Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bende itirazım var idye bir türk filmi buldum nette onu izliycem komikmiş pek türk filmi izlemiyorum ama bu aralar güzel filmler varmış sinemada izleyim bakalım nasılmış
izle kafan dağılır bende kendimi filmlere verdim üpiter yükseliyorda fena değildi saçma bitmeseydi :))

benim telden giriş bile yapamıyo kafayı yedi iyice seninki yine iyi :))

yosuna bağladın april ama senden daha çok yosun tutanı var topikte yetişemezsin dagatesine evet ya çalışmadım hiç hayırlısı bakalım

benim telden giriş bile yapamıyo kafayı yedi iyice seninki yine iyi :))
düzelsin başka bişey istemiyorum yawwseninkine göre iyiymiş zarzor olsada yine okuyorum yazılanları ben

yosuna bağladın april ama senden daha çok yosun tutanı var topikte yetişemezsin dagatesine evet ya çalışmadım hiç hayırlısı bakalım
evet kader arkadaşım o benim

april ben yarın zamanım olursa yeni tartı almayı düşünüyorum canım cuma bildirim yapıcam tamam mı bir bakayım benim tartıya gıcığım son haftalarda yenisiyle aram nasıl olcak
tamam canım bende cuma sabahı yapacağım artık yarın akşam aç yatarım he hee =))

tamam canım bende cuma sabahı yapacağım artık yarın akşam aç yatarım he hee =))
bende aç yatayım bari beden olarak sıkılaşma var spor yaptığımdan ama kilo olarak yok biraz daha sabır diyorumm birde tartının garip olduğunu annemle az önce kabullendik her çıktığımda bana farklı bişey söylüyor bu ya dedi bende anne bana da dedim yenisini al bence dedi bende hemen tamam dedim yarın bir bakayım bu fırsatta

kesin senin tartı hayata küstü canım in çık sonu bu oldu şaştı kaldıyenisini al sen eskisini de biraz rahat bırak

ben kaçıyorum kızlar bu gece biraz erken ayrılayım aranızdan yine grsrz fırsat olursa yediklerimize dikkat ve cuma sabahı tartılıyoruz ona göre biraz daha dikkat tamammı güzeller

kesin senin tartı hayata küstü canım in çık sonu bu oldu şaştı kaldıyenisini al sen eskisini de biraz rahat bırak
evet benim tartı küstü hayata biraz dinlensin düzelir belki

ben kaçıyorum kızlar bu gece biraz erken ayrılayım aranızdan yine grsrz fırsat olursa yediklerimize dikkat ve cuma sabahı tartılıyoruz ona göre biraz daha dikkat tamammı güzeller
görüşürüz april biz perşembe tartılmıyozmu tatlım ya ben cuma tartılcam tamamda cuma tartılacak olan haber versin dimi birde öğlene kadar vakit olduğunu unutmasın bunu da notuna ekle de sıkıntı olmasın

Canım bende cuma tartılıcam 12,30 a kadar bildiririm haber edeyim

Dünkü menüm
Sabah: 07,30
1 kk peynir
1,5 dilim çavdar ekmeği
1 çay kaşığı bal

Ara: 10,00
2 tane kuru kayısı

Öğle:13,00
1 kase çorba
2 dilim çavdar ekmeği

Ara:16,30
1 tane kuru kayısı

Akşam 18,00
5 yemek kaşığı ıspanak
4 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

Su: 2 lt
Spor 2 mil leslie + 40 mekik

Canım artık bunu herkes öğrenmiştir umarım tekrar tekrar söylüyoruz

Alkışşş daha ne olsun ki süperötesi yarın da hafif olsun ok ?

iyi geceler kızlar dünkü menüm
kahvaltı öncesi 1 mistik çay cai
kahvaltı
1 çay
2 yumurta omlet
7 zeytin
çeyrek domates
peynir
1,5 dilim kepek ekmeği
1bardak su
ara bir kase yoğurt
akşam salata
bir tavuk budu haşlama(derisiz)
1 dilim kepek ekmeği
çok güzel fantastik film buldum onu izlerken
1 avuç kabak çekirdeği
1 avuç beyaz leblebi
gün içinde 2 lt su
ve 1 bardak süt içtim
5000 adımda yürüdüm

Canım güzel menün film nedir ?

Dünkü menüm

Sabah 07:30
Bir dilim peynir
Üç zeytin
Bir domates
İki dilim ekmek
Bir parça gofret(cıss)

Ara 10:00
Yarım açma

Öğle 12:45
Bir kase arpa seh cr
4 ks orman kebabi sebzeli
Salata
İki dilim ekmek

Ara 15:45
İki burçak bisküvi
Bir çay

Akşam
Yok

2 lt Su
2 mile leslie
Bir saat tempolu yürüyüş koşubandı

Herkese gunaydinlar dünkü listem
Sabah 8.15 1 dilim ekmek 2 dilim peynir 1 bardak limonlu su
Saat 9.00 gibi Nescafe 2si bir arada
Öğlen 13.oo 2 tane haşlanmış yumurta salata
15.00 kahve
17.00 şekersiz Nescafe
Aksam 19.004 ks taze fasulye 2dilim ekmek
Leslie 1 mil 1.5 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…