- 15 Şubat 2009
- 3.942
- 1.890
- 723
Bugun detox tarzi beslen bari ikigunu kurtarKızlar nasılsınız ? 2 gündür giremedim netimde de problem vardı.
menülerim korkunc 2 gündür! cok gec yedim dün aksamıve bu sabah su içtiktn sonra tartı günü oldugu geldi aklıma. o yüzden yarın tartılacagım tekrar
Dünki menüm 9.00 bir fincan sütlü kahve
11.00 krep,4 zeytin,bir tanede domates
16.00 sebze çorbam bi tabak ve bi tabakda tavuk sote ,küçük bir tabakda salata
3 lt su ,2 mile leslie,40 suat,35 mekik .kahvaltım gümbürtüye gitti geç kalmıstım dün :)
Odem atmak icin sogansuyu bire bir 15 gun yap ve bolsu sonra gitsin odem ve yaglar
Gecen ay aldigim elbise dar oluyordu simdi biraz rahatladi ustumde
Yazin dugun icin almistim icine rahat gireyim diye azmettim
15 gun sabah kalkinca aksam yatmadan once ac karina iciyorsun 2bardak kaynamis suyunicine sogani4e bolup5 dkka kaynat sonra demlemeye birak iliyinca uzerine limon sık ic bende yaradi istahimida kesti acikmiyorum bolsuda iciyoruz zaten yaglar idrarla hidiyor isteOlsun sporla kurtarmışsın
Ayy ben de mi denesem ki sabahları mıydı sadece aç karna dimi ??
Tam olarak söyler misin ya uygulayayım en iyisi
Vucut odem toplamistir bendede aynisi oldu ilk gun sonra duzeldiKızlar size bir şey itiraf edicem bu haftasonu pazar sabah tartıldım
Tartılmaz olaydım şoklar içindeydim 61,4 çıktımtam 700 gr fazla Ayy akşam üstü regli oldum ondan öyle çıktım herhalde
Birazda spor yapınca gitti onlar şuan indim 60,7 nin altındayım umarım yarına daha da çok gitmiş olur
Bugün biraz spora ağırlık vericem artık
15 gun sabah kalkinca aksam yatmadan once ac karina iciyorsun 2bardak kaynamis suyunicine sogani4e bolup5 dkka kaynat sonra demlemeye birak iliyinca uzerine limon sık ic bende yaradi istahimida kesti acikmiyorum bolsuda iciyoruz zaten yaglar idrarla hidiyor iste
aynen iyi uğraştım dün sen napıyosun karşılaşamadık hiç :)Olsun sporla kurtarmışsın
Ayy ben de mi denesem ki sabahları mıydı sadece aç karna dimi ??
Tam olarak söyler misin ya uygulayayım en iyisi
aynen canm ya su ilk uc ayi bi kiloyla atlatayim da sonrasinda da sporla desteklicem dr izin verir insallah5.5 aylık canım
aman haaaa.. eşlere kalsak bin kilo oluruz
süpersin tatlımm
bu aralar azalttım canım birkaç günlüğüne..
hepsi de çok çok iyiii
çok güzel tatlım yaa
burcu çok iyi gidiyorsun canım
galeta benim de evde var yesemmi ki
bence güzel menü ama suyu arttırmalısın
12 tane levrek de ne ola kiii
avatarımıda değiştirdim daha gizemli hava kattım kendimekız senin yazı rengin yine değişmişmenüyü beğendim birde kilo bildirimi yapmayı unutma tartılırsan bugün yarın öğlene yetişebilirm dersen yarın yap tamam mı
cnm dominion diye harika bir fantastik diziydi şansıma tüküreyim sadece 8 bölümcük çekmişler ve sezon finali yapmışlar yaza 2. sezon yayınlancakmış muhteşem bir diziydi sinema tadındaCanım güzel menünfilm nedir ?
hımmm bir bakayım ben decnm dominion diye harika bir fantastik diziydi şansıma tüküreyim sadece 8 bölümcük çekmişler ve sezon finali yapmışlar yaza 2. sezon yayınlancakmış muhteşem bir diziydi sinema tadında
hatta fragmanı izleyenlerin varsa tam bu tarz bildiği film yada dizi tavsiyelerini bekliyorum
tamam canım bende bıraktın gittin sanıyordum az kalsınmrb kızlar.2gundur ınternet yoktu sınır oldum.ınternetı fıbere tasıyalım dedık 12 saat ıcınde aktıflesır dedıler 48 saat surdu sınır oldum.yogunluk palavralarıyla gecıstırdıler.sankı tamam derken yogunlugu bılmıyolar ona gore bı zaman solemıyolar.
ben sana didim o turşu yaktı seniBen yarın giremeye bilirim kg bildirimi şimdi yapayim dedim maalesef 81.5
çok değişik bir diziymiş denk gelmemiştim hiç ama haven a baksana bir onu beğenirsin diye düşünüyorum o zaman biraz bilim kurgu sevdiğine göre birde game of thronesu çok beğeniyorlar ama izlemedim bencnm dominion diye harika bir fantastik diziydi şansıma tüküreyim sadece 8 bölümcük çekmişler ve sezon finali yapmışlar yaza 2. sezon yayınlancakmış muhteşem bir diziydi sinema tadında
hatta fragmanı izleyenlerin varsa tam bu tarz bildiği film yada dizi tavsiyelerini bekliyorum
Tamam cnm ikisinde bakcam bilim kurgu ve fantastik seviyorumçok değişik bir diziymiş denk gelmemiştim hiç ama haven a baksana bir onu beğenirsin diye düşünüyorum o zaman biraz bilim kurgu sevdiğine göre birde game of thronesu çok beğeniyorlar ama izlemedim ben
the originals diye bir dizi var sanırım vampirler ve kurtadamlar var dizide ilk bölümünü izlemiştim yeni çekiyorlardı 2. bölümü bekledim bekledim unuttum sonrasını izleyemedim unutmuştum onada bir gözat bakayım senTamam cnm ikisinde bakcam bilim kurgu ve fantastik seviyorum
aynen iyi uğraştım dün sen napıyosun karşılaşamadık hiç :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?