Gercekten herkezin silkelenmesi gerek yoksa hic birinci olamayacagiz bu gidisle herkez cok pasif burasi kilo muhafaza yeridegil zayiflama yeri bayanlar hadi kendinize gelindagatesinin nette sorun varmış april bana haber verdi ekliycem kilo almış neyse listeye ekliyim çıkıyorum paylaşım alanına taşıyıpdönünce herkesle görüşcem tek tek bu işe dur dememin vakti geçti bile
paylaşım alanına taşıyoruz canım ordan sonuç listesi yapıyor sırası gelen takımListeyi nereye tasicaksiniz ??
Bu gidisle bizim guruptan 1.lik hic cikmayacak ilk 5e bile zor gireriz eksilen yok cogalan yerinde herkez bayanlar haydi az yiyelim cok hareket edelimpaylaşım alanına taşıyoruz canım ordan sonuç listesi yapıyor sırası gelen takım
evet aynen öyle biri bırakınca herkes bırakıyor sanki toparlanmamız lazımBu gidisle bizim guruptan 1.lik hic cikmayacak ilk 5e bile zor gireriz eksilen yok cogalan yerinde herkez bayanlar haydi az yiyelim cok hareket edelim
canım böyle olmamalıydı ama neyse akşam konusuruz yogunum ben ve kızgınım ...bu arada aprilim tebrik ederim takımın kurtarıcısı ama senin çırpınışların kurtarmayacak bu haftaolsun sen hedefe yaklaşıyorsun emin adımlarla
tebrık ederım canım ortalamayı 0.1 yukseltmıssın.guzel kılo vermıssın.kızgın olmakta haklısın salma var gbı geldı banada bıseyler eksık kalmıs spormu dıyetmı cok yenıp azmı hareket edılmıs az yenmıste onamı guvenılmıs spor yapılmamıs bılemedım.ıns haftaya guzel bır dırılıs yasarız.busefer lısteye gırecegım sanırım.ha gayretcanım böyle olmamalıydı ama neyse akşam konusuruz yogunum ben ve kızgınım ...
Ağzına sağlık herkes okusun bunu lütfen!kızlar genel olarak seslenmek ıstıyorum.sımdı bu hafta olan oldu gıden gıttı gıtmeyen kaldı ona yapacak bısey yok su saatten sonra.bugune konsantre olup kotu dereceye karalar baglamayalım aksıne bu bızı mutlu etsın hatalarımızı gormus olduk.herkes her ne yapıyorsa yeterlı degıl eksık demekkı buda ortalamamıza yansımıs.bundan bı ders cıkarıp asılmalıyız.ceza puanı alıcaz buyuk ıhtımalle.bunlarda bırıkırse lıstelere dahı gıremeyecegımız anlamına gelır.takımca asılmalıyız.cok sıkı bır hafta gecırmelıyız.herkes soyle bır sılkelenmeli.yaz yaklasıyor.bole gıderse bu takımda kımse yaza fıt gıremeyecek.mezun olmayı gectım.buranın mudavımı olucaz.bır bır meunların arkasından bakar kalırız.ugrastım bukadar oldu dıye bır gerekceye ınanmıyorum.sıkı bır dıyet ve sporla verılmıcek kılo yoktur.herkes vucudunu tanır ona gore kendıne bı program uygularsa yemeye ıcmeye pu dıkkat ozen gosterıp sporunu yuruyusunu artık hangı sporu yapıosa bı kademe daha artırırsa.takım cok ıyı yerlere gelecegıne ınanıyorum.sporun bahanesı yoktur spor yada dıyet yapmak ıstemeyen kısı vardır bana gore.motıvemızde dusus yasadıysak sayet derhal yukseltme zamanıdır.bus adece takım ıcınd egıl once kendımız ıcın.yetmedımı kılolu yasadıgımız aylar yıllar bence yettı.ıstersenız bır toplantı yapalım aksam kım nerde ne hata yapıyor oturalım konusalım.hatalarımızı gorelım oz elestırımızı yapalım.bırbırımıze destek olarak bu hataları absorve edelım.sonra gelsın dereceler.haydı hanımlar vakıt oturma vaktı degıl hareket vaktı herkez zayıflıyor mezun oluyor.ıstedıgını gıyıyor.kendı devrımımıı yaratalım.
evet canım haftaya alırız listeye senide artık buralardan ayrılmatebrık ederım canım ortalamayı 0.1 yukseltmıssın.guzel kılo vermıssın.kızgın olmakta haklısın salma var gbı geldı banada bıseyler eksık kalmıs spormu dıyetmı cok yenıp azmı hareket edılmıs az yenmıste onamı guvenılmıs spor yapılmamıs bılemedım.ıns haftaya guzel bır dırılıs yasarız.busefer lısteye gırecegım sanırım.ha gayret
kızlar genel olarak seslenmek ıstıyorum.sımdı bu hafta olan oldu gıden gıttı gıtmeyen kaldı ona yapacak bısey yok su saatten sonra.bugune konsantre olup kotu dereceye karalar baglamayalım aksıne bu bızı mutlu etsın hatalarımızı gormus olduk.herkes her ne yapıyorsa yeterlı degıl eksık demekkı buda ortalamamıza yansımıs.bundan bı ders cıkarıp asılmalıyız.ceza puanı alıcaz buyuk ıhtımalle.bunlarda bırıkırse lıstelere dahı gıremeyecegımız anlamına gelır.takımca asılmalıyız.cok sıkı bır hafta gecırmelıyız.herkes soyle bır sılkelenmeli.yaz yaklasıyor.bole gıderse bu takımda kımse yaza fıt gıremeyecek.mezun olmayı gectım.buranın mudavımı olucaz.bır bır meunların arkasından bakar kalırız.ugrastım bukadar oldu dıye bır gerekceye ınanmıyorum.sıkı bır dıyet ve sporla verılmıcek kılo yoktur.herkes vucudunu tanır ona gore kendıne bı program uygularsa yemeye ıcmeye pu dıkkat ozen gosterıp sporunu yuruyusunu artık hangı sporu yapıosa bı kademe daha artırırsa.takım cok ıyı yerlere gelecegıne ınanıyorum.sporun bahanesı yoktur spor yada dıyet yapmak ıstemeyen kısı vardır bana gore.motıvemızde dusus yasadıysak sayet derhal yukseltme zamanıdır.bus adece takım ıcınd egıl once kendımız ıcın.yetmedımı kılolu yasadıgımız aylar yıllar bence yettı.ıstersenız bır toplantı yapalım aksam kım nerde ne hata yapıyor oturalım konusalım.hatalarımızı gorelım oz elestırımızı yapalım.bırbırımıze destek olarak bu hataları absorve edelım.sonra gelsın dereceler.haydı hanımlar vakıt oturma vaktı degıl hareket vaktı herkez zayıflıyor mezun oluyor.ıstedıgını gıyıyor.kendı devrımımıı yaratalım.
Ama ben çok sıkıldım şu durumdan...niye böylesiniz kızlar? Zayıflama takımına girdiniz, kilo alıyorsunuz buda neyin nesi ? Sabit kalanlara hadi bişey demiyorum kaç kere tekrarladım bu hafta kritik hafta diye ama nerdeee sizin çabanız? Bu hafta herkes kilo vermeliydi yanlıs yaptınız kızlar...
Ben bu hafta özellikle çok uğraştım hep hareket halindeydim yediklerimde iyiydi doyuyordum ama tabi azdı. Ve amacıma ulaştım çok da mutluydum sabah sonrasında takımın halini görünce çokk keyfim kaçtı. Tamam olabilir kg veremezsin ok de herkes kötü olunca tadım kaçtı zaten sosyestetik gelsin izne çıkacağım bi toparlanıp gelmem lazım kafam bulandı ...biryerlerde hata yapıyoruz april bulamadım beslenme düzenimi değiştirdim bugün haftaya bakıcam o değilde 1 kilo almak için ekstra 3000 civarı kalori almak lazım o kadar kilo almış olmaları biraz zor bir kısmı ödem bence yani haftaya aldıklarını aynene verebilirler çabalarlarsa umarım çabalarlar ve daha fazlasını veririler birkere emeğe yazık bu kadar uğraşıyoruz kilo vermeye
Ben bu hafta özellikle çok uğraştım hep hareket halindeydim yediklerimde iyiydi doyuyordum ama tabi azdı. Ve amacıma ulaştım çok da mutluydum sabah sonrasında takımın halini görünce çokk keyfim kaçtı. Tamam olabilir kg veremezsin ok de herkes kötü olunca tadım kaçtı zaten sosyestetik gelsin izne çıkacağım bi toparlanıp gelmem lazım kafam bulandı ...
Yok canım ben hiç alırmıyım binbir zahmetle veriyorum zaten...tamam april sen nasıl istersen çok iyi verdin zaten izne de ihtiyacın var ama almak yok verdiklerini tamam mı
tamam canım seni biliyorum zaten ama yinede söyleyim istedim biraz kafanı topla gelirsin o zamanYok canım ben hiç alırmıyım binbir zahmetle veriyorum zaten...
Sen nasılsın kuzum napıyorsun ?tamam canım seni biliyorum zaten ama yinede söyleyim istedim biraz kafanı topla gelirsin o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?