aynı günlerdir kesin. Ama toparlanalım güzelim böyle olmasın çok yemek de bi yere kadar sonrası acı oluyor. Hem bakk yaz geliyor şimdi montlar var çıkacak o montlar orasını düşün! Naparız o zamankarlar düşer düşer düşer ağlarım aprilbenimde mi o zaman oldu ki bu konuyu çözmeliyiz ay neyse ben bugün erkenden yatayım iyice bir uyku çekeyim sonra sabah sıfırdan başlıyormuşcasına tekrar başlayım kafamda çözmem lazım bu işi tekrar bir liste yapayım bakayım o zaman daha kontrollü oluyor
aynen öyle yaza kadar dilediğimiz kiloya ulaşcaz inşallah eleleBilmezmiyim benimde öyle çok gelgitlerim var. Ama bu sefer yenilmeyeceğim canım artık gidecek bu kilolar! Orası kesin
aynen cnm bu arada son sözüne bittim :)Kizlar motivasyonunuzu dusurmeyin gidin alisverise beden bulamayinca nasilda motivasyonunuz yerine gelirben istanbula gittim alisverise ciktim elimi neye atsam beden yok neye atsam yok kriz gecirdim ve kararimi verdim istanbulda kizimi sutten ayirdim ve diyete basladim net kafamda bitirdim yaza istedigim kiyafetleri bulucamda giyicemde sizde kendinize gelin silkelenin
Dun spor yaparken internetten mill mi neydi onu esim kapidan gelmis ustume guluyor beni hic bukadar kararli gormediginden.. istanbulda sana birisi bisey soyledi kesin ne dedilerde buladar hirs yaptin dedibilmiyorki kilo vericem ve onun paraciklarini harciciiiim
aynen cnm bu arada son sözüne bittim :)
bende deli gibi alışveriş yapan biri olarak kendime söz verdim zayıflayana kadar afedersin çamaşır çorap bile almıcam
Kesinlikle bebeğim olacak bu sefer inancındayımaynen öyle yaza kadar dilediğimiz kiloya ulaşcaz inşallah elele
bu sene bir önceki resimlerimize bakıp aa geçen sene daha zayıfmışım yerine
ıyy geçen kışta ne kadar şişkoymuşumnasılda fark etmemişim bunca zaman iyikide müdahale etmişim dicez
Ne yapmışsın sen öyle o kadar çok yenir mi ? Hiç sevmedim bunu hemde bir haftada 2 kg almak! Neyse olan olmuş...kızlar günaydın
berbat ötesi bi hafta geçirdim. hala yediklerimden midem bulanıyor. çok çok özür dilerim bu hale geldiğim için ama sanırım toparladım şimdi. inanın eminim nazar değiyor. ne zaman dışarı gitsek yemiyorum desem millet aaaa çok zayıfsın zaten vs diyete ne gerek var falan diyor. genelde hepsi şişman. boyun da var hi,ç göstermiyorsun. orda yemiyorum eve gelince bulduğumu götürüyorum. hatta bigün yarım kilo su böreği+1,5 dürüm+1 büyük paket hanımellerh+ 3tane magnumh+gece 12de pilav falan yedim. geri kalan günlerde pek asagı kalmadım.mutsuz oldukça yedim yedikçe mutsuz oldum. kiloma gelince tartı da bi tuhaflaştı. 1 kiloya yakın farklı gösterdi hatta bi ara da 65 gösterdi pek emin olmamakla beraber
71,7/73,7/2/-2,79 herkesten çok özür dilerim. söz veriyorum bu hafta aldıklarımı fazlasıyla vericem inşallah
Kuzum vermişsin ne güzel***1.TAKIM 402. ETAP***
ApriL_2007 (86.0///%)
jasmine53 (74,6///%)
ispanyol (75///%)
dagatesi(62.7///%)
deadline(63,7/ //) kilosu sabit
michi (60,7/60,1/0,6/%0,99)
gunessel (84.3///%)
Pridee(58,9///%)
delidivaneoldum (72,0///%)
winchester (69.9/68.8/1.1/%1.57) yeni üye takıma geliş tarihi 10 şubat başlangıç kilo 72 hedef kilo 60
1. takım ortalaması:%
Bugünün ikini ben yazayım
En iyisi okula gitmeden yazmaktı
Umarım herkes güzel vermiştir de gireriz ilk üçe
Kuzum vermişsin ne güzelsendeki disiplini seviyorum hafta başında artı çıkmana rağmen onu eksiye düsürmeni sevdim kuzum
Oyy.. kuzuumm çok fena bir geri dönüşüm olmuş.. 1 haftada 2 kilo normal değil aslında.. Bir doktora gitsen, gizli şekerin mi var acaba? Dikkat et kendine canım..kızlar günaydın
berbat ötesi bi hafta geçirdim. hala yediklerimden midem bulanıyor. çok çok özür dilerim bu hale geldiğim için ama sanırım toparladım şimdi. inanın eminim nazar değiyor. ne zaman dışarı gitsek yemiyorum desem millet aaaa çok zayıfsın zaten vs diyete ne gerek var falan diyor. genelde hepsi şişman. boyun da var hi,ç göstermiyorsun. orda yemiyorum eve gelince bulduğumu götürüyorum. hatta bigün yarım kilo su böreği+1,5 dürüm+1 büyük paket hanımellerh+ 3tane magnumh+gece 12de pilav falan yedim. geri kalan günlerde pek asagı kalmadım.mutsuz oldukça yedim yedikçe mutsuz oldum. kiloma gelince tartı da bi tuhaflaştı. 1 kiloya yakın farklı gösterdi hatta bi ara da 65 gösterdi pek emin olmamakla beraber
71,7/73,7/2/-2,79 herkesten çok özür dilerim. söz veriyorum bu hafta aldıklarımı fazlasıyla vericem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?