- 15 Şubat 2009
- 3.942
- 1.890
- 723
Sabahla oglen arasina borde ara ogun yesen iyi olacak canim nekadar az sık yenirse okadar metabolizmayi calistirir tembellestormezsinDünkü menüm
Sabah 07:15
Yarım simit
Bir cay
Öğle 12:45
Bir kase brokoli cr
5 kş mercimek yemeği
Salata
Bir dilim ekmek
Ara 16:00
Bir elma
Aksam
Bir parça tavuk ızgara
İki kaşık erişte
3 ltsu
1 saat yürüyüs
1mile leslie
Dünkü menüm
Yarım simit
Bir cay
Bir kase brokoli cr
5 kş mercimek yemeği
Salata
Bir dilim ekmek
Bir elma
Aksam
Bir parça tavuk ızgara
İki kaşık erişte
3 ltsu
1 saat yürüyüs
1mile leslie
sen nersein kaç gündür kız 2 gündür yoksun haberin var mıkızlarr günaydın.. ben dün bildirim yapmamış mıyım? hatırlayamadım şimdi
kusura bakmayın ne olur.. bu aralar işler çok yoğun.. nredeyse tek aktivitem iş sonrası gittiğim spor..
dünkü menüm:
sabah(08:15) 1 kepekli tost, 1 limonlu çay
ara(11:15) 8 badem
öğle(13:30) 1 kase çorba, 2 dlm ekmek
akşam(19:30) 2kaşık bezelye yemeği, 2 kaşık makarna
ara(21:00) 2 kepekli galeta.
spor:1saat + 2 mil leslie , 1,5 lt su.. :)
her şey tamam da canım akşam turşu yemişsin yarın tarıda artı çıkmamak için bugüb bol su içeceksin artık unutma su su suGünaydın kızlar dünkü listem
Sabah 8.15 2dilim ekmek 2 dilim peynir 4 tane zeytin 1 bardak şekersiz çay 1 tane haşlanmış yumurta
9.30 Nescafe 2si bir arada
Öğlen 14.00 küçük bir dilim börek 1 kase salata 2 kaşık pirinç pilavı 1 parça izgara tavuk küçük yuvarlak bi kek vardı adını bilmiyorum ondan
16.00 Türk Kahvesi
17.00 Nescafe
Aksam yemegi 20.00 gibi acayip içim geçti 3 kaşık bulgur pilavı 3 kaşık taze fasulye 1 tane kornison turşu
Su 1 lt spor 1 mil Leslie
Tamam canım su icicemhaikaten april öğlene kacar acıkmıyor musun ben açlıktan ölürdüm herhalde menü güzel
sen nersein kaç gündür kız 2 gündür yoksun haberin var mıen sonki galetayı sevmedim
her şey tamam da canım akşam turşu yemişsin yarın tarıda artı çıkmamak için bugüb bol su içeceksin artık unutma su su su
bence dünkü haline göre süper bir liste olmuş yürüyüşte cabasıSelam kızlaar dünki menüm 7.00 bi rafadan yumurta bi kase yarım yağlı yoğurt 5 zeytin
11.00 bi büyük fincan sütlü kahve
17.00 bir kase soğan çorbası,bir küçük taban çoban salata ve 12 tanede levrek
19.00 bi fincan yyeşil çay
dün öğlen birşey yiyemedim 3 lt su içtim spor yok gece 20 dak yürüyüş yaptım sadece
aynen bugn biraz daha iyiyiim tekrar tedaviye başlama kararı aldım zaten bu hafta içi gidicem muayeneye :)bence dünkü haline göre süper bir liste olmuş yürüyüşte cabasınasılsın bomba gibi çok güzel yeni bir gün inşallah senin için
evet canım çok iyi fikir sağlık ihmale gelmez bencede gitaynen bugn biraz daha iyiyiim tekrar tedaviye başlama kararı aldım zaten bu hafta içi gidicem muayeneye :)
teşekkür ederim dünde çok yanımda olsun cansın seen :)evet canım çok iyi fikir sağlık ihmale gelmez bencede git
teşekkür ederim dünde çok yanımda olsun cansın seen :)
çook teşekkürler canımm akşama doğru lesliemi yaparım :)ne demek canım ya iyi ol sen yeter ki
Kepekli galeta normlade listemde vardı canım... başından beri hiç yememiştim.. bir deneyeyim dedim.. ama bence de akşam yemek için uygun değil.. gündüz ara öğünü için yanında bir sb kadar yoğurtla güzel gidebilir amasen nersein kaç gündür kız 2 gündür yoksun haberin var mıen sonki galetayı sevmedim
5.5 aylık canımkaç aylık cnm bebişin
aman haaaa.. eşlere kalsak bin kilo oluruztamam canm valla almaya çok musaitim kocişim de sağolsun kvdeden beter cıktı onu ye bunu ye bıktırıyo valla ama direniyorum..:)
süpersin tatlımmDünkü menüm
Yarım simit
Bir çay
Ara 10:00
5 fındık 5 ceviz
Bir kase sebze çorbası
3 kaşık körili tavuk kavurma
Salata
İki dilim ekmek
Ara 15:45
Bir portakal
Akşam 20:45
4 çiğ köfte
Bir bardak ayran
3 lt su
25 dk yürüyüş
2 mile leslie
bu aralar azalttım canım birkaç günlüğüne..Dikkat ediyorum da herkese az yemişsin diyorsun ama canım ya bence sen de az yiyorsun
Deadline o spor ne yaa harikasın
Ayy evet mobilden hiç rahat olmuyo
hepsi de çok çok iyiiiDünkü menüm
Sabah 07,30
1 kk peynir
1 dilim çavdar ekmeği
Öğle: 13,00
5 yemek kaşığı mantar yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim çavdar
Ara: 16,45
2 kuru kayısı
1 tane ince kek
Akşam :18,00
4 yemek kaşığı mantar yemeği
3 y. kaşığı yoğurt
Ara: 1 tane minicik muz :)
Su:3 lt
Spor: leslie 3 mil
çok güzel tatlım yaaDünkü menüm
Yarım simit
Bir cay
Bir kase brokoli cr
5 kş mercimek yemeği
Salata
Bir dilim ekmek
Bir elma
Aksam
Bir parça tavuk ızgara
İki kaşık erişte
3 ltsu
1 saat yürüyüs
1mile leslie
burcu çok iyi gidiyorsun canımIlk menu benden gelsin dun sabah yine kalkar kalkmaz soganli limonlu su
Sabah 8.30
1h.yumurta
4zeytin
2k.dilimekmek
Salata cay
Ara 11.30 yarim muz
Oglen 13.00 ayran corbasi 1tabak ve 1dilim kepekekmek
Ara ogun 15.00 yeseilcay 5light cubuk 1dilimarmut 1dilim portakal
Aksam 17.00 3kofte 1patates
1dilimk.ekmek
9lucay aksamyatmadan yine soganlilimonlusu
Gun icinde 2.5lt limonlu su 10dkk pedal cevirdim spor bugunden itibaren yuruyuse cevirecek ins.
galeta benim de evde var yesemmi kikızlarr günaydın.. ben dün bildirim yapmamış mıyım? hatırlayamadım şimdi
kusura bakmayın ne olur.. bu aralar işler çok yoğun.. nredeyse tek aktivitem iş sonrası gittiğim spor..
dünkü menüm:
sabah(08:15) 1 kepekli tost, 1 limonlu çay
ara(11:15) 8 badem
öğle(13:30) 1 kase çorba, 2 dlm ekmek
akşam(19:30) 2kaşık bezelye yemeği, 2 kaşık makarna
ara(21:00) 2 kepekli galeta.
spor:1saat + 2 mil leslie , 1,5 lt su.. :)
bence güzel menü ama suyu arttırmalısınGünaydın kızlar dünkü listem
Sabah 8.15 2dilim ekmek 2 dilim peynir 4 tane zeytin 1 bardak şekersiz çay 1 tane haşlanmış yumurta
9.30 Nescafe 2si bir arada
Öğlen 14.00 küçük bir dilim börek 1 kase salata 2 kaşık pirinç pilavı 1 parça izgara tavuk küçük yuvarlak bi kek vardı adını bilmiyorum ondan
16.00 Türk Kahvesi
17.00 Nescafe
Aksam yemegi 20.00 gibi acayip içim geçti 3 kaşık bulgur pilavı 3 kaşık taze fasulye 1 tane kornison turşu
Su 1 lt spor 1 mil Leslie
12 tane levrek de ne ola kiiiSelam kızlaar dünki menüm 7.00 bi rafadan yumurta bi kase yarım yağlı yoğurt 5 zeytin
11.00 bi büyük fincan sütlü kahve
17.00 bir kase soğan çorbası,bir küçük taban çoban salata ve 12 tanede levrek
19.00 bi fincan yyeşil çay
dün öğlen birşey yiyemedim 3 lt su içtim spor yok gece 20 dak yürüyüş yaptım sadece
hayvanlığım üstümdeydi ye ye doymadım depresyon belirtilerim bunlar5.5 aylık canım
aman haaaa.. eşlere kalsak bin kilo oluruz
süpersin tatlımm
bu aralar azalttım canım birkaç günlüğüne..
hepsi de çok çok iyiii
çok güzel tatlım yaa
burcu çok iyi gidiyorsun canım
galeta benim de evde var yesemmi ki
bence güzel menü ama suyu arttırmalısın
12 tane levrek de ne ola kiii
tüm gün pek bişey yemediğinden de olabilir o yeme isteği bende de oluyor çünkü bazenhayvanlığım üstümdeydi ye ye doymadım depresyon belirtilerim bunlar
Saol canim ama hastalandim simdi sanirim vermem dimi odem topluyor vucud dimi5.5 aylık canım
aman haaaa.. eşlere kalsak bin kilo oluruz
süpersin tatlımm
bu aralar azalttım canım birkaç günlüğüne..
hepsi de çok çok iyiii
çok güzel tatlım yaa
burcu çok iyi gidiyorsun canım
galeta benim de evde var yesemmi ki
bence güzel menü ama suyu arttırmalısın
12 tane levrek de ne ola kiii
vermemiş olabilirsin evet ödem falanda olabilir moralini bozma aynen devam et regl bittikten sonra birden eksi görürsün tartıda çok daha fazla yani vermiş oluyorsun ama faketmiyorsunSaol canim ama hastalandim simdi sanirim vermem dimi odem topluyor vucud dimi
Yarinmi cumaya mi tartilayim soyliyeyim
küçüktü levrekler ya çok büyük değildi buarada pazartesi gününe randevu aldım şans dile banaa :))tüm gün pek bişey yemediğinden de olabilir o yeme isteği bende de oluyor çünkü bazenlevrek büyüklüğü ne kadardı acaba onada bağlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?