tamam canım pzaretsi herşey yolunda gider umarımküçüktü levrekler ya çok büyük değildi buarada pazartesi gününe randevu aldım şans dile banaa :))
Tamam yarin sabaha tartilir soylerimvermemiş olabilirsin evet ödem falanda olabilir moralini bozma aynen devam et regl bittikten sonra birden eksi görürsün tartıda çok daha fazla yani vermiş oluyorsun ama faketmiyorsunbence yarın tartıl sen tartı günümüz yarın sonuçta ama cumada tartılabilirsin yarın rahat hissetmem dersen öğlene kadar yazmayı unutma buraya ama cuma
yok canım yarın bildirim yaparım kesinn haftaya listedeyim oley :))tamam canım pzaretsi herşey yolunda gider umarımyarın bildirim yapmayı unutma ayrıca aklımdayken hatırlatayım
bu hafta listedesin sanırım haftaya değil akşam ben bir hesaplayımda dur kaç gün olmuş sen takıma geleliyok canım yarın bildirim yaparım kesinn haftaya listedeyim oley :))
Peki ben haftaya girermiyim cumartesi haftaya 2hafta olucakbu hafta listedesin sanırım haftaya değil akşam ben bir hesaplayımda dur kaç gün olmuş sen takıma gelelibu hafat verdiğin her gr takımın işine gelmiş olacak bu akşam çok ağır şeyler yeme
tamam hafif takıldım bugün zaten hesapla bi :) bakalım kaç olmuşuum :)bu hafta listedesin sanırım haftaya değil akşam ben bir hesaplayımda dur kaç gün olmuş sen takıma gelelibu hafat verdiğin her gr takımın işine gelmiş olacak bu akşam çok ağır şeyler yeme
canım kurallarda ilk geldiğin gün ilk gelişin sayılmıyor ilk cuma takıma geldiğin zaman sayılıyor onun üstüne 1 hafta daha geçmesi gerekiyor yani senin ilk geldiğin tarih 21 şubatmış mesela bu hafat ilk kez bildirim yapacaksın resmi olarak haftayada 2. haftan olmuş olacak bir sonraki hafta listedesinPeki ben haftaya girermiyim cumartesi haftaya 2hafta olucak
tatlım ilk geldiin tarih 10 şubat ya 13 ü ilk geldiğin cuma 20 si ikinci cuma 27 si üçüncü cuma oluyor yani evet bu hafta listedesintamam hafif takıldım bugün zaten hesapla bi :) bakalım kaç olmuşuum :)
evet canım doğru hatırlıyosun hedef 60 :) az kaldı azcanım kurallarda ilk geldiğin gün ilk gelişin sayılmıyor ilk cuma takıma geldiğin zaman sayılıyor onun üstüne 1 hafta daha geçmesi gerekiyor yani senin ilk geldiğin tarih 21 şubatmış mesela bu hafat ilk kez bildirim yapacaksın resmi olarak haftayada 2. haftan olmuş olacak bir sonraki hafta listedesin
tatlım ilk geldiin tarih 10 şubat ya 13 ü ilk geldiğin cuma 20 si ikinci cuma 27 si üçüncü cuma oluyor yani evet bu hafta listedesinbaşlangıç 72 hedef 60 mı öyle not etmişim geçen hafta 69.9 doğrumudur
az kalmış tabiki hadi bakalımevet canım doğru hatırlıyosun hedef 60 :) az kaldı az
Tamam anladim canim 2hafta sonra giricem ozamancanım kurallarda ilk geldiğin gün ilk gelişin sayılmıyor ilk cuma takıma geldiğin zaman sayılıyor onun üstüne 1 hafta daha geçmesi gerekiyor yani senin ilk geldiğin tarih 21 şubatmış mesela bu hafat ilk kez bildirim yapacaksın resmi olarak haftayada 2. haftan olmuş olacak bir sonraki hafta listedesin
tatlım ilk geldiin tarih 10 şubat ya 13 ü ilk geldiğin cuma 20 si ikinci cuma 27 si üçüncü cuma oluyor yani evet bu hafta listedesinbaşlangıç 72 hedef 60 mı öyle not etmişim geçen hafta 69.9 doğrumudur
evet canım aynen öyle ilk haftan oldu sayılırTamam anladim canim 2hafta sonra giricem ozaman
özellikle listeye gireceğin hafta daha önemli tabi daha dikkatli olmalı ve kilo vermelisin canım. ilk haftalar takıma uyum alışma süreleridirTamam anladim canim 2hafta sonra giricem ozaman
Kafaya koydum ins. Simdilerdede vericem canim ve basaricam ilkhedef 70 sonra 65 belkidedaha asagilara dusebilirimözellikle listeye gireceğin hafta daha önemli tabi daha dikkatli olmalı ve kilo vermelisin canım. ilk haftalar takıma uyum alışma süreleridirçünkü 2. ve 3. bildirimlerin arasındaki fark yüzden olacak...
aprilim hoşgeldin çalışmak zor olsa gerek ben tembelliğe iyi alıştım artık çalış dese biri üşenicem o dereceslm kızlar nasıl gidiyor ? ben yorgunum
evet hayali bile çok güzel ulaşınca daha da güzel olurKafaya koydum ins. Simdilerdede vericem canim ve basaricam ilkhedef 70 sonra 65 belkidedaha asagilara dusebilirim
Hayali bile guzelmis
Calisiyormusunslm kızlar nasıl gidiyor ? ben yorgunum
hoşgeldin bilgisayar başında pinekliyoruz yine değişen birşey yok :)slm kızlar nasıl gidiyor ? ben yorgunum
bende itirazım var idye bir türk filmi buldum nette onu izliycem komikmiş pek türk filmi izlemiyorum ama bu aralar güzel filmler varmış sinemada izleyim bakalım nasılmışhoşgeldin bilgisayar başında pinekliyoruz yine değişen birşey yok :)
sen hiç çalışmadın dimi ?evet çok zor hiç tavsiye etmemaprilim hoşgeldin çalışmak zor olsa gerek ben tembelliğe iyi alıştım artık çalış dese biri üşenicem o dereceama ne demişler işleyen demir pas tutmazmıydı öyle bişey paslandım küflendim galiba
evetCalisiyormusun
evet bende okuyorum gündüz ama katılamıyorum mobilden zor oluyor son günlerde yazması tam bi işkence benim teldenhoşgeldin bilgisayar başında pinekliyoruz yine değişen birşey yok :)
izle bakalım güzelse bende izlerimbende itirazım var idye bir türk filmi buldum nette onu izliycem komikmiş pek türk filmi izlemiyorum ama bu aralar güzel filmler varmış sinemada izleyim bakalım nasılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?