Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Hangi cümle canım

Hangi cümle canım
bugün misfirliğe gideceğini söylediğin ama gitmek istemediğin inşallah yemem dediğin cümle kız neyse özet çok yeme abartma yani seç 2 tane bişey en masum görünen o ikisini ye mesela akşam ekmek yeme hafif ye bence

panik atak var dün bi kriz geçirdim acildeydim yani hala üstümde feci bi yorgunluk var kendime gelemedim hala pek

geçmiş olsun canım çok çok sık oluyor mu kriz kendine dikkat etmelisin stresli yerlerden uzak durmaya çalış
sık oluyordu ilacı bırakmıstım birde sevgilimlede kavga edince sonuç ortadaa.Yeniden başlıcam ilaca bakalım canım geçer inşallah şu üstümdeki depresiflikk

sık oluyordu ilacı bırakmıstım birde sevgilimlede kavga edince sonuç ortadaa.Yeniden başlıcam ilaca bakalım canım geçer inşallah şu üstümdeki depresiflikk
ilaçları ihmel etme canım hiç bişey senden önemli değil kafanı takmamaya çalış dinlen bugün iyice kafanı dağıtacak şeyler yap komedi filmi falan izle uzaklaş olumsuz düşüncelerden tamam mı

tamam çok teşekkür ederim kalkacak halim bile yok leslieyi yapamazsam affola :)

Anlaşılmıştir

ayy sorma bacaklarım çok fena otururken çok zorlanıyorum
panik atak var dün bi kriz geçirdim acildeydim yani hala üstümde feci bi yorgunluk var kendime gelemedim hala pek

çok geçmiş olsun canım.. ilaçlarını ihmal etme stres çok tetikler aman dikkat et.. o sevgiline de söyle kulaklarını çekerim onun üzmesin benim kuzumu

çok beğendim dersen yalan olur cnm dağ taş şarkı söylüyo sıkıldım açıkçası

ispanyol cnm upon a tıme favorilere aldım akşam izlicem benimde ilgimi çekti
evet o dizi çok iyi ben çok seviyorum baya bölüm birikti izlemediğim bilimkurgu polisiye fantastik seversen fringe diye bir dizi var onu izle benim favorim çok severim final yaptı eski bölümlerini birdaha izlerim yani

teşekkür ederim bebeğim canımsın :)

deadlineın önerisi üstüne komedi filmleriyle meşulum bugun teşekkürler :)
kız polisiye yabancı dizilerde izleyebilirsin bak aklıma geldi heyecana kapılıp herşeyi unutursun ben bir sarınca başka bişey düşünemiyorum iyi yapmışsın komedi iyidir yanında bişeyler yeme bak öyle normal yemeklerini ye öğün atlama bu arada yanına da su al su iç izlerken

dünkü menüm
kahvaltı 10.00 1 yumurta 2 dilim tambuğday ekmeği domates maydonoz 1 kk peynir 1 tk bal
ara 12.30 1 elma 3 ceviz
öğle 14.30 3 yk taze fasulye 3 yk yoğurt
ara 16.30 2 avuç karışık kuruyemiş kaju fındık çiğ badem vardı çok acıkmıştım
akşam 20.00 not kuruyemişle 4 saat dışarıda dolanınca açlıktan öldüm ve menümüz kahvaltı gibi oldu 2 dilim tam buğday ekmeği peynir 1 yumurta 2 yk taze fasulye

su 1.5 lt
spor 4 mil leslie
20 squat
50 kalça hareketi
100 mekik
30 bisikletli olan mekikten
20 ters mekik
40 ayaklarını uzatıp makas mı ne adı ondan
20 yere yatıp havada bacakları açıp kapadım
25 sn düz plank
25 er yan plank ama modifiye olandan
baya çalışmışım

tamamdır patron şişemi doldurdum yanımda zaten kaçamak yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…