Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Günaydın kızlarr....

dünkü menüm:
sabah (08:30) 1 baget ekmek, 2 dlm kaşar, 1kk kadar peynir, 2 cherry domates, 1 yeşil biber.
ara(11:15) 10 badem
öğle (13:30) 1 kase yoğurt çorbası, az brokoli
akşam(19:30) 2 yk ciğer, 1 yk amerikan salatası, 2 dlm ekmek, 2bardak portakal suyu.
spor: 1 mil leslie + 1 saat fitness spor , 1,5 lt su

kızlar sabah tartıldım ve geçen haftadan beri farkım 100 gr cık
bende yarın sabah yapem bildirimi bakayım fark olacak mı

hepinize güzel bir gün dilerim canlar :)

Günaydın kızlaar kilo bildirimim yapayım..Başlangıç 72 ve şimdiki 68.8 yüzdeside %4.4444 gibi bişey çıktı doğru hesapladım umarım :)

Günaydın muSmutlu gün olsun hepimizeee :))))))
Gunaydin canim
Aksama acikmadinmi hicbisey yememissin

Dünki menüm 9.00 bir fincan sütlü kahve
11.00 krep,4 zeytin,bir tanede domates
16.00 sebze çorbam bi tabak ve bi tabakda tavuk sote ,küçük bir tabakda salata
3 lt su ,2 mile leslie,40 suat,35 mekik .kahvaltım gümbürtüye gitti geç kalmıstım dün :)

Kizlar bu leslie ne yorucu dun bi 5dakkasini yaptim ama bacaklarda farkediyor gercekten gecen cumartesi buraya geldigimde 80.5 demisim bugun 79.3 ciktim regl olmama ragmen vermisim ama sogan suyunun buyuk etkisi var

Kizlar bu leslie ne yorucu dun bi 5dakkasini yaptim ama bacaklarda farkediyor gercekten gecen cumartesi buraya geldigimde 80.5 demisim bugun 79.3 ciktim regl olmama ragmen vermisim ama sogan suyunun buyuk etkisi var
Leslie zor ama kendini müthiş hissediyorsun harika bir şey devam et canım

Dunki menum
Sabah sogansuyu
1k.k.peynir salata 2dilimk.ekmek 5zeytin
Araogun
Oglen
3kofte kozlenmis patlican (hunkarbegendiyapilmisi)
3light biskuvi yesilcay
Aksam
1kase mercimek corbasi
1dilim k.ekmek
2.5lt limonlusu
1leslimi ne ondan
Yatmadan once 9lu cay ve sogansuyu

april akşam yemedin mi ben dayanamam herhalde neyse sabahki cısı kat kat karşılamışsın

günaydın

Günaydın kızlaar kilo bildirimim yapayım..Başlangıç 72 ve şimdiki 68.8 yüzdeside %4.4444 gibi bişey çıktı doğru hesapladım umarım :)
tamam canım tebrik ederim yüzdeni geçen haftadan hesaplıyuoruz canım ben yaparım listeye eklerken akşam

bence iyi canım baya tebrikler not aldım

kız senin yazı rengin yine değişmiş menüyü beğendim birde kilo bildirimi yapmayı unutma tartılırsan bugün yarın öğlene yetişebilirm dersen yarın yap tamam mı

kızlar geçen haftamız

***1.TAKIM 401. ETAP*** ETAP SEKİZİNCİSİ

ApriL_2007 (86.0/86.0/0/%0)kilosu sabit
jasmine53 (74,6/74,6/0/%0) kilosu sabit
ispanyol (75///%) kilosu sabit
dagatesi(62.7///%) kilosu sabit
deadline(63,4/63,7/ -0,3/-%0,47)
michi (60,7/60.7/0/%0) kilosu sabit
gunessel (85,6/84.3/1.3/%1.52)
Pridee(58,9///%) kilosu sabit
delidivaneoldum (72,7/72,0/%0,96)

1. takım ortalaması:% 0,22

tamam teşekkür ederim canım sana zahmet olucak :)

***1.TAKIM 402. ETAP***

ApriL_2007 (86.0///%)
jasmine53 (74,6///%)
ispanyol (75///%)
dagatesi(62.7///%)
deadline(63,7/ //)
michi (60,7///%)
gunessel (84.3///%)
Pridee(58,9///%)
delidivaneoldum (72,0///%)
winchester (69.9/68.8/1.1/%1.57) yeni üye takıma geliş tarihi 10 şubat başlangıç kilo 72 hedef kilo 60

1. takım ortalaması:%

Odem atmak icin sogansuyu bire bir 15 gun yap ve bolsu sonra gitsin odem ve yaglar
Gecen ay aldigim elbise dar oluyordu simdi biraz rahatladi ustumde
Yazin dugun icin almistim icine rahat gireyim diye azmettim

Odem atmak icin sogansuyu bire bir 15 gun yap ve bolsu sonra gitsin odem ve yaglar
Gecen ay aldigim elbise dar oluyordu simdi biraz rahatladi ustumde
Yazin dugun icin almistim icine rahat gireyim diye azmettim
süpersin o elbise yaza kadar bol gelir inşallah baya baya gider daralttırır yada daha güzelini alırsın

Insallah canim bol gelsinde daha guzelini bulamam cok begenerek aldim zaten bide antalyada tesetturlulere cok secenek yok istanbuldan aldim elviseyi
nasıl bir elbise hafif dökümlüyse bolken daha hoş durur zaten birde olmadı daralttırırsın fazla bollaşırsa kilo verde elbise hallolur bir şekilde

nasıl bir elbise hafif dökümlüyse bolken daha hoş durur zaten birde olmadı daralttırırsın fazla bollaşırsa kilo verde elbise hallolur bir şekilde
Bayagi dardi zaten simdi 3kiloyla iyi oldu 10 kilo versem bol olurda oturtmali oldugundan abes gozukecegini sanmam.. dedigin gibi bi kilocuklar gitsinde gerisi hallolur

Kızlar nasılsınız ? 2 gündür giremedim netimde de problem vardı.

menülerim korkunc 2 gündür! cok gec yedim dün aksamı ve bu sabah su içtiktn sonra tartı günü oldugu geldi aklıma. o yüzden yarın tartılacagım tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…