Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

***1.TAKIM 402. ETAP***

ApriL_2007 (86.0///%)
jasmine53 (74,6///%)
ispanyol (75///%)
dagatesi(62.7///%)
deadline(63,7/ //) kilosu sabit
michi (60,7///%)
gunessel (84.3///%)
Pridee(58,9///%)
delidivaneoldum (72,0///%)
winchester (69.9/68.8/1.1/%1.57) yeni üye takıma geliş tarihi 10 şubat başlangıç kilo 72 hedef kilo 60

1. takım ortalaması:%

aynı günlerdir kesin. Ama toparlanalım güzelim böyle olmasın çok yemek de bi yere kadar sonrası acı oluyor. Hem bakk yaz geliyor şimdi montlar var çıkacak o montlar orasını düşün! Naparız o zaman hadi uyu bakalım evet geç oldu metobolzmamız çalışsın iyi geceler baby

Bilmezmiyim benimde öyle çok gelgitlerim var. Ama bu sefer yenilmeyeceğim canım artık gidecek bu kilolar! Orası kesin
aynen öyle yaza kadar dilediğimiz kiloya ulaşcaz inşallah elele
bu sene bir önceki resimlerimize bakıp aa geçen sene daha zayıfmışım yerine
ıyy geçen kışta ne kadar şişkoymuşum nasılda fark etmemişim bunca zaman iyikide müdahale etmişim dicez

Kizlar motivasyonunuzu dusurmeyin gidin alisverise beden bulamayinca nasilda motivasyonunuz yerine gelir ben istanbula gittim alisverise ciktim elimi neye atsam beden yok neye atsam yok kriz gecirdim ve kararimi verdim istanbulda kizimi sutten ayirdim ve diyete basladim net kafamda bitirdim yaza istedigim kiyafetleri bulucamda giyicemde sizde kendinize gelin silkelenin
Dun spor yaparken internetten mill mi neydi onu esim kapidan gelmis ustume guluyor beni hic bukadar kararli gormediginden.. istanbulda sana birisi bisey soyledi kesin ne dedilerde buladar hirs yaptin dedi bilmiyorki kilo vericem ve onun paraciklarini harciciiiim

aynen cnm bu arada son sözüne bittim :)
bende deli gibi alışveriş yapan biri olarak kendime söz verdim zayıflayana kadar afedersin çamaşır çorap bile almıcam

sorma deadım 15 dakıkadır yazmaya calısıyorum ınternetten sogudum 1 gunde eskısı normaldı ama hızlıydı takılmadan herseyı ızlıyodum kı cok fılm ızlerım sozum ona fıbere gectık devamlı takılıyo zırt pırt net gıdıyo.3 dakıkalık vıdeo bıle ızleyemıyorum sınırlı ınternet uyarısı verıyo.
yok canım bırakıp kacarmıyım hıc.zaten lıstelerdede degılım dıye cok sey yapmadım.48 saat zaten kapalıydı.sayfalar cok yavas gecıyo bıde.keske gecmeseydık su fıbere cok pısmanım.

aynen cnm bu arada son sözüne bittim :)
bende deli gibi alışveriş yapan biri olarak kendime söz verdim zayıflayana kadar afedersin çamaşır çorap bile almıcam

Alisveris sevmeyen bayan varmiki bayiliyorum alisverise
Ilk alacagim seylerden biride iccamasiri rengaren icimde kaldi 100 beden oldugundan ya siyah ya beyaz hep giyiyorum kilo verince ins. Kuculurse rengarenk alicam

Kesinlikle bebeğim olacak bu sefer inancındayım ben yatıyorum geç oldu hadi byee canım iyi geceler...

***1.TAKIM 402. ETAP***

ApriL_2007 (86.0///%)
jasmine53 (74,6///%)
ispanyol (75///%)
dagatesi(62.7///%)
michi (60,7/60,1/0,6/%0,99)
gunessel (84.3///%)
Pridee(58,9///%)
winchester (69.9/68.8/1.1/%1.57) yeni üye takıma geliş tarihi 10 şubat başlangıç kilo 72 hedef kilo 60

Bugünün ikini ben yazayım
En iyisi okula gitmeden yazmaktı

Umarım herkes güzel vermiştir de gireriz ilk üçe

kızlar günaydın
berbat ötesi bi hafta geçirdim. hala yediklerimden midem bulanıyor. çok çok özür dilerim bu hale geldiğim için ama sanırım toparladım şimdi. inanın eminim nazar değiyor. ne zaman dışarı gitsek yemiyorum desem millet aaaa çok zayıfsın zaten vs diyete ne gerek var falan diyor. genelde hepsi şişman. boyun da var hi,ç göstermiyorsun. orda yemiyorum eve gelince bulduğumu götürüyorum. hatta bigün yarım kilo su böreği+1,5 dürüm+1 büyük paket hanımellerh+ 3tane magnumh+gece 12de pilav falan yedim. geri kalan günlerde pek asagı kalmadım. mutsuz oldukça yedim yedikçe mutsuz oldum. kiloma gelince tartı da bi tuhaflaştı. 1 kiloya yakın farklı gösterdi hatta bi ara da 65 gösterdi pek emin olmamakla beraber

71,7/73,7/2/-2,79 herkesten çok özür dilerim. söz veriyorum bu hafta aldıklarımı fazlasıyla vericem inşallah

Ne yapmışsın sen öyle o kadar çok yenir mi ? Hiç sevmedim bunu hemde bir haftada 2 kg almak! Neyse olan olmuş...

***1.TAKIM 402. ETAP***

ApriL_2007 (86.0///%)
jasmine53 (74,6///%)
ispanyol (75///%)
dagatesi(62.7///%)
michi (60,7/60,1/0,6/%0,99)
gunessel (84.3///%)
Pridee(58,9///%)

Kuzum vermişsin ne güzel sendeki disiplini seviyorum hafta başında artı çıkmana rağmen onu eksiye düsürmeni sevdim kuzum

Kuzum vermişsin ne güzel sendeki disiplini seviyorum hafta başında artı çıkmana rağmen onu eksiye düsürmeni sevdim kuzum

Ay teşekkür ederim cidden okulla sporu yürütmek zor oluyor ama yürütünce de güzel oluyor
Bugün nefsimi köreltmek uğruna küçük bir ödül vereceğim kendime

Dünkü listem
Sabah 8.15 2dilim ekmek 2 dilim peynir 1 bardak şekersiz çay 1 haşlanmış yumurta
10.00 1 Nescafe 2si bir arada
Öğlen 12.00 2 dilim.ekmek yarım porsiyon et kavurması kozlenmis biber
13.oo Türk kahvesi
17.30 1 kase mercimek çorbası 1dilim ekmek
20.00 1 bardak şekersiz çay 3 tane Burçak bisküvi
1.5 lt su 2 mill leslie

Dunku menum sabah soganlilimonlusu
Kahvalti 1h.yunurta salata 1k.kpeynir
2dilimekmek 2zeytin cay
Araogun yesilcay lightbuskuvi
Oglen salata 1d.k.ekmek 1acilmisbut
Araogun 1avuc sarileblebi yarimelma
Aksam 1kase mercimekcorbasi
yagsiztuzsuz makarna salata 1but
Araogun 1tane lightcikolatalibuskuvi
9lucay yatmadan soganli limonlusu
Dun telefonuma karinkasihareketi yapmak icin program indirdim onu yaptim internettende kalca kasi icin hareketler yaptim ve bugun bacak be karnimda sanki morlukvarmisgibi agrim bar demekki dogru yoldayim kosubandam geldi ama servis gelip kurmasini bekliyorum azkaldi yuruyuslerime

Oyy.. kuzuumm çok fena bir geri dönüşüm olmuş.. 1 haftada 2 kilo normal değil aslında.. Bir doktora gitsen, gizli şekerin mi var acaba? Dikkat et kendine canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…