemiycem o günlere daha zayıf olarak gidicem yani umarım öyle olur umut ediyorum Ayy bende devreler yandı sanirim
canım tut kendini olur muuu.. tabağına da diğerlerine göre en masum olanlardan al.. örneğin kısır yiyebilirsin.. çok canın çekerse tadımlık al ,,

dün biraz rahatsızdım canım ya zorla yedim onlarıda

Tamam canım dikkat etmeye calisicam inan bi ara gitmemeyi bile düşündüm

dün biraz rahatsızdım canım ya zorla yedim onlarıda
çok geçmiş olsun canımm neyin var, grip misin
Tamam canım dikkat etmeye calisicam inan bi ara gitmemeyi bile düşündüm
gitmemek olmaz , hadi buna gitmedin sonrakilere de mi gitmeyeceksin..gitmeden önce karnını doyur orda gözün dönmesin.. şöyle düşün hiçbiryere kaçmıyorlar ki şimdi yemiycem ama kilolarımdan kurtulunca hepinizin tadına bkıcam

Ins. Hep beraber vericez kilolarimizi ve yaza fit giricez

jillian mı yaptın ilk gün her tarafın ağrıyacak söyleyim 3 gün arka arkaya yapınca alışmaya başlıyorsun ama 3 gün her tarafın ağrıyor
nasıl bir cümle olmuş o ya beynim suladı inşallah canım yemeeee
evet aynen öyle mezdeke açıp oynayalım mı

Nutella canavari olan ben 11gundur bircay kasigi bile agzima surmedim yasasin diyet
Ins. Boyle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…