Hangi cümle canımjillian mı yaptın ilk gün her tarafın ağrıyacak söyleyim 3 gün arka arkaya yapınca alışmaya başlıyorsun ama 3 gün her tarafın ağrıyor
nasıl bir cümle olmuş o ya beynim suladıinşallah canım yemeeee
evet aynen öyle mezdeke açıp oynayalım mı
bugün misfirliğe gideceğini söylediğin ama gitmek istemediğin inşallah yemem dediğin cümle kızHangi cümle canım
panik atak var dün bi kriz geçirdim acildeydim yani hala üstümde feci bi yorgunluk var kendime gelemedim hala pekçok geçmiş olsun canımm neyin var, grip misin
gitmemek olmaz , hadi buna gitmedin sonrakilere de mi gitmeyeceksin..gitmeden önce karnını doyur orda gözün dönmesin.. şöyle düşün hiçbiryere kaçmıyorlar ki şimdi yemiycem ama kilolarımdan kurtulunca hepinizin tadına bkıcam
geçmiş olsun canım çok çok sık oluyor mu kriz kendine dikkat etmelisin stresli yerlerden uzak durmaya çalışpanik atak var dün bi kriz geçirdim acildeydim yani hala üstümde feci bi yorgunluk var kendime gelemedim hala pek
sık oluyordu ilacı bırakmıstım birde sevgilimlede kavga edince sonuç ortadaa.Yeniden başlıcam ilaca bakalım canım geçer inşallah şu üstümdeki depresiflikkgeçmiş olsun canım çok çok sık oluyor mu kriz kendine dikkat etmelisin stresli yerlerden uzak durmaya çalış
ilaçları ihmel etme canım hiç bişey senden önemli değilsık oluyordu ilacı bırakmıstım birde sevgilimlede kavga edince sonuç ortadaa.Yeniden başlıcam ilaca bakalım canım geçer inşallah şu üstümdeki depresiflikk
tamam çok teşekkür ederim kalkacak halim bile yok leslieyi yapamazsam affola :)ilaçları ihmel etme canım hiç bişey senden önemli değilkafanı takmamaya çalış dinlen bugün iyice kafanı dağıtacak şeyler yap komedi filmi falan izle uzaklaş olumsuz düşüncelerden tamam mı
Anlaşılmıştirbugün misfirliğe gideceğini söylediğin ama gitmek istemediğin inşallah yemem dediğin cümle kızneyse özet çok yeme abartma yani seç 2 tane bişey en masum görünen o ikisini ye mesela akşam ekmek yeme hafif ye bence
tamam canım bugün yapma izinli yazayım sanadatamam çok teşekkür ederim kalkacak halim bile yok leslieyi yapamazsam affola :)
Anlaşılmıştir
Gecmis olsun dikkat et kendine..panik atak var dün bi kriz geçirdim acildeydim yani hala üstümde feci bi yorgunluk var kendime gelemedim hala pek
Gecmis olsun dikkat et kendine..panik atak var dün bi kriz geçirdim acildeydim yani hala üstümde feci bi yorgunluk var kendime gelemedim hala pek
ayy sorma bacaklarım çok fena otururken çok zorlanıyorumjillian mı yaptın ilk gün her tarafın ağrıyacak söyleyim 3 gün arka arkaya yapınca alışmaya başlıyorsun ama 3 gün her tarafın ağrıyor
nasıl bir cümle olmuş o ya beynim suladıinşallah canım yemeeee
evet aynen öyle mezdeke açıp oynayalım mı
panik atak var dün bi kriz geçirdim acildeydim yani hala üstümde feci bi yorgunluk var kendime gelemedim hala pek
çok geçmiş olsun canım.. ilaçlarını ihmal etme stres çok tetikler aman dikkat et.. o sevgiline de söyle kulaklarını çekerim onun üzmesin benim kuzumusık oluyordu ilacı bırakmıstım birde sevgilimlede kavga edince sonuç ortadaa.Yeniden başlıcam ilaca bakalım canım geçer inşallah şu üstümdeki depresiflikk
çok beğendim dersen yalan olur cnm dağ taş şarkı söylüyo sıkıldım açıkçasıBeğendiniz mi? Ben izlediğimde çok beğenmiştim
evet o dizi çok iyi ben çok seviyorum baya bölüm birikti izlemediğimçok beğendim dersen yalan olur cnm dağ taş şarkı söylüyo sıkıldım açıkçası
ispanyol cnm upon a tıme favorilere aldım akşam izlicem benimde ilgimi çekti
teşekkür ederim bebeğim canımsın :)ayy sorma bacaklarım çok fena otururken çok zorlanıyorum
çok geçmiş olsun canım.. ilaçlarını ihmal etme stres çok tetikler aman dikkat et.. o sevgiline de söyle kulaklarını çekerim onun üzmesin benim kuzumu
deadlineın önerisi üstüne komedi filmleriyle meşulum bugun teşekkürler :)Gecmis olsun dikkat et kendine..
Sana iyi gelecek seylerle mesgul ol..
kız polisiye yabancı dizilerde izleyebilirsindeadlineın önerisi üstüne komedi filmleriyle meşulum bugun teşekkürler :)
tamamdır patronkız polisiye yabancı dizilerde izleyebilirsinbak aklıma geldi heyecana kapılıp herşeyi unutursun ben bir sarınca başka bişey düşünemiyorum iyi yapmışsın komedi iyidir yanında bişeyler yeme bak öyle normal yemeklerini ye öğün atlama bu arada yanına da su al su iç izlerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?