- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Canım ilki diğeri tırt ilkini izle once upon a time doğrusucnm ıkı tane var dizi
once upon a tıme mı
once yoksa upon a tıme wonderland mı
günaydın kuzucuklar..
dünkü menüm
10:00: 1 kase yoğurt içine 1 muz , 2 kaşık yulaf ezmesi, 2 çk tarçın
14:00: nescafe 2si birarada, 2 ceviz, 3 kuru kayısı, 5 badem
18yarım haşlanmış patates ve 1 yumurtadan yapılmış patates salatası (sıfır yağ), 1 kk peynir
su 3 lt
spor 1 mil leslie, jillian 22 dk ancak yapabildim.. bacaklarım çok acıyooooo
dünkü menüm
kahvaltı 10.00 1 yumurta 2 dilim tambuğday ekmeği domates maydonoz 1 kk peynir 1 tk bal
ara 12.30 1 elma 3 ceviz
öğle 14.30 3 yk taze fasulye 3 yk yoğurt
ara 16.30 2 avuç karışık kuruyemiş kaju fındık çiğ badem vardıçok acıkmıştım
akşam 20.00 not kuruyemişle 4 saat dışarıda dolanınca açlıktan öldüm ve menümüz kahvaltı gibi oldu2 dilim tam buğday ekmeği peynir 1 yumurta 2 yk taze fasulye
su 1.5 lt
spor 4 mil leslie
20 squat
50 kalça hareketi
100 mekik
30 bisikletli olan mekikten
20 ters mekik
40 ayaklarını uzatıp makas mı ne adı ondan
20 yere yatıp havada bacakları açıp kapadım
25 sn düz plank
25 er yan plank ama modifiye olandan
baya çalışmışım
Kızlar selamnabersiniz ben de yeni geldim eve yoğun bir gün daha bitti şükür .malesef mobilden girdim bütün gün ama işkenceydi yazılmadı bir türlü
Şuanda mobilden giriyorum ama bu eşimin teli çok rahat giriliyorDikkat ediyorum da herkese az yemişsin diyorsun ama canım ya bence sen de az yiyorsun
Deadline o spor ne yaa harikasın
Ayy evet mobilden hiç rahat olmuyo
tamam cnm şimdilik aradığım gibi bi seri buldum dominion diye onu izliyorum ilk bölümünüCanım ilki diğeri tırt ilkini izle once upon a time doğrusu
april menü cok iyi canısıDünkü menüm
Sabah 07:15
Yarım simit
Bir çay
Ara 10:00
5 fındık 5 ceviz
Öğle 12:45
Bir kase sebze çorbası
3 kaşık körili tavuk kavurma
Salata
İki dilim ekmek
Ara 15:45
Bir portakal
Akşam 20:45
4 çiğ köfte
Bir bardak ayran
3 lt su
25 dk yürüyüş
2 mile leslie
bende şu an telden giriyorum bu mesajlari yeni gördümKızlar selamnabersiniz ben de yeni geldim eve yoğun bir gün daha bitti şükür .malesef mobilden girdim bütün gün ama işkenceydi yazılmadı bir türlü
Teşekkür bebeğimapril menü cok iyi canısı
bende şu an telden giriyorum bu mesajlari yeni gördüm
He hee hiç merak etmedim. ..102 le başladım buraya şimdi 86 kgum ama kaç ay tabiki bilmiyorumSlm kizlar nasilsiniz diyet nasil gidiyor biaey soracagim size merak ediyorumda sizler nekadar zamandir diyettesinoz ve nekadar verdiniz ..
bence ağustosun sonu eylülün başında geldin daha mi erken yoksaHe hee hiç merak etmedim. ..102 le başladım buraya şimdi 86 kgum ama kaç ay tabiki bilmiyorum
bilemiyoruz canım bazen sabit oluyor bazen biraz almış oluyoruz çoğu kişi yeni sayılır takımda en fazla 1 ay olmuştur çoğu icin ayrıca izne ayrılan var falan karışık yaniSlm kizlar nasilsiniz diyet nasil gidiyor biaey soracagim size merak ediyorumda sizler nekadar zamandir diyettesinoz ve nekadar verdiniz ..
İyi geceler bebemiyi geceler kızlar
Tamam anladim saol canim aciklaman icibilemiyoruz canım bazen sabit oluyor bazen biraz almış oluyoruz çoğu kişi yeni sayılır takımda en fazla 1 ay olmuştur çoğu icin ayrıca izne ayrılan var falan karışık yani
GunaydinGünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?