Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bayılıyorum şu karikatürlere ya çocukluğumdan beri severim
ne demişler mizahı olmayan şeyin izahı olmazmış

o nasıl bişey oluyor ki
cnm dukan usulü hamburger yaz tarifleri çıkar
ben yapmadım hiç ama yapan çok var tarifini
ekmeğini yulaf kepeğiyle yapıyorsun
etinide yağsız köfte yapıyorsun
ben geçen dukan usulu pide yaptım mis gibi

hanginiz yapıyor bunu bana açığa çıksın kaç haftadır artıdayım
dedcim biri ikimizlede oynuyo sanırım bende 100-200 veriyom :)

anladım canım sağol bir ara canım çekerse bakayım biri kesin arkadan tartıya çıkıyor kontrol et

april kaç haftadır motivasyonum çok düştü benim kendime gelmem lazım ya ama bir türlü olmuyor batan titanikten kurtulmuşum ama suyun üstünde donmuşum gibi bu örnek nerden geldi ya az önce titanik resmi gördüm aklıma geldi direk neyse april ben neden motive olamıyorum artık

bilmiyorum ki canım kafanmı çokk yoğun acaba? Bende kar yağdı ya ne alakaysa ondan sonra motivem düstü...ama toparlanıyorum yavaş yavaş

bilmiyorum ki canım kafanmı çokk yoğun acaba? Bende kar yağdı ya ne alakaysa ondan sonra motivem düstü...ama toparlanıyorum yavaş yavaş
karlar düşer düşer düşer ağlarım april benimde mi o zaman oldu ki bu konuyu çözmeliyizay neyse ben bugün erkenden yatayım iyice bir uyku çekeyim sonra sabah sıfırdan başlıyormuşcasına tekrar başlayım kafamda çözmem lazım bu işi tekrar bir liste yapayım bakayım o zaman daha kontrollü oluyor

sakın motiveyi düşürmeyin kızlar ben hep o yüzden bozmuşumdur diyetleri
bi taneden ne olcak aman nasıl olsa onu yedim dur bugün şunuda yeyim azcıkta şundan anammm bi baktım irade sürünüyor

bi taneden ne olcak aman nasıl olsa onu yedim dur bugün şunuda yeyim azcıkta şundan anammm bi baktım irade sürünüyor
canım çok haklısın arada oluyor böyle dönemler hemen pes ediyoruz daha kolay geliyor sabretsek aslında herşey yoluna girecek bırakmamak ve taekrar motive olmak şart

Bilmezmiyim benimde öyle çok gelgitlerim var. Ama bu sefer yenilmeyeceğim canım artık gidecek bu kilolar! Orası kesin

ben çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın yarın görüşürüz liste arkada biyede kalsı onu getireyim şimdi gideyim sonra iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…