Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Dünkü menüm

Sabah 07:15
Yarım simit
Bir çay

Ara 10:00
5 fındık 5 ceviz

Öğle 12:45
Bir kase sebze çorbası
3 kaşık körili tavuk kavurma
Salata
İki dilim ekmek

Ara 15:45
Bir portakal

Akşam 20:45
4 çiğ köfte
Bir bardak ayran

3 lt su
25 dk yürüyüş
2 mile leslie

Kızlar selam nabersiniz ben de yeni geldim eve yoğun bir gün daha bitti şükür .malesef mobilden girdim bütün gün ama işkenceydi yazılmadı bir türlü

Dikkat ediyorum da herkese az yemişsin diyorsun ama canım ya bence sen de az yiyorsun

Deadline o spor ne yaa harikasın
Kızlar selam nabersiniz ben de yeni geldim eve yoğun bir gün daha bitti şükür .malesef mobilden girdim bütün gün ama işkenceydi yazılmadı bir türlü

Ayy evet mobilden hiç rahat olmuyo

Dünkü menüm
Sabah 07,30
1 kk peynir
1 dilim çavdar ekmeği

Öğle: 13,00
5 yemek kaşığı mantar yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim çavdar

Ara: 16,45
2 kuru kayısı
1 tane ince kek

Akşam :18,00
4 yemek kaşığı mantar yemeği
3 y. kaşığı yoğurt

Ara: 1 tane minicik muz :)

Su:3 lt
Spor: leslie 3 mil

april menü cok iyi canısı
bende şu an telden giriyorum bu mesajlari yeni gördüm

Slm kizlar nasilsiniz diyet nasil gidiyor biaey soracagim size merak ediyorumda sizler nekadar zamandir diyettesinoz ve nekadar verdiniz ..

Slm kizlar nasilsiniz diyet nasil gidiyor biaey soracagim size merak ediyorumda sizler nekadar zamandir diyettesinoz ve nekadar verdiniz ..
He hee hiç merak etmedim. ..102 le başladım buraya şimdi 86 kgum ama kaç ay tabiki bilmiyorum

bilemiyoruz canım bazen sabit oluyor bazen biraz almış oluyoruz çoğu kişi yeni sayılır takımda en fazla 1 ay olmuştur çoğu icin ayrıca izne ayrılan var falan karışık yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…