- 6 Şubat 2015
- 456
- 229
- 53
- 33
izle kafan dağılır bende kendimi filmlere verdim üpiter yükseliyorda fena değildi saçma bitmeseydi :))bende itirazım var idye bir türk filmi buldum nette onu izliycem komikmiş pek türk filmi izlemiyorum ama bu aralar güzel filmler varmış sinemada izleyim bakalım nasılmış
benim telden giriş bile yapamıyo kafayı yedi iyice seninki yine iyi :))sen hiç çalışmadın dimi ?evet çok zor hiç tavsiye etmemdicem ama öylede olmuyorki aslında çalışanın hayatı daha düzenli oluyor ayy bende çalışmaktan yosun tuttum
evet
evet bende okuyorum gündüz ama katılamıyorum mobilden zor oluyor son günlerde yazması tam bi işkence benim telden
sen hiç çalışmadın dimi ?evet çok zor hiç tavsiye etmemdicem ama öylede olmuyorki aslında çalışanın hayatı daha düzenli oluyor ayy bende çalışmaktan yosun tuttum
evet
evet bende okuyorum gündüz ama katılamıyorum mobilden zor oluyor son günlerde yazması tam bi işkence benim telden
düzelsin başka bişey istemiyorum yawwbenim telden giriş bile yapamıyo kafayı yedi iyice seninki yine iyi :))
evet kader arkadaşım o benimyosuna bağladın april ama senden daha çok yosun tutanı var topikte yetişemezsin dagatesine evet ya çalışmadım hiç hayırlısı bakalım
april ben yarın zamanım olursa yeni tartı almayı düşünüyorum canım cuma bildirim yapıcam tamam mıizle bakalım güzelse bende izlerim
tamam canım bende cuma sabahı yapacağım artık yarın akşam aç yatarım he hee =))april ben yarın zamanım olursa yeni tartı almayı düşünüyorum canım cuma bildirim yapıcam tamam mıbir bakayım benim tartıya gıcığım son haftalarda yenisiyle aram nasıl olcak
tamam canım bende cuma sabahı yapacağım artık yarın akşam aç yatarım he hee =))
kesin senin tartı hayata küstü canım in çık sonu bu oldu şaştı kaldıbende aç yatayım bari beden olarak sıkılaşma var spor yaptığımdan ama kilo olarak yok biraz daha sabır diyorumm birde tartının garip olduğunu annemle az önce kabullendik her çıktığımda bana farklı bişey söylüyor bu ya dedi bende anne bana da dedim yenisini al bence dedi bende hemen tamam dedim yarın bir bakayım bu fırsatta
evet benim tartı küstü hayata biraz dinlensin düzelir belkikesin senin tartı hayata küstü canım in çık sonu bu oldu şaştı kaldıyenisini al sen eskisini de biraz rahat bırak
görüşürüz april biz perşembe tartılmıyozmu tatlım ya ben cuma tartılcam tamamda cuma tartılacak olan haber versin dimi birde öğlene kadar vakit olduğunu unutmasın bunu da notuna ekle de sıkıntı olmasınben kaçıyorum kızlar bu gece biraz erken ayrılayım aranızdan yine grsrz fırsat olursayediklerimize dikkat ve cuma sabahı tartılıyoruz ona göre biraz daha dikkat tamammı güzeller
evet benim tartı küstü hayata biraz dinlensin düzelir belki
görüşürüz april biz perşembe tartılmıyozmu tatlım ya ben cuma tartılcam tamamda cuma tartılacak olan haber versin dimi birde öğlene kadar vakit olduğunu unutmasın bunu da notuna ekle de sıkıntı olmasın
Canım artık bunu herkes öğrenmiştir umarımevet benim tartı küstü hayata biraz dinlensin düzelir belki
görüşürüz april biz perşembe tartılmıyozmu tatlım ya ben cuma tartılcam tamamda cuma tartılacak olan haber versin dimi birde öğlene kadar vakit olduğunu unutmasın bunu da notuna ekle de sıkıntı olmasın
Tamam kuzum ama çok geç kalma ve de unutma tamammCanım bende cuma tartılıcam 12,30 a kadar bildiririm haber edeyim
Alkışşş daha ne olsun ki süperötesiDünkü menüm
Sabah: 07,30
1 kk peynir
1,5 dilim çavdar ekmeği
1 çay kaşığı bal
Ara: 10,00
2 tane kuru kayısı
Öğle:13,00
1 kase çorba
2 dilim çavdar ekmeği
Ara:16,30
1 tane kuru kayısı
Akşam 18,00
5 yemek kaşığı ıspanak
4 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
Su: 2 lt
Spor 2 mil leslie + 40 mekik
Canım güzel menüniyi geceler kızlar dünkü menüm
kahvaltı öncesi 1 mistik çay cai
kahvaltı
1 çay
2 yumurta omlet
7 zeytin
çeyrek domates
peynir
1,5 dilim kepek ekmeği
1bardak su
ara bir kase yoğurt
akşam salata
bir tavuk budu haşlama(derisiz)
1 dilim kepek ekmeği
çok güzel fantastik film buldum onu izlerken
1 avuç kabak çekirdeği
1 avuç beyaz leblebi
gün içinde 2 lt su
ve 1 bardak süt içtim
5000 adımda yürüdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?