kizlar tlfdan yazamadim kilom sabut eklwtmisiniz
canım haklısın zor ama, tabiki olamaz diyede bişey yokk sende bunu başarıyorsun.tabiki sadece bir kerelik olur ver bakalım ödülcüğünüAy teşekkür ederim cidden okulla sporu yürütmek zor oluyor ama yürütünce de güzel oluyor
Bugün nefsimi köreltmek uğruna küçük bir ödül vereceğim kendime
vermen umuduyla izinli yazarız okkızlar cok kötü kilo aldım. 60.1 im şu anda sınavım var aklımın diyette olmaması lazım dedim ve gördümçok üzgünüm.. 9 marta kadar izin istiyorum..
kızlar günaydın
berbat ötesi bi hafta geçirdim. hala yediklerimden midem bulanıyor. çok çok özür dilerim bu hale geldiğim için ama sanırım toparladım şimdi. inanın eminim nazar değiyor. ne zaman dışarı gitsek yemiyorum desem millet aaaa çok zayıfsın zaten vs diyete ne gerek var falan diyor. genelde hepsi şişman. boyun da var hi,ç göstermiyorsun. orda yemiyorum eve gelince bulduğumu götürüyorum. hatta bigün yarım kilo su böreği+1,5 dürüm+1 büyük paket hanımellerh+ 3tane magnumh+gece 12de pilav falan yedim. geri kalan günlerde pek asagı kalmadım.mutsuz oldukça yedim yedikçe mutsuz oldum. kiloma gelince tartı da bi tuhaflaştı. 1 kiloya yakın farklı gösterdi hatta bi ara da 65 gösterdi pek emin olmamakla beraber
71,7/73,7/2/-2,79 herkesten çok özür dilerim. söz veriyorum bu hafta aldıklarımı fazlasıyla vericem inşallah
april izne ayrılmak istiyor mu yazacaz o şejkilde izinden bahseiyorsun değil mivermen umuduyla izinli yazarız ok
Evet cnm kg bildiriminin yanina izne ayrlmk istiyor yazilacak...olmuş artık canım ama dışardakileri dinlememelisin zaten onlara kalsa 200 kilo üstüne bile çıksan boyun var kilolu görünmüyorsun derler inanmıyorsun değil mi insan kendini iyi hissettiği kiloda olmalı sen iyi hissetmiyorsan onları dinlememen lazım ayrıca diyetteyim dediğinde üzerine çok yüklenirler yok ya diyet falan yapmıyorum ama bu aralar midem ağrıyor diyip dışarda böyle daha hafif şeyler yiyebilirsin yada misafirliğe gittin bir sürü şey var diyelim en zararsız olan tabaktakinden ye bugünlerde rahatsızım bunlar bana dokunuyor falan de yeme yaniben öyle yapıyorum şahsen diyette olduğumu çaktırmıyorum sonra sen kilo mu verdin diyene yoo bilmem ki diyorum kesin net çözüm
april izne ayrılmak istiyor mu yazacaz o şejkilde izinden bahseiyorsun değil mi
tamam april ekleyim dagatesi ve sen kalmışsın bitek ama bu hafat bizi kimse kurtaramayacak yüzdeler çok feci düşük ekside kalcaz galibaEvet cnm kg bildiriminin yanina izne ayrlmk istiyor yazilacak...
april bildirim yaptınmı kaçırdımmı yoksa yanlış listeyi mi almışım benEvet cnm kg bildiriminin yanina izne ayrlmk istiyor yazilacak...
Canım yok kacirmadın simdi yaptimapril bildirim yaptınmı kaçırdımmı yoksa yanlış listeyi mi almışım ben
dagatesinin nette sorun varmış april bana haber verdi ekliycem kilo almış neyse listeye ekliyim çıkıyorum paylaşım alanına taşıyıpCanım yok kacirmadın simdi yaptimyogunluktan ancaa firsat oldu . Sen listeyi tasicakmisin ? Dagatesi nerde ?
bu arada aprilim tebrik ederim takımın kurtarıcısı ama senin çırpınışların kurtarmayacak bu haftaCanım yok kacirmadın simdi yaptimyogunluktan ancaa firsat oldu . Sen listeyi tasicakmisin ? Dagatesi nerde ?
Listeyi nereye tasicaksiniz ??Canım yok kacirmadın simdi yaptimyogunluktan ancaa firsat oldu . Sen listeyi tasicakmisin ? Dagatesi nerde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?