Off canım çekti yapılırmı bu yakızlar size hamburger ısmarladım
cıssss sakın ha :)Off canım çekti yapılırmı bu ya
o nasıl bişey oluyor kicıssss sakın ha :)
ama dukan burger yapabilirsin cnm dukanda herşeyin çakmasını yapıp yiyebiliyosun
Ha haaaa hA! Deadline arkana bak hep...hanginiz yapıyor bunu bana açığa çıksın kaç haftadır artıdayım
bundan sonra bakcam ben aslında iyiyim ya biri yapıyor kesinHa haaaa hA! Deadline arkana bak hep...
cnm dukan usulü hamburger yaz tarifleri çıkaro nasıl bişey oluyor ki
dedcim biri ikimizlede oynuyo sanırım bende 100-200 veriyom :)hanginiz yapıyor bunu bana açığa çıksın kaç haftadır artıdayım
anladım canım sağol bir ara canım çekerse bakayımcnm dukan usulü hamburger yaz tarifleri çıkar
ben yapmadım hiç ama yapan çok var tarifini
ekmeğini yulaf kepeğiyle yapıyorsun
etinide yağsız köfte yapıyorsun
ben geçen dukan usulu pide yaptım mis gibi
dedcim biri ikimizlede oynuyo sanırım bende 100-200 veriyom :)
Kesin kesinbundan sonra bakcam ben aslında iyiyim ya biri yapıyor kesin
april kaç haftadır motivasyonum çok düştü benim kendime gelmem lazım ya ama bir türlü olmuyor batan titanikten kurtulmuşum ama suyun üstünde donmuşum gibi bu örnek nerden geldi ya az önce titanik resmi gördüm aklıma geldi direkKesin kesin
bilmiyorum ki canım kafanmı çokk yoğun acaba? Bende kar yağdı ya ne alakaysa ondan sonra motivem düstü...ama toparlanıyorum yavaş yavaşapril kaç haftadır motivasyonum çok düştü benim kendime gelmem lazım ya ama bir türlü olmuyor batan titanikten kurtulmuşum ama suyun üstünde donmuşum gibi bu örnek nerden geldi ya az önce titanik resmi gördüm aklıma geldi direkneyse april ben neden motive olamıyorum artık
karlar düşer düşer düşer ağlarım aprilbilmiyorum ki canım kafanmı çokk yoğun acaba? Bende kar yağdı ya ne alakaysa ondan sonra motivem düstü...ama toparlanıyorum yavaş yavaş
sakın motiveyi düşürmeyin kızlar ben hep o yüzden bozmuşumdur diyetleribilmiyorum ki canım kafanmı çokk yoğun acaba? Bende kar yağdı ya ne alakaysa ondan sonra motivem düstü...ama toparlanıyorum yavaş yavaş
canım çok haklısın arada oluyor böyle dönemler hemen pes ediyoruz daha kolay geliyor sabretsek aslında herşey yoluna girecek bırakmamak ve taekrar motive olmak şartsakın motiveyi düşürmeyin kızlar ben hep o yüzden bozmuşumdur diyetleri
bi taneden ne olcak aman nasıl olsa onu yedim dur bugün şunuda yeyim azcıkta şundan anammm bi baktım irade sürünüyor
Bilmezmiyim benimde öyle çok gelgitlerim var. Ama bu sefer yenilmeyeceğim canım artık gidecek bu kilolar! Orası kesinsakın motiveyi düşürmeyin kızlar ben hep o yüzden bozmuşumdur diyetleri
bi taneden ne olcak aman nasıl olsa onu yedim dur bugün şunuda yeyim azcıkta şundan anammm bi baktım irade sürünüyor
april yarın en baştan başlıyorum ben o zaman kararlıyımBilmezmiyim benimde öyle çok gelgitlerim var. Ama bu sefer yenilmeyeceğim canım artık gidecek bu kilolar! Orası kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?