Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bugun detox tarzi beslen bari ikigunu kurtar

Olsun sporla kurtarmışsın

Odem atmak icin sogansuyu bire bir 15 gun yap ve bolsu sonra gitsin odem ve yaglar
Gecen ay aldigim elbise dar oluyordu simdi biraz rahatladi ustumde
Yazin dugun icin almistim icine rahat gireyim diye azmettim

Ayy ben de mi denesem ki sabahları mıydı sadece aç karna dimi ??
Tam olarak söyler misin ya uygulayayım en iyisi

Kızlar size bir şey itiraf edicem bu haftasonu pazar sabah tartıldım
Tartılmaz olaydım şoklar içindeydim 61,4 çıktım tam 700 gr fazla Ayy akşam üstü regli oldum ondan öyle çıktım herhalde
Birazda spor yapınca gitti onlar şuan indim 60,7 nin altındayım umarım yarına daha da çok gitmiş olur
Bugün biraz spora ağırlık vericem artık

15 gun sabah kalkinca aksam yatmadan once ac karina iciyorsun 2bardak kaynamis suyunicine sogani4e bolup5 dkka kaynat sonra demlemeye birak iliyinca uzerine limon sık ic bende yaradi istahimida kesti acikmiyorum bolsuda iciyoruz zaten yaglar idrarla hidiyor iste

Vucut odem toplamistir bendede aynisi oldu ilk gun sonra duzeldi

Ay hadi inşallah şuan olmaz ama pazartesi başlarım artık

aynen iyi uğraştım dün sen napıyosun karşılaşamadık hiç :)

aynen canm ya su ilk uc ayi bi kiloyla atlatayim da sonrasinda da sporla desteklicem dr izin verir insallah

kız senin yazı rengin yine değişmiş menüyü beğendim birde kilo bildirimi yapmayı unutma tartılırsan bugün yarın öğlene yetişebilirm dersen yarın yap tamam mı
avatarımıda değiştirdim daha gizemli hava kattım kendime
dün biraz abur cubur yedim sanırım su tuttu vucudum 84400 çıktım bugün yine yeşil çay süt yoğurt gibi acil durum besinlerime yüklenicem :)
sabahta oğlumu okula yolladığımda girer günaydın der inşallah - 400 vermiş bi şekilde bildirimimi yaparım

Canım güzel menün film nedir ?
cnm dominion diye harika bir fantastik diziydi şansıma tüküreyim sadece 8 bölümcük çekmişler ve sezon finali yapmışlar yaza 2. sezon yayınlancakmış muhteşem bir diziydi sinema tadında
hatta fragmanı izleyenlerin varsa tam bu tarz bildiği film yada dizi tavsiyelerini bekliyorum

hımmm bir bakayım ben de
benim şu an seyrettiğim diziler
game of thrones
once upon a time
haven
under the dome
gaem of thrones ve under the dome yeni sezon bekliyorum
diğerlerinin birikmiş bölümleri var.. bir de senin dediğine bakayım

kızlar muhtemelen haftasonu en gec salıya regl olcam.. henüz tartıda artı yok ama sabit çıkıyporum.. yarın da bakayım inşallah artı çıkmaz

mrb kızlar.2gundur ınternet yoktu sınır oldum.ınternetı fıbere tasıyalım dedık 12 saat ıcınde aktıflesır dedıler 48 saat surdu sınır oldum.yogunluk palavralarıyla gecıstırdıler.sankı tamam derken yogunlugu bılmıyolar ona gore bı zaman solemıyolar.

Ben yarın giremeye bilirim kg bildirimi şimdi yapayim dedim maalesef 81.5

tamam canım bende bıraktın gittin sanıyordum az kalsın kaçaamzsın neyse iyi bir iş yapmamışsınız biz fibere geçtikten sonra sürekli internet kesilir oldu fiber değilken hiç bir sorunumuz yoktu görünürde hız yavaştı ama gayet iyiydi film izlemesi filan şimdi güya fibere geçtik ama eskisinden kötü bir hızda internet sürekli kesiliyor falan böyle olacağını bilseydik geçmezdik neyse bu aralar bir düzelme var o kadar şikayet ettik inşallah böyle sorunlar yaşamazsın tek sorunun geç bağlanması olsun

Ben yarın giremeye bilirim kg bildirimi şimdi yapayim dedim maalesef 81.5
ben sana didim o turşu yaktı seni

çok değişik bir diziymiş denk gelmemiştim hiç ama haven a baksana bir onu beğenirsin diye düşünüyorum o zaman biraz bilim kurgu sevdiğine göre birde game of thronesu çok beğeniyorlar ama izlemedim ben

çok değişik bir diziymiş denk gelmemiştim hiç ama haven a baksana bir onu beğenirsin diye düşünüyorum o zaman biraz bilim kurgu sevdiğine göre birde game of thronesu çok beğeniyorlar ama izlemedim ben
Tamam cnm ikisinde bakcam bilim kurgu ve fantastik seviyorum

Tamam cnm ikisinde bakcam bilim kurgu ve fantastik seviyorum
the originals diye bir dizi var sanırım vampirler ve kurtadamlar var dizide ilk bölümünü izlemiştim yeni çekiyorlardı 2. bölümü bekledim bekledim unuttum sonrasını izleyemedim unutmuştum onada bir gözat bakayım sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…