Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Dünkü menüm
Sabah: 07,30
patates kavurmuş annem 3 çatal aldım sadece
1 kk peynir
1 dilim çavdar
1 çay kaşığı bal

Ara: 10,00
2 kuru kayısı

Öğle:13,00
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
4 yemek kaşığı kuru fasulye

Ara: 16,30
1 minicik muz + 1 tane elma

Akşam:18,30
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
4 yemek kaşığı da kuru fasulye
1 kase pulbiberli yoğurt

Su:2 lt
Spor : 1 mil leslie

Ya biliyorum bu ara az yapıyorum sporu ama çoğaltıcam yarın bir denememi olayım da yorgun girmek istemiyorum bugün sırf yarın daha zayıf çıkmak için 3 mil yapıcam

yok öyle vampirt dir kurttur sevmiyorum ben bana olcak mitolojik yaratıklar

***1.TAKIM 402. ETAP***

ApriL_2007 (86.0///%)
jasmine53 (74,6///%)
ispanyol (75///%)
dagatesi(62.7///%)
deadline(63,7/ //) kilosu sabit
michi (60,7///%)
gunessel (84.3///%)
Pridee(58,9///%)
delidivaneoldum (72,0///%)
winchester (69.9/68.8/1.1/%1.57) yeni üye takıma geliş tarihi 10 şubat başlangıç kilo 72 hedef kilo 60

1. takım ortalaması:%

kızlar ben bugün tartıldım kilom sabit şimdilik sabit yazıyorum yarın birdaha tartılıcam ama değişirse yazarım bugün yeni atrtı alacaktım unuttm benim tartımın yanlış tarttığını düşünüyorum neyse bir ara yenisini alacam ama

bide ben önereyim bi kaç dizi supernatural,teen wolf(kurt olsada bi çok konuyu işlediler),doctor who,merlin
tavsiyelerine göz atıcam cnm teşekkür ederim çoğunlukla fantastik ve mitolojik seviyorum
canım ben bu akşam 84.100 çıktım yarın yetişirsem yazarım yetişemessemde bunu işlersin ok

tavsiyelerine göz atıcam cnm teşekkür ederim çoğunlukla fantastik ve mitolojik seviyorum

canım ben bu akşam 84.100 çıktım yarın yetişirsem yazarım yetişemessemde bunu işlersin ok
tamam canım akşam bunu çıktıysan sabah daha az çıkarsın ama tamam yetişemezsen bunu eklerim ama sabahta böyle bişey çıkmıştın sanki demi tamamdır merak etme 1 e kadar vaktin var 1 den sonra yokumda 1 de listeyi taşıycam

bence benimkiside yanlış tartıyo zaten ikidebirde değişik sonuç veriyo
sabit olanda 81 çıktım geçen hafta 83-84 arası gösteriyodu galiba sabit doğru tartıyor
bide kilo vermiş hissediyorum bugün kotumun içine girdim ve rahatsız olmadanda gezdim
digile göre bi kaç yüz gram vermişim ama fiziken 1-2 kilo gibi duruyor kafam karmakarışık oldu

inşallah cnm ya şu 84 ü bi kırabilsem 83900 e bile razıyım
84100 çıktım ama sabahtan akşama hiç bi şey yemedim ve 3500 adım attım

bence dijitallerde bir sıkıntı var bir süre sonra kafayı yiyorlar aynı senin dediğin gibi her çıktığımda farklı birşey çıkıyor benim tartıda bende hep artı gösteriyor bende anlamadım bugün sabit çıktım ama yarın herşey olabilir yine yakında pencereden dışarı atıcam tartıyı

inşallah cnm ya şu 84 ü bi kırabilsem 83900 e bile razıyım
84100 çıktım ama sabahtan akşama hiç bi şey yemedim ve 3500 adım attım
inşallah kıracaksın canım ne kaldıki şurda

sen tartı alırsan bana markasını filan yaz cnm kim önce alırsa o yazsın yani
ben yağ kas ölceni düşünüyorum ama bakcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…