Teşekkürler canım benim deniycem bunu ödemi halletmem lazim2bardak suyu kaynayinca 1sogani dorde bolup suyun icine atiyosun 5dkkadaha kaynasin soganla sonra 2dka demlendikten sonra bardaga bosaltip yarim limon sık sicaga yakin ilikken ic 11.gunum bugun benim isime yaradi ama 15 gun ne az ne cok sadece 15 gun yapacaksin
Diyetisyene gittigim zamanda yagdan vermistim ohafta ama tartida odem topladigindan vermedi gibi gozukmustum ertesi hafta sogansuyu kullanmistim hem odem hem exra yagdan vermistim diyetisyen bir haftada 2kilo verdim diye sasirmisti ozaman
dizi istersen once upon a time izle çok beğeneceksinApriL_2007 cnm mrb tavsiye edebileceğin yabancı ama fantastik şöyle sihirli mihirli bi film varmı
hmm öyle bilmiyorumda zeyna var onu izleya ben once upon a time diye bir dizi var hala devam ediyor onu çok seviyorum masal kahramanları dünyada yaşıyor masal diyarından geldiklerini hatırlamıyorlar falan değişik ama güzel bir dizi bak istersen
kızlar yaaa seviyorum sizi dizilerimiz bile aynı yaaacanım hee dizi mi istedin sen ..spartacus /game of thrones /supernatural/the 100 /once upon a time şimdilik bu kadar canım aklıma gelen yine bulursam yazarımm
çok güzel olmuş menün tatlımSelammm
Sporumu yapıp hemen geldim
Dünkü menüm
Sabah 09,00
3-4 çatal biber kızartması
1 dilim çavdar
1 kk peynir
Ara: 2 tane kuru kayısı
1 avuç leblebi
Akşam 18,00
5 yemek kaşığı mantar yemeği
1 kase yoğurt
yarım dilim çavdar ekmeği
Ara:21,00
2 tane muz ama işaret parmağım kadar miniciklerdi
hem incecik
Su:2 lt
Spor: leslie 1 mil
çok iyi olmuş tatlımHerkese gunaydinlar dünkü listem
Sabah 8.00 1 haşlanmış yumurta 1 bardak çay 2 dilim peynir 3 tane zeytin 1 dilim ekmek
Ara 10.30 Nescafe 2si bir arada
Öğlen peynirli soğanlı ekmek 1 dilim
Ara Osmanlı kahvesi
Aksam 1 kasa mercimek çorbası 1 dilim ekmek az biraz salata
1.5 lt su spor Leslie 1 mil
menün güzel canım.. ödem attıran şeyler sütümü azaltıyor benim, emzirmem bitince deneyebilirimYagmurlu birgunden herkeze gunaydim
Dunku listem
Sabah soganli limonlu sicaksu
Kahvalti 9.00
1k.kpeynir
1haslamayumurta
2dilim k.ekmek
4zeytin
Cay
Araogun
11.30
Yesilcay 3 light cubuk
Oglen 13.00 1kase corba birdilim k.ekmek
Araogun 16.00 cay 5 lightcubuk
18.00 1tabak bulgurluetli sulu kofte
1dilimk.ekmek 6y.kasigi yogurt
21.00 1elma 9lu cay
Yatmadan once soganli limonlu su
30 dkka pedal cevirdim
Gun icinde 2.5lt limonlu su ictim
Kizlar size tavsiyem soganli limonlu su odem attiriyor cok iseyyariyor
kuzum çok az yemişsin , aralarda da ye birşeyler, sen gençsin daha çok kaloriye ihtiyacın var seninGünaydın kızlaar Dünki menüm 7.00de bi rafadan yumurta 5 zeytin bir domates bir dilim ekmek
11.00 bir bardak yeşil çay
14.00 bir kase domates çorbası,iki tane tavuk but ve salata
17.00 160 gr light ton balığı üstünede bir fincan şekersiz türk kahvesi
Aklımızda bulunsun tsk, lazım olunca deneyeceğim.tadı nasıl ??2bardak suyu kaynayinca 1sogani dorde bolup suyun icine atiyosun 5dkkadaha kaynasin soganla sonra 2dka demlendikten sonra bardaga bosaltip yarim limon sık sicaga yakin ilikken ic 11.gunum bugun benim isime yaradi ama 15 gun ne az ne cok sadece 15 gun yapacaksin
Diyetisyene gittigim zamanda yagdan vermistim ohafta ama tartida odem topladigindan vermedi gibi gozukmustum ertesi hafta sogansuyu kullanmistim hem odem hem exra yagdan vermistim diyetisyen bir haftada 2kilo verdim diye sasirmisti ozaman
menü güselll su spor hani ??Günaydın kızlaar Dünki menüm 7.00de bi rafadan yumurta 5 zeytin bir domates bir dilim ekmek
11.00 bir bardak yeşil çay
14.00 bir kase domates çorbası,iki tane tavuk but ve salata
17.00 160 gr light ton balığı üstünede bir fincan şekersiz türk kahvesi
dizi istersen once upon a time izle çok beğeneceksin
kızlar yaaa seviyorum sizi dizilerimiz bile aynı yaaa
çok güzel olmuş menün tatlım
çok iyi olmuş tatlım
menün güzel canım.. ödem attıran şeyler sütümü azaltıyor benim, emzirmem bitince deneyebilirim
kuzum çok az yemişsin , aralarda da ye birşeyler, sen gençsin daha çok kaloriye ihtiyacın var senin
Limon soganin tadini aliyor icilmeyecek gibi degil limon olmasa icilmez limon kiriyor tadiniGünaydınn
Aklımızda bulunsun tsk, lazım olunca deneyeceğim.tadı nasıl ??
5.5 aylık canım.. ben 2.5 aylıkken başladım sözde ama doğrudürüst veremedim ki..hala emziriyorum..sen ne güzel almamışsın kilo.. ben 22 kilo aldım 2 aylık olana kadar sadece 7 kilosu gitti.. 5 kilo da çabayla verdim işte .. hamile kaldığım kiloya 9-10 kilo var, ama ben en az 15 kilo vermek istiyorum..Bebegin kac aylik benimde 18 aylikkizim var 1 ay once emzirmeden ayirdim diyete oyle basladim sen iyi emzirirken baslayabilmissin diyete gerci ben hamilelikte 6kilo alip dogumdan sonra 12 kilo vermistim ama geri almaya baslayinca emzirmeyi birakip diyete basladim daha cok almiyayim diye
canım tut kendini olur muuu.. tabağına da diğerlerine göre en masum olanlardan al.. örneğin kısır yiyebilirsin.. çok canın çekerse tadımlık al ,,Kızlar bugün günümüz var bana şans dileyin ama kararliyim yemiycem o günlere daha zayıf olarak gidicem yani umarım öyle olur umut ediyorumAyy bende devreler yandı sanirim
unutkanlığım hat safhada yine :) 3 mile leslie 15 dakka bisiklet 2 lt su :)menü güselll su spor hani ??
dün biraz rahatsızdım canım ya zorla yedim onlarıdadizi istersen once upon a time izle çok beğeneceksin
kızlar yaaa seviyorum sizi dizilerimiz bile aynı yaaa
çok güzel olmuş menün tatlım
çok iyi olmuş tatlım
menün güzel canım.. ödem attıran şeyler sütümü azaltıyor benim, emzirmem bitince deneyebilirim
kuzum çok az yemişsin , aralarda da ye birşeyler, sen gençsin daha çok kaloriye ihtiyacın var senin
Tamam canım dikkat etmeye calisicam inan bi ara gitmemeyi bile düşündüm5.5 aylık canım.. ben 2.5 aylıkken başladım sözde ama doğrudürüst veremedim ki..hala emziriyorum..sen ne güzel almamışsın kilo.. ben 22 kilo aldım 2 aylık olana kadar sadece 7 kilosu gitti.. 5 kilo da çabayla verdim işte .. hamile kaldığım kiloya 9-10 kilo var, ama ben en az 15 kilo vermek istiyorum..
canım tut kendini olur muuu.. tabağına da diğerlerine göre en masum olanlardan al.. örneğin kısır yiyebilirsin.. çok canın çekerse tadımlık al ,,
çok geçmiş olsun canımm neyin var, grip misindün biraz rahatsızdım canım ya zorla yedim onlarıda
gitmemek olmaz , hadi buna gitmedin sonrakilere de mi gitmeyeceksin..gitmeden önce karnını doyur orda gözün dönmesin.. şöyle düşün hiçbiryere kaçmıyorlar ki şimdi yemiycem ama kilolarımdan kurtulunca hepinizin tadına bkıcamTamam canım dikkat etmeye calisicam inan bi ara gitmemeyi bile düşündüm
Ins. Hep beraber vericez kilolarimizi ve yaza fit giricez5.5 aylık canım.. ben 2.5 aylıkken başladım sözde ama doğrudürüst veremedim ki..hala emziriyorum..sen ne güzel almamışsın kilo.. ben 22 kilo aldım 2 aylık olana kadar sadece 7 kilosu gitti.. 5 kilo da çabayla verdim işte .. hamile kaldığım kiloya 9-10 kilo var, ama ben en az 15 kilo vermek istiyorum..
canım tut kendini olur muuu.. tabağına da diğerlerine göre en masum olanlardan al.. örneğin kısır yiyebilirsin.. çok canın çekerse tadımlık al ,,
jillian mı yaptın ilk gün her tarafın ağrıyacak söyleyim 3 gün arka arkaya yapınca alışmaya başlıyorsun ama 3 gün her tarafın ağrıyorgünaydın kuzucuklar..
dünkü menüm
10:00: 1 kase yoğurt içine 1 muz , 2 kaşık yulaf ezmesi, 2 çk tarçın
14:00: nescafe 2si birarada, 2 ceviz, 3 kuru kayısı, 5 badem
18yarım haşlanmış patates ve 1 yumurtadan yapılmış patates salatası (sıfır yağ), 1 kk peynir
su 3 lt
spor 1 mil leslie, jillian 22 dk ancak yapabildim.. bacaklarım çok acıyooooo
nasıl bir cümle olmuş o ya beynim suladıKızlar bugün günümüz var bana şans dileyin ama kararliyim yemiycem o günlere daha zayıf olarak gidicem yani umarım öyle olur umut ediyorumAyy bende devreler yandı sanirim
Nutella canavari olan ben 11gundur bircay kasigi bile agzima surmedim yasasin diyet
Ins. Boyle devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?