Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kahvaltım
1 yeşil çay
3 bardak su
1 haşlanmış yumurta
1 siyah çay (tatlamdırıcılı)
1 minik dilim kendi yaptığım pide (sağlıklı)
azcıkın peynir lıght
1 krem peynir lıght
ve 3 zeytin
öğle 6 badem bir kase yoğurt
ara 2 bardak yeşil çay (demleme)
kıymalı yumurta
1 minicik poğça (kepekli yağsız)
1 saat sonra süt
akşam yemeği yumuşacık dana biftek
1 dilim gulitensiz ekmek
1 saat sonra sütlü şekersiz nescafe
2,5 lt su
(bu arada kabızlık şikayeti olanlar süt tüketsin)

kız senin yazı küçülmüş tanıyamadım menü süper yalnız daha yeni yedim ama karnım acıktı bu günlerde durdurulmaz açlık yaşıyorum sanki

evet o dizi çok iyi ben çok seviyorum baya bölüm birikti izlemediğim bilimkurgu polisiye fantastik seversen fringe diye bir dizi var onu izle benim favorim çok severim final yaptı eski bölümlerini birdaha izlerim yani
ahhh fringeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.. bitince ne üzülmüştüm yaaaaa
yok bee akşam da kötü değil bence güzel bir menü.. yalnıııııııııızzzzz bu spor nedir kuzummm bayıldımm bayıldıımmm
maşallah çok çeşitli olmuş menün güzeeeell
spor yaptın mı
hahah dün korkuttun beni bende menüm gözüne gözüne girmesin diye hile yaptım
hahhaaaaa çok tatlısın yaaaa

kızıma ek gıdaya başladım.. yoğurt 10 gündür veriyorum.. 3 gündür de çorbaya başladık ama mevsim sebzesi ne verebilirim bilmiyorum.. patates-havuç kullanıyorum şimdilik bir de brokoli deniycem ama başka aklıma gelmiyor fikriniz var mıı

Maşallah canım ne kadar çok çalışmış sin takımın spor kraliçesi

gelme üstüme üstüme bak :)
en fazla bu kadar büyüyo ya :)
tamam ben senin büyük mor yazılarına alıştım iyi bu

fringe bende çok üzüldüm ya güzel dizi aklıam ilk gelen o o kadar dizi izledim ama ilk aklıma fringe geliyor
spor yapmaya başlayınca durduramıyorum kendimi şu harekettende yapayım hadi şuda olsun derken alıp başını gidiyor

dur yazınca aklıma geldi ıspanak olabilir
tam ıspanak diyecektim yazmışsın aklıma bişey gelmedi neyse az kaldı mevsim sebzeleri değişmesine bunlarla idare edersin sonra sebzeler çeşitlenir birde karnabaharda kullanabilirsin kereviz hala var mı bilmiyorum oda olabilir

Maşallah canım ne kadar çok çalışmış sin takımın spor kraliçesi
sağol canım spor yapmayı seviyordum zaten bu aralar durduramıyorum kendimi herşeyden yapasım var

bu arada kızlar size öğrendiğim bir bilgiyi paylaşmaya geldim tuvalate çıkamama yada karnınızda şişkinlik gibi problemleriniz oluyorsa akşam yatmadan önce yere yatıp ayakalarınızı havaya kaldırıp kanepeye uzatın ve çekebildiğiniz kadar mekik çekin bağırsak hareketlenmesini arttırıyormuş ilk başta ayaklarınız tam uzatıp yapın sonradan dizleriniz 90 derece olacak şekilde olanı daha iyi ona geçersiniz

afroditcim gelmiş nasılsın bakalım neler oluyor
:) iyiyim cok iyiyim canm şükür zor zamanları atlattım sayılır kiloyu sabit tutmaya çalışıyorum :) burdan kopmak istemiyorum yeni arkadaslar geliyo sürekli doğumdan sonra dönünce sen de kimsin demesinler
siz de yavas kilo verin benden önce mezun olup gitmeyin beni burda yallnız bırakmayın

kilo verelim mezun olalaım sen kilo verirken korumaya geçelim burda öyle deme bırakmayız seni yalnız şimdi korumaya çalış kilonu çok fazla almazsan vermeside kolay olur zaten kilo alacaksın o kaçınılmaz ama çok olmasın dimi normal sınırlarda olsun

kaç aylık cnm bebişin

tamam canm valla almaya çok musaitim kocişim de sağolsun kvdeden beter cıktı onu ye bunu ye bıktırıyo valla ama direniyorum..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…