Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Tamam ya
Tamam yarin sabaha tartilir soylerim

yok canım yarın bildirim yaparım kesinn haftaya listedeyim oley :))
bu hafta listedesin sanırım haftaya değil akşam ben bir hesaplayımda dur kaç gün olmuş sen takıma geleli bu hafat verdiğin her gr takımın işine gelmiş olacak bu akşam çok ağır şeyler yeme

bu hafta listedesin sanırım haftaya değil akşam ben bir hesaplayımda dur kaç gün olmuş sen takıma geleli bu hafat verdiğin her gr takımın işine gelmiş olacak bu akşam çok ağır şeyler yeme
Peki ben haftaya girermiyim cumartesi haftaya 2hafta olucak

tamam hafif takıldım bugün zaten hesapla bi :) bakalım kaç olmuşuum :)

Peki ben haftaya girermiyim cumartesi haftaya 2hafta olucak
canım kurallarda ilk geldiğin gün ilk gelişin sayılmıyor ilk cuma takıma geldiğin zaman sayılıyor onun üstüne 1 hafta daha geçmesi gerekiyor yani senin ilk geldiğin tarih 21 şubatmış mesela bu hafat ilk kez bildirim yapacaksın resmi olarak haftayada 2. haftan olmuş olacak bir sonraki hafta listedesin
tamam hafif takıldım bugün zaten hesapla bi :) bakalım kaç olmuşuum :)
tatlım ilk geldiin tarih 10 şubat ya 13 ü ilk geldiğin cuma 20 si ikinci cuma 27 si üçüncü cuma oluyor yani evet bu hafta listedesin başlangıç 72 hedef 60 mı öyle not etmişim geçen hafta 69.9 doğrumudur

evet canım doğru hatırlıyosun hedef 60 :) az kaldı az

Tamam anladim canim 2hafta sonra giricem ozaman

Tamam anladim canim 2hafta sonra giricem ozaman
özellikle listeye gireceğin hafta daha önemli tabi daha dikkatli olmalı ve kilo vermelisin canım. ilk haftalar takıma uyum alışma süreleridirçünkü 2. ve 3. bildirimlerin arasındaki fark yüzden olacak...

özellikle listeye gireceğin hafta daha önemli tabi daha dikkatli olmalı ve kilo vermelisin canım. ilk haftalar takıma uyum alışma süreleridirçünkü 2. ve 3. bildirimlerin arasındaki fark yüzden olacak...
Kafaya koydum ins. Simdilerdede vericem canim ve basaricam ilkhedef 70 sonra 65 belkidedaha asagilara dusebilirim
Hayali bile guzelmis

slm kızlar nasıl gidiyor ? ben yorgunum
aprilim hoşgeldin çalışmak zor olsa gerek ben tembelliğe iyi alıştım artık çalış dese biri üşenicem o derece ama ne demişler işleyen demir pas tutmazmıydı öyle bişey paslandım küflendim galiba
Kafaya koydum ins. Simdilerdede vericem canim ve basaricam ilkhedef 70 sonra 65 belkidedaha asagilara dusebilirim
Hayali bile guzelmis
evet hayali bile çok güzel ulaşınca daha da güzel olur

sen hiç çalışmadın dimi ?evet çok zor hiç tavsiye etmem dicem ama öylede olmuyorki aslında çalışanın hayatı daha düzenli oluyorayy bende çalışmaktan yosun tuttum

evet

hoşgeldin bilgisayar başında pinekliyoruz yine değişen birşey yok :)
evet bende okuyorum gündüz ama katılamıyorum mobilden zor oluyor son günlerde yazması tam bi işkence benim telden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…