Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

***1.TAKIM 402. ETAP***

ApriL_2007 (86.0/84.3/1.7/%1.98)
jasmine53 (74,6/74.5/0.1/% 0,13)
ispanyol (75///%) kilosu sabit
dagatesi(62.7/63.5/ -0,8/% - 1,27)
deadline(63,7/ //) kilosu sabit
michi (60,7/60,1/0,6/%0,99)
gunessel (84.3/84,1/0,2/%0,24)
Pridee(58,9/60,1/-1,2/%-2,03) izine ayrılmak istiyor
delidivaneoldum (72,0/73,7/-1,7/%-2,36)
winchester (69.9/68.8/1.1/%1.57) yeni üye takıma geliş tarihi 10 şubat başlangıç kilo 72 hedef kilo 60

1. takım ortalaması: % -0,1

Gercekten herkezin silkelenmesi gerek yoksa hic birinci olamayacagiz bu gidisle herkez cok pasif burasi kilo muhafaza yeridegil zayiflama yeri bayanlar hadi kendinize gelin

Bu gidisle bizim guruptan 1.lik hic cikmayacak ilk 5e bile zor gireriz eksilen yok cogalan yerinde herkez bayanlar haydi az yiyelim cok hareket edelim
evet aynen öyle biri bırakınca herkes bırakıyor sanki toparlanmamız lazım şimdi dışarı çıkıyorum gelince ilgilencem bu durumla

takım ortalamamız cok dusuk kalmıs ya.bıraz daha azımlı olmak lazım.genede tebrık edıyorum herkesı

canım böyle olmamalıydı ama neyse akşam konusuruz yogunum ben ve kızgınım ...
tebrık ederım canım ortalamayı 0.1 yukseltmıssın.guzel kılo vermıssın.kızgın olmakta haklısın salma var gbı geldı banada bıseyler eksık kalmıs spormu dıyetmı cok yenıp azmı hareket edılmıs az yenmıste onamı guvenılmıs spor yapılmamıs bılemedım.ıns haftaya guzel bır dırılıs yasarız.busefer lısteye gırecegım sanırım.ha gayret

kızlar genel olarak seslenmek ıstıyorum.sımdı bu hafta olan oldu gıden gıttı gıtmeyen kaldı ona yapacak bısey yok su saatten sonra.bugune konsantre olup kotu dereceye karalar baglamayalım aksıne bu bızı mutlu etsın hatalarımızı gormus olduk.herkes her ne yapıyorsa yeterlı degıl eksık demekkı buda ortalamamıza yansımıs.bundan bı ders cıkarıp asılmalıyız.ceza puanı alıcaz buyuk ıhtımalle.bunlarda bırıkırse lıstelere dahı gıremeyecegımız anlamına gelır.takımca asılmalıyız.cok sıkı bır hafta gecırmelıyız.herkes soyle bır sılkelenmeli.yaz yaklasıyor.bole gıderse bu takımda kımse yaza fıt gıremeyecek.mezun olmayı gectım.buranın mudavımı olucaz.bır bır meunların arkasından bakar kalırız.ugrastım bukadar oldu dıye bır gerekceye ınanmıyorum.sıkı bır dıyet ve sporla verılmıcek kılo yoktur.herkes vucudunu tanır ona gore kendıne bı program uygularsa yemeye ıcmeye pu dıkkat ozen gosterıp sporunu yuruyusunu artık hangı sporu yapıosa bı kademe daha artırırsa.takım cok ıyı yerlere gelecegıne ınanıyorum.sporun bahanesı yoktur spor yada dıyet yapmak ıstemeyen kısı vardır bana gore.motıvemızde dusus yasadıysak sayet derhal yukseltme zamanıdır.bus adece takım ıcınd egıl once kendımız ıcın.yetmedımı kılolu yasadıgımız aylar yıllar bence yettı.ıstersenız bır toplantı yapalım aksam kım nerde ne hata yapıyor oturalım konusalım.hatalarımızı gorelım oz elestırımızı yapalım.bırbırımıze destek olarak bu hataları absorve edelım.sonra gelsın dereceler.haydı hanımlar vakıt oturma vaktı degıl hareket vaktı herkez zayıflıyor mezun oluyor.ıstedıgını gıyıyor.kendı devrımımıı yaratalım.

Ağzına sağlık herkes okusun bunu lütfen!

Selam herkese yeni bitti dersimm

dünki menüm 9.00 bi tabak omlet şekersiz kahve
11.00 yeşil çay
15.00 bi kase yoğurt ve 2 tane biftek
19.00 tavuk haşlama,shirataki eriştelerinden bi tabak
1.5 lt su 90 suat leslie 50 mekik 1 saat bisiklet

evet canım haftaya alırız listeye senide artık buralardan ayrılma

evet kızlar T TopaLsoLucaNn çok güzel anlatmış yukarda tam olarak yazmak istediklerim kendimize gelmemiz ve dikkat etmemiz lazım ciddi bir olay takımlarda yarışmak yani ceza puanı alıyoruz ceza puanları arttıkça da çeşitli cezalar bu cezaların içinde takımın kapanması bile var yani eğer dikketli olmazsak birarada bile olamayabiliriz bunun için hepimizin çaba harcaması lazım siz uğraşırsınız ama gitmez olabilir ona lafımız yok ama nerde hata yapıyorum bulmamız lazım o zaman ben şu an o durumdayım yada özel bir durum vardır onada tamam o zaman izin almanız daha doğru eğer önemliyse ama dayanamadım yedim yada aman dedim yedim bunları kabul etmiyorum yani kendi iyiliğiniz için sizde kabul etmemelisiniz bizim amacımız kilo vermek şu anda iyisin sen ya diyenleride dinlemeyin düşünün alışverişe çıkınca istediğiniz kıyafetin bedenini rahat bulabiliyormusunuz yada giydiğinizde başkasının üstünde durduğu gibi duruyor mu mutlu oluyormusunuz aynaya bakınca düşünün siz karar verin kilonuz iyi mi değil mi silkelenip kendimize gelme zamanı lütfen kendiniz için burdasınız başkaları dedi diye değil

Ama ben çok sıkıldım şu durumdan...niye böylesiniz kızlar? Zayıflama takımına girdiniz, kilo alıyorsunuz buda neyin nesi ? Sabit kalanlara hadi bişey demiyorum kaç kere tekrarladım bu hafta kritik hafta diye ama nerdeee sizin çabanız? Bu hafta herkes kilo vermeliydi yanlıs yaptınız kızlar...

biryerlerde hata yapıyoruz april bulamadım beslenme düzenimi değiştirdim bugün haftaya bakıcam o değilde 1 kilo almak için ekstra 3000 civarı kalori almak lazım o kadar kilo almış olmaları biraz zor bir kısmı ödem bence yani haftaya aldıklarını aynene verebilirler çabalarlarsa umarım çabalarlar ve daha fazlasını veririler birkere emeğe yazık bu kadar uğraşıyoruz kilo vermeye

Ben bu hafta özellikle çok uğraştım hep hareket halindeydim yediklerimde iyiydi doyuyordum ama tabi azdı. Ve amacıma ulaştım çok da mutluydum sabah sonrasında takımın halini görünce çokk keyfim kaçtı. Tamam olabilir kg veremezsin ok de herkes kötü olunca tadım kaçtı zaten sosyestetik gelsin izne çıkacağım bi toparlanıp gelmem lazım kafam bulandı ...

tamam april sen nasıl istersen çok iyi verdin zaten izne de ihtiyacın var ama almak yok verdiklerini tamam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…