bendede okul derdi var bitmek bilmiyo malum :)Ay okula gidip geliyorum her günüm aynı işte :) evet karşılaşamadık hiç
Sen ne yapıyorsun
yok öyle vampirt dir kurttur sevmiyorum ben bana olcak mitolojik yaratıklarthe originals diye bir dizi var sanırım vampirler ve kurtadamlar var dizide ilk bölümünü izlemiştim yeni çekiyorlardı 2. bölümü bekledim bekledim unuttum sonrasını izleyemedim unutmuştum onada bir gözat bakayım sen
bide ben önereyim bi kaç dizi supernatural,teen wolf(kurt olsada bi çok konuyu işlediler),doctor who,merlinyok öyle vampirt dir kurttur sevmiyorum ben bana olcak mitolojik yaratıklar
tavsiyelerine göz atıcam cnm teşekkür ederim çoğunlukla fantastik ve mitolojik seviyorumbide ben önereyim bi kaç dizi supernatural,teen wolf(kurt olsada bi çok konuyu işlediler),doctor who,merlin
canım ben bu akşam 84.100 çıktım yarın yetişirsem yazarım yetişemessemde bunu işlersin ok***1.TAKIM 402. ETAP***
ApriL_2007 (86.0///%)
jasmine53 (74,6///%)
ispanyol (75///%)
dagatesi(62.7///%)
deadline(63,7/ //)
michi (60,7///%)
gunessel (84.3///%)
Pridee(58,9///%)
delidivaneoldum (72,0///%)
winchester (69.9/68.8/1.1/%1.57) yeni üye takıma geliş tarihi 10 şubat başlangıç kilo 72 hedef kilo 60
1. takım ortalaması:%
tamam canım akşam bunu çıktıysan sabah daha az çıkarsın amatavsiyelerine göz atıcam cnm teşekkür ederim çoğunlukla fantastik ve mitolojik seviyorum
canım ben bu akşam 84.100 çıktım yarın yetişirsem yazarım yetişemessemde bunu işlersin ok
bence benimkiside yanlış tartıyo zaten ikidebirde değişik sonuç veriyokızlar ben bugün tartıldım kilom sabit şimdilik sabit yazıyorum yarın birdaha tartılıcam ama değişirse yazarım bugün yeni atrtı alacaktım unuttm benim tartımın yanlış tarttığını düşünüyorumneyse bir ara yenisini alacam ama
inşallah cnm ya şu 84 ü bi kırabilsem 83900 e bile razıyımtamam canım akşam bunu çıktıysan sabah daha az çıkarsın amatamam yetişemezsen bunu eklerim ama sabahta böyle bişey çıkmıştın sanki demi tamamdır merak etme 1 e kadar vaktin var 1 den sonra yokumda 1 de listeyi taşıycam
bence dijitallerde bir sıkıntı var bir süre sonra kafayı yiyorlar aynı senin dediğin gibi her çıktığımda farklı birşey çıkıyor benim tartıda bende hep artı gösteriyor bende anlamadım bugün sabit çıktım ama yarın herşey olabilir yinebence benimkiside yanlış tartıyo zaten ikidebirde değişik sonuç veriyo
sabit olanda 81 çıktım geçen hafta 83-84 arası gösteriyodu galiba sabit doğru tartıyor
bide kilo vermiş hissediyorum bugün kotumun içine girdim ve rahatsız olmadanda gezdim
digile göre bi kaç yüz gram vermişim ama fiziken 1-2 kilo gibi duruyor kafam karmakarışık oldu
inşallah kıracaksın canım ne kaldıki şurdainşallah cnm ya şu 84 ü bi kırabilsem 83900 e bile razıyım
84100 çıktım ama sabahtan akşama hiç bi şey yemedim ve 3500 adım attım
sen tartı alırsan bana markasını filan yaz cnm kim önce alırsa o yazsın yanibence dijitallerde bir sıkıntı var bir süre sonra kafayı yiyorlar aynı senin dediğin gibi her çıktığımda farklı birşey çıkıyor benim tartıda bende hep artı gösteriyor bende anlamadım bugün sabit çıktım ama yarın herşey olabilir yineyakında pencereden dışarı atıcam tartıyı
inşallah kıracaksın canım ne kaldıki şurda
bu tartı işleri şansa bakıyor ya kapatıp gözümü birini alcamsen tartı alırsan bana markasını filan yaz cnm kim önce alırsa o yazsın yani
ben yağ kas ölceni düşünüyorum ama bakcaz
Ayyy çok eğlendim çokk. Özellikle inekler çok iyi ya!hep diyet diyet diyet nereye kadar birazda eğlenceli hale getirelim dimi ama ya pofuduğuz diye eğlenmeyelim mi
hep diyet diyet diyet nereye kadar birazda eğlenceli hale getirelim dimi ama ya pofuduğuz diye eğlenmeyelim mi
kızlar size hamburger ısmarladım
aynen çok komikler bak bide onun bu versiyonu varAyyy çok eğlendim çokk. Özellikle inekler çok iyi ya!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?