tamamdır patronşişemi doldurdum yanımda zaten kaçamak yok :)
kız senin yazı küçülmüş tanıyamadımkahvaltım
1 yeşil çay
3 bardak su
1 haşlanmış yumurta
1 siyah çay (tatlamdırıcılı)
1 minik dilim kendi yaptığım pide (sağlıklı)
azcıkın peynir lıght
1 krem peynir lıght
ve 3 zeytin
öğle 6 badem bir kase yoğurt
ara 2 bardak yeşil çay (demleme)
kıymalı yumurta
1 minicik poğça (kepekli yağsız)
1 saat sonra süt
akşam yemeği yumuşacık dana biftek
1 dilim gulitensiz ekmek
1 saat sonra sütlü şekersiz nescafe
2,5 lt su
(bu arada kabızlık şikayeti olanlar süt tüketsin)
hahah dün korkuttun beni bende menüm gözüne gözüne girmesin diye hile yaptımkız senin yazı küçülmüş tanıyamadımmenü süper yalnız daha yeni yedim ama karnım acıktı bu günlerde durdurulmaz açlık yaşıyorum sanki
hahah dün korkuttun beni bende menüm gözüne gözüne girmesin diye hile yaptım
gelme üstüme üstüme bakanladım baya küçültmüşşün bunuda okumakta zorlandım ben ama güzel olmuş beğendim
ahhh fringeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.. bitince ne üzülmüştüm yaaaaaevet o dizi çok iyi ben çok seviyorum baya bölüm birikti izlemediğimbilimkurgu polisiye fantastik seversen fringe diye bir dizi var onu izle benim favorim çok severim final yaptı eski bölümlerini birdaha izlerim yani
yok bee akşam da kötü değil bence güzel bir menü.. yalnıııııııııızzzzz bu spor nedir kuzummm bayıldımm bayıldıımmmdünkü menüm
kahvaltı 10.00 1 yumurta 2 dilim tambuğday ekmeği domates maydonoz 1 kk peynir 1 tk bal
ara 12.30 1 elma 3 ceviz
öğle 14.30 3 yk taze fasulye 3 yk yoğurt
ara 16.30 2 avuç karışık kuruyemiş kaju fındık çiğ badem vardıçok acıkmıştım
akşam 20.00 not kuruyemişle 4 saat dışarıda dolanınca açlıktan öldüm ve menümüz kahvaltı gibi oldu2 dilim tam buğday ekmeği peynir 1 yumurta 2 yk taze fasulye
su 1.5 lt
spor 4 mil leslie
20 squat
50 kalça hareketi
100 mekik
30 bisikletli olan mekikten
20 ters mekik
40 ayaklarını uzatıp makas mı ne adı ondan
20 yere yatıp havada bacakları açıp kapadım
25 sn düz plank
25 er yan plank ama modifiye olandan
baya çalışmışım
maşallah çok çeşitli olmuş menün güzeeeellkahvaltım
1 yeşil çay
3 bardak su
1 haşlanmış yumurta
1 siyah çay (tatlamdırıcılı)
1 minik dilim kendi yaptığım pide (sağlıklı)
azcıkın peynir lıght
1 krem peynir lıght
ve 3 zeytin
öğle 6 badem bir kase yoğurt
ara 2 bardak yeşil çay (demleme)
kıymalı yumurta
1 minicik poğça (kepekli yağsız)
1 saat sonra süt
akşam yemeği yumuşacık dana biftek
1 dilim gulitensiz ekmek
1 saat sonra sütlü şekersiz nescafe
2,5 lt su
(bu arada kabızlık şikayeti olanlar süt tüketsin)
hahhaaaaa çok tatlısın yaaaahahah dün korkuttun beni bende menüm gözüne gözüne girmesin diye hile yaptım
Maşallah canım ne kadar çok çalışmış sindünkü menüm
kahvaltı 10.00 1 yumurta 2 dilim tambuğday ekmeği domates maydonoz 1 kk peynir 1 tk bal
ara 12.30 1 elma 3 ceviz
öğle 14.30 3 yk taze fasulye 3 yk yoğurt
ara 16.30 2 avuç karışık kuruyemiş kaju fındık çiğ badem vardıçok acıkmıştım
akşam 20.00 not kuruyemişle 4 saat dışarıda dolanınca açlıktan öldüm ve menümüz kahvaltı gibi oldu2 dilim tam buğday ekmeği peynir 1 yumurta 2 yk taze fasulye
su 1.5 lt
spor 4 mil leslie
20 squat
50 kalça hareketi
100 mekik
30 bisikletli olan mekikten
20 ters mekik
40 ayaklarını uzatıp makas mı ne adı ondan
20 yere yatıp havada bacakları açıp kapadım
25 sn düz plank
25 er yan plank ama modifiye olandan
baya çalışmışım
gelme üstüme üstüme bak:)
en fazla bu kadar büyüyo ya :)
fringeahhh fringeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.. bitince ne üzülmüştüm yaaaaa
yok bee akşam da kötü değil bence güzel bir menü.. yalnıııııııııızzzzz bu spor nedir kuzummm bayıldımm bayıldıımmm
maşallah çok çeşitli olmuş menün güzeeeell
spor yaptın mı
hahhaaaaa çok tatlısın yaaaa
kızıma ek gıdaya başladım.. yoğurt 10 gündür veriyorum.. 3 gündür de çorbaya başladık ama mevsim sebzesi ne verebilirim bilmiyorum.. patates-havuç kullanıyorum şimdilik bir de brokoli deniycem ama başka aklıma gelmiyor fikriniz var mıı
tam ıspanak diyecektim yazmışsındur yazınca aklıma geldi ıspanak olabilir
sağol canım spor yapmayı seviyordum zaten bu aralar durduramıyorum kendimi herşeyden yapasım varMaşallah canım ne kadar çok çalışmış sintakımın spor kraliçesi
afroditcim gelmiş nasılsın bakalım neler oluyorkızlaaaarrr
:) iyiyim cok iyiyim canm şükür zor zamanları atlattım sayılır kiloyu sabit tutmaya çalışıyorum :) burdan kopmak istemiyorum yeni arkadaslar geliyo sürekli doğumdan sonra dönünce sen de kimsin demesinlerafroditcim gelmiş nasılsın bakalım neler oluyor
kilo verelim mezun olalaım sen kilo verirken korumaya geçelim burda öyle deme bırakmayız seni yalnız:) iyiyim cok iyiyim canm şükür zor zamanları atlattım sayılır kiloyu sabit tutmaya çalışıyorum :) burdan kopmak istemiyorum yeni arkadaslar geliyo sürekli doğumdan sonra dönünce sen de kimsin demesinler
siz de yavas kilo verin benden önce mezun olup gitmeyin beni burda yallnız bırakmayın
kaç aylık cnm bebişinkızıma ek gıdaya başladım.. yoğurt 10 gündür veriyorum.. 3 gündür de çorbaya başladık ama mevsim sebzesi ne verebilirim bilmiyorum.. patates-havuç kullanıyorum şimdilik bir de brokoli deniycem ama başka aklıma gelmiyor fikriniz var mıı
tamam canm valla almaya çok musaitim kocişim de sağolsun kvdeden beter cıktı onu ye bunu ye bıktırıyo valla ama direniyorum..:)kilo verelim mezun olalaım sen kilo verirken korumaya geçelim burda öyle deme bırakmayız seni yalnızşimdi korumaya çalış kilonu çok fazla almazsan vermeside kolay olur zaten kilo alacaksın o kaçınılmaz ama çok olmasın dimi normal sınırlarda olsun
tamam canm valla almaya çok musaitim kocişim de sağolsun kvdeden beter cıktı onu ye bunu ye bıktırıyo valla ama direniyorum..:)
cnm ıkı tane var diziGünaydınn
Aklımızda bulunsun tsk, lazım olunca deneyeceğim.tadı nasıl ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?