Günaydın canım.. yiyebilirsin ama akşamın ara öğününde değil.. gündüz yapılırsa daha sağlıklı olabilir gibi geldi bana..galeta benim de evde var yesemmi ki
Gunaydin canimGünaydın muSmutlu gün olsun hepimizeee :))))))
Aksama acikmadinmi hicbisey yememissinDünkü menüm
Sabah 07:30
Bir dilim peynir
Üç zeytin
Bir domates
İki dilim ekmek
Bir parça gofret(cıss)
Ara 10:00
Yarım açma
Öğle 12:45
Bir kase arpa seh cr
4 ks orman kebabi sebzeli
Salata
İki dilim ekmek
Ara 15:45
İki burçak bisküvi
Bir çay
Akşam
Yok
2 lt Su
2 mile leslie
Bir saat tempolu yürüyüş koşubandı
Leslie zor ama kendini müthiş hissediyorsun harika bir şey devam et canımKizlar bu leslie ne yorucu dun bi 5dakkasini yaptim ama bacaklarda farkediyor gercekten gecen cumartesi buraya geldigimde 80.5 demisim bugun 79.3 ciktim regl olmama ragmen vermisim ama sogan suyunun buyuk etkisi var
Bakayim denerim yapmayiLeslie zor ama kendini müthiş hissediyorsun harika bir şey devam et canım
april akşam yemedin miDünkü menüm
Sabah 07:30
Bir dilim peynir
Üç zeytin
Bir domates
İki dilim ekmek
Bir parça gofret(cıss)
Ara 10:00
Yarım açma
Öğle 12:45
Bir kase arpa seh cr
4 ks orman kebabi sebzeli
Salata
İki dilim ekmek
Ara 15:45
İki burçak bisküvi
Bir çay
Akşam
Yok
2 lt Su
2 mile leslie
Bir saat tempolu yürüyüş koşubandı
günaydınGünaydınlarr
tamam canım tebrik ederim yüzdeni geçen haftadan hesaplıyuoruz canım ben yaparım listeye eklerken akşamGünaydın kızlaar kilo bildirimim yapayım..Başlangıç 72 ve şimdiki 68.8 yüzdeside %4.4444 gibi bişey çıktı doğru hesapladım umarım :)
Kizlar bu leslie ne yorucu dun bi 5dakkasini yaptim ama bacaklarda farkediyor gercekten gecen cumartesi buraya geldigimde 80.5 demisim bugun 79.3 ciktim regl olmama ragmen vermisim ama sogan suyunun buyuk etkisi var
kız senin yazı rengin yine değişmişiyi geceler kızlar dünkü menüm
kahvaltı öncesi 1 mistik çay cai
kahvaltı
1 çay
2 yumurta omlet
7 zeytin
çeyrek domates
peynir
1,5 dilim kepek ekmeği
1bardak su
ara bir kase yoğurt
akşam salata
bir tavuk budu haşlama(derisiz)
1 dilim kepek ekmeği
çok güzel fantastik film buldum onu izlerken
1 avuç kabak çekirdeği
1 avuç beyaz leblebi
gün içinde 2 lt su
ve 1 bardak süt içtim
5000 adımda yürüdüm
tamam teşekkür ederim canım sana zahmet olucak :)april akşam yemedin miben dayanamam herhalde neyse sabahki cısı kat kat karşılamışsın
günaydın
tamam canım tebrik ederim yüzdeni geçen haftadan hesaplıyuoruz canım ben yaparım listeye eklerken akşam
bence iyi canım baya tebrikler not aldım
Odem atmak icin sogansuyu bire bir 15 gun yap ve bolsu sonra gitsin odem ve yaglar
Gecen ay aldigim elbise dar oluyordu simdi biraz rahatladi ustumde
Yazin dugun icin almistim icine rahat gireyim diye azmettim
Insallah canim bol gelsinde daha guzelini bulamam cok begenerek aldim zaten bide antalyada tesetturlulere cok secenek yok istanbuldan aldim elviseyisüpersin o elbise yaza kadar bol gelir inşallah baya baya gider daralttırır yada daha güzelini alırsın
nasıl bir elbise hafif dökümlüyse bolken daha hoş durur zaten birde olmadı daralttırırsın fazla bollaşırsa kilo verde elbise hallolur bir şekildeInsallah canim bol gelsinde daha guzelini bulamam cok begenerek aldim zaten bide antalyada tesetturlulere cok secenek yok istanbuldan aldim elviseyi
Bayagi dardi zaten simdi 3kiloyla iyi oldu 10 kilo versem bol olurda oturtmali oldugundan abes gozukecegini sanmam.. dedigin gibi bi kilocuklar gitsinde gerisi hallolurnasıl bir elbise hafif dökümlüyse bolken daha hoş durur zaten birde olmadı daralttırırsın fazla bollaşırsa kilo verde elbise hallolur bir şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?